BERRY DAAMEN - VANDAAG IS VAN JOU

BerryVandaag375

(16 oktober 2012) De ster van de 18-jarige Berry Daamen is rijzende, zijn populariteit wordt steeds groter, en hij groeit uit tot een heus vrouwenidool. Met singles zoals "Jij Bent Mijn Superster", "Ik Weet Het Zeker", "Vanavond" en "Hé M'n Schat" wist Berry al de nodige successen te boeken en zijn agenda is goed gevuld met optredens.

Nu verrast Berry vriend en vijand met de nieuwe single "Vandaag Is Van Jou!" waarmee Berry duidelijk laat horen hoe hij zich ontwikkelt als artiest. I.s.m. zijn producer Laurens van Wessel (bekend van o.a. Frans Bauer) en zijn platenmaatschappij JeSa Productions is er gekozen voor een frisse eigentijdse poppy plaat met een stevige beat, welke Berry op het lijf geschreven is. In de bijbehorende videoclip laat Berry zich maar al te graag omringen door vrouwelijk schoon en hij voelt zich duidelijk als een vis in het water met dit gezelschap.
 

BERRY DAAMEN - HÉ M'N SCHAT

BerrySchat 375


(15 mei 2012) “Hé M’n Schat” is de titel van de nieuwe single van 17 jarige Berry Daamen; opzwepende Braziliaanse klanken waarmee de zomer mag beginnen. Voor deze single dook Berry de studio in met producer Laurens van Wessel (bekend van o.a. Frans Bauer).
Op 13 jarige leeftijd begon de uit Terheijden afkomstige Berry Daamen voorzichtig met optredens op familiefeestjes en partijen maar dit groeide uiteindelijk uit tot optredens door heel het land. Met zijn debuutsingle “Jij Bent Mijn Superster” (2010) wist Berry de nodige airplay te behalen op de diverse Nederlandse zenders. De toon was hiermee gezet en ook de volgende releases “Ik Weet Het Zeker” en “Vanavond” die zeer goed ontvangen werden. Berry heeft inmiddels een eigen fanclub en de, grotendeels vrouwelijke, fanschare breidt zich dagelijks uit. Met zijn zang en zijn looks lijkt Berry tot een heus landelijk idool uit te groeien.
Voor de nieuwe single “Hé M’n Schat” werd natuurlijk een passende videoclip geschoten welke de komende periode veelvuldig te zien zal zijn op de clipzenders.


 

BERRY  DAAMEN - VANAVOND

 

Op zaterdag 29 oktober 2011 presenteerde Berry Daamen zijn inmiddels vierde single, getiteld "Vanavond" bij Partycentrum “De Gouden Leeuw in Terheijden. De productie lag in handen van Laurens van Wessel, die onder andere bekend is als producer van het nieuwe Frans Bauer album. De uit Terheijden afkomstige zanger is officieel pas 1 jaar bezig in de muziek en is hard op weg om de top te bereiken. Met een eigen fanclub, een steeds grotere groep fans die naar zijn optredens komen hoopt hij met deze single hoog te gaan scoren. Eerdere singles waren: “Jij bent mijn superster”, “Ik weet het zeker” en “Oh wat een dag”.

www.berrydaamen.nl


www.berrydaamen.nl


Deze site is gemaakt met Webklik.nl