CollageApril2018-600

PATRICK VAN DEN CORPUT - KIJK MIJ EENS HEEL DIEP IN MIJN OGEN

PatrickCorputOgen150

(21 september 2018) De in Breda geboren Patrick van den Corput presenteert zijn nieuwe single “Kijk Mij Eens Heel Diep In Mijn Ogen”, waarvoor hij wederom de studio van Sonic Solution in dook. De single begint als een traditioneel levenslied, maar ontpopt zich snel in een uiterst feestelijk nummer, waarop niemand stil kan blijven zitten. Als kind was de in Breda geboren Patrick van den Corput al geïnteresseerd in muziek en was hij verknocht aan zijn drumstelletje. Enkele jaren later ging hij met een drive in show feesten en partijen af, waar hij leerde hoe met muziek te kunnen entertainen. Hierdoor besloot Patrick het als zanger te wagen, en kreeg hiermee al snel regionale bekendheid.

Met “Kijk Mij Eens Heel Diep In Mijn Ogen” hoopt Patrick een volgende stap richting landelijke bekendheid te zetten.

JOHAN MORENO - OH, BLIJF BIJ ME

JohanMorenoBlijf150

(21 september 2018) Afgelopen zomer werd Johan Moreno met “Geef Liefde Een Kans” veelvuldig gedraaid op de diverse zenders, en nu presenteert hij zijn nieuwe single “Oh, Blijf Bij Me”. De single is wederom geproduceerd door Kees Tel. “Oh, Blijf Bij Me” is een bewerking van “Sometimes”, een grote hit van het Britse synthpop duo Erasure uit 1987, waarvoor Johan samen met Kees Tel de Nederlandse tekst schreef. Cannonball Media verzorgde de videoclip en hiermee is Johan Moreno klaar om het najaar in te gaan.

 RAMON PRINS - ADEM MIJN ADEM (FEEST DJ CHRIS MOOMBAHTON REMIX)

RamonAdemRemix150

(21 september 2018) De nieuwe hitsingle van Ramon Prins, nu ook verkijgbaar een een knallende Moombahton Remix van Feest DJ Chris. 

DENNIS VAN DAM - IK WIL DAT JE BIJ ME BLIJFT

DennisDamBijMeBlijft150

(7 september 2018) ‘Ik Wil Dat Je Bij Me Blijft’ is de nieuwe single van de uit Hellendoorn afkomstige zanger Dennis van Dam. Dennis schreef zelf de tekst en muziek en hiermee presenteert hij een uiterst vrolijke meezinger. Voor de productie tekende niemand minder dan Kees Tel en het resultaat is een ijzersterke knaller.

Dennis zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Dennis van Dam blijft echter dol op een feestje, en zingen. De Hellendoorner Dennis van Dam is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger. Deze 'Helderse Jannes' werkt momenteel hard aan een muzikale carrière en lijkt met ‘Ik Wil Dat Je Bij Me Blijft’ de juiste weg te zijn ingeslagen. De videoclip draait inmiddels op de bekende clipkanalen. 

HANS SOOMERS - TESORO MIO (LIEVE SCHAT VAN MIJ)

HansSoomersTesoro150

(21 september 2018) ‘Tesoro Mio (Lieve Schat Van Mij)’ is de tweede single van de Rosmalense zanger Hans Soomers. Het is de opvolger van de debuutsingle ‘Bella Donna (De Allermooiste Vrouw)’, waarmee Hans zich op de muzikale kaart wist te zetten. Voor ‘Tesoro Mio (Lieve Schat Van Mij)’ ging Hans wederom de samenwerking aan met topproducer Patrick Schouten van de TMS Studio (bekend van o.a. vele hits van Henk Bernard).

De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen en met ‘Tesoro Mio (Lieve Schat Van Mij)’ hoopt Hans verdere stappen te maken om zijn zangcarrière verder uit te bouwen. Aan de kwaliteit van de nieuwe single zal het zeker niet liggen.

MAT ELBERS ft. MARK ELBERS - SOFTLY / ZACHTJES

MatElbersSoftly(150)

(21 augustus 2018) De uit Nuenen afkomstige Mat Elbers is de broer van Mark Elbers, die velen kennen als “The King van Nederland” en een van de allerbeste Elvis Tribute artiesten van ons land.

Mat is helaas ongeneselijk ziek, maar had op zijn bucketlist nog één wens; hij wilde graag een plaat maken. Met behulp van zijn broer Mark Elbers is dit nu gerealiseerd en in de studio van Kees Tel ontstond het nummer ‘Softly / Zachtjes’. Deze emotionele plaat gaat over iemand die eveneens aan het vechten is tegen die “rot ziekte”. Alle partijen werkten belangeloos mee aan deze plaat en de opbrengst zal ten goede komen aan het kankerfonds.

Hiermee hoopt Mat Elbers een prachtig statement te maken in de laatste fase van zijn leven. 

 RAMON PRINS - ADEM MIJN ADEM

RamonPrinsAdem150

(24 augustus 2018) Vorig jaar debuteerde de sympathieke zanger Ramon Prins met een eigentijdse bewerking van de Armand klassieker ‘Ben Ik Te Min’. Deze plaat groeide uit tot een party klassieker en hiermee zette Ramon zich meteen op de muzikale kaart. Ook met de opvolgers ‘Laat Me Leven’ en ‘Maak Het Beste Van Je Leven’ wist Ramon de aandacht op zich te vestigen. Inmiddels is Ramon Prins toe aan zijn vierde single met als titel ‘Adem Mijn Adem’. Net als zijn debuutsingle is dit wederom een hedendaagse bewerking van een klassieker uit de Nederlandse muziek. Samen met zijn vast producersteam Sonic Solutions stak Ramon deze legendarische hit van Peter Schaap in een gipsy-achtig jasje. Speciale rollen zijn weggelegd voor top accordeonist Manfred Jongenelis en ster gitarist Paulus Schäfer. Hiermee levert Ramon Prins weer een ijzersterke single af. 

Videoclip volgt

MICHAEL PIGGE - DANS MET MIJ

MichaelPiggeDans150

(24 augustus 2018) Met ‘Dans Met Mij’ levert Michael Pigge een uiterst swingende single af, geproduceerd door Juan Richard Niks. Michael Pigge timmert al enkele jaren aan de weg en zijn vorige singles werden positief ontvangen. Michael werd geboren in Almelo, thuis werd er altijd Nederlandstalige muziek afgespeeld waardoor Michael alle bekende hits uit volle borst meezong.

Op 16-jarige leeftijd trad Michael voor het eerst op tijdens een bruiloftsfeest en dat werd een groot succes, vanaf toen liet de muziek hem niet meer los, nu vele jaren later en verrijkt met veel podiumervaring maakt hij van elk optreden een feest!

Videoclip volgt

JOEY MARTENS - BANGER HART

JoeyMartensBanger150


(24 augustus 2018) Met ‘Banger Hart’ heeft de in Geldrop geboren Joey Martens een uitstekende opvolger in handen van zijn feestplaat ‘Zingen En Zuipen’, die afgelopen carnaval veel gedraaid werd. Hiervoor dook hij wederom de studio in van Strictly Music en nam ‘Banger Hart’ onder leiding van Peter van Nierop op.

Met een gigantische passie voor het Nederlandstalige lied, een dijk van een stem en een waslijst aan podiumervaring heeft Joey een volle agenda én een plek in het Nederlandstalige circuit weten te realiseren.

Videoclip volgt

CHRIS DE ROO - HET GELUK LACHT ONS TOE

ChrisdeRooHetGeluk150

(3 augustus 2018) Na gezondheidsproblemen keerde Chris de Roo eind vorig jaar glorieus terug met de prachtige hit ‘Honderdduizend Stukken’. Hiermee stond de sympathieke Emmense zanger volop in de belangstelling. Reikhalzend werd dan ook uitgekeken naar de opvolger, welke nu een feit is. De nieuwe single ‘Het Geluk Lacht Ons Toe’ is net als zijn voorganger geschreven door Bert Kamping en perfect geproduceerd door Jeff Zwart. Hiermee levert Chris de Roo wederom een kwaliteitsproduct af waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.

Al op 9 jarige leeftijd maakte Chris zijn TV debuut in de Mini Playback Show, om vervolgens jaren later als zanger deel te nemen aan de Soundmixshow met een liedje van René Froger. Dit was het startsein van de zangcarrière van Chris de Roo met vele optredens tot gevolg. Chris debuteerde met de indrukwekkende single ‘Als Ik Er Morgen Niet Meer Ben’. Er volgden succesvolle singles zoals ‘Ergens Hier Op Deze Wereld’, ‘Mama’ (duet met Arno Kolenbrander), ‘Wat Een Ander Ook Zegt’, ‘Niemand Weet’ (duet met Janneke de Roo) en ‘Honderdduizend Stukken’. De nieuwe single ‘Het Geluk Lacht Ons Toe’ is een sfeervolle acoustische poppy song. Het geluk lacht de onlangs vader geworden Chris de Roo dus weer helemaal toe.

 DIRK MEELDIJK - DE NACHT IS NOG JONG

DirkMeeldijkDeNacht150

(3 augustus 2018) Dirk Meeldijk is terug, en hoe!! Met ‘De Nacht Is Nog Jong’ presenteert hij weer een ouderwetse “Meeldijk-plaat” in de heerlijke stijl waar we hem al jaren van kennen met hits als ‘Ik Hou Van Het Leven’ en ‘Vier Zomers Lang’. Dirk timmert inmiddels alweer ruim 10 jaar aan de weg, en is niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekscene.

‘De Nacht Is Nog Jong’ is wederom geproduceerd door Ronald Moonen, die verantwoordelijk was voor het merendeel van het Meeldijk-repertoire. Casper Janssen (Dennis Jones) schreef de tekst op deze oorspronkelijke plaat van Vicky Leandros. Deze liedjes leverden Dirk al eerder grote hits op, uitgaande van het feit dat liedjes als ‘Ik Hou Van Het Leven’, ‘Vier Zomers Lang’, ‘’t Is Voorbij’ en ‘Ik Ben Wie Ik Ben’ dezelfde oorsprong hebben.

De verwachtingen omtrent deze single zijn dan ook weer hooggespannen. De begeleidende videoclip is inmiddels volop te bewonderen op de bekende clip kanalen.

DANIËL OOSTRA - HOU ME VAST (WANT IK VAL)

DanielOstraHouMeVast150

(3 augustus 2018)De bekende entertainer Daniël Oostra uit Zandhuizen viert met zijn fans dat hij twintig jaar in het vak zit. Dat viert hij met een groots jubileum concert, maar ook met een nieuwe single, ‘Hou Me Vast (Want Ik Val)’, een geweldige remake van de Rob de Nijs klassieker uit 1981. Daniël Oostra begon met zingen toen hij ongeveer vijftien jaar oud was. Zijn muzikale vader zat in een bandje en nam hem mee naar zijn eerste gastoptreden bij het bloemencorso in Frederiksoord. Vanaf hier ging het balletje rollen; talentenjachten, deelname aan de Soundmixshow en uiteindelijk in 2006 de eerste single. Ondertussen groeit de bekendheid door zijn wekelijkse (!) optreden als zingende barman in de scheepsbar van Preston Palace in Almelo. “Daar zien ieder week weer nieuwe mensen mij optreden.” Dat leidt nu ook tot boekingen uit bijvoorbeeld Limburg en Brabant. Drie jaar geleden trad Daniël Oostra 60 keer per jaar op, dit jaar staan er al 120 boekingen in zijn agenda. Zo verzorgt hij iedere seizoen een aantal malen de ‘afterparty’ bij voetbalwedstrijden van SC Heerenveen. Met de nieuwe single ‘Hou Me Vast (Voor Ik Val)’ zal Daniël nieuwe stappen maken in zijn carrière. Op zaterdag 20 oktober a.s. zal Daniël uitpakken met een groots jubileum concert in Wolvega, waar hij zeker ook zijn nieuwe single ‘Hou Ma Vast (Want Ik Val)’ ten gehore zal brengen. Voor meer info: http://danieloostra.nl/

 FRANS VAN ADRICHEM - IN ONS MOOIE CAFÉ

FransvanAdrechemCafe150

(3 augustus 2018) De in Eindhoven geboren en woonachtige Frans van Adrichem presenteert met ‘In Dit Mooie Café’ alweer zijn derde single. Vorig jaar debuteerde hij met de single ‘Het Maakt Niet Uit’ welke opgevolgd werd door ‘Ga Door ’t Vuur Voor Jou’. Hiermee wist Frans al de nodige aandacht op zich te vestigen en nu is het tijd voor zijn derde single. ‘In Dit Mooie Café’ is een vrolijke en feestelijke meezinger die de luisteraar meteen pakt. De productie werd verzorgd door Peter van Nierop in de Strictly Music studio. In nauwe samenwerking met D.E.A. Records is het voornemen van Frans van Adrichem om zijn carrière verder uit te bouwen. 

A3AAN DROST - DAT KAN NIEMAND

A3aanDrostNiemand150

(27 juli 2018) Met de nieuwe single ‘Dat Kan Niemand’ presenteert A3aan Drost zijn spinternieuwe single. Net als bij de voorganger ‘Jeminee Hoe Komt Dat Nou’ dook A3aan hiervoor weer de studio in bij Kees Tel. ‘Dat Kan Niemand’ heeft een toegankelijke Schlager-achtige sound en valt na één keer beluisteren mee te zingen. Hiermee kan A3aan ongetwijfeld weer een hit toevoegen aan zijn inmiddels toch al indrukwekkende lijst. RedGell Media verzorgde weer voor een mooie videoclip, en de single verschijnt via CD Hamster Music. 

DONNY PONSEN - KOM SCHATJE KOM

DonnyPonsenKomSchatje150

(27 juli 2018) Ruim een jaar geleden debuteerde de in Den Haag geboren Donny Ponsen met ‘Alles Wat Je Zei’, welke opgevolgd werd door de single ‘Ga Toch’. Beide singles werden zeer positief ontvangen, en nu is het tijd voor de derde single, getiteld ‘Kom Schatje Kom’; Dé ultieme zomersingle met een opzwepend en dansbaar ritme, wederom geproduceerd door Manfred Jongenelis.

Donny Ponsen heeft het zingen met een vader als volkszanger Rinus Ponsen (tevens tekstschrijver van ‘Kom Schatje Kom’) met de paplepel ingegoten gekregen. Hierdoor kent Donny de klappen van de zweep en weet hij als geen ander hoe het vak in elkaar steekt.

De single verschijnt via het label NRGY Music en is overal verkrijgbaar o.a.  iTunes, Spotify, HitsNL, YouTube en natuurlijk is de videoclip ook al te zien bij op de clipkanalen.

 EDUARD - ALLES WAT WE DELEN

EduardAllesWatWeDelen150

(27 juli 2018) Met ‘Alles Wat We Delen’ presenteert de 20-jarige Eduard uit Raamsdonksveer de opvolger van de uiterst succesvolle single ‘Als Ik Bij Je Ben (Depsacito)’ (bijna een half miljoen keer bekeken op YouTube!). ‘Alles Wat We Delen’ bevat wederom heerlijke zomerse latinklanken en natuurlijk het mooie en herkenbare stemgeluid van Eduard. De productie lag wederom in handen van Manfred Jongenelis en Eduard schreef zelf de tekst voor ‘Alles Wat We Delen’

Eduard is een jonge talentvolle en veelbelovende zanger die met zijn mooie herkenbare stemgeluid en geweldige looks zijn publiek in vervoering brengt. Afkomstig uit een muzikale familie, kreeg hij muziek met de paplepel ingegoten. Hierdoor heeft Eduard al de nodige bühne ervaring opgedaan en kan inmiddels ondanks zijn jeugdige leeftijd een avondvullend programma verzorgen. Eduard richt zich helemaal op het Nederlandstalige genre en brengt sinds 2014 enkele singles uit welke zeer positief ontvangen worden. Dit resulteert naast vele optredens in cafés en op feesten ook op optredens op diverse grotere podia.

De single wordt vergezeld met een mooie videoclip en de track is verkrijgbaar bij de bekende download- en streamings-portals.

HANS SNOEK & ALICIA - MIJN BESTE VRIENDEN

HansSnoekAliciaVrienden150

(27 juli 2018) Bosschenaar Hans Snoek vormt naast zijn solo carrière een duo met zijn dochter Alicia (15). Samen hebben ze al diverse liedjes opgenomen, waaronder enkele onder de naam Duo Faith. Nu is er besloten om dit voortaan gewoon onder de naam Hans Snoek & Alicia te doen en het nieuwste resultaat van dit bijzondere duo is getiteld ‘Mijn Beste Vrienden’. “Het was vroeger vaak feest bij ons thuis met familie en vrienden. Ik herinner me nog dat we dan vaak een medley draaiden van de Havenzangers. Dan zongen we allemaal luidkeels mee en werd er gedanst. Dat gevoel van saamhorigheid blijf ik koesteren. Hieraan terugdenkend, kwam ik op het idee om dit liedje samen met mijn dochter op te nemen en heb ik mijn oudste dochter Mariska gevraagd om de tekst te herschrijven waardoor het meer bij me past” aldus een enthousiaste en trotse Hans Snoek over de samenwerking met zijn beide dochters.

Kees Tel verzorgde de productie van ‘Mijn Beste Vrienden’ en Wescur schoot de videoclip.

 GUIDO DE JONG - KIJK EENS NAAR MIJ

GuidoDeJongKijk150

(20 juli 2018) De uit Son En Breugel afkomstige Guido de Jong is opgegroeid in een muzikale familie. Als klein jongetje zong hij al graag op podia en feestjes. Vervolgens zong hij jazz muziek samen met zijn vader op feesten, speciale gelegenheden en restaurants, en later ging Guido aan het werk als DJ, waar hij af en toe een liedje meezong. Door deze brede ervaring weet Guido inmiddels als geen ander hoe het is om publiek te entertainen, en daarom was het dan ook tijd om een plaat te maken. Via de Gebroeders Ko kwam Guido in contact met het platenlabel Hit It! Music en een afspraak met het productieteam Sonic Solutions was zo gemaakt. De debuutsingle ‘Kijk Eens Naar Mij’ is het resultaat. Het betreft een zomerse, vrolijke en dansbare track, waarmee Guido een nieuwe stap zet in zijn muzikale loopbaan.

RICK TER MEER - IK WIL SLAPEN

RickTerMeerSlapen150

20 juli 2018) Feestbeest Rick ter Meer komt na zijn single ‘Feest Gewoon Maar Door’ nu met een party versie van ‘Ik Wil Slapen’. De single is wederom geproduceerd door Peter van Nierop in de Strictly Music studio. Hiermee levert Rick alweer zijn derde single af.

Afgelopen jaar was Rick ter Meer als Prins Fifteensign veelvuldig te zien en te horen tijdens Carnaval.

De videoclip van ‘Ik Wil Slapen’ is te zien op de bekende clipstations.

 JUDITH PETERS ft. DJ HENRY - JA IK WEET IK WORD WAT OUDER

JudithHenry150

(13 juli 2018) Na de hit ‘Mag Het Nou Wel, Mag Het Nou Niet’ bundelt topzangeres Judith Peters de krachten met DJ Henry. Samen maakten ze onder productionele leiding van Manfred Jongenelis een zomerse en dansbare bewerking van ‘Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder’, oorspronkelijk bekend van André Hazes, maar ook in de uitvoering van Henk Bernard. 

Judith Peters timmert al jaren aan de weg en mag gezien worden als een van de beste zangeressen van ons land. Eerder was deze topzangeres nog te zien in het SBS programma Bloed Zweet & Tranen, waar ze een voortreffelijke performance neerzette en de jury was laaiend enthousiast over Judith’s optreden en haar vocale kwaliteiten. In 2011 trad Judith Peters op in de Amsterdam ArenA tijdens ‘Toppers In Concert’ als ‘5e topper’ naast Gordon, Gerard, René en Jeroen. Tevens was Judith lid van de succesvolle meidengroep De Meiden.

DJ Henry is een top-DJ die niet meer weg te denken is op feesten en evenementen! Hij is bekend van o.a. de superhit ‘Goeiemoggel’ en was in vele TV-programma’s te zien zoals RTL Boulevard, Show Nieuws, Live & Cooking en het TROS Muziekfeest Op Het Plein.

In de winter zijn Judith Peters en DJ Henry vaak te vinden in het gezellige Westendorf (Tirol). Tijdens de après ski zetten zij het hele dorp op stelten.

Tijdens de zomermaanden zijn Judith & DJ Henry veelvuldig te vinden aan de Spaanse costa waar zij avond aan avond een wervelende show neerzetten.

 MARLOUS ft. PIET JR. - LIEFDE VAN MIJN LEVEN

MarlousPiet150

(6 juli 2018) Met ‘Liefde Van Mijn Leven’ presenteert Marlous haar allernieuwste zomerhit en heeft ze dé perfecte opvolger van ‘Verlaat Me Niet’ in handen. Opvallend is dat Marlous voor ‘Liefde Van Mijn Leven’ een samenwerking is aangegaan met de Zwolse rapper Piet Jr. van de Gipsy Maffia. De productie werd wederom verzorgd door Kees Tel.

Het gaat goed met de carrière van de mooie Marlous. Haar wekelijkse vlogs worden wekelijks massaal bekeken op YouTube en onlangs was de zangeres nog te zien in het SBS TV programma ‘So You Think You Can Sing’.

Voor ‘Liefde Van Mijn Leven’ werd wederom een stijlvolle videoclip geschoten door Cannonball Media. Op zondag 8 juli a.s. vindt de landelijke TV première plaats van de nieuwe single in het RTL4 programma ‘Life Is Beautiful’. 

 DUONL - JIJ LAAT HET ZONNETJE WEER SCHIJNEN

DuoNLZonnetje150

(6 juli 2018) ‘Jij Laat Het Zonnetje Weer Schijnen’ is de nieuwe single van DuoNL, en werd wederom geschreven door Olav Hesselmans en geproduceerd door Hans Aalbers. Hiermee heeft DuoNL een passende opvolger in handen van de airplayhit ‘Alles’. “We hebben bewust gekozen om ons vast te houden aan de stijl van ‘Alles’, want die single werd goed ontvangen.” aldus DuoNL, die al meer dan 10 jaar samen een duo vormen. De verwachtingen zijn dan ook weer hoog gespannen rondom deze release, waarvoor uiteraard weer een stijlvolle videoclip is geschoten. Naast de release van de nieuwe single is DuoNL druk met het organiseren van hun artiestenreis welke ze in oktober naar het Turkse Lara zal brengen met o.a. collega artiesten als Ron de Ridder, Johan Linssen en Rienie van de Kerkhof.

EVERT VAN HUYGEVOORT - BLIJF DE HELE AVOND BIJ MIJ

EvertBlijf150

(6 juli 2018) ‘Blijf De Hele Avond Bij Mij’ is de titel van de gloednieuwe single van de in Eindhoven geboren, maar in Ettenleur woonachtige zanger Evert van Huygevoort (28). Het is de opvolger van ‘Laten We Gaan Dansen’ waarmee Evert veel succes wist te oogsten. Het gaat dan ook erg goed met de veelbelovende Evert van Huygevoort. Zijn voorgaande 3 singles bleken erg populair op YouTube en de streaming-portals. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar de nieuwe single ‘Blijf De Hele Avond Bij Mij’. De productie lag wederom in handen van Sonic Solutions en de tekst werd geschreven door Casper Janssen (Dennis Jones). Het resultaat is een dansbare track met een catchy melodie, welke zich uitstekend leent voor de zomer. De verwachtingen zijn hooggespannen en Evert hoopt hiermee een stapje hoger te komen op de ladder. De sterren staan gunstig… 

JELLE JITZE - ZONDER EEN WOORD

JelleJitzeZonder150

(6 juli 2018) ‘Zonder Een Woord’ is de opvolger van de airplayhit ‘De Liefde Van Mijn Leven’ waarmee de Friese zanger Jelle Jitze in het begin van het jaar op vele playlisten van de Nederlandse en Vlaamse radiostations stond. Ook ‘Zonder Een Woord’ is weer een uiterst vriendelijke radio track, waarvoor Jeroen Dirksen (o.a. mede verantwoordelijk voor het succes van Thomas Berge) de productie verzorgde.

BON BON - ZOMERZON

BonBonZomerzon150

(6 juli 2018) Bon Bon is een nieuw feest-zangduo bestaande uit Inge van den Biggelaar en Petra Schipperen.

Inge heeft een aantal jaren deel uitgemaakt van Maywood (Rio, Late At Night) en we kennen haar ook van haar alter-ego Alberto (Onno, mag ik je toyboy zijn?) en Blond & Blauw (Losse Handjes). Daarnaast is Inge al jaren solo actief als zangeres Inch.

Petra zong als Ciska Cigaret in de feest-act Alle 13 Jaanke, die jarenlang de Nederlandse podia onveilig maakte (In ons Dafke, Witte Eend).

Bij toeval en voor de lol hebben de dames een half jaar geleden een gezamenlijk optreden gedaan. Dit klikte zo goed dat besloten werd om samen verder te gaan.

Het eerste resultaat is de zomersingle ‘Zomerzon’; een aanstekelijk en niet-uit-het-hoofd-te-krijgen liedje.

Door hun jarenlange ervaring weet Bon Bon wat een avond tot een onvergetelijke avond maakt. Gezelligheid, lachen zingen en feesten zijn dé belangrijkste ingrediënten van een optreden van dit vrolijke feest-duo.


RUBY ft. SIDE KICK - IK ZIE JOU

RubySideKick150

(29 juni 2018) Zangeres Ruby van Urk kennen we als solo zangeres (o.a. ‘Neem Me Mee’), maar ook dankzij vele samenwerkingen. Zo scoorde ze flinke airplayhits met Judith Peters en Theresa Stam als het damestrio De Meiden en nam een duet op met John Medley. Onlangs verscheen er nog een Engelstalige single, een dance versie van ‘This Is The Moment’ met DJ Galaga. Voor haar nieuwste project ‘Ik Zie Jou’ gaat Ruby de samenwerking aan met het party duo Side Kick. “We kwamen elkaar regelmatig tegen in het land, en zo ontstond het idee om eens een keer iets samen te doen. We hebben veel plezier gehad tijdens de opnames en de clipshoot, en we zijn erg blij met het resultaat.” vertelt Ruby enthousiast. ‘Ik Zie Jou’ is een uiterst zomerse en dansbare single en werd geproduceerd door Sonic Solutions.

Ruby deed voorprogramma’s van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest. Daarnaast is ze een gediplomeerde zangpedagoge.

Side Kick bestaat uit de Haagse broers Fred en Ron en samen staan ze al 25 jaar op de bühne, dus ze kennen de klappen van de zweep. Eerder maakten ze al naam in het party circuit met singles met o.a. Def Rhymz, Trafassi en DJ Cor.

Met ‘Ik Zie Jou’ zijn Ruby ft. Side Kick klaar voor de zomer en zullen hiermee ongetwijfeld een zomerhit scoren. De bijbehorende videoclip zal veelvuldig op de clipkanalen te zien zijn.

 MIKE ALDERSON - WANNEER

MikeAldersonWanneer150

(29 juni 2018) Met ‘Alleen Maar Dansen’ presenteerde de 23-jarige uit Roosendaal afkomstige sportdocent/zanger Mike Alderson een ijzersterke debuutsingle, waarmee hij veelvuldig op de vele radiozenders te horen was. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar de opvolger, welke nu in de vorm van ‘Wanneer’ een feit is. Hiermee levert Mike wederom een ijzersterke single af waarmee hij zijn debuut overtreft.

Het resultaat is een heerlijke zomerse feel-good single, met frisse dansbare elementen. ‘Wanneer’ verschijnt via Hit It! Music en een passende videoclip is momenteel te bewonderen op de bekende clipkanalen.

 ARNOLD HOFMANS - LUISTER LIEF

ArnoldHofmansLuisterLief150

(29 juni 2018) Met ‘Luister Lief’ presenteert de in 1983 te ’s Hertogenbosch geboren Arnold Hofmans zijn allernieuwste single. Het betreft een bewerking van een liedje van Jeroen van Koningsbrugge uit de TV serie ‘Smeris’. “Ik hoorde dit regelmatig voorbij komen tijdens deze serie, en ik vond het zo’n goed liedje, dat ik op het idee kwam om hier een eigen versie van te maken. Samen met producer Kees Tel ben ik hiermee aan de slag gegaan, en ik ben trots op het resultaat.” Aldus Arnold over zijn nieuwe single.

Arnold Hofmans timmert sinds 2006 aan de weg sinds het verschijnen van zijn eerste single ‘Ik Heb Met Jou Niets Te Maken’, geproduceerd door Kees Tel. Vele optredens, enkele albums en singles zoals ‘Want Zo Ben Ik Geboren’, ‘Zwarte Haren, Bruine Ogen’, ‘Toe Kom In M’n Armen’, ‘Waarom Fluister Ik Je Naam Nog’, en ‘Ze Zeggen’ volgden. Hiermee was Arnold veelvuldig te horen op de Nederlandse radio stations en in de kroegen.

Met de nieuwe single ‘Luister Lief’ zal Arnold Hofmans in de komende periode ongetwijfeld weer volop in de belangstelling staan. Een bijpassende videoclip draait inmiddels volop op de clipkanalen. www.arnoldhofmans.com

TON WOLTER - KEEP ON SMILING

TonWolterSmiling150

(29 juni 2018) Dit jaar zit de 52-jarige Ton Wolter 35 jaar in 'het vak'. Hij begon als Elvis imitator op bruiloften en partijen. Gevolgd door vele optredens met vooral Nederlandstalige muziek, steeds als typetje zoals bijvoorbeeld Tonny Jordaan en af en toe, gewoon als zichzelf. 

Hij won het Leids Festival van het Levenslied. Ton Wolter was jarenlang zanger/acteur in een van de grootste diner-shows van Nederland.

Van klassiek tot (carnavals) schlager, geen muziekstijl is hem vreemd, een entertainer Pur-sang.

De laatste 10 jaar is hij actief als zijn Duitse alter ego Thorsten von Lippe Biesterfeld, geen onbekende tijdens de oktoberfeesten.

Tegenwoordig kruipt hij ook in de huid van Eddy Wally en kreeg hij van Eddy's dochter Marina Wally de naam Eddy Wannabe toebedeeld.

In weekblad De Panorama zal in de komende editie een reportage van Eddy Wannabe te zien zijn.

Ton Wolter toerde 5 jaar als zanger/frontman van Die Lustige Schlagerfreunden langs de bekendste theater en festival podia's.

Naast zanger is Wolter ook componist en tekstdichter en schreef liedjes voor o.a. Marco de Hollander en Rob van Daal.

Hij brengt nu een zelf geschreven Nederlandstalige cover uit met de titel ‘Keep on Smiling’.

Een geinige clip maakt het geheel compleet voor een lekker zomers plaatje waar je vrolijk van wordt.

 IVO FRANKLIN - STEEDS VAKER

IvoFranklinSteedsVaker150

(22 juni 2018) ‘Steeds Vaker’ is de nieuwe single van Ivo Franklin, die de opvolger is geworden van de single ‘Tweestrijd’, die alleen al op Spotify zo’n 300.000x werd gestreamd.

 ‘Steeds Vaker’ lijkt een auto biografisch vervolg van zijn vorige single, waarin hij het verdriet en de pijn van een verloren liefde bezong.  Met ‘Steeds Vaker’ probeert Ivo Franklin duidelijk te maken, dat het verwerken ervan niet eenvoudig is en wellicht tegen beter weten in, je altijd een sprankje hoop blijft koesteren.

 ‘Steeds Vaker’ is een medium up-tempo pop ballad, die makkelijk in het gehoor ligt en na één keer te hebben beluisterd je bij blijft en uitnodigt tot meezingen.

Het nummer is geschreven door Michiel Schraven en Rogier van Wegberg en werd deels opgenomen bij L’Hocque Music in Weert en in de DMP Studio in Kaatsheuvel.  Een gevoelige nederpop song met echte musici.

 Het uiteindelijke doel van Michiel Schraven en Rogier van Wegberg is een exclusief album schrijven en produceren voor en met Ivo Franklin. Ivo Franklin is ook zeker weer van plan om het land in te trekken als zanger, al dan niet in combinatie met het verzorgen van de presentatie.

 Momenteel presenteert en produceert Ivo Franklin het populaire tv programma “Toppers van Oranje” een muziekprogramma met artiesten met Nederlandstalig repertoire.  Daarnaast is hij betrokken bij het programma “Trips & Travel 2.0” wat vanaf september in een vernieuwd jasje weer te zien zal zijn bij RTL4 en produceert hij vanaf het najaar een nieuw programma voor SBS “Sport in Business”. 

JORDI FALCON - SEXY LADY

JordiFalconSexyLady150

(22 juni 2018) Met ‘Sexy Lady’ heeft de uit ’s Hertogenbosch afkomstige Jordi Falcon een zeer opvallende zomerhit in handen. Mediterraanse, dansbare geluiden en een catchy melodie zorgen ervoor dat niemand stil kan blijven zitten bij dit liedje. De productie van ‘Sexy Lady’was in vertrouwde handen van Mario Veltman, die eveneens de tekst schreef voor ‘Sexy Lady’.

In de bijbehorende videoclip ontpopt Jordi zich zelfs als een heuse acteur die de harten wint van twee mooie fotomodellen.

‘Sexy Lady’ heeft een heerlijke zomerse sfeer, waarmee Jordi Falcon in de komende periode veelvuldig in de belangstelling zal staan. De single verschijnt via Hit It! Music

 TOMMY LIPS - ZIJN HET DIE MOOIE BLAUWE OGEN VAN JOU

TommyLipsBlauweOgen150

(22 juni 2018) Vol trots presenteert Tommy Lips zijn nieuwe single! Het betreft weer een echte feesthit en meezinger, zoals velen van Tommy inmiddels gewend zijn.

Na de succesvolle laatste single’s ’Kom Maar In M’n Armen’, ’Want Als Je Lacht’ en ’Ons Eigen Stamcafé’, is de nieuwe single ’Zijn Het Die Mooie Blauwe Ogen Van Jou’ een passende en geslaagde opvolger, geschreven door André Kooiman.

De productie van deze single lag net als de voorgaande nummers in handen van producent Harald Queens, die het nummer o.a. met zijn accordeonklanken vertolkte tot een echt Tommy Lips nummer.

De single verschijnt op het VNC Label van Johan Hense en de promotie zal in handen zijn van Casper Janssen Music Promotion.

CHARELLE & FRANKY FALCON - ALLEEN JIJ

CharelleFrankyAlleenJij150

(15 juni 2018) Na het enorme succes van de duet singles ‘Verboden Liefde’ en ‘Blijf Bij Mij’, verschijnt nu ‘Alleen Jij’; alweer de derde duetsingle van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige Charelle & Franky Falcon.

De eerste twee singles bleken een schot in de roos, dus een vervolg kon niet uitblijven.

‘Alleen Jij’ is een heerlijke zomerse bewerking van de jaren 70 hit ‘If You Go’ van Barry & Eileen en wederom geproduceerd door het team van Sonic Solutions. Hiermee hebben Charelle & Franky Falcon dan ook weer een ijzersterke single in handen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. ‘Alleen Jij’ verschijnt via NRGY Music en wordt ondersteund door een zomerse videoclip en de single is te downloaden en te streamen via alle bekende download- en streamings portals.


DENNIS JONES - NOOIT GEEF IK HET OP

DennisJonesNooitGeef150

(15 juni 2018) Precies 30 jaar geleden bracht Dennis Jones zijn eerste single ‘Don’t Wanna Give Up’ uit, waarmee hij de TROS Paradeplaat én zijn allereerste hitnotering scoorde in de Nederlandse Top 40. Het was juni 1988, toen Dennis samen met André Hazes, Tatjana en Grant & Forsyth als een van de enige vier Nederlandse producties in deze legendarische hitlijst vertegenwoordigd was.

Leslie Laverman (bekend van o.a. Oscar Harris, Vanessa) schreef en produceerde destijds de debuutsingle voor Dennis Jones, en Matthieu van Winsen was verantwoordelijk voor de tekst. “Matthieu had ik nooit ontmoet, maar 3 jaar geleden stond hij plots voor mijn neus tijdens de presentatie van het boek van Luv’ waaraan ik meegewerkt heb. Zo leuk om eindelijk de man te ontmoeten wiens tekst ik al zo lang op de bühne zong.” herinnert Dennis zich. “Vorig jaar realiseerde ik me dat het in 2018 alweer bijna 30 jaar geleden was dat ik mijn doorbraak beleefde met ‘Don’t Wanna Give Up’. Daar wilde ik iets mee doen, en besloot een nieuwe versie op te nemen. Ik wilde graag een Nederlandstalige versie, en ik heb Matthieu benaderd of hij een Nederlandse tekst wilde schrijven, waardoor het allemaal authentiek zou blijven. Matthieu heeft wederom een perfecte passende tekst geschreven die niet onder doet voor zijn originele tekst uit 1988. Vervolgens ben ik samen met mijn vaste producer Kees Tel aan de slag gegaan om deze song in een 2018 jasje te steken, en ik ben er van overtuigd dat ons dit gelukt is.” aldus Dennis. Een grappig detail is het feit dat voor de hoes van ‘Nooit Geef Ik Het Op’ de originele single hoes uit 1988 nagebouwd is, en fotografe Linda van den Broek voor de foto dezelfde setting en pose hanteerde. Tijdens de fotoshoot werd tevens de videoclip geschoten met daarin diverse verwijzingen naar de originele single uit 1988.

30 jaar na zijn eerste Top 40 hit timmert Dennis nog steeds aan de weg en weet met ‘Nooit Geef Ik Het Op’ op overtuigende wijze een remake van zijn eerste hit neer te zetten. Hiermee laat hij zien dat hij na 30 jaar nog steeds aanwezig is in de Nederlandse muziekscene.


Deze site is gemaakt met Webklik.nl