Collage600

BRIAN VOET - VANAF MORGEN

 BrianVoetVanafMorgen150

(22 september 2017) De uit het Brabantse Oss afkomstige Brian Voet (23) verraste eerder dit jaar met zijn debuutsingle “Alles”, waarmee hij zijn eerste succes behaalde. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar de opvolger, welke nu het levenslicht ziet in de vorm van “Vanaf Morgen”; een frisse, uptempo, opzwepende en dansbare track. Hiervoor ging Brian de samenwerking aan met producer Robert Dorn (bekend van o.a. Pieter van der Zweep). Hiermee bewijst Brian een van de meest talentvolle nieuwkomers van dit moment te zijn, en met “Vanaf Morgen” maakt hij een grote volgende stap in zijn veelbelovende carrière.

De bijbehorende videoclip draait inmiddels volop op de zenders.   


A3AAN DROST - SUPERSTER

A3aanSuperster150

(22 september 2017) In navolging van zijn succesvolle airplayhit “Alleen Met Jou” weet de sympathieke A3aan Drost wederom te verassen met een nieuw geluid in de vorm van de aanstekelijke nieuwe single “Superster”. Deze single werd geschreven en geproduceerd door de succesvolle producer Niels Lingbeek (bekend van o.a. Is Ook Schitterend en Danny Diëgo).

“Superster” is wederom een ijzersterke single waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.

Voor “Superster” is een prachtige en zeer opvallende videoclip geschoten welke veelvuldig op de bekende clipkanalen te zien zal zijn. (www.a3aandrost.nl)

 DANNY CANTERS - IK SLAAP VANNACHT WEL OP DE BANK SCHAT

DannyCantersBank150

(22 september 2017) Met “Ik Slaap Vannacht Wel Op De Bank Schat” levert de in Eindhoven geboren en getogen Danny Canters wederom een uiterst gezellige single af. De single werd wederom geproduceerd door topproducer Waylon van der Heijden, die eerder ook al tekende voor de productie van de singles van Danny Canters. Dankzij het vrolijke arrangement en de herkenbaarheid van het liedje zal deze single ongetwijfeld binnen no-time luidkeels door het Nederlandse publiek meegezongen worden.

Danny debuteerde in 2008 met de single “De Avond Van Ons Tweeën”. Sindsdien zijn er verschillende singles verschenen van Danny Canters, waaronder “Hallo Mooie Meid” in 2011 en treedt hij veelvuldig door heel het land op. Als voormalig eigenaar van een feestcafé weet Danny dan ook altijd een feestje te verzorgen.

Naast het zingen en optreden runt Danny tegenwoordig een boekingskantoor waarmee hij vele evenementen en optredens van artiesten verzorgt. 

GUUS BAUER - VERDRINK NIET IN JE TRANEN

GuusBauerVerdrink150

(22 september 2017) Met “Verdrink Niet In Je Tranen” presenteert Guus Bauer een voortreffelijke opvolger van zijn single “Zonder Jou Kan Ik Niet Leven”,  waarmee hij eerder dit jaar de nationale playlisten bestormde. De nieuwe single heeft de échte “Bauer-sound” welke dankzij producer en componist Kees Tel tot stand is gekomen. “Verdrink Niet In Je Tranen” nodigt dus uit om binnen de kortste keren luidkeels meegezongen te worden

 De single is nu verkrijgbaar op alle bekende download en streamings-portals

 

CONNERY SMALL - MOCHT DE ZON VERDWIJNEN

ConneryZon150

(22 september 2017) De in Den Haag geboren Connery Small startte zijn carrière zoals velen; op het biljart van een plaatselijk café. Dit leidde uiteindelijk tien jaar geleden tot een eerste plaatopname, en Connery Small groeide uit tot een gezellige feestzanger. Na een leuke tijd bloedde de zangcarrière eechter een beetje dood, maar in 2016 kroop het bloed toch weer waar het niet gaan kon, en in samenwerking met Peter LaHaye dook Connery weer de studio in. Connery had de smaak weer te pakken en begin dit jaar verscheen de single “Kom Bij Mij” met DJ Manzz.

Nu is het tijd voor een gloednieuwe single, “Mocht De Zon Verdwijnen”, welke verschijnt via Hit It! Music en geproduceerd is door het succesvolle producersteam Sonic Solutions. Hiermee laat Connery zien dat hij weer helemaal terug is en vastberaden is om een volgende stap te maken in zijn muzikale carrière.

 EVERT VAN HUYGEVOORT - LATEN WE GAAN DANSEN

EvertDansen150

(15 september 2017) De in Eindhoven geboren, maar in Ettenleur woonachtige zanger Evert van Huygevoort (27) laat met “Laten We Gaan Dansen” weer van zich horen. Het betreft een uiterst catchy en dansbare track, waarop het onmogelijk stilzitten is. Wederom werd de tekst geschreven door Colin Heikens (Colin Alexander) en de productie was in handen van Sonic Solutions. Het is de opvolger van de single “Al Mijn Maten” waarmee Evert vorig jaar veel airplay op de radiostations wist te vergaren.

Alles ziet er naar uit dat Evert met “Laten We Gaan Dansen” hoog zal scoren.

JOHAN MORENO - ALS IK NAAR JE KIJK

JohanMorenoAlsIkNaarJeKijk150

(15 september 2017) “Als Ik Naar Je Kijk” is de titel van de nieuwe single van de in ’s Hertogenbosch geboren zanger Johan Moreno”. De single is geschreven en geproduceerd André Kooiman.

Johan groeide op in een muzikale familie. 

Voorlopig blijft het zingen een hobby die Johan naast zijn werk in het grondverzet doet. “Er zijn er heel veel in dit genre die allemaal naam willen maken. En het kost veel tijd en geld om je eigen nummers te produceren. We kunnen nog veel leren, ik op zangles en wij als gezin in de hele organisatie. Maar het mooie is dat het geen energie kost om te zingen voor mensen, om een feestje te bouwen. Dat levert juist energie op.”

“Als Ik Naar Je Kijk” is een vrolijke en dansbare single waarmee Johan een volgende stap hoopt te maken in zijn zangcarrière. De videoclip is te zien op de bekende clipzenders.  

DONNY VAN DER ROEST - EN DAN KOMT ZE BINNEN

DonnyvdRoestBinnen150

(8 september 2017) De in Den Haag geboren Donny van der Roest (23) timmert al enkele jaren aan stevig aan de weg. Met zijn singles “Mijn Hart Gaat Boem Boem” (2014), “De Liefde Heeft Ons Allebei” (2015), “Love Me Baby” (2015, duet met Jordi Falcon, welke 7 weken in de Oranje Top 30 genoteerd stond) en “Never Nooit Meer” (2016) wist Donny zich al flink in de kijker te spelen. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar zijn nieuwste werk, welke nu via Hit It! Music het levenslicht ziet. De nieuwe single is getiteld “En Dan Komt Ze Binnen” en werd opgenomen in de studio van het succesvolle Sonic Solutions. “En Dan Komt Ze Binnen” lijkt over alle ingrediënten te beschikken om uit te groeien tot een succes voor de veelbelovende Donny van der Roest. 

 RON BESSELINK - ALS IK HET HAD GEWETEN

RonBesselinkGeweten150

(8 september 2017) De carrière van Ron Besselink zit goed in de lift. De laatste 2 singles “Nee, Jij Kan Mij Niets Leren” en “Een Lach Van Jou” werden zeer positief ontvangen door de radiostations en in het land. Nu is het weer tijd voor een nieuwe single, getiteld “Als Ik Het Had Geweten”, waarvan de verwachtingen hoog gespannen zijn. Ron schreef zelf de tekst voor deze nieuwe single, welke wederom door Mario Veltman geproduceerd werd.

Een  passende videoclip draait volop op de clipkanalen. (www.ronbesselink.nl)

BAKKER! - EEN BLIK VAN JOU

BakkerBlik150

(1 september 2017) "Een Blik Van Jou" is de nieuwe single van Bakker! Na meerdere singles te hebben uitgebracht onder zijn volledige naam "Kevin Bakker" was het tijd voor een nieuwe stijl en sound! 

Alle toekomstige releases komen vanaf nu uit onder alleen zijn achternaam "Bakker!" 

"Een Blik Van Jou" is een lekker dansbaar nazomer nummer en zingt makkelijk mee.

Het liedje is ontstaan in de studio van de talentvolle producer Randy Watzeels. De muziek en tekst zijn door Randy en Bakker zelf gemaakt. 

TYGO NENDELS - TIJD VOOR DE POLONAISE

TygoPoloinaise150

(25 augustus 2017) “Tijd Voor De Polonaise” is de titel van de ijzersterke nieuwe single van Tygo Nendels, welke geproduceerd is door Kees Tel. Het is de opvolger van het succesvolle “Zeg Me Niet Hoe Ik Leven Moet”. Met “Tijd Voor De Polonaise” laat Tygo een geheel nieuwe kant van zich horen en hij zal met deze single binnen ‘no time’ de voetjes van de vloer krijgen.

“Een plaat als deze wilde ik al langere tijd maken, en ik ben blij dat het er nu toch écht van gekomen is. De samenwerking met Kees Tel is me uitstekend bevallen, en ik ben zeer gespannen naar de reacties op deze single, omdat het toch weer heel anders is dan ik voorheen gedaan heb. Gelukkig zijn de eerste reacties veelbelovend.” Aldus Tygo over zijn nieuwe plaat.

Cannonball Media schoot een zeer passende videoclip welke in de komende periode veelvuldig te bewonderen zal zijn.

 

JORDI FALCON & LUGANO WAGNER - JIJ BENT ALLES

JordiLugano150

(25 augustus 2017) Sinds enkele jaren timmert de uit ’s Hertogenbosch afkomstige Jordi Falcon (22) stevig aan de weg met singles zoals “Laat Me Alleen M’n Schat”, “Zij Is Het Helemaal”, “Onze Kroeg” (duet met vader Franky Falcon), “Jij Liet Me Keihard Vallen” en “Waanzinnig”. De nieuwe single heet “Jij Bent Alles”, en is een samenwerking met gipsygitarist en goede vriend Lugano Wagner. “Lugano en ik zijn al twee jaar goed bevriend, en liepen al een tijdje met het idee om samen een plaat te maken. Nu is het er dan eindelijk van gekomen en ik ben erg blij met het resultaat” aldus Jordi over deze samenwerking.  “Jij Bent Alles” is dan ook een opzwepende en pakkende gipsy song, die over alle ingrediënten beschikt om uit te groeien tot een hit.

De productie lag in handen van Mario Veltman, en “Jij Bent Alles” wordt uiteraard ondersteund door een passende videoclip. 

MARK & JANINA - SWEET RENDEZVOUS

Mark&Janina150

(18 augustus 2017) Het duo Mark & Janina blaast met de single “Sweet Rendezvous” nieuw leven in de authentieke Volendamse Palingsound. Met deze door Kees Plat (Tribute To The Cats Band) geschreven en geproduceerde track levert dit duo een zeer herkenbare en pakkende debuutsingle af, waar Volendammers patent op lijken te hebben. De in Nieuwegein geboren Mark van Veen kwam in 2010 in contact met Kees Plat, die zijn debuutsingle schreef en produceerde. Enkele singles volgden en dit jaar besloot Mark om samen met de dochter van Kees Plat, de Volendamse Janina, een duo te vormen. Janina is al vanaf haar 18e actief in de muziek en deed haar podium ervaring op in talloze bandjes. Tussen Mark & Janina heerst een enorme muzikale klik en de eerste optredens als duo sloegen in als een bom. Een gezamelijke duet-single leek het logische gevolg. Met Mark & Janina lijkt er een nieuw hoofstuk in de rijke palingpopgeschiedenis te zijn aangebroken.

GINO MEIJS - WE DANSEN SAMEN

GinoWeDansen150

(18 augustus 2017) "We Dansen Samen" is de nieuwe single release van de uit Tilburg afkomstige Gino Meijs (27). Eerder bracht Gino singles uit zoals "In De Morgen" en "Blijf Tot Morgen".  Voor de single dook Gino de studio in van topproducer Manfred Jongenlis (bekend van o.a. Willem Barth, John West, Sieneke, Grad Damen e.v.a.). Het resultaat is een uiterst zomerse en dansbare track geworden waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Gino schreef zelf, samen met Manfred Jongenelis de tekst van "We Dansen Samen". Op zeer korte termijn zal er tevens een videoclip beschikbaar zijn en op 3 september zal "We Dansen Samen" feestelijk worden gepresenteerd in Café de Kok in Tilburg met gastoptrdens van o.a. Kobus Engels, Eduard Sips, Jan Spel en Willem Barth. 

RINY VALENTIJN & RAY SANDERS - ALLEMAAL GELIJK

RinyRay150

(18 augustus 2017) Riny Valentijn en Ray Sanders zijn twee artiesten die al geruime tijd in het vak zitten. Ook hebben ze beideN al verschillende nummers en albums  uitgebracht.

Ze zijn afzonderlijk op vele podiums door heel Nederland te vinden waar zij van hun optredens een feest maken .

Twee jaar geleden hadden ze een keer de voorkeur om samen een duet uit te gaan brengen als ze een leuk nummer tegen zouden komen.

Na een praatje gemaakt te hebben met Chris Cohen, wilde Chris een geheel nieuw nummer voor hun schrijven .

"Het nummer “Allemaal Gelijk”, waar Chris muziek en tekst voor heeft geschreven, waren wij gelijk enthousiast over en zijn de studio ingegaan waar dit gezellig volkse meezingnummer het eindresultaat van is." aldus Riny en Ray

Het nummer gaat erover dat iedereen meer respect voor elkaar zou moeten hebben en we allemaal gelijk zijn wie je ook bent. Als een ieder dat zou doen het er een stuk vrolijker uit zou zien .

Ook hebben ze gekozen voor een zwart witte hoes omdat het niet uitmaakt welke kleur je hebt.

MACY - ALS JE LACHT

MacyLacht150

(1 augustus 2017) “Als Je Lacht” is de debuutsingle van de 16-jarige in Utrecht geboren Macy. Ze heeft een Filipijnse moeder en een Nederlandse vader, en door de Filipijnse cultuur is het fenomeen karaoke haar met de paplepel ingegoten. Macy kon eerder zingen dan lopen, en zong dan ook al op zeer jeugdige leeftijd. Op 10-jarige leeftijd gaf Macy haar eerste optreden, en deed vervolgens mee aan diverse talentenjachten, en trad ze op met niemand minder dan Glennis Grace. Met het nummer “Partytime” nam ze deel aan het Junior Songfestival.

Vorig jaar ontmoette Macy Kees Plat, die erg onder de indruk was van haar verschijning en haar vocale kwaliteiten. Kees ging direct voor haar aan de slag, met de vrolijke single “Als Je Lacht” als resultaat. Voor “Als Je Lacht” werd een passende videoclip geschoten welke momenteel volop te bewonderen is op de clipkanalen.

DUONL - IK KLOP DRIE KEER OP JOUW DEUR

DuoNLIkKlop150

(21 juli 2017) Onlangs vierden Chris & Williejan van DuoNL hun 10 jarig jublieum als duo, en hiermee werd wederom een mijlpaal bereikt van dit sypmathieke zingende duo. In de afgelopen 10 jaar bracht DuoNL talloze hitsingles en diverse album releases. Deze koers wordt voortgezet met de splinternieuwe single “Ik Klop Drie Keer Op Jouw Deur”, de opvolger van het succesvolle “De Wereld Wordt Veel Mooier Als Je Lacht”. De nieuwe single werd wederom geproduceerd door topproducer Hans Aalbers, die samen met Williejan tekende voor de compositie. Het resultaat is een meeslepende meezinger, verpakt in een commercieel schlager sausje  waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.  Zoals gebruikelijk bij DuoNL wordt ook “Ik Klop Drie Keer Op Jouw Deur“  wederom  begeleid  met een kwalitatief hoogwaardige videoclip die inmiddels volop te zien is op de bekende clipkanalen.


MAICO - LACH, LEEF EN GENIET

MaicoLach150

(21 juli 2017) De 22-jarige Maico uit Enschede heeft met zijn nieuwe single “Lach, Leef En Geniet” een zomerse kneiter in handen. De productie lag wederom in handen van hitproducer Harald Queens (o.a. Raymon Hermans, Rudy de Wit e.v.a.)

Maico timmert al enkele jaren stevig aan de weg en bracht reeds enkele singles uit. Hiermee wist hij flink de aandacht op zich te vestigen en het leverde hem een goedgevulde agenda met optredens door heel het land op. Met de nieuwe single “Lach, Leef En Geniet” hoopt Maico een volgende stap te kunnen zetten in zijn carrière.  “Ik wilde weer gaan voor een lekker pakkend zomers liedje, wat gemakkelijk in het gehoor ligt waardoor het hopelijk snel opgepikt wordt door het publiek” aldus Maico over zijn nieuwe single.

Uiteraard is de bijbehorende videoclip van “Lach, Leef En Geniet” volop te bewonderen op de clip kanalen.


MIKE NOYE - ALS IK JOU BELOOF

MikeNoyeBeloof150

(21 juli 2017) “Als Ik Jou Beloof” is alweer de derde single van de in Tilburg geboren zanger Mike Noye. Mike heeft al jaren een enorme passie voor muziek en was jaren actief als DJ in het Tilburgse kroegen circuit. “Als Ik Jou Beloof” is een bewerking van de klassieker “If I Said You Had A Beautiful Body”, waarvoor Mike zelf met producer Mario Veltman de Nederlandse tekst schreef. Het resultaat is een vrolijke en uiterst radio vriendelijke productie, met een zomerse en dansbare inslag. Een mooie bijpassende videoclip is momenteel volop te zien op de clipkanalen.

MARK ELBERS - MOOI BRABANT

MarkElbersMooiBrabant150

(21 juli 2017) De uit Nuenen afkomstige Mark Elbers treedt al jaren succesvol op en wordt ook wel “The King van Nederland” genoemd. Nummers van Elvis Presley zijn hem op het lijf geschreven. Dit is beslist de beste Elvis Tribute Artiest van het land. Zelfs Ray Walker (vriend en collega van Elvis) is onder de indruk van Mark. Ook is Mark Elbers een rol aangeboden in een Hollywoodfilm waarin hij een aantal nummers zal zingen. Mark weet zijn publiek te bespelen met fantastische nummers van toen, maar op verzoek zingt Mark ook gezellige, herkenbare Nederlandstalige nummers.

Nu verschijnt er een eigen Nederlandstalig liedje van Mark op single, welke hij samen met producer Kees Tel schreef, getiteld “Mooi Brabant”. Het resultaat is een prachtig eerbetoon aan de provincie Brabant. 

 RAMON PRINS - LAAT ME LEVEN

RamonPrinsLaatMeLeven150

(14 juli 2017) De vrolijkste zanger van Nederland lanceert met "Laat Me Leven" een geweldige opvolger van zijn kroegenhit "Ben Ik Te Min". Dit keer komt Ramon met een geheel eigen nummer waarvan de muziek geschreven is door het productieteam van Sonic Solutions en Ramon schreef samen met Casper Janssen (Dennis Jones) een tekst die op zijn lijf geschreven is. Het resultaat is een pakkende zomerse knaller welke na één keer horen zich meteen in je hoofd nestelt. De goedlachse Ramon Prins zal met "Laat Me Leven" dan ook veelvuldig te horen zijn in de komende zomer. Een passende videoclip werd geschoten door Cannonball Media.

DJ CARLO ft. TIM SCHALKX - MET ME DANSEN

CarloTimSchalksMetMeDansen150

(14 juli 2017) De uit Boxtel afkomstige zanger Tim Schalkx heeft zijn krachten gebundeld met DJ Carlo met de enorme zomerse kneiter “Met Me Dansen” als resultaat. De track werd opgenomen en geproduceerd door topproducer Harald Queens en heeft alles in zich om uit te groeien tot joekel van een hit tijdens de beach party’s, bbq’s en de Spaanse costa’s.

Eerder wist Tim Schalkx al successen te behalen met liedjes als “Bubbelbad”, “Leve De Après Ski” en “Laila”. DJ Carlo is al meer dan 10 jaar een bekende naam in de Nederlandse DJ wereld en weet elk feest naar hogere sferen te krijgen. Nu DJ Carlo en Tim Schalkx samen de single “Met Me Dansen” opgenomen hebben lijkt dan ook niets een succes in de weg te staan. “Met Me Dansen” wordt begeleid met een bijpassende videoclip. 

TONY VAN BOXTEL - DE ALLERMOOISTE DAT BEN JIJ

TonyvanBoxtelAllermooiste150

(7 juli 2017) Tony van Boxtel is al lang geen onbekende meer in de Nederlandstalige muziekwereld. De uit Breda afkomstige zanger verwierf landelijke bekendheid met singles als “Met Tranen In Je Ogen”, “Viva La Vie” en “Kom Niet Te Dichtbij” en verschenen er inmiddels 3 albums.

Onlangs tekende Tony een platencontract bij NRGY Music en nu verschijnt het zomerse reggae nummer “De Allermooiste Dat Ben Jij”, welke geproduceerd is door Tom Peters en opgenomen in de befaamde Hans Aalbers Recordings studio. Gekenmerkt door de passievolle en warme stem van Tony zijn de verwachtingen van deze single dan ook hoog gespannen.

Deze single wordt uiteraard begeleid door een prachtige sfeervolle zomerse videoclip.

WITHOUT - (RUDY DE WIT & STEFAN) - DEZE DROMER

WitHout150

(7 juli 2017) De Tilburgers Rudy de Wit en Stefan van den Hout hebben al jarenlang een speciale band. Rudy bezoekt regelmatig het Tilburgse café van Stefan, en uit spontaniteit zingen ze dan samen enkele liedjes. Enthousiast wordt er dan geroepen “daar moeten we eens wat mee doen”, maar nooit kwam het er van… tot nu!! Rudy en Stefan hebben eindelijk de handen ineen geslagen en zijn de studio van Manfred Jongenelis ingedoken voor een geweldige zomerse duetsingle “Deze Dromer”, waarop niemand stil zal kunnen blijven zitten. Het duo noemt zich WitHout; een samensmelting van beide achternamen. Uiteraard zullen de Rudy en Stefan ook solo actief blijven, maar sluiten een vervolg op deze zeer geslaagde samenwerking in de toekomst niet uit.

De bijbehorende videoclip van “Deze Dromer” is inmiddels volop te bewonderen op de bekende clipkanalen.

ARNOLD HOFMANS - GISTEREN HEB JIJ MIJ VERLATEN

ArnoldHofmansGisteren150

(30 juni 2017) De in 1983 te ’s Hertogenbosch geboren Arnold Hofmans timmert sinds 2006 aan de weg sinds het verschijnen van zijn eerste single "Ik Heb Met Jou Niets Te Maken", geproduceerd door Kees Tel. Vele optredens, enekele albums en singles zoals “Want Zo Ben Ik Geboren", “Zwarte Haren, Bruine Ogen”, “Toe Kom In M’n Armen”, “Waarom Fluister Ik Je Naam Nog”, en " Ze Zeggen" volgden. Hiermee was Arnold veelvuldig te horen op de Nederlandse radio stations en in de kroegen.
Nu is het tijd voor een gloednieuwe single, getiteld “Gisteren Heb Jij Mij Verlaten”. Deze bewerking van een legendarische Koos Alberts hit is door Arnolds vaste producer Kees Tel weer vakkundig opgenomen met een zeer verrassend en hitgevoelig resultaat. Een bijpassende videoclip draait inmiddels volop op de clipkanalen. 

 YOURI SPRENKELS - GA TOCH MET MEE

YouriGaTochMetMeMee150

(7 juli 2017) De zomer kan nu helemaal losbarsten met de gloednieuwe single van Youri Sprenkels. “Ga Toch Met Me Mee” is een uiterst dansbare track geworden, welke na één keer beluisteren niet meer uit je hoofd gaat, en waarbij je niet stil kunt zitten. “Ga Toch Met Me Mee” is de opvolger van “Ik Moet Me Laten Gaan” waarmee Youri in 2016 de playlisten bestormde.

 Het lijkt erop dat de uit St. Willebrord afkomstige Youri Sprenkels met “Ga Toch Met Me Mee” een van de grootste Nederlandstalige zomerhits in handen heeft, welke uitermate geschikt is voor BBQ-feestjes en summer beach party’s. Wederom werd deze single onder leiding van Manfred Jongenelis geproduceerd en het resultaat mag er wezen.

MANNES - DIT IS LEVEN

MannesDatIsLeven150

(7 juli 2017) Mannes Bel lanceert als voorloper van z’n aanstaande album het gezellige nummer ‘Dat is leven’

Na een paar keer de nieuwe single ‘Dat is leven’ van Mannes te hebben gehoord is de kans groot dat je het refrein niet uit je hoofd krijgt. In de kroeg zullen de volgende zinnen dan ook luidkeels worden meegezongen. ‘Dat is leven, precies zoals ik dat wil. Wat een ander ook zegt, is het goed, is het slecht. Denk ik dat ik daar zwaar aan til. Gewoon gezelligheid en niet veel zorgen, daar schiet je niets mee op. Het leven is te kort, dus wij gaan voor de top’.

Producer Martin Sterken is verantwoordelijk voor zowel de tekst als het arrangement. ‘Met Martin werk ik al heel veel jaren graag samen. Ik gaf hem enkele weken geleden aan dat ik op zoek was naar een vrolijk zomers lied. Het toeval wilde dat op dat moment ook Henri van Velzen aanwezig was in de studio. Hij was erg onder de indruk en stelde voor om ‘Dat is leven’ op zijn platenlabel HVV Records uit te brengen. Enkele dagen later volgde een goed gesprek waarin werd afgesproken dat er dit jaar ook nog een album op zijn label zal verschijnen. Daarop komen m’n laatste vier singles en 8 covers die ik in een grijs verleden ooit heb uitgebracht. Deze gaan we in een hedendaags jasje steken’, vertelt een zeer enthousiaste Mannes.

De clip is opgenomen op door William ten Kate op een 112 jaar oud schip in de wateren rondom Wanneperveen. ‘Het was nog maar even de vraag of het met het weer allemaal goed zou komen. Aanvankelijk leek het erop dat het zou gaan regenen, maar na een half uurtje klaarde het weer gelukkig op’, aldus de uit Zwolle afkomstige zanger.

HAROLD VERWOERT - LEEF EN GENIET

HaroldVerwoertLeefEnGeniet150

(7 juli 2017) Al jaren zijn de zorginstelling KDC, Rimiko Zorggroep en De Gelukkige Dolfijntjes enorm betrokken bij mensen en kinderen met “iets speciaals”. Naast alle mooie dingen die zij proberen te doen, wilden ze ook iets moois en blijvends maken. Vincent Köster heeft hiervoor de enorm sympathieke Harold Verwoert gevraagd, en hij heeft een erg leuk nummer geproduceerd met een tekst op lijf geschreven.

Het nummer heet “Leef en Geniet”. Dus.. Geniet! 

Met de opbrengst van deze speciale single proberen zij een belevingstuin te realiseren bij hun woonlocatie aan de Zuiderweg in Schagen.

 FRANK VAN ETTEN -HUISJE OP WIELEN

FrankvanEttenHuisje150

(30 juni 2017) Met de gloednieuwe single “Huisje Op Wielen” keert de populaire volkszanger Frank van Etten terug naar zijn roots. 15 Jaar geleden kwam de carrière van Frank van Etten in een stroomversnelling dankzij de hit “Leef Als Een Zigeuner”, welke uitgroeide tot een ware klassieker. Vele succesvolle singles volgden, zoals “Ik Ben Een Vagabundo”, “Jij Bent Niet Meer Die Man Van Toen” en “Ik Sta In Lichterlaaie”. Onlangs verscheen Franks 7e album “Mijn Zigeunerhart”, welke zeer succesvol bleek. Recentelijk vernieuwde Frank van Etten zijn contract met NRGY Music en zal hiermee, in samenwerking met zijn management QenQ Events zijn carrière verder uitbouwen. Op 18 november zal Frank van Etten een groot concert geven i.s.m. de Marcel Fisser Band in de Americahal te Apeldoorn, met diverse gastartiesten.

De nieuwe single “Huisje Op Wielen” is een eigen compositie van Frank en wordt weer op onvervalste wijze, recht uit het hart, gezongen zoals alleen Frank van Etten dat kan.

BERNARD VAN MOURIK - ZIJ IS AMPER 20 JAAR

Bernard20Jaar150

(30 juni 2017) Met “Zij Is Amper 20 Jaar” presenteert de uit Zaltbommel afkomstige zingende interieur verzorger Bernard van Mourik zijn tweede single. Het betreft een remake van een liedje van Jan Verhoeven, waarvan Bernard i.s.m. het productie team van Sonic Solutions een overtuigende single heeft gemaakt.

Eerder wist Bernard de aandacht op zich te vestigen met zijn debuutsingle “Genieten Van Het Leven”, waarmee hij zijn plaatsje veroverde in de Nederlandse muziekwereld. Nu, met een ijzersterke tweede single zal de carrière van Bernard van Mourik ongetwijfeld verder in de lift komen.

In de bijbehorende videoclip is tevens een rolletje weggelegd voor collega zanger Nelis Heesbeen.

JOHNNY VAN VELDHOVEN - MET JOU ALLEEN

JohnnyMetJou150

(23 juni 2017) “Met Jou Alleen” is de nieuwe single van de in Rotterdam geboren maar in St. Willebrord woonachtige zanger Johnny van Veldhoven. Johnny tekende wederom zelf voor de productie en nam de single op in zijn eigen JVV studio.

Johnny van Veldhoven debuteerde al op 12-jarige leeftijd en heeft sindsdien al diverse singles en enkele albums op zijn naam staan. Zo wist hij vorige zomer een airplay hit te scoren met “Is Dit Liefde” welke volop op de radiostations te horen was. Met de nieuwe single “Met Jou Alleen” zou het zomaar dezelfde kant op kunnen gaan, wantdeze single bevat wederom een zeer herkenbaar en pakkend geluid.

De videoclip van “Met Jou Alleen” is inmiddels veelvuldig te zien op de bekende clipkanalen.

 HERMIEN - VLEUGELS DER LIEFDE

HermienVleugels150

(23 juni 2017) Met het vrolijke “Vleugels Der Liefde” laat de uit Dongen afkomstige zangeres Hermien weer van zich horen.  

Met deze golden oldie van The Classics in een nieuw zomers jasje bestormt zangeres Hermien de komende zomer de  Nederlandstalige hitlijsten, welke vakkundig geproduceerd is door topproducer Harald Queens (Bekend van o.a. Colinda, Rudy de Wit, Johnny Gold, Havenzangers 2.0., Jan van Est e.v.a.). De sypmathieke Hermien heeft hiermee een catchy en dansbare single in handen waarmee ze ongetwijfeld een groot publiek zal bereiken. Eerder was Hermien al succesvol met singles als “Neem Voor Mij Maar Een Ander” en “Mijn Engelbewaarder”. Met “Vleugels Der Liefde” hoopt Hermien wederom een succesvolle single toe te voegen aan haar repertoire.
Purisa Mediavormgeving mocht de clip maken van deze lekkere single, welke volop te bewonderen is op de bekende clipkanalen.

DANIEL ZUIDEMA - ALS JIJ NIET KIEZEN KAN

DanielZuidemaKiezen150

(16 juni 2017) De uit Zwolle afkomstige Daniel Zuidema heeft met zijn nieuwe single "Als Jij Niet Kiezen Kan" een lekkere zomerplaat in handen. Eerder liet Daniel al van zich horen met de singles "Nergens Goed Voor" en "De Liefde Die Ik Jou Verklaar".

De nieuwe single "Als Jij Niet Kiezen Kan" is geschreven en geproduceerd door Marco Luesink en verschijnt via Hit It! Music. Daniel is inmiddels zo'n anderhalf jaar actief als zanger van het Nederlandse lied en treed inmiddels veelvuldig op. Ooit hoopt Daniel een heel album op de markt te mogen brengen. Met de nieuwe single "Als Jij Niet Kiezen Kan" hoopt Daniel een volgende stap te zetten in zijn carrière.

RONALD HEIJMANS - IK BLIJF VAN JE DROMEN

RonaldHeijmansDromen150

(16 juni 2017) De in Eindhoven geboren en getogen Ronald Heijmans verrast vriend en vijand met zijn vrolijke nieuwe single “Ik Blijf Van Je Dromen”. Het betreft een spetterende Nederlandstalige remake van het catchy “The Way To Your Heart” van Soulsister, vakkundig geproduceerd door Peter van Nierop van Strictly Music.

Ronald luisterde als kind vaak naar de muziek van Koos Alberts en Frans Bauer en hij zong dan ook graag met hun liedjes mee. In 2007 maakt Ronald zijn debuut op het grote podium tijdens het Eindhovens Muziek Festival. Sinds die dag heeft hij besloten door te gaan met zingen voor publiek, en hij verschijnt steeds vaker op het podium.

In 2008 debuteerde Ronald met zijn single “Laat mij Maar Dromen” en enkele singles volgden.

Met “Ik Blijf Van Je Dromen”, welke verschijnt via D.E.A. Records, zet Ronald een volgende veelbelovende stap in zijn carrière.


HANS SNOEK - AMIGO'S PARA SIEMPRE

HansNoekAmigos150

(16 juni 2017) Afkomstig van zijn album "Jaren Komen, Jaren Gaan" van de uit Den Bosch afkomstige zanger Hans Snoek verschijnt hierbij de sfeervolle single en videoclip van "Amigo's Para Siempre", een prachtig lied over échte vriendschap. De opnames van de videoclip hiervan werden gemaakt tijdens de succesvolle albumpresentatie in de Orangerie in 's Hertogenbosch, waarin Hans werd omringd door zijn trouwste vrienden. De tekst van "Amigo's Para Siempre" werd geschreven door Mariska Snoek, de dochter van Hans, op de compositie van Hans Leijten.

CHARELLE & FRANK FALCON - BLIJF BIJ MIJ

CharelleFrankyBlijf150

(9 juni 2017) Frank & Mirella, Sandra & Andres, Mouth & MacNeal, Frans Bauer & Marianne Weber, Het Holland Duo…. Nederland heeft een enorme historie met Nederlandstalige duo’s. Aan dit rijtje kunnen nu ook de uit Den Bosch afkomstige Charelle & Franky Falcon toegevoegd worden. Na het enorme succes van de duet single “Verboden Liefde”, een van de grote Nederlandstalige hits uit 2016, kon een vervolg niet uitblijven. Daarom hebben Charelle & Franky Falcon wederom de krachten gebundeld voor een geweldige follow up, getiteld “Blijf Bij Mij”.

Beide artiesten zijn al enige tijd succesvol als solisten, maar vorig jaar ontstond het idee om een duet op te nemen. De eerste single “Verboden Liefde” bleek een schot in de roos en stond wekenlang in de hoogste regionen van de toonaangevende Nederlandstalige hitlijsten en playlisten. Met “Blijf Bij Mij” is een ijzersterke opvolger een feit. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen.

“Blijf Bij Mij” is wederom geproduceerd door het team van Sonic Solutions, en hiermee hebben Charelle & Franky Falcon een ijzersterke single in handen.

“Blijf Bij Mij” wordt ondersteund door een zomerse videoclip en de single is te downloaden en te streamen via alle bekende download- en streamings portals. 

JOOST VAN EKEREN - LAAT DE LIEFDE VRIJ

JoostVanEkerenVrij150

(9 juni 2017) De uit Roosendaal afkomstige Joost van Ekeren is een muzikant, zanger, producer en schrijft/componeert daarnaast al vele jaren muziek. Dit doet hij niet alleen voor zichzelf maar ook met veel plezier voor andere artiesten. Hij laat nu met een eigen single van zich horen, getiteld “Laat De Liefde Vrij”. De single is opgenomen in de studio van Sonic Solutions, en hiermee laat de talentvolle singer-songwriter een poppy geluid horen.

Toen Joost 12 was speelde hij piano en begon later met het maken van dancemuziek. Hij besloot muziek toen bij een hobby te houden en is een ICT opleiding gaan volgen. Na zijn opleiding te hebben afgerond begon hij als systeembeheerder bij een audiovisueel bedrijf. Het muziekgevoel bleef hem echter achtervolgen en is door (wat met een grap begon) de Nederlandstalig feest/carnavalsmuziek ingerold. Dit heeft Joost ruim 5 jaar met plezier gedaan, maar kwam er toch achter dat hij weer de wat serieuzere kant op wilde. Hij heeft zijn gevoel gevolgd, maar heeft hij het bij het Nederlandstalige gehouden. 

Voor “Laat De Liefde Vrij” is een opvallende en passende videoclip geschoten welke via de bekende clipkanalen te zien is.

DENNIS JONES - WAT IK OOK DOE / LAY LOVE ON YOU

DannisJonesWatIkOokDoe150

(2 juni 2017) Precies op zijn 50-ste verjaardag (2 juni) verschijnt de nieuwe single van Dennis Jones, “Wat Ik Ook Doe”. Het is de opvolger van de single “Vuurwerk” en hiermee heeft Dennis een zomerse, vrolijke, herkenbare en dansbare single in handen. Het betreft een remake van de discohit “Lay Love On You” van Luisa Fernandez uit 1978, welke Dennis zelf van een Nederlandse tekst voorzag. Tevens heeft Dennis ook de Engelstalige versie opgenomen.  De productie van de single lag wederom in handen van Kees Tel. “Toen ik een tijd geleden nog eens door mijn oude vinyl singles snuffelde kwam ik dit singletje tegen, welke ik als kind grijs gedraaid heb. Het liedje blijkt nog steeds te staan als een huis, en net als vroeger, wordt ik hier helemaal vrolijk van” aldus Dennis Jones. Wederom deed Dennis een beroep op de internationaal befaamde producer/remixer Matt Pop (bekend van o.a. Erasure, RuPaul, Hazell Dean, Kylie Minogue, Samantha Fox, Sonia, Lonnie Gordon, Nikki French, Cilla Black, Mai Tai, Luv’ e.v.a.) die zowel de Nederlandstalige als Engelstalige versie van spetterende dance remixen voorzag. Dus zet de dansschoenen maar vast klaar voor de nieuwe Dennis Jones “Wat Ik Ook Doe”…


TAEKE STOKER - EEN NIEUWE DAG

TaekeStokerNieuweDag150

(2 juni 2017) De in het Friesche Berlikum woonachtige zanger Taeke Stoker brengt zijn nieuwe single uit, getiteld “Een Nieuwe Dag”. De track is geschreven en geproduceerd door Niels Lingbeek in de Mastersound Studio die er een catchy nummer van wist te maken, met een poppy inslag. De tekst heeft een positieve boodschap, welke uitstekend past bij de naderende zomer. Eerder bracht Taeke singles uit als “Zomer In Mijn Hart” en “Weet Je Dat Je Lief Bent”.

De single verschijnt via het label Longstream Media en is uiteraard te downloaden en te streamen op de bekende download-  en streamings portals. De bijbehorende videoclip is volop te zien op de clipkanalen. Wil je meer weten over Taeke Stoker en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Like zijn Facebook pagina: http://facebook.com/stokertaeke

FEESTZANGER RENÉ - JIJ BENT VEEL TE MOOI

FeestzangerEneMooi150

(2 juni 2017) Met “Jij Bent Veel Te Mooi” presenteert Feestzanger René zijn nieuwste single. Deze nieuwe bewerking van de klassieker van Danny Cardo uit 1972 is voorzien van een aangepaste tekst en een nieuw arrangement. “Dit liedje is tijdloos en staat anno 2017 nog steeds als een huis. Ik vond het liedje in 1972 al te gek. Het deed me altijd deenken aan mijn buurmeisje, waar ik wel een oogje op had. Later bleek dat ze op vrouwen viel.” Aldus René. “Jij Bent Veel Te Mooi” is herkenbaar en ligt gemakkelijk in het gehoor. “Tijdens mijn optredens gaat de tent meteen helemaal los”, vervolgt René.

Feestzanger René (geboren op 17-2-1962 als Rene Fortgens in Haarlem) is zelf altijd in voor een feestje, en het is geen feest als Feestzanger René niet is geweest. Als kind was René al bezeten van muziek, en luisterde hij maar al te graag naar de piratenstations. Dit leidde ertoe dat René uiteindelijk als discjockey in verschillende bars aan het werk ging en kwam zo op zijn 20e in het Brabantse  Herpen terecht, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds woont. Naast het draaien van plaatjes als discjockey startte René tevens zijn eigen schoonmaakbedrijf.

De liefde voor muziek leidde ertoe dat René enkele jaren geleden per toeval een zangcarrière startte met het liedje “De Geinige Glazenwasser”. Dit beviel René uitstekend, en hij werd al snel op vele feesten en partijen geboekt als artiest. De naamsbekendheid van Feestzanger breidde zich dankzij succesvolle singles als “De Amsterdamse Zwerver”, ”Simon Snuffelaar” en “Blijf Van Mijn Wijf” steeds verder uit.

Inmiddels is het tijd voor zijn allernieuwste schijfje “Jij Bent Veel Te Mooi”, welke op vakkundige wijze geproduceerd is door niemand minder dan hitproducer Martin Sterken, waarmee René sinds enige tijd met veel plezier samenwerkt.

Voor “Jij Bent Veel Te Mooi” is uiteraard een toepasselijke clip geschoten in ’s Hertogenbosch, door niemand minder dan William ten Kate van Williamcrossmedia, welke in de komende periode veelvuldig op de bekende clipkanalen te zien zal zijn.

MARC LAPRÉ - IK DOE GEEN OOG MEER DICHT

MarcLapreIkDoeGeenOog150

(2 juni 2016) De in Den Haag geboren en getogen Marc Lapré begon rond zijn 18e met zingen door regelmatig zingen op verjaardagen en partijen. Als hij later, in 2004, zanger Rob Rietbroek op de camping ontmoet begint zijn zangcarrière serieuzere vormen aan te nemen.

Tot groot genoegen van de campinggasten, zingen ze samen regelmatig in de kantine de sterren van de hemel. Om hun ervaring verder te vergroten, doen ze succesvol mee aan diverse talentenjachten en Marc zingt dan meestal de liedjes van zijn grote voorbeeld Jannes. Het duurt uiteindelijk tot 2011 dat Marc zijn debuutsingle uitbrengt, getiteld “Jij”.

Diverse singles en vele optredens volgen en drie jaar geleden startte Marc zijn eigen boekingskantoor ML Entertainment.

Nu is het tijd voor een nieuwe single “Ik Doe Geen Oog Meer Dicht”, zomerse klanken, geproduceerd door La Haye Sound Productions. De release wordt uitgevoerd door TipTopNL en de promotie is in handen van Casper Janssen Music Promotion. Uiteraard wordt de single begeleid door een vrolijke zomerse videoclip!

MARCO MEESTERS - IK HEB HET ALTIJD AL GEWETEN

MarcoMeestersGeweten150

(19 mei 2017) De uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger/componist/tekstschrijver Marco Meesters is al jarenlang actief in de muziekwereld en geen onbekende achter de schremen. Hij schreef vele liedjes voor o.a. Yosee, William Burg, Jack Verduyn, Franky Falcon, Charelle en vele anderen. Maar ook zelf wist Marco Meesters als artiest diverse successen te behalen. In 2012 debuteerde hij met “Kijk In De Spiegels Van Het Leven” gevolgd door singles als “Ik Ben Er Voor Jou”, “Kleine Prinses”, “Jij Liegt En Bedriegt” en “Drink Rode Wijn”. Zijn nieuwe single, het dansbare “Ik Heb Het Altijd Al Geweten” is een single met hitkansen die Marco als zanger/artiest steviger zal positioneren.

JAN & MONIQUE - HET DORPSFEEST

JanMoniqueDorpsfeest150

(19 mei 2017)Wie kent niet de klassieker “Het Dorpsfeest” van het legendarische duo Jan & Zwaan uit 1982? Destijds groeide dit liedje uit tot een kraker van jewelste, en “Het Dorpsfeest” mag tegenwoordig gerust ‘een klassieker’ genoemd worden. Het duo was ruim 45 jaar succesvol, maar aan dit succes kwam helaas een einde toen Zwaan overleed. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kon en sinds 2014 vormt Jan v.d. Beld opnieuw een duo, dit keer met Monique van Beek aan zijn zijde. Samen hebben Jan & Monique nu een van de grootste klassiekers van Jan & Zwaan in een nieuw 2017 jasje gestoken en het resultaat is een schot in de roos. Hierdoor kan “Het Dorpsfeest” weer jaren mee en is deze single actueel voor jong én oud. Deze site is gemaakt met Webklik.nl