CollageApril2018-600

DUO KNOTSGEK - LITERS BIER OP 'N DOKTERSRECEPT

KnotsgekLiters150

(11 januari 2019) Al jaren weet het uit Tilburg afkomstige Duo Knotsgek iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke carnavalsvierder herinnert zich niet bekende hits als "Hedde Gij Mischien ADHD", "Die Alpenknotsen" en de kneiter van vorig jaar "Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou", waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma "3 Uurkes Vurraf"? Ook in 2017 weet Duo Knotsgek weer een hoogstaande single af te leveren met de eigen compositie "Laat Het Feest Maar Snel Beginnen". Het vrolijke duo, bestaande uit Gerbrand Cools en Fabian Somers dook hiervoor wederom de studio in met hun vaste producer Harald Queens en leveren wederom een topproduct af. De verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen. Laat het feest maar snel beginnen.... Duo Knotsgek is er klaar voor!!!

DENNIS JONES - NU GA IK LEVEN (MATT POP REMIXES)

DennisJonesLevenMattP150

(11 januari 2019) Momenteel scoort Dennis Jones een hit met ‘Nu Ga Ik Leven en is hiermee veelvuldig op de radio stations te horen, en behaalt hij hoge noteringen en diverse Nederlandstalige hitlijsten. Nu verschijnen er exclusieve remixes van ‘Nu Ga Ik Leven’, welke gemaakt zijn door de internationaal bekende Matt Pop (bekend van o.a. Erasure, RuPaul, Hazell Dean, Kylie Minogue, Samantha Fox, Sonia, Lonnie Gordon, Nikki French, Cilla Black, Mai Tai, Luv’ e.v.a.) Tevens maakt Matt Pop vele remixen voor de befaamde Engelse labels Allmighty Records en Energised Records en is hij bekend vanwege zijn sublieme onofficiële ABBA mixen. Voor ‘Nu Ga Ik Leven’ van Dennis Jones maakte Matt Pop melodieuze, harmonieuze en uiterst dansbare remixen voor de dansvloer. 

De single verschijnt uiteraard via Hit It! Music. 

WESLEY BOES - ACH MAAK JE NIET ZO DRUK

WesleyBoesAchMaak150

(4 januari 2019) Met ‘Ach Maak Je Niet Zo Druk’ begint de in 1989 in Den Haag geboren, maar thans in Veenendaal woonachtige Wesley Boes, het nieuwe jaar met een knaller van jewelste. De tekst werd geschreven door Harry Gerritsen (bekend van o.a.  Henk Dissel), en de productie en compositie lag in handen van het succesvolle producersteam Sonic Solutions. De single is de eerste release op Wesley’s eigen label, Boes Music. Hiermee kan 2019 voor Wesley Boes niet beter beginnen.

Binnen afzienbare tijd zal er ook een videoclip beschikbaar komen. 

FEESTZANGER RENÉ - HEPPIE DE PEPPIE

FeestzangerEneHeppie150

(4 januari 2019) Voor Feestzanger René kan het nieuwe jaar niet beter beginnen, dan met zijn splinternieuwe single ‘Heppie de Peppie’; een nieuw jaar, een nieuwe sound en met een nieuwe producer. Voor ‘Heppie de Peppie’ ging Feestzanger René de samenwerking aan met de succesvolle producer Kees Tel. Samen schreven ze ‘Heppie de Peppie’, een vrolijke catchy meezinger.

Feestzanger René (geboren op 17-2-1962 als Rene Fortgens in Haarlem) is zelf altijd in voor een feestje, en het is geen feest als Feestzanger René niet is geweest. Als kind was René al bezeten van muziek, en luisterde hij maar al te graag naar de piratenstations. Dit leidde ertoe dat René uiteindelijk als discjockey in verschillende bars aan het werk ging en kwam zo op zijn 20e in het Brabantse  Herpen terecht, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds woont. Naast het draaien van plaatjes als discjockey startte René tevens zijn eigen schoonmaakbedrijf.

De liefde voor muziek leidde ertoe dat René enkele jaren geleden per toeval een zangcarrière startte met het liedje ‘De Geinige Glazenwasser’. Dit beviel René uitstekend, en hij werd al snel op vele feesten en partijen geboekt als artiest. De naamsbekendheid van Feestzanger breidde zich dankzij succesvolle singles als ‘De Amsterdamse Zwerver’, ‘Simon Snuffelaar’ en ‘Blijf Van Mijn Wijf’  steeds verder uit.

Als bonus zal er ook een speciale carnavalsversie van ‘Heppie de Peppie’ beschikbaar zijn. Hierdoor kan het niet missen dat je de nieuwe single van Feestzanger René in de komende periode op menig feestje voorbij zult horen komen. Op korte termijn al er ook een videoclip beschikbaar zijn voor ‘Heppie de Peppie’.


ARNO KOLENBRANDER - 'T IS WEER KERSTMIS

ArnoKerstmis150

(14 december 2018) Momenteel is Arno Kolenbrander volop te horen op de Nederlandse radiozenders met zijn nieuwe single ‘Vier Het Leven’. Speciaal voor de naderende feestdagen heeft Arno hiervan nu een exclusieve kerstversie van opgenomen onder de titel ‘’t Is Weer Kerstmis’.

De in Rotterdam geboren Arno Kolenbrander (45) werd in 1995 in een klap een bekende Nederlander na zijn overwinning in de Soundmixshow en scoorde vervolgens een dikke top 10 hit met het nummer ‘Why God Why’ uit de musical Miss Saigon’’ . Enkele jaren later stapte Arno over naar het Nederlandstalige repertoire en hij deed mee aan het Nationaal Songfestival 2000 en 2004.

RON BESSELINK - GA DAN

RonBesselinkGaDan150

(7 december 2018) Met ‘Ga Dan’ presenteert de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Ron Besselink zijn nieuwste wapenfeit. Sinds 2016 zit de carrière van Ron Besselink goed in de lift. Met ‘Nee, Jij Kan Mij Niets Leren’, ‘Een Lach Van Jou’ en ‘Als Ik Het Had Geweten’ wist de sympathieke Bosschenaar zich goed op de kaart te zetten. ‘Ga Dan’ is de opvolger van de positief ontvangen single ‘Eenmaal Kom Jij Terug’, welke in het afgelopen jaar veelvuldig te horen was op de diverse radiostations. Naar verwachting zal Ron met het prachtige ‘Ga Dan’ dit succes overtreffen. ‘Ga Dan’ is een gevoelige ballad, en hiermee laat Ron een andere kant van zich zien. Deze sfeervolle song is geschreven door Mario Veltman, die eveneens de productie verzorgde. Hiermee heeft Ron Besselink een perfecte en sfeervolle song in handen voor de koude wintermaanden.  

Een  passende videoclip draait volop op de clipkanalen. (www.ronbesselink.nl)

RUDY DE WIT - WIE GAAT ER MEE (NAAR HET KERSTDINER)

RudyKerst150

(7 december 2018) Traditiegetrouw wordt ook dit jaar de kerstsingle van Rudy de Wit ‘Wie Gaat Er Mee (Naar Het Kerstdiner)’ gere-released met het oog op de komende Kerst.

 “Wie Gaat Er Mee (Naar Het Kerstdiner)” is een bewerking van de Brenda Lee klassieker “Rockin Around The Christmas Tree” waarvoor Dennis Musters een Nederlandstalige tekst schreef. De productie lag natuurlijk in de vertrouwde handen van Harald Queens.

Rudy de Wit oogste enkele jaren veel succes en heeft inmiddels klassiekers als ‘Sweet Love’ en ‘Ga Met Me Mee’ op zijn naam. In 2013 verscheen zijn debuutalbum, en tot op de dag van vandaag zijn de hits van Rudy veelvuldig te horen in het land en op de radio stations. Nadat het het afgelopen jaar wat stiller was rondom Rudy de Wit bereid Rudy zich voor op het nieuwe jaar waarin hij weer ouderwets van zich zal laten horen met geheel nieuw materiaal. Rudy de Wit sloot onlangs een nieuwe overeenkomst met Hit It! Music en is dan ook van plan er weer volop tegenaan te gaan.

 FLORIS & MARTIJN - HANDJES!

FlorisMartijnHandjes150

(30 november 2018) ‘Handjes’ is de nieuwe single waarmee Floris de samenwerking aangaat met Martijn. Eerder scoorde Floris succesvol met Maarten en DJ Brian met de Pittbull parodie "Carnaval" en samen met Mario en Party DJ John was hij verantwoordelijk voor de partyknaller ‘Te Lam Om Te Lopen’. Met het door Kees Tel geproduceerde "Handjes" hebben Floris & Martijn een feestknaller van jewelste in handen, welke met carnaval niet mag ontbreken!

TIM SCHALKS - BOVEN OP DE BERG

TomSchal;kxBovenOpDeBerg150

(30 november 2018) Traditiegetrouw laat de uit Boxtel afkomstige zanger Tim Schalkx weer van zich horen voor het komende winterseizoen met een enorme feestknaller, ‘Boven Op De Berg’. Hiermee zal Tim het komende seizoen menig kroeg, feesttent én après ski gelegenheid mee onveilig maken. De compositie is van Tim zelf en de productie lag in vertrouwde handen van Harald Queens.

Momenteel is Tim wekelijks te zien in één van de vele feestcafés in Oostenrijk, maar ook op de Nederlandse podia.


TOMMY LIPS - OH MARIAN

TommyLipsMarian150

(23 november 2018) Was het Jack de Nijs die in 1972 kwam met de gezellige hit 'Marian', nu ruim 40 jaar later komt Tommy Lips met deze hit in een geheel nieuw feest jasje. 

De productie van deze single lag in handen van Laurens van Wessel, die samen met live muzikanten in Studio’69 het originele sfeertje van de versie uit 1972 vertolkt heeft tot een hedendaagse feesthit & meezinger, zoals vele inmiddels van Tommy Lips gewend zijn. 

Na de laatste succesvolle feestsingle’s 'Ons eigen Stamcafé' & 'Zijn het die mooie blauwe ogen van jou', is de nieuwe single ‘’Oh Marian’’ een ware opvolger! Het komende feest- & Carnavalsseizoen zal deze feesthit dan ook te horen zijn in vele kroegen!
De single verschijnt op het VNC Label en de promotie zal in handen zijn van Casper Janssen Music Promotion.

Kortom, knallend het feestseizoen tegemoet!

MARCO SCHUITMAKER - MIJN DROOM (album)

MarcoSchuitmaker150

(23 november 2018) Met de release van zijn debuutalbum ‘Mijn Droom’ komt er voor de 19-jarige Marco Schuitmaker een heuse droom uit. Onder begeleiding van Christaan Hulsebos (bekend van het voormalige duo Christiaan & Diana) heeft Marco zich al flink op de kaart weten te zetten met singles als ‘Een Nieuwe Liefde’, ‘Zomernacht In Griekenland’ en ‘Kom Laat Je Horen’. Dus werd het tijd voor het debuutalbum, wat voor de jonge Marco een nieuwe mijlpaal is. Net als eerdergenoemde singles is het hele album geschreven en geproduceerd door Christiaan Hulsebos en de befaamde Kees Tel. Het resultaat is een fris, afwisselend en vrolijk album waarmee Marco zijn talenten ten toon kan stellen. Het ligt dan ook in lijn der verwachting dat er voor Marco Schuitmaker een mooie toekomst in de muziek in het verschiet ligt.

  1. Kom Laat Je Horen
  2. Vuur & Vlam
  3. Niemand Kust Als Jij
  4. Ho Ho He He
  5. Een Nieuwe Liefde
  6. Nooit Meer
  7. Zomernacht In Griekenland
  8. Blijf Bij Me Slapen Vannacht
  9. Shalala
  10. Italië Ik Hou Van Jou (duet met Kaylee)

DENNIS JONES - NU GA IK LEVEN

DennisJonesNuGaIkLeven150

(16 november 2018) ‘Nu Ga Ik Leven’ is het nieuwste wapenfeit van Dennis Jones. Het is de opvolger van de zomerhit ‘Nooit Geef Ik Het Op’ en Dennis heeft samen met producer Kees Tel een uiterst dansbare en catchy track afgeleverd, die meteen uitnodigt tot meezingen. “Dit zijn van die liedjes waar ik me op verheug om straks op de bühne te zingen, omdat dit het publiek hier lekker op kan dansen en meedoen. Ik krijg al ontzettende positieve reacties op dit liedje.”, aldus Dennis. ‘Nu Ga Ik Leven’ zal onderdeel uitmaken van het binnenkort te verschijnen nieuwe album van Dennis Jones, waarvoor hij momenteel veelvuldig in de studio vertoeft. Tevens zullen op de single 2 remixen verschijnen van DJ Storm Swaglord. Redgellmedia verzorgde een fantastische videoclip en de single verschijnt uiteraard op Hit It! Music.  

ARNO KOLENBRANDER - VIER HET LEVEN

ArnoKolenbranderVierHetLeven150

(16 november 2018) De in Rotterdam geboren Arno Kolenbrander (45) werd in 1995 in een klap een bekende Nederlander na zijn overwinning in de Soundmixshow en scoorde vervolgens een dikke top 10 hit met het nummer ‘Why God Why’ uit de musical Miss Saigon’’ . Enkele jaren later stapte Arno over naar het Nederlandstalige repertoire en hij deed mee aan het Nationaal Songfestival 2000 en 2004.

‘Vier Het Leven’ is zijn nieuwste wapenfeit, en hiermee laat Arno wederom zien dat hij vocaal heel wat in huis heeft en tot één van de beste zangers van Nederland behoort. ‘Vier Het Leven’ is een Nederlandstalige bewerking van de Shirley Bassey klassieker ‘This Is My Life’ en klinkt daardoor natuurlijk meteen heel herkenbaar. De Nederlandse tekst werd geschreven door Stan van den Dobbelsteen (van Het Feestteam)  en Arno zelf. Hierdoor levert Arno een uiterst radio vriendelijke single af, die echter ook zeer geschikt is voor kroegen en feest-café’s. Het ligt dan ook in lijn der verwachting dat Arno met ‘Vier Het Leven’ in de komende maanden veelvuldig op de zenders en in het land te horen zal zijn.


HANS SNOEK - MEISJE (BLIJF VANNACHT BIJ MIJ)

HansSnoekMeisje150

(16 november 2018) De uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Hans Snoek laat weer van zich horen met zijn nieuwe single ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’. De single is wederom geproduceerd door Kees Tel. “Dit is inmiddels alweer mijn vierde single die ik met Kees Tel opgenomen heb, en ik merk heel goed dat sinds ik met Kees werk, dat mijn liedjes veel beter ontvangen en gedraaid worden. Daarom hou ik deze lijn vast, en ik denk dat ik met ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’ een topliedje in handen heb.” Aldus een enthousiaste Hans Snoek, die hoge verwachtingen heeft van deze nieuwe single. Die verwachtingen zijn dan ook niet geheel onterecht; ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’ is een pakkende plaat geworden die de weg naar de liefhebber ongetwijfeld gaat vinden.

Een bijpassende videoclip, welke geschoten is door Cannonball Media, is te zien op de bekende clipkanalen.

JOHNNY GOLD - SENTESEKSJUN (PUKKE TAAI)

JohnnyGoldSenteseksjun150

(16 november 2018) Inmiddels de tweede titel uit de serie ouderwetse hits in een nieuw “Johnny Gold juin jasje” en niet zomaar eentje want in 1965 stond de originele uitvoering “Satisfaction” van de Rolling Stones maar liefst 30 weken in de Nederlandse top veertig waarvan een dikke 5 weken op de eerste plaats!! 

Laten we eerlijk zijn, om een buitenlandse taal te beheersen moet je wel op school hebben gezeten, en daar ist eingelijk bij Johnny al stevig mis gegaan, een leraar Engels zal dan ook gedurende deze gehele “Gold” uitvoering zijn wenkbrauwen regelmatig fronsen, want dit is nou niet de Engelse gramatica waar je op school een voldoende voor zal krijgen … maar dat maakt deze track nou echt weer zo’n pure “Johnny Gold feestkneiter” en niemand anders dan HIJ alleen, het enfant terrible van de Nederlandstalige feestmuziek komt er met deze “oene mijne mats tirol” uitvoering nog mee weg ook !! 
De wereldberoemde gitaarriff is vanzelfsprekend in stand gehouden door onze ouwe feestjuinert, maar o.a het tempo en arrangement is wel hedendaags aangepast, ook heeft de rockgitaar feestelijk gezelschap gekregen van een live ingespeelde tuba & accordion, dus heeft alles in zich om DE apreskihit van komend seizoen te worden, rrrrammeluhhh !!

A3AAN DROST - JE BENT ALLES

A3aanJeBentAlles150

(9 november 2018) A3aan Drost heeft met zijn nieuwe single ‘Je Bent Alles’ een geweldige vertolking opgenomen van een oude klassieker van Jan ten Hoopen. Dankzij de vrolijke herkenbaarheid nodigt deze single meteen uit tot meezingen. Producer Kees Tel stak het geheel in een modern arrangement zonder afbreuk te doen aan het origineel, waardoor de single meteen “vertrouwd” aanvoelt.

Momenteel is A3aan druk in de weer met de opnames voor zijn nieuwe album welke in het voorjaar van 2019 zal verschijnen.

De eerste reacties op ‘Je Bent Alles’ beloven alvast veel goeds, en de single wordt ondersteund door een prachtige videoclip welke wederom geschoten is door Redgellmedia. ‘Je Bent Alles’ verschijnt via CDHamster Music.

GERDA & TERRY WEST - ZOMERLIEFDE

GerdaTerryZomerliefde150

(2 november 2018) Gerda & Terry West melden zich terug met een heerlijke nieuwe single ‘Zomerliefde’. Op deze radiovriendelijke single kijkt het duo terug op de prachtige zomer die achter ons ligt. De tekst van ‘Zomerliefde’ werd geschreven door niemand minder dan Henny Thijssen en de single werd opgenomen in Terry’s eigen studio, die ook de productie voor zijn rekening nam. Eerder produceerde Terry West voor artiesten als Lucas & Gea, Doublon, Picobello, Harten10, Aukje Fijn, Henk Wijngaard, DuoNL, A3aan Drost e.v.a. en natuurlijk ook de eigen platen. 


STEFFAN DE KUST - GEEF ME JE LIEFDE

SteffandeKustLiefde150

(19 oktober 2018) ‘Geef Me Je Liefde’ is de eerste single van Steffan de Kust. Steffan werd op 21 februari 1985 in Haarlem doof geboren, op de dag dat Evert van Benthem de Elfstedentocht won. Steffan heeft iets met Friesland, want zijn moeder is van Friese komaf. Daarom koestert Steffan de wens dat hij zelf ooit kan deelnemen aan de Elfstedentocht.

Dankzij een operatie in zijn 3e levensjaar kon Steffan eindelijk horen. Dat het met zijn gehoor goed gekomen is, bewijst zijn muzikaliteit, getuige zijn single ‘Geef Me Je Liefde’. Muziek is Steffans grote passie en inmiddels legt Steffan samen met de succesvolle producer Kees Tel de laatste hand aan zijn debuutalbum welke binnenkort het levenslicht zal zien. Een swingend popalbum met een iets andere sound dan dat we in Nederland gewend zijn. Het album gaat eveneens ‘Geef Me Je Liefde’ heten, en de titelsong verschijnt als eerste single.

De single is nu verkrijgbaar op alle bekende download en streamings-portals

 LEON BASLEY - IK BEN ALLEEN VANNACHT

LeonBasleyAlleen150

(19 oktober 2018) Met ‘Ik Ben Alleen Vannacht’ presenteert Leon Basley (42) een uiterst swingende opvolger van zijn single ‘Nu Gaat Het Weer Beter’. De productie lag in handen van Sonic Solutions, die hiermee wederom vakwerk afleverde.

Leon Basley bracht op 16-jarige leeftijd al zijn eerste album uit en nam samen met zijn maatje Frans Bauer deel aan diverse talentenjachten. Zo verwierf hij zijn eerste bekendheid in het door Frans Bauer gepresenteerde TROS TV programma ‘Duizend Sterren Stralen’. In de loop der jaren bracht Leon diverse CD’s uit. Het leverde Leon Basley vele optredens door heel het land op.

De nieuwe single ‘Ik Ben Alleen Vannacht’ is een swingende bewerking van een oud Johnny Blenco liedje, en verschijnt via Hit It! Music.

De single wordt vergezeld met een mooie videoclip en de track is verkrijgbaar bij de bekende download- en streamings-portals.

MARTIN VAN WAVEREN - ALLES KOMT WEL WEER GOED

MartinvanWaverenAlles150

(19 oktober 2018) Met ‘Alles Komt Wel Weer Goed’ presenteert de uit Vledderveen afkomstige zanger Martin van Waveren alweer zijn vijfde single. Het betreft een levenslied pur sang, welke geschreven en geproduceerd is door niemand minder dan Martin Sterken. Hiermee zet Martin van Waveren een nieuwe stap in zijn carrière en met deze single zal hij zijn naam nog steviger vestigen in de muziekwereld. De single verschijnt via CD Hamster Music en de bijbehorende videoclip is momenteel te zien op de clipkanalen.

ERNEST & RUBY - SAMEN ÉÉN

ErnestRuby150

(12 oktober 2018) Ernest van Hartingsveldt en Ruby van Urk zijn beide door de wol geverfde artiesten. Velen kennen Ernest als enige kandidaat in de historie die twee seizoenen mocht meedoen aan het TV programma "Bloed Zweet & Tranen". Anderen kennen hem als vaste zanger in het Amsterdamse café van Peter Beense waar hij jarenlang, avond aan avond, heeft gezongen en de laatste drie jaar is hij de vaste huiszanger in het beroemde Amsterdamse Café Bolle Jan. Weer anderen kennen hem van zijn optredens in het land, als zanger van de band "De Mannen Van Oranje" of van zijn eerdere singles. In 2017 gaf Ernest een groots concert met live band in Zaandam met gastoptredens van o.a. Tino Martin, Peter Beense, Ben Cramer, Ruby van Urk en Marc Canto.

Ruby deed voorprogramma’s van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest. Daarnaast is ze een gediplomeerde zangpedagoge. De veelzijdige zangeres nam reeds diverse succesvolle solo singles op, waaronder ‘Neem Me Mee’ en wist in duo- of project-verband met o.a. De Meiden, John Medley en Side Kick met diverse singles hoog te scoren. Als ‘stijlvol feestzangers’ weet Ruby op ieder feest een passende performance neer te zetten. Onlangs was Ruby nog te zien in het RTL-7 programma Businessclass, waar ze een voortreffelijke versie van de jazz standard ‘At Last’ vertolkte.

Nu hebben Ernest en Ruby hun krachten gebundeld en namen onder bezielende leiding van Merijn Nelemans het prachtige ‘Samen Één’ op. Vergezeld met een sfeervolle videoclip kan niets succes nog in de weg staan. 

MARCO SCHUITMAKER - KOM LAAT JE HOREN

MarcoSchuitmakerHoren150

(12 oktober 2018) De in Oude Pekela geboren Marco Schuitmaker (1999) laat na het airplay-succes van ‘Zomernacht In Griekenland’ weer van zich horen met zijn nieuwe single ‘Kom Laat Je Horen’. De single werd wederom geschreven door Christian Hulsebos en Kees Tel, en laatstgenoemde verzorgde eveneens de productie. ‘Kom Laat Je Horen’ is de voorloper van het debuutalbum van Marco, welke volgende maand verschijnen zal. Hiermee zal duidelijk worden dat Marco Schuitmaker een veelbelovende artiest is waarvan we in de toekomst nog veel van zullen horen.

 Marco is dan ook actief bezig een carrière op te bouwen, en dat vertaalt zich dan ook in diverse optredens in het land en stond hij onlangs op het Mega Piraten Festijn.

De single ‘Kom Laat Je Horen’ wordt uiteraard ondersteund door een passende videoclip. 

RAYMON HERMANS - OFFICIEEL

RaymonOfficieel150

(5 oktober 2018) Het is officieel, de nieuwe single van RAYMON HERMANS is vanaf nu overal verkrijgbaar! Raymon is de afgelopen tijd weer veel bezig geweest met het opnemen van nieuwe muziek.

Het is misschien wel de ultieme RAYMON HERMANS plaat, uptempo, de herkenbare beat, het opzwepende ritme en toch weer vernieuwend.

‘Officieel’ is de opvolger van de succesvolle singles 'M'n Favoriet', 'Fenomeen', ‘Nu Of Nooit’, 'Toekomst' en 'Gevallen' en van zijn uiterst succesvolle debuutalbum 'M'n Favoriet' welke vandaag precies één jaar geleden is verschenen.

Met een volstrekt eigen sound zet Raymon Hermans de ingeslagen weg voort met wederom een eigen compositie, welke hij samen met vaste producer Harald Queens heeft geproduceerd.

Hiermee laat RAYMON HERMANS zien dat hij op eigen kracht zijn stijl heeft gevonden in de Nederlandse muziekscene en heeft hij een flinke fanbase opgebouwd. Zijn toewijding, inzet en discipline resulteren dan ook in miljoenen streams op Spotify en miljoenen views op YouTube. Is hij niet bezig met het schrijven van zijn liedjes, dan zijn het wel de shows in het land. De agenda van de 24-jarige zanger puilt behoorlijk uit.

De nieuwe single 'Officieel' is het zoveelste bewijs dat we hier niet te maken hebben met een one-hit-wonder, maar laat zien dat RAYMON HERMANS een artiest is waarvan we in de komende jaren nog veel van zullen horen.

Beluister ‘OFFICIEEL’ de single op SpotifyDeezerApple Music en Google Music, download via iTunes en bekijk de videoclip op YouTube.

 VOLG RAYMON HERMANS

https://www.facebook.com/raymonhermans

https://www.instagram.com/raymonhermans

https://www.youtube.com/raymonhermans

https://www.raymonhermans.nl

 

JAIMY VAN KEMPEN - PLUK DE DAG

JaimyPlukDeDag150

(5 oktober 2018) ‘Pluk De Dag’ is de debuut single van de 23-jarige talentvolle zangeres Jaimy van Kempen. Onder leiding van producer Mario Veltman kwam deze single tot stand, en diezelfde Veltman tekende ook voor de compositie. Op vrijdag 5 oktober wordt de single gepresenteert in Café Herbergh de Pul in Nieuwkuik, waarbij tevens artiesten zoals Hans Soomers en Dirk Meeldijk zullen optreden. Hiermee is het startsein van de carrière van Jaimy van Kempen officieel een feit. ‘Pluk De Dag’ verschijnt via Hit It! Music, en wordt ondersteund door een vrolijke videoclip.

ROBERT PATER - BELLA BELLA SEÑORITA

RobertPaterBellaSenorita150

(28 september 2018) Voor Robert Pater is 2018 nu al een topjaar. Hij scoorde met ‘Jij En Ik’ dit voorjaar de grootste hit uit zijn carrière, en ook de opvolger ‘Eenzaam En Alleen’ werd afgelopen zomer fantastisch opgepakt op de radio stations en in het land. Dit heeft als resultaat dat Robert een goedgevulde agenda heeft. Voor het najaar komt Robert met zijn derde topsingle op een rij; de Bobby Prins klassieker ‘Bella Bella Señorita’ is door Robert Pater samen met zijn vaste producer in een modern jasje gegoten, met een een hit in spé als resultaat. Momenteel werkt Robert aan een nieuw album wat op een later tijdstip zal verschijnen.

De single verschijnt via CD Hamster Music en de videoclip is inmiddels volop te zien op de clipkanalen.

DONNY VAN DER ROEST - MAAR DAN WEL ALLEEN MET JOU

DonnyRoestMaarDanWel150

(28 september 2018) Met ‘Maar Dan Wel Alleen Met Jou’ heeft de in Den Haag geboren Donny van der Roest (24) een fantastische opvolger van zijn hit ‘En Dan Komt Ze Binnen’ in handen. Het betreft een dansbare track met een refrein wat zich meteen in je hoofd nestelt. ‘Maar Dan Wel Alleen Met Jou’ werd geproduceerd door Sonic Solutions. Kaska Producties verzorgde de videoclip.

Donny van der Roest timmert al enkele jaren aan stevig aan de weg, en lijkt een van de meest opkomende jonge talenten van dit moment. Hij bracht diverse singles uit, waaronder ‘De Liefde Is Van Ons Allebei’ waarvoor niemand minder dan Jeffrey Heesen de tekst schreef en ‘Love Me Baby’,  een duet met Jordi Falcon. De vorig jaar verschenen single ‘En Dan Komt Ze Binnen’ groeide uit tot een hit in het land en hiermee maakte Donny een flinke stap voorwaarts in zijn carrière. De verwachtingen voor het hitgevoelige ‘Maar Dan Wel Alleen Met Jou’ zijn dan ook hooggespannen.

 PATRICK VAN DEN CORPUT - KIJK MIJ EENS HEEL DIEP IN MIJN OGEN

PatrickCorputOgen150

(21 september 2018) De in Breda geboren Patrick van den Corput presenteert zijn nieuwe single “Kijk Mij Eens Heel Diep In Mijn Ogen”, waarvoor hij wederom de studio van Sonic Solution in dook. De single begint als een traditioneel levenslied, maar ontpopt zich snel in een uiterst feestelijk nummer, waarop niemand stil kan blijven zitten. Als kind was de in Breda geboren Patrick van den Corput al geïnteresseerd in muziek en was hij verknocht aan zijn drumstelletje. Enkele jaren later ging hij met een drive in show feesten en partijen af, waar hij leerde hoe met muziek te kunnen entertainen. Hierdoor besloot Patrick het als zanger te wagen, en kreeg hiermee al snel regionale bekendheid.

Met “Kijk Mij Eens Heel Diep In Mijn Ogen” hoopt Patrick een volgende stap richting landelijke bekendheid te zetten.

JOHAN MORENO - OH, BLIJF BIJ ME

JohanMorenoBlijf150

(21 september 2018) Afgelopen zomer werd Johan Moreno met “Geef Liefde Een Kans” veelvuldig gedraaid op de diverse zenders, en nu presenteert hij zijn nieuwe single “Oh, Blijf Bij Me”. De single is wederom geproduceerd door Kees Tel. “Oh, Blijf Bij Me” is een bewerking van “Sometimes”, een grote hit van het Britse synthpop duo Erasure uit 1987, waarvoor Johan samen met Kees Tel de Nederlandse tekst schreef. Cannonball Media verzorgde de videoclip en hiermee is Johan Moreno klaar om het najaar in te gaan.

 RAMON PRINS - ADEM MIJN ADEM (FEEST DJ CHRIS MOOMBAHTON REMIX)

RamonAdemRemix150

(21 september 2018) De nieuwe hitsingle van Ramon Prins, nu ook verkijgbaar een een knallende Moombahton Remix van Feest DJ Chris. 

DENNIS VAN DAM - IK WIL DAT JE BIJ ME BLIJFT

DennisDamBijMeBlijft150

(7 september 2018) ‘Ik Wil Dat Je Bij Me Blijft’ is de nieuwe single van de uit Hellendoorn afkomstige zanger Dennis van Dam. Dennis schreef zelf de tekst en muziek en hiermee presenteert hij een uiterst vrolijke meezinger. Voor de productie tekende niemand minder dan Kees Tel en het resultaat is een ijzersterke knaller.

Dennis zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Dennis van Dam blijft echter dol op een feestje, en zingen. De Hellendoorner Dennis van Dam is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger. Deze 'Helderse Jannes' werkt momenteel hard aan een muzikale carrière en lijkt met ‘Ik Wil Dat Je Bij Me Blijft’ de juiste weg te zijn ingeslagen. De videoclip draait inmiddels op de bekende clipkanalen. 

HANS SOOMERS - TESORO MIO (LIEVE SCHAT VAN MIJ)

HansSoomersTesoro150

(21 september 2018) ‘Tesoro Mio (Lieve Schat Van Mij)’ is de tweede single van de Rosmalense zanger Hans Soomers. Het is de opvolger van de debuutsingle ‘Bella Donna (De Allermooiste Vrouw)’, waarmee Hans zich op de muzikale kaart wist te zetten. Voor ‘Tesoro Mio (Lieve Schat Van Mij)’ ging Hans wederom de samenwerking aan met topproducer Patrick Schouten van de TMS Studio (bekend van o.a. vele hits van Henk Bernard).

De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen en met ‘Tesoro Mio (Lieve Schat Van Mij)’ hoopt Hans verdere stappen te maken om zijn zangcarrière verder uit te bouwen. Aan de kwaliteit van de nieuwe single zal het zeker niet liggen.

MAT ELBERS ft. MARK ELBERS - SOFTLY / ZACHTJES

MatElbersSoftly(150)

(21 augustus 2018) De uit Nuenen afkomstige Mat Elbers is de broer van Mark Elbers, die velen kennen als “The King van Nederland” en een van de allerbeste Elvis Tribute artiesten van ons land.

Mat is helaas ongeneselijk ziek, maar had op zijn bucketlist nog één wens; hij wilde graag een plaat maken. Met behulp van zijn broer Mark Elbers is dit nu gerealiseerd en in de studio van Kees Tel ontstond het nummer ‘Softly / Zachtjes’. Deze emotionele plaat gaat over iemand die eveneens aan het vechten is tegen die “rot ziekte”. Alle partijen werkten belangeloos mee aan deze plaat en de opbrengst zal ten goede komen aan het kankerfonds.

Hiermee hoopt Mat Elbers een prachtig statement te maken in de laatste fase van zijn leven. 

 RAMON PRINS - ADEM MIJN ADEM

RamonPrinsAdem150

(24 augustus 2018) Vorig jaar debuteerde de sympathieke zanger Ramon Prins met een eigentijdse bewerking van de Armand klassieker ‘Ben Ik Te Min’. Deze plaat groeide uit tot een party klassieker en hiermee zette Ramon zich meteen op de muzikale kaart. Ook met de opvolgers ‘Laat Me Leven’ en ‘Maak Het Beste Van Je Leven’ wist Ramon de aandacht op zich te vestigen. Inmiddels is Ramon Prins toe aan zijn vierde single met als titel ‘Adem Mijn Adem’. Net als zijn debuutsingle is dit wederom een hedendaagse bewerking van een klassieker uit de Nederlandse muziek. Samen met zijn vast producersteam Sonic Solutions stak Ramon deze legendarische hit van Peter Schaap in een gipsy-achtig jasje. Speciale rollen zijn weggelegd voor top accordeonist Manfred Jongenelis en ster gitarist Paulus Schäfer. Hiermee levert Ramon Prins weer een ijzersterke single af. 

Videoclip volgt

MICHAEL PIGGE - DANS MET MIJ

MichaelPiggeDans150

(24 augustus 2018) Met ‘Dans Met Mij’ levert Michael Pigge een uiterst swingende single af, geproduceerd door Juan Richard Niks. Michael Pigge timmert al enkele jaren aan de weg en zijn vorige singles werden positief ontvangen. Michael werd geboren in Almelo, thuis werd er altijd Nederlandstalige muziek afgespeeld waardoor Michael alle bekende hits uit volle borst meezong.

Op 16-jarige leeftijd trad Michael voor het eerst op tijdens een bruiloftsfeest en dat werd een groot succes, vanaf toen liet de muziek hem niet meer los, nu vele jaren later en verrijkt met veel podiumervaring maakt hij van elk optreden een feest!

Videoclip volgt

JOEY MARTENS - BANGER HART

JoeyMartensBanger150


(24 augustus 2018) Met ‘Banger Hart’ heeft de in Geldrop geboren Joey Martens een uitstekende opvolger in handen van zijn feestplaat ‘Zingen En Zuipen’, die afgelopen carnaval veel gedraaid werd. Hiervoor dook hij wederom de studio in van Strictly Music en nam ‘Banger Hart’ onder leiding van Peter van Nierop op.

Met een gigantische passie voor het Nederlandstalige lied, een dijk van een stem en een waslijst aan podiumervaring heeft Joey een volle agenda én een plek in het Nederlandstalige circuit weten te realiseren.

Videoclip volgt

CHRIS DE ROO - HET GELUK LACHT ONS TOE

ChrisdeRooHetGeluk150

(3 augustus 2018) Na gezondheidsproblemen keerde Chris de Roo eind vorig jaar glorieus terug met de prachtige hit ‘Honderdduizend Stukken’. Hiermee stond de sympathieke Emmense zanger volop in de belangstelling. Reikhalzend werd dan ook uitgekeken naar de opvolger, welke nu een feit is. De nieuwe single ‘Het Geluk Lacht Ons Toe’ is net als zijn voorganger geschreven door Bert Kamping en perfect geproduceerd door Jeff Zwart. Hiermee levert Chris de Roo wederom een kwaliteitsproduct af waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.

Al op 9 jarige leeftijd maakte Chris zijn TV debuut in de Mini Playback Show, om vervolgens jaren later als zanger deel te nemen aan de Soundmixshow met een liedje van René Froger. Dit was het startsein van de zangcarrière van Chris de Roo met vele optredens tot gevolg. Chris debuteerde met de indrukwekkende single ‘Als Ik Er Morgen Niet Meer Ben’. Er volgden succesvolle singles zoals ‘Ergens Hier Op Deze Wereld’, ‘Mama’ (duet met Arno Kolenbrander), ‘Wat Een Ander Ook Zegt’, ‘Niemand Weet’ (duet met Janneke de Roo) en ‘Honderdduizend Stukken’. De nieuwe single ‘Het Geluk Lacht Ons Toe’ is een sfeervolle acoustische poppy song. Het geluk lacht de onlangs vader geworden Chris de Roo dus weer helemaal toe.

 DIRK MEELDIJK - DE NACHT IS NOG JONG

DirkMeeldijkDeNacht150

(3 augustus 2018) Dirk Meeldijk is terug, en hoe!! Met ‘De Nacht Is Nog Jong’ presenteert hij weer een ouderwetse “Meeldijk-plaat” in de heerlijke stijl waar we hem al jaren van kennen met hits als ‘Ik Hou Van Het Leven’ en ‘Vier Zomers Lang’. Dirk timmert inmiddels alweer ruim 10 jaar aan de weg, en is niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekscene.

‘De Nacht Is Nog Jong’ is wederom geproduceerd door Ronald Moonen, die verantwoordelijk was voor het merendeel van het Meeldijk-repertoire. Casper Janssen (Dennis Jones) schreef de tekst op deze oorspronkelijke plaat van Vicky Leandros. Deze liedjes leverden Dirk al eerder grote hits op, uitgaande van het feit dat liedjes als ‘Ik Hou Van Het Leven’, ‘Vier Zomers Lang’, ‘’t Is Voorbij’ en ‘Ik Ben Wie Ik Ben’ dezelfde oorsprong hebben.

De verwachtingen omtrent deze single zijn dan ook weer hooggespannen. De begeleidende videoclip is inmiddels volop te bewonderen op de bekende clip kanalen.

DANIËL OOSTRA - HOU ME VAST (WANT IK VAL)

DanielOstraHouMeVast150

(3 augustus 2018)De bekende entertainer Daniël Oostra uit Zandhuizen viert met zijn fans dat hij twintig jaar in het vak zit. Dat viert hij met een groots jubileum concert, maar ook met een nieuwe single, ‘Hou Me Vast (Want Ik Val)’, een geweldige remake van de Rob de Nijs klassieker uit 1981. Daniël Oostra begon met zingen toen hij ongeveer vijftien jaar oud was. Zijn muzikale vader zat in een bandje en nam hem mee naar zijn eerste gastoptreden bij het bloemencorso in Frederiksoord. Vanaf hier ging het balletje rollen; talentenjachten, deelname aan de Soundmixshow en uiteindelijk in 2006 de eerste single. Ondertussen groeit de bekendheid door zijn wekelijkse (!) optreden als zingende barman in de scheepsbar van Preston Palace in Almelo. “Daar zien ieder week weer nieuwe mensen mij optreden.” Dat leidt nu ook tot boekingen uit bijvoorbeeld Limburg en Brabant. Drie jaar geleden trad Daniël Oostra 60 keer per jaar op, dit jaar staan er al 120 boekingen in zijn agenda. Zo verzorgt hij iedere seizoen een aantal malen de ‘afterparty’ bij voetbalwedstrijden van SC Heerenveen. Met de nieuwe single ‘Hou Me Vast (Voor Ik Val)’ zal Daniël nieuwe stappen maken in zijn carrière. Op zaterdag 20 oktober a.s. zal Daniël uitpakken met een groots jubileum concert in Wolvega, waar hij zeker ook zijn nieuwe single ‘Hou Ma Vast (Want Ik Val)’ ten gehore zal brengen. Voor meer info: http://danieloostra.nl/

 FRANS VAN ADRICHEM - IN ONS MOOIE CAFÉ

FransvanAdrechemCafe150

(3 augustus 2018) De in Eindhoven geboren en woonachtige Frans van Adrichem presenteert met ‘In Dit Mooie Café’ alweer zijn derde single. Vorig jaar debuteerde hij met de single ‘Het Maakt Niet Uit’ welke opgevolgd werd door ‘Ga Door ’t Vuur Voor Jou’. Hiermee wist Frans al de nodige aandacht op zich te vestigen en nu is het tijd voor zijn derde single. ‘In Dit Mooie Café’ is een vrolijke en feestelijke meezinger die de luisteraar meteen pakt. De productie werd verzorgd door Peter van Nierop in de Strictly Music studio. In nauwe samenwerking met D.E.A. Records is het voornemen van Frans van Adrichem om zijn carrière verder uit te bouwen. 

A3AAN DROST - DAT KAN NIEMAND

A3aanDrostNiemand150

(27 juli 2018) Met de nieuwe single ‘Dat Kan Niemand’ presenteert A3aan Drost zijn spinternieuwe single. Net als bij de voorganger ‘Jeminee Hoe Komt Dat Nou’ dook A3aan hiervoor weer de studio in bij Kees Tel. ‘Dat Kan Niemand’ heeft een toegankelijke Schlager-achtige sound en valt na één keer beluisteren mee te zingen. Hiermee kan A3aan ongetwijfeld weer een hit toevoegen aan zijn inmiddels toch al indrukwekkende lijst. RedGell Media verzorgde weer voor een mooie videoclip, en de single verschijnt via CD Hamster Music. 

DONNY PONSEN - KOM SCHATJE KOM

DonnyPonsenKomSchatje150

(27 juli 2018) Ruim een jaar geleden debuteerde de in Den Haag geboren Donny Ponsen met ‘Alles Wat Je Zei’, welke opgevolgd werd door de single ‘Ga Toch’. Beide singles werden zeer positief ontvangen, en nu is het tijd voor de derde single, getiteld ‘Kom Schatje Kom’; Dé ultieme zomersingle met een opzwepend en dansbaar ritme, wederom geproduceerd door Manfred Jongenelis.

Donny Ponsen heeft het zingen met een vader als volkszanger Rinus Ponsen (tevens tekstschrijver van ‘Kom Schatje Kom’) met de paplepel ingegoten gekregen. Hierdoor kent Donny de klappen van de zweep en weet hij als geen ander hoe het vak in elkaar steekt.

De single verschijnt via het label NRGY Music en is overal verkrijgbaar o.a.  iTunes, Spotify, HitsNL, YouTube en natuurlijk is de videoclip ook al te zien bij op de clipkanalen.

 EDUARD - ALLES WAT WE DELEN

EduardAllesWatWeDelen150

(27 juli 2018) Met ‘Alles Wat We Delen’ presenteert de 20-jarige Eduard uit Raamsdonksveer de opvolger van de uiterst succesvolle single ‘Als Ik Bij Je Ben (Depsacito)’ (bijna een half miljoen keer bekeken op YouTube!). ‘Alles Wat We Delen’ bevat wederom heerlijke zomerse latinklanken en natuurlijk het mooie en herkenbare stemgeluid van Eduard. De productie lag wederom in handen van Manfred Jongenelis en Eduard schreef zelf de tekst voor ‘Alles Wat We Delen’

Eduard is een jonge talentvolle en veelbelovende zanger die met zijn mooie herkenbare stemgeluid en geweldige looks zijn publiek in vervoering brengt. Afkomstig uit een muzikale familie, kreeg hij muziek met de paplepel ingegoten. Hierdoor heeft Eduard al de nodige bühne ervaring opgedaan en kan inmiddels ondanks zijn jeugdige leeftijd een avondvullend programma verzorgen. Eduard richt zich helemaal op het Nederlandstalige genre en brengt sinds 2014 enkele singles uit welke zeer positief ontvangen worden. Dit resulteert naast vele optredens in cafés en op feesten ook op optredens op diverse grotere podia.

De single wordt vergezeld met een mooie videoclip en de track is verkrijgbaar bij de bekende download- en streamings-portals.

HANS SNOEK & ALICIA - MIJN BESTE VRIENDEN

HansSnoekAliciaVrienden150

(27 juli 2018) Bosschenaar Hans Snoek vormt naast zijn solo carrière een duo met zijn dochter Alicia (15). Samen hebben ze al diverse liedjes opgenomen, waaronder enkele onder de naam Duo Faith. Nu is er besloten om dit voortaan gewoon onder de naam Hans Snoek & Alicia te doen en het nieuwste resultaat van dit bijzondere duo is getiteld ‘Mijn Beste Vrienden’. “Het was vroeger vaak feest bij ons thuis met familie en vrienden. Ik herinner me nog dat we dan vaak een medley draaiden van de Havenzangers. Dan zongen we allemaal luidkeels mee en werd er gedanst. Dat gevoel van saamhorigheid blijf ik koesteren. Hieraan terugdenkend, kwam ik op het idee om dit liedje samen met mijn dochter op te nemen en heb ik mijn oudste dochter Mariska gevraagd om de tekst te herschrijven waardoor het meer bij me past” aldus een enthousiaste en trotse Hans Snoek over de samenwerking met zijn beide dochters.

Kees Tel verzorgde de productie van ‘Mijn Beste Vrienden’ en Wescur schoot de videoclip.

 GUIDO DE JONG - KIJK EENS NAAR MIJ

GuidoDeJongKijk150

(20 juli 2018) De uit Son En Breugel afkomstige Guido de Jong is opgegroeid in een muzikale familie. Als klein jongetje zong hij al graag op podia en feestjes. Vervolgens zong hij jazz muziek samen met zijn vader op feesten, speciale gelegenheden en restaurants, en later ging Guido aan het werk als DJ, waar hij af en toe een liedje meezong. Door deze brede ervaring weet Guido inmiddels als geen ander hoe het is om publiek te entertainen, en daarom was het dan ook tijd om een plaat te maken. Via de Gebroeders Ko kwam Guido in contact met het platenlabel Hit It! Music en een afspraak met het productieteam Sonic Solutions was zo gemaakt. De debuutsingle ‘Kijk Eens Naar Mij’ is het resultaat. Het betreft een zomerse, vrolijke en dansbare track, waarmee Guido een nieuwe stap zet in zijn muzikale loopbaan.

RICK TER MEER - IK WIL SLAPEN

RickTerMeerSlapen150

20 juli 2018) Feestbeest Rick ter Meer komt na zijn single ‘Feest Gewoon Maar Door’ nu met een party versie van ‘Ik Wil Slapen’. De single is wederom geproduceerd door Peter van Nierop in de Strictly Music studio. Hiermee levert Rick alweer zijn derde single af.

Afgelopen jaar was Rick ter Meer als Prins Fifteensign veelvuldig te zien en te horen tijdens Carnaval.

De videoclip van ‘Ik Wil Slapen’ is te zien op de bekende clipstations.

 JUDITH PETERS ft. DJ HENRY - JA IK WEET IK WORD WAT OUDER

JudithHenry150

(13 juli 2018) Na de hit ‘Mag Het Nou Wel, Mag Het Nou Niet’ bundelt topzangeres Judith Peters de krachten met DJ Henry. Samen maakten ze onder productionele leiding van Manfred Jongenelis een zomerse en dansbare bewerking van ‘Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder’, oorspronkelijk bekend van André Hazes, maar ook in de uitvoering van Henk Bernard. 

Judith Peters timmert al jaren aan de weg en mag gezien worden als een van de beste zangeressen van ons land. Eerder was deze topzangeres nog te zien in het SBS programma Bloed Zweet & Tranen, waar ze een voortreffelijke performance neerzette en de jury was laaiend enthousiast over Judith’s optreden en haar vocale kwaliteiten. In 2011 trad Judith Peters op in de Amsterdam ArenA tijdens ‘Toppers In Concert’ als ‘5e topper’ naast Gordon, Gerard, René en Jeroen. Tevens was Judith lid van de succesvolle meidengroep De Meiden.

DJ Henry is een top-DJ die niet meer weg te denken is op feesten en evenementen! Hij is bekend van o.a. de superhit ‘Goeiemoggel’ en was in vele TV-programma’s te zien zoals RTL Boulevard, Show Nieuws, Live & Cooking en het TROS Muziekfeest Op Het Plein.

In de winter zijn Judith Peters en DJ Henry vaak te vinden in het gezellige Westendorf (Tirol). Tijdens de après ski zetten zij het hele dorp op stelten.

Tijdens de zomermaanden zijn Judith & DJ Henry veelvuldig te vinden aan de Spaanse costa waar zij avond aan avond een wervelende show neerzetten.

 MARLOUS ft. PIET JR. - LIEFDE VAN MIJN LEVEN

MarlousPiet150

(6 juli 2018) Met ‘Liefde Van Mijn Leven’ presenteert Marlous haar allernieuwste zomerhit en heeft ze dé perfecte opvolger van ‘Verlaat Me Niet’ in handen. Opvallend is dat Marlous voor ‘Liefde Van Mijn Leven’ een samenwerking is aangegaan met de Zwolse rapper Piet Jr. van de Gipsy Maffia. De productie werd wederom verzorgd door Kees Tel.

Het gaat goed met de carrière van de mooie Marlous. Haar wekelijkse vlogs worden wekelijks massaal bekeken op YouTube en onlangs was de zangeres nog te zien in het SBS TV programma ‘So You Think You Can Sing’.

Voor ‘Liefde Van Mijn Leven’ werd wederom een stijlvolle videoclip geschoten door Cannonball Media. Op zondag 8 juli a.s. vindt de landelijke TV première plaats van de nieuwe single in het RTL4 programma ‘Life Is Beautiful’. Deze site is gemaakt met Webklik.nl