Collage600

HENK HARDERS - ZEG KEN IK JOU NIET ERGENS VAN

HenkHardersZegKenIkJou150

(21 oktober 2016) Met “Zeg Ken Ik Jou Niet Ergens Van” meldt de uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders zich terug met een ijzersterke single. Hiermee kan Henk een nieuwe topplaat toevoegen aan zijn inmiddels toch wel indrukwekkende lijstje van successen. Eerder wist Henk met singles zoals “Mary Jane”, “Als De Sterren Weer Gaan Stralen”, “Geef Jouw Hart Aan Mij” en “Zie Hoe Mooi Het Leven Is (Hee-Ee-Jo)” al flinke airplayhits te scoren in Nederland en Vlaanderen. Hierdoor heeft Henk een goed gevulde agenda door heel het land en was hij inmiddels te bewonderen op het Mega Piraten Festijn.

De productie van de nieuwe single “Zeg Ken Ik Jou Niet Ergens Van” lag wederom in handen van de bekende producer Kees Tel, en de verwachtingen zijn hooggespannen. Die videoclip draait volop op de clipkanalen.

ANGELO DE WEERD - IK BEN WIE IK BEN

AngelodeWeerdIkBen150

(21 oktober 2016) De zanger Angelo de Weerd uit Hoogeveen weet inmiddels steeds meer zijn vleugels te spreiden in het Nederlandse muzieklandschap. Onder bezielende leiding van producer Maarten de Groot kwam Angelo’s debuutsingle “Ik Ben Wie Ik Ben” tot stand; een gevoelig levenslied, geschreven door niemand minder dan Henny Thijssen. Met deze fantastische compositie en de warme stem van Angelo zijn de verwachtingen dan ook hooggespannen.

 

YOSEE - EINDELOOS

YoseeEindeloos150

(14 oktboer 2016) Met “Eindeloos” levert de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee een zeer verrassende single af. Hiermee slaat Yosee een nieuwe richting in en luidt Yosee een nieuwe fase in haar carrière in. De productie lag in vertrouwde handen van Mario Veltman, die in het verleden al verantwoordelijk was voor vele succesvolle liedjes van Yosee. De tekst van “Eindeloos” schreef Yosee zelf.

De carrière van Yosee zit al enkele jaren in de lift. Ze scoorde met liedjes als "Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen", "1000 Dromen Ver", "De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen Gaan", "Amore Mio" en “Al Die Lange Nachten”. Haar debuutalbum "Voor Een Leven Lang" (2013) werd zeer goed ontvangen, en hiervoor schreef de legendarische songschrijver Peter Koelewijn speciaal voor Yosee enkele songs. Yosee trad in de afgelopen jaren op op grote evenementen en maakte  haar opwachting in diverse TV programma's. Zo trad ze op in een uitverkocht Autotron in Rosmalen, 2 maal op de pleinfeesten in Leiden, Mega Piraten Festijn, AHOY Rotterdam etc. 

Met het aanstekelijke en dansbare “Eindeloos” zal Yosee ongetwijfeld weer hoge ogen gooien. De eerste reacties zijn dan ook zeer positief te noemen. De videoclip zal volop op de clipkanalen te bewonderen zijn.


NELIS HEESBEEN - GA MAAR WEG, LAZER MAAR OP

NelisHeesbeenGaMaarWeg150

(14 oktober 2016) Het was jaren stil rondom de Zaltbommelse zanger Nelis Heesbeen. In 2004 verscheen zijn eerste album “Het Leven Is Te Mooi” en zijn tweede album “Dans Met Mij” verscheen in 2006, en er verschenen singles zoals “La Luna Amore”, “Dans Met Mij” (geschreven door de zanger Antonio Holsken) en “Meisjes Overal Meisjes”. Na de release van de single “Jiju Hebt Het Helemaal” volgde een rustige periode. 
Dankzij de hulp van zijn achterneef Henk Damen kwam Nelis onlangs in contact met de topproducer Frank Verkooyen, en het artiestenbloed kroop weer waar het niet gaan kon. Ze besloten een nieuwe single te maken met het hitgevoelige “Ga Nu Maar Weg, Lazer Maar Op” als resultaat. Het betreft hier een kraker van jewelste. De single verschijnt via Hit It! Music en de verwachting is dat Nederland binnenkort luidkeels zal meezingen met de nieuwe hit van Nelis Heesbeen. Een bijpassende videoclip, waarin ook Nelis Heesbeens beroemde neef Henk Damen te zien is, draait inmiddels volop op de clipkanalen.


COLINDA - JIJ KUNT WEL LACHEN OM MIJN TRANEN

Colinda - Jij Kunt Wel Lachen (small)150

(14 oktober 2016) Al ruim 30 jaar weet de Tilburgse zangeres Colinda het Nederlandstalige publiek te boeien met haar singles en albums.  Ze wist landelijke bekendheid te behalen met hits als “Let Me In” en “Kom Dans Met Mij Colinda”. Met liedjes als deze was ze een graag geziene gast in TV programma’s zoals “Op Volle Toeren”.

In 1993 verving Colinda Marianne Weber in het Holland Duo. Na enkele succesvolle jaren waarin diverse singles en albums zijn uitgebracht werd het stokje overgedragen aan een andere zangeres om nu tijd te maken voor haar gezin. Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon voor deze ras-artieste; in 1999 ging Colinda de samenwerking aan met Pierre Kartner (single “Mannen, Mannen, Mannen”).

Sinds 2010 is Colinda weer helemaal terug in de showbizz en inmiddels is ze vele succesvolle singles en albums verder en vierde onlangs haar 30-jarige jubileum met haar nieuwe dubbelalbum “30 Jaar Colinda”.

Onlangs verraste Colinda vriend en vijand door samen met Jan Verhoeven opnieuw het Holland Duo te vormen met de hit “Samen” tot gevolg.

Maar Colinda blijft natuurlijk ook actief als solo zangeres. Nu verschijnt haar nieuwe single “Jij Kunt Wel Lachen Om Mijn Tranen”, geproduceerd door Harald Queens en  waarvoor Redgellmedia wederom een prachtige videoclip heeft geschoten. Met deze single zal Colinda in de komende periode weer veelvuldig te horen en te zien zijn op radio en TV. 

DENNIS JONES - ONDERSTEBOVEN (REMIXES)

DennisJonesOnderstebovenRemixesSmall150

(7 oktober 2016) Met het de eigen compositie “Ondersteboven” scoorde Dennis Jones in de afgelopen maanden wederom een flinke airplayhit op de talloze radiozenders die ons land kent. Nu komt Dennis Jones met exclusieve remixen van “Ondersteboven” geremixed door niemand minder dan DJ Henry’s Feesjuh (Henry Gerritsen, bekend van o.a. “Goeiemoggel”) en Sonic Solutions (het team dat o.a. al jaren succesvolle party remixen verzorgt voor o.a. Henk Dissel). DJ Henry’s Feesjuh verzorgde een moombahton/reggeaton achtige aanpak, welke uiterst geschikt is voor de dansvloer. Sonic Solutions gaf de track iets meer tempo en bracht wat dance invloeden toe, waardoor “Ondersteboven” nóg vrolijker en dansbaarder klinkt.

Hiermee levert Dennis Jones een remix single af met remixen die voor ieder wat wils te bieden hebben.


WILLIAM VAN DIJK - ALS DE DAG VAN TOEN

WilliamVanDijkAlsDeDag150

(23 september 2016) Met "Als De Dag Van Toen" presenteert William van Dijk zijn nieuwe single. Het is de opvolger van de eerder dit jaar verschenen single "Hetzelfde Lied". De keuze voor de nieuwe single was door William snel gemaakt; "Als De Dag Van Toen" van Reinhard Mey was jaren geleden hét liedje tijdens de bruiloft van William en zijn Mariëlle. "Dit liedje heeft een persoonlijke betekenis voor mij, en daarom wilde ik het graag zelf opnemen en in een eigen jasje steken. Ik ben enorm trots op het resultaat, welke mede dankzij producer Kees Tel tot stand gekomen is" aldus William over zijn nieuwe single.

In de videoclip worden prachtige shots afgewisseld met authentieke beelden van de bruiloft van William en Mariëlle. Deze clip is inmiddels volop te zien op de clipkanalen.

MARTIN KEIZER - DAT KLEINE BEETJE TEDERHEID

MartinKeizerTederheid150

(23 september 2016) Met “Dat Kleine Beetje Tederheid” presenteert de uit Appelscha afkomstige zanger Martin Keizer een waardige opvolger van zijn vorig jaar verschenen single “Geheime Liefde”. De productie van deze single lag wederom in handen van Terry West die tevens zorg droeg voor de compositie. Martin Keizer schreef zelf de tekst voor “Dat Kleine Beetje Tederheid”.

Het resultaat is een heerlijke radiovriendelijke single welke verschijnt via Hit It! Music. Een bijpassende videoclip draait inmiddels op de bekende clipkanalen.

 

ANTOON WOLTERS - ZODRA IK HAAR ZIE

AntoonWoltersZodraIkHaarZie150

(23 september 2016) Een nieuwe naam binnen de Nederlandstalige muziek dient zich aan: Antoon Wolters!

De op 26 mei 1994 in Kampen geboren Antoon raakte met het artiestenvak besmet als vaste geluidsman van de welbekende en succesvolle volkszanger Wimmie Bouma. Naast dat hij Wimmie technisch ondersteunt bij zijn optredens was Antoon ook regelmatig aan-wezig bij diens plaatopnames in de studio van Martin Sterken. Op een zeker moment ging het zo kriebelen bij Antoon dat het idee werd geopperd zelf eens een nummer om te gaan nemen: ‘Zodra Ik Haar Zie’, is dus de officiële debuutsingle van Antoon Wolters.

 Antoon woont trouwens samen met zijn partner in Zwolle waar hij werkzaam is als schilder. Muziek en voetballen zijn echter z’n grootste passies. Als kind groeide hij op met Nederlandstalige muziek, iets wat hij tot op de dag van vandaag nog altijd veel draait. Toen het idee ontstond om zelf een nummer te gaan opnemen werd het spannend voor Antoon. Voor het eerst de studio in, plaatsnemen achter de microfoon en dan de teksten inzingen. “Ja, ik was nerveus maar uiteindelijk ging het best goed”, zo legt Antoon uit.   

 De reacties waren meteen positief over deze vlotte, pakkende, gezellige en feestelijke meezinger: “Iedereen vindt ‘Zodra Ik Haar Zie’ meteen een mooi liedje, en nu hoop ik uiteraard dat ook de radiostations het gaan oppakken.. erg spannend allemaal dus!”, aldus Antoon die zowel de tranentrekkers als het feestwerk niet schuwt op de bühne. ‘Zodra Ik Haar Zie’ van Antoon Wolters is vanaf heden verkrijgbaar via de bekende downloadsites en is eveneens via streaming te beluisteren.

PATRICK VAN RIJSEWIJK - JIJ BENT MIJN ZOON

PatrickvanRijsewijkZoon150

(23 september 2016) Op 29 september 1989 werd Patrick van Rijsewijk in Tilburg geboren.  De afgelopen jaren heeft Patrick bewezen van vaste waarde te zijn in de vaderlandse showbizz.  Zes singles en allen succesvol en veel gedraaid bij de diverse radiozenders.  Muziek is  ‘A way of life‘ voor deze sympathieke Tilburger.  Op 26 augustus jl werd Patrick trotste vader van Jason en speciaal voor deze gelegenheid verschijnt de single “ Jij bent mijn zoon”.

Het is geschreven door en opgenomen bij Jurgen Kuppens, terwijl zijn muzikale vrienden Mariska Kerst en Wim Florack verantwoordelijk zijn voor de backingvocals.  “ Jij bent mijn Zoon” is verschenen en verkrijgbaar via de diverse download en streaming sites en aan te vragen bij je favoriete radiozender(s).


ARNO KOLENBRANDER - IK WIL JOU

ArnoKolenbranderIkWilJou150

(16 september 2016) De 43-jarige in Rotterdam geboren Arno Kolenbrander werd in 1995 in een klap een bekende Nederlander na zijn overwinning in de Soundmixshow en scoorde vervolgens een dikke top 10 hit met het nummer “Why God Why” uit de musical “Miss Saigon”. Enkele jaren later stapte Arno over naar het Nederlandstalige repertoire en hij deed mee aan het Nationaal Songfestival 2000 en 2004.

Met “Ik Wil Jou” brengt Arno een aanstekelijke, uptempo en vrolijke nieuwe single uit. De eerste reacties zijn veelbelovend. De productie hiervan lag in handen van Sonic Solutions. De single is uiterst radio vriendelijk waardoor deze naar verwachting de komende periode veelvuldig op de diverse zenders te horen zal zijn. Een bijpassende videoclip draait inmiddels op de clipkanalen.

 MIKE NOYE - ALLES KOMT GOED

MikeNoyeAllesKomtGoed150

(16 september 2016) Met “Alles Komt Goed” presenteert de in Tilburg geboren en getogen zanger Mike Noye zijn 2e single. Het is de opvolger van de vorig jaar verschenen single “Zoals Jij Bent”. Mike heeft al jaren een enorme passie voor muziek en was jaren actief als DJ in het Tilburgse kroegen circuit. Inmiddels heeft hij een volgende stap gezet en heeft een zangcarrière gestart. Componist Jeroen Krauwels zorgde voor de compositie, en Mike schreef zelf de tekst voor “Alles Komt Goed” waardoor dit liedje een speciale en persoonlijke betekenis heeft gekregen voor Mike. “Alles Komt Goed” werd opgenomen en geproduceerd in de studio van Mario Veltman. Het resultaat is een vrolijke en uiterst radio vriendelijke productie. Een mooie bijpassende videoclip is momenteel volop te zien op de clipkanalen.

EVERT VAN HUYGEVOORT - AL MIJN MATEN

EvertAlMijnMaten150

(9 september 2016) Met “Al Mijn Maten” komt de in Eindhoven geboren en in Etten Leur woonachtige zanger Evert van Huygevoort met een bloedcommerciële nieuwe single. De tekst voor “Al Mijn Maten” werd geschreven door niemand minder dan Colin Heikes (bekend van het duo Mike & Colin). De single werd opgenomen en geproduceerd bij Sonic Solutions, hetzelfde team dat verantwoordelijk is voor de hit van Charelle & Franky Falcon “Verboden Liefde”. Het resultaat is een poppy single met dansbare invloeden en een latin beat.

Hiermee zal Evert ongetwijfeld de weg vinden naar een groter publiek. 


FRITS VAN DER VORST - ALLEEN MAAR JIJ

FritsvanderVorstAlleen150

(2 september 2016) “Alleen Maar Jij” is de debuutsingle van de uit Raalte afkomstige zanger Frits van der Vorst. Het betreft een heerlijke nazomer plaat waarmee Frits meteen zal opvallen. Voor deze single riep Frits de hulp in van de topproducer Martin Sterken, die tevens verantwoordelijk is voor de composite van “Alleen Maar Jij”.

De bijbehorende videoclip bevat prachtige shots die werden geschoten in de Beeldentuin in Mariënheem.

Al met al beleeft Frits van der Vorst een prachtige start van zijn zangcarrière, en als het aan Frits ligt zullen we nog veel van hem gaan horen in de toekomst.

MARTIN DAMS - ALANDRA

MartinDamsAlandra150

(26 augustus 2016) De zomer is nu echt begonnen voor Martin Dams. Met zijn solo single “Alandra” laat hij opnieuw van zich horen. "Ik kan niet wachten en sta te popelen om deze plaat waar je het warm van krijgt live te mogen doen op de podia waar dan ook. Ik ben niet te stuiten en zit vol energie.  “Alandra” kwam in samenwerking met Frank Swenne en Martin Sterken tot stand en het resultaat is een heerlijke zomerse track met een opzwepende beat. “Ik heb een nieuw team om me heen verzameld en ik vind het heerlijk om weer lekker met mijn eigen muziek bezig te zijn. Dit geef me een goed gevoel” aldus Martin Dams. Van “Alandra” werd  een zwoele zomerse clip gescoten welke volop op de clipkanalen te zien is. “Met deze klanken kan mijn nazomer alleen nog maar warmer worden”.


 DUO KNOTSGEK - ONZE PETER

DuoKnotsgekPeter150

(26 augustus 2016) Duo Knotsgek verrast deze zomer met een gewéldige nieuwe single, getiteld “Onze Peter”. Op ‘ volkstümliche’ jodelklanken vertelt “Onze Peter” het verhaal van Peter. Dennis Musters schreef het liedje, en in de Tilburgse HQ Studio werd het geheel door Harald Queens vakkundig geproduceerd.

Duo Knotsgek wist in de afgelopen jaren met liedjes als “Hedde Gij Misschien ADHD”, “Die Alpenknotsen”, “Op De Lange Latten” en “Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou”  flinke feest-/après ski-/carnavalshits te scoren. De nieuwe single “Onze Peter” en past perfect in dit rijtje thuis en zal in de komende periode in menig feesttent, kroeg maar ook op oktoberfesten veelvuldig uit de speakers knallen.

Uiteraard werd er voor “Onze Peter” een passende videoclip geschoten door Cliphuis welke volop te zien is op de bekende clipkanalen. 

 MAICO - IK WIL WEER MET JE DANSEN

MaicoDansen150

(19 augustus 2016) De Enschedese zanger Maico (21) gaat voor de videoclip van zijn nieuwe single “Ik Wil Weer Met Je Dansen” uit de kleren. Het idee om in ‘adams kostuum’ in de clip te verschijnen kwam van Maico zelf. “Ik zing in het liedje over ‘zonder kleren zwemmen in de zee’, en het leek me daarom dat ik in de clip niet achter kon blijven.” vertelt de moedige zanger.

Met “Ik Wil Weer Met Je Dansen” brengt de zanger een heerlijke dansbare vrolijke single uit. Het is de opvolger van “Jij Bent Mijn Nummer 1” waarmee Maico vorig jaar volop airplay wist te vergaren op de diverse radio stations in Nederland en Vlaanderen, en waarmee hij zelfs in het SBS programma Utopia te zien was. Voor de nieuwe single “Ik Wil Weer Met Je Dansen” ging Maico de samenwerking aan met hitproducer Harald Queens (bekend van o.a. Raymon Hermans, Rudy de Wit e.v.a.). “De nieuwe samenwerking met Harald Queens heb ik als zeer verfrissend ervaren. Harald heeft hiermee een extra dimensie aan de ‘Maico-sound’ gegeven, en begreep precies welke kant ik op wilde.” aldus een enthousiaste Maico over zijn nieuwste schijfje.

Maico heeft inmiddels een goed gevulde agenda met optredens door heel het land en hij heeft een trouwe schare (vooral vrouwelijke) fans.

Uiteraard is de bijbehorende videoclip van “Ik Wil Weer Met Je Dansen” volop te bewonderen op de clip kanalen. (www.zangermaico.nl / www.hititmusic.nl)

DIRK MEELDIJK - OM JOU ZAL IK GEEN TRAAN MEER LATEN

DirkMeeldijkTraan150

(12 augustus 2016) Na de hits “Waarom Laat Je Mij Alleen” en “Leef Jij Maar Raak” heeft de Hillegomse zanger Dirk Meeldijk wederom een kneiter van een hit in handen met “Om Jou Zal Ik Geen Traan Meer Laten”. Hiermee brengt Dirk een meezinger van jewelste, zoals alleen Dirk Meeldijk ze kan brengen. Voor de productie tekende niemand minder dan Ronald Moonen, die ook verantwoordelijk was voor de productie van Dirk’s meest succesvolle nummers zoals “Ik Hou Van Het Leven” en “Vier Zomers Lang”. Ronald schreef tevens de muziek voor “Om Jou Zal Ik Geen Traan Meer Laten” en de tekst werd geschreven door Anita Haex-Scholtens, die eerder al prachtige teksten schreef voor Dirk Meeldijk.

De verwachtingen omtrent deze single zijn dan ook weer hooggespannen. De begeleidende videoclip is inmiddels volop te bewonderen op de bekende clip kanalen.

HOLLAND DUO - SAMEN

HollandDuoSamen150

(5 augustus 2016) Wie kent ze niet, Het Holland Duo. Jaren geleden is het duo ontstaan door Jan Verhoeven en Marianne Weber. Enkele jaren later nam Colinda het stokje van Marianne Weber over, en de succesformule bleef gehandhaafd. In 2010 nam Het Holland Duo afscheid van het publiek.
Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en daarom komen ze nog één keer voor u terug als Het Holland Duo; Jan Verhoeven (80) en Colinda (46). 
Na een gezellig samen zijn vol met herinneringen kwamen ze op het idee om de studio in te gaan. 
U kent het vast nog wel de gouden successen zoals "Een zwerver is ook maar een mens", "Hopeloos alleen", "Donderdag de zevende" en vele anderen. Sinds 1988 verkocht het Holland Duo honderd duizenden albums, scoorden ze talloze hits en waren razend populair in het land. Nu zijn ze weer SAMEN.
Kortom vele mensen zullen hier weer luister plezier aan beleven. 
Wat het nog zo bijzonderder maakt is dat Colinda dit jaar ook nog eens 30 jaar in het vak zit en dit met een album presentatie heeft gevierd. 
Daaruit voort is ook nog eens prachtig album ontstaan genaamd 30 jaar Colinda, vol nieuwe en oude hits. 
Wat is er dan nog mooier om nog eens terug te keren als Het Holland Duo met de single die toepasselijke titel “Samen” heeft?

KOBUS ENGEL - JIJ BENT WAT IK WIL

KobusEngelsJijBent150

(5 augustus 2016) Met “Jij Bent Wat Ik Wil” presenteert de uit Arnhem afkomstige 29-jarige zanger Kobus Engels zijn gloednieuwe single. Eerder wist Kobus al successen te scoren met liedjes als “Wondermooi”, “Hey Lekker Ding” en “Als Ze Danst”. Voor “Jij Bent Wat Ik Wil” dook Kobus wederom de studio in met topproducer Jeroen Dirksen (bekend van o.a. Thomas Berge). Het resultaat is een zomerse ritmische plaat welke ongetwijfeld de weg naar het publiek zal weten te vinden.

“Jij Bent Wat Ik Wil” verschijnt op het label Hit It! Music en er is natuurlijk ook een bijbehorende videoclip gemaakt die momenteel volop te bewonderen is op de clipkanalen.

MICHELLE OKKEN - BLIJ DAT IK HIER LEEF

MichelleBlijDatIkHierLeef150

(5 augustus 2016) De inmiddels 14-jarige Michelle Okken komt met nieuwe single, getiteld 'Blij Dat Ik Hier Leef', als vanouds weer geproduceerd door Martin Sterken onder het label MAP Records. 
Het nummer heeft een swingende melodie en een pakkende tekst, deze combinatie past dan ook perfect bij Michelle. Martin Sterken kent Michelle inmiddels al een tijdje en weet dus precies welke genre Michelle op haar lijf geschreven is. Recht vanuit haar hart brengt zij dit nummer met een boodschap, zoals ze al eerder deed met o.a. 'Ik Heb Een Droom' en 'Heel Het Leven Nog Voor Ons'. 


INCH - RIO 2016 (OLYMPIC VERSION)

InchRio2016150

(5 augustus 2016) De zangeres Inch heeft een nieuwe versie gemaakt van het nummer “Rio” van Maywood. Met de Olympische Spelen  in Brazilië in aantocht hoopt ze hoge ogen met het liedje te gooien.

Eerder maakte ze ook een cover van dit nummer, en nu heeft ze er een splinternieuwe 2016 remix van gemaakt.  Er is tevens een nieuwe videoclip beschikbaar. Inch zelf is enthousiast over de hitpotentie van het lied en de houdbaarheid: "Het is en blijft een klassieker, en het is geweldig hoe iedereen tijdens optredens reageert en meezingt op dit liedje.”

Inch is de artiestennaam van Inge van den Biggelaar. Een paar jaar geleden maakte ze deel uit van de 'nieuwe' Maywood. Samen met Alice van de ‘oude’ Maywood (de lange blondine) bliezen ze het legendarische duo nieuw leven in. Tegenwoordig werkt Inch hard aan een solo carrière.

 

DAVE VAN WELL - BLIJF BIJ ME VANNACHT

DaveVanWellVannacht150

(5 augustus 2016) Met de nieuwe single “Blijf Bij Me Vannacht” laat de in Nijmegen geboren en woonachtige Dave van Well weer van zich horen. Het betreft een opvallende zomerse en dansbare track met veel latin invloeden. Dave verzorgde zelf de productie in zijn eigen studio, waarmee Dave laat zien een zeer veelzijdig talent te zijn.

Dave van Well werd in 1986 geboren en debuteerde in 2002 als zanger. Dit leidde tot diverse single- en album releases. In 2005 tekende hij bij het legendarische label Telstar van Johnny Hoes, waar zijn eerste album verscheen. Hierop werkte Dave o.a. samen met Emile Hartkamp. Enkele jaren later start Dave zijn eigen label en studio, waarmee hij niet alleen zijn eigen carrière aanstuurt, maar ook beginnende artiesten begeleidt. ‘Dave van Well Music’ is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig entertainment bedrijf waaronder een studio, ontwerpbureau, boekingskantoor, platenlabel en een videoclip productie bedrijf vallen. Dave’s grootste passie blijft echter het zingen, en daarvan is “Blijf Bij Me Vannacht” het nieuwste resultaat.

De single wordt ondersteund d.m.v. een videoclip welke volop te zien is op de bekende clipkanalen. 

GERTJAN WELS - ZIGANA

GertjanZigana150

(29 juli 2016) Met “Zigana” presenteert Gertjan Wels zijn gloednieuwe zomersingle en opvolger van “Liefde Bestaat”. De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf eerder bekendheid met singles als “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, “Vanavond” en “Deze Ene Nacht”, waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Het leverde hem vele optredens op door het land. Gertjan zag een droom uiteen spatten toen een knieblessure een abrupt einde maakte aan de ambities te slagen als voetballer bij N.E.C. Naast zijn maatschappelijke carrière werkt Gertjan sinds 2006 aan zijn tweede droom: zingen. “Met “Zigana” heb ik nu een single opgenomen die precies laat horen waar mijn muzikale hart ligt” aldus een trotse Gertjan over zijn nieuwe single. “Wigana” werd geproduceerd door Willem Lasaroms en opgenomen in de befaamde Soundwise Studios van Fluitsma & van Tijn. De videoclip van “Zigana” is momenteel volop te bewonderen op de bekende clipkanalen.

JAYDEN DANIËLS - GEEF ME EEN ZOEN

JaydenZoen150

(29 juli 2016) Vorig jaar kwam Jayden Daniëls met zijn eerste single 'Ritme', een heerlijke zomerse plaat. Ook dit jaar kiest Jayden wederom voor een lekkere zomerse single. 

In samenwerking met Jack van Raamsdonk, die verantwoordelijk is voor de tekst,  en producer Manfred Jongenelis kwam deze track tot stand. Op de klanken van een oud Bob Marley liedje zingt Jayden Daniëls 'Geef Me Een Zoen'. Een heerlijke reggaeplaat die nog wel eens vaak gedraaid zou kunnen worden op jouw favoriete vakantiebestemming of lekker in je eigen tuin tijdens de barbecue.  

D.E.A. Records zorgt voor de release van de single en deze is vanaf nu volop te downloaden via de bekende downloadportals. De bijbehorende videoclip is te bekijken op Youtube. 

EDWIN BOS - ONZE LIEFDE

EdwinBosOnzeLiefde150

(29 juli 2016) De in Schoonebeek geboren zanger Edwin Bos, presenteert alweer zijn vijfde single “Onze Liefde”. Edwin, die in het dagelijks leven als lasser werkzaam is, is inmiddels drie jaar bezig met het vertolken van de Nederlandstalige muziek.

Met optredens van Garnwerd (Groningen) tot aan Mander (Overijssel) wordt hij in de Noordelijke provincies steeds bekender, maar ook de radiostations in de rest van Nederland en Vlaanderen pikken inmiddels zijn singles op. De productie van de nieuwe single “Onze Liefde” lag wederom in vakkundige handen van Terry West.

De videoclip van “Onze Liefde” is opgenomen in het dorpje Schoonebeek. Het nummer heeft, net als zijn vorige twee singles “Bloedmooie Vrouw” en “Jij Bent Meer Dan Alles”, een hoog country-gehalte.

YOURI SPRENKELS - IK MOET ME LATEN GAAN

YouriGaan150

(29 juli 2016) Als het aan Youri Sprenkels ligt, is de zomer nu echt wel begonnen. Voorzien van een lekker en 

vooral dansbaar latino melodietje, trek hij zich vrolijk niets aan van regen en wind.

Waar “Ik Moet Me Laten Gaan” te horen is, stijgt spontaan de temperatuur en laten de dames uitdagend de heupen zwieren en zwaaien. Het wordt dan automatisch lastig om te blijven zitten en niet mee te doen.

Wij voorspellen dat deze heerlijk zomerse melodie de komende maanden volop en overal te horen zal zijn en bombarderen deze plaat dan ook meteen als BBQ-topper voor dit jaar: onmisbaar op de achtergrond van gezelligheid, gemarineerd vlees, pittige sauzen én verfrissende dranken, al dan niet alcoholisch... Geniet ze !

ALBERTO - PLAYA PARACETAMOL

AlbertoPlaya150

(29 juli 2016) Alberto laat de zon schijnen met zomersingle: Playa Paracetamol

Alberto en zijn kompanen Cowboy Boy en Gewonde Knie zijn helemaal klaar voor de zomer en dat laten ze graag horen!

Na het grote succes van de hitsingle Onno, mag ik je Toyboy zijn? (lied over de  ex-burgemeester van Maastricht Onno Hoes), komt Alberto nu uit met de super zomerse single Playa Paracetamol!

In Playa Paracetamol neemt deze mannelijke K3 je mee naar een wereld waar alles kan en waar het elke dag feest is!

Maar waar feest is ligt de man met de hamer op de loer. Vergeet dus niet je paracetamol mee te nemen!

                       Playa Paracetamol is te downloaden via o.a. iTunes en Radio538.       

Een groot feest wordt het ook tijdens de optredens van Alberto. Hier kan volop meegezongen en meegedanst worden op de vele bekende liedjes die zij ten gehore brengen.

A3AAN DROST - ALS ZE NAAR ME KIJKT

A3aanAlsZeNaarMeKijkt150

(22 juli 2016) “Als Ze Naar Me Kijkt” is de gezellige en vrolijke opvolger van de airplayhit “Al Regent Het Voor Jou” van de uit Steggerda afkomstige zanger A3aan Drost. Dit keer heeft A3aan gekozen voor een feestelijke plaat, waarmee hij zijn veelzijdigheid laat zien. Voor de productie tekende wederom A3aan’s vaste producer en vakman, Martin Sterken. Het gebruik van de live ingespeelde blazers zorgt voor een sprankelende, vrolijke en zomerse sound, welke uitstekend past bij de tijd van het jaar. Naar verwachting zal A3aan Drost met “Als Ze Naar Me Kijkt” dan ook veelvuldig uit de radiospeakers schallen in de komende periode, maar ook in vele kroegen en feesttenten. Net als ter ondersteuning van de laatste  drie singles van A3aan verzorgde Redgellmedia wederom een videoclip van hoog niveau. (www.a3aandrost.nl)

STANLEY HAZES - JIJ BENT MIJN ALLES

StanleyHazesAlles150

(15 juli 2016) Uiteraard zal de naam Stanley Hazes je onmiddellijk doen denken aan André Hazes. Dat is geen toeval, want de heren zijn neven van elkaar. Als kleine jongen was Stanley al veel op pad met zijn neef André. Hij groeide op met zijn muziek en heeft samen met André in heel wat discotheken, cafés en op evenementen door heel Nederland gestaan.

De nieuwe single van Stanley Hazes heeft de titel ‘Jij bent mijn alles’. Deze single is een eerbetoon aan zijn steun en toeverlaat Louise en bij dit nummer hoort een prachtige videoclip die opgenomen is in Zuid-Frankrijk. Deze single is opgenomen in de studio van Hans Aalbers, waar ook veel muziek van André Hazes is opgenomen.

Op 17 juli presenteert hij ‘Jij bent mijn alles’ met een cd-presentatie in het T.O.V. Gebouw in Helmond. Deze middag zullen er nog verschillende andere artiesten het podium beklimmen, waaronder Django Wagner, Grad Damen en Mike Peterson.

 Eerder bracht Stanley al singles uit, maar het was alweer een tijdje stil rond de zanger. Enkele weken geleden bracht hij een bezoekje aan Nathalie Hazes, de dochter van André Hazes uit zijn eerste huwelijk. Nathalie woont tegenwoordig in Spanje en runt daar Restaurant Costa in Platja D’Aro.

Stanley Hazes vertelt: ‘30 juni zou André 65 jaar oud zijn geworden. We missen hem nog steeds enorm en vanwege de verjaardag die eraan zat te komen, ben ik naar Spanje gegaan om Nathalie te bezoeken. Zij snapte niet waarom ik niet meer zong, vond dat enorm zonde en heeft me kunnen overtuigen om aan de slag te gaan met een nieuwe single’.

JOHNNY GOLD - MEISJE ZONDER NAAM

JohnnyGoldMeisjeZonderNaam150

(15 juli 2016) Zoals iedere zichzelf niet serieus nemende feestartiest, wil ook johnny Gold toch wel minimaal 1 liedje in zijn verzameling wat gaat over de meisjes van plezier .. toen daar zijn buitenbaarmoederlijke artiestenkind Jeroen v Zelst mee aankwam dragen was de keuze dan ook snel gemaakt .. 
Cd singles met zo’n hoog feestgehalte worden er weinig gemaakt, een nummer wat Johnny op het vage lijf lijkt te zijn geschreven, want zoals het Enfant van de Nederlandstalige feestmuziek zelf zegt .. liever een meisje van plezier dan een sjagerijnige  vrouw  !!
 
Deze nieuwe zilveren pretschijf zal dan ook gretig zijn aftrek vinden bij de party Dj’s en het komende zomerseizoen vaak voorbij komen  denderen in de vele feestcafe’s, niet alleen hier in ons eigen land maar ook bij onze Zuiderburen, en de vele Costa’s waar vakantievierende Nederlanders neerstrijken !!
 
Als er 1 artiest het predikaat “ongekroonde Koning van de Nederlandstalige feestmuziek” mag dragen dan is dat wel deze ouwe feestjuiner, want  dit is er weer eentje hoor … een feestkneiter van jewelste waarmee de samenwerking tussen Johnny Gold en producer Harold Queens weer op fantatische wijze wordt bekroond !!

BERTUS SIPMA - MARIËL

BertusMariel150

(15 juli 2016) De single “Mariël" is het nieuwste wapenfeit van de Friese zanger Bertus Sipma. Hiermee heeft Bertus een enorme feestkraker in handen, welke binnen de kortste keren ongetwijfeld door heel het land massaal meegezongen zal worden in de kroegen en feesttenten.

Bertus Sipma heeft de afgelopen jaren al enkele Nederlandstalige singles uitgebracht waaronder “Geloof Me (Dat Dit Blijft Bestaan)”. De single is wederom opgenomen in de Bughouse Music Studio. 

Bertus, geboren in 1989 te Twijzelerheide, runt met zijn vrouw sinds januari 2013 Muziekcafé Bertus aan de Groningerstraat 17 in Surhuisterveen. Hij kan dit goed combineren met z’n optredens, die hem in het verleden al brachten tot Mega Piraten Festijn en de Radio NL Zomertour. ‘Gelukkig heb ik een goede vrouw en fantastische ouders die er voor me zijn als ik er niet ben. In het café wordt regelmatig live muziek ten gehore gebracht…uiteraard Nederlandstalig’, aldus Bertus. 

Voor de nieuwe single “Mariël” heeft Bertus uiteraard een sfeervolle videoclip geschoten welke volop te bewonderen is op de diverse clipkanalen.

JEFFREY HEESEN - ONE NIGHT STAND

JeffreyOneNight150

(8 juli 2016) ”One Night Stand” is alweer de vierde single van Jeffrey Heesen’s succesvolle album “Intens”, waarmee hij in april de nummer 2 positie bereikte in de Gfk Album Top 100. Na de dik verdiende finaleplek in het SBS TV programma Bloed, Zweet & Tranen kwam Jeffrey’s carrière in een stroomversnelling terecht. De daaropvolgende singles “Mag Ik De Zon Laten Schijnen”, “De Wereld Is Van Ons” en “Zijn We Uitgepraat” groeiden uit tot flinke hits welke wekenlang bovenaan de Nederlandstalige hitlijsten mochten prijken. Daarnaast sleepte Jeffrey ook nog de BumaNL Award voor ‘grootste talent’ in de wacht en mocht hij een gastoptreden verzorgen in de Amsterdam ArenA tijdens Toppers In Concert.

Met “One Night Stand” wordt de ingezette succeskoers voorgezet; een dansbare, catchy song welke wederom doorspekt is met fantastische blazers (o.a. van het Metropole Orkest). “One Night Stand” is wederom geschreven door Jeffrey Heesen i.s.m. producer Waylon van der Heijden. 
Uiteraard wordt “One Night Stand” wederom ondersteund door een prachtige videoclip.


Deze site is gemaakt met Webklik.nl