CollageApril2018-600

ARJAN - DANSEND DOOR HET LEVEN

Arjan Dansend 150

(13 september 2019) Het is al weer enige tijd geleden dat Arjan Venemann de single ‘Duim omhoog’ heeft uitbracht. Doorgaans is Arjan de laatste jaren vooral ook actief als producent / liedjes schrijver voor diverse artiesten, heden ten daags is hij daar nog altijd met veel passie mee bezig in de studio te Nederhorst den Berg. Door de grote vraag naar liedjes voor zijn artiesten was het er simpelweg nog niet van gekomen om een nieuwe single te realiseren. Aangezien de agenda nog altijd gevuld blijft met leuke optredens door het land, en hij vaak berichten kreeg van fans met de vraag waar de nieuwe single bleef, kon de opvolger van ‘Duim omhoog’ niet langer uitblijven. Een opvolger met een hoog dansgehalte - de titel verklapt het uiteraard al ''aldus Venemann''. Een liedje wat op het pad kwam, met een idee aangedragen door zijn vriendin. Samen hebben ze de stoute schoenen aangetrokken en zijn ze in de pen gekropen, een nieuwe track was daarmee geboren. 

 De clip is vanaf nu ook te zien op YouTube. Een clip met in de hoofdrol een romantisch danspaar.

Traditie getrouw nam Arjan zijn clips op in verschillende delen van Europa, denk aan o.a. Oostenrijk (Onder de maan en de sterren), Turkije (Lena), Denemarken (Vanaf dat ogenblik) en Hongarije - Budapest (Duim Omhoog). Dit keer met een klein country tintje in Texas - in Epe welteverstaan, en in het pittoreske vestingstadje Elburg. 

GERDA & TERRY WEST - DEZE DAG IS OK

GerdaTerryOK150

(13 september 2019) Na de single ‘Zomerliefde’ uit  2018 meldt het sympathieke duo Gerda & Terry West zich terug met de single ‘Deze Dag Is OK’. Het betreft een opvallend en catchy liedje, waarmee Gerda & Terry zich op een positieve manier onderscheiden van het huidige release aanbod. De tekst van ‘Deze Dag Is OK’ is geschreven door Terry’s vroegere, helaas veel te vroeg overleden partner Joly.  

De opname en productie van ‘Deze Dag Is OK’ lag uiteraard wederom in handen van Terry West zelf, en werd opgenomen in diens eigen studio. Eerder produceerde Terry West voor artiesten als Lucas & Gea, Doublon, Picobello, Harten10, Aukje Fijn, Henk Wijngaard, DuoNL, A3aan Drost e.v.a. en natuurlijk ook de eigen platen.


 ANGELA BRINK - ALLES LIJKT OP NIETS

AngelaBrinkAlles150

(6 september 2019) Angela Brink is 18 jaar, geboren in IJsselmuiden en debuteert nu met de single ‘Alles Lijkt Op Niets’. Al op zeer jonge leeftijd wist Angela dat haar hart bij muziek ligt en daarmee houdt zij zich al bezig sinds ze klein was. De afgelopen jaren heeft ze zich vooral geconcentreerd op de ontwikkeling van haar stem en begon ik ze te werken met Nederlandse pop. “Gaaf hieraan vind ik dat ik mijn gevoel erin kan uiten en er eigenlijk alle kanten mee op kan. Op mijn eerste single is veel van mijn gevoel terug te vinden. Dit vind ik ook het allermooiste aan muziek. Ik sta op en ga slapen met muziek, het maakt mij vrolijk om ermee bezig te zijn. Ik hoop andere mensen er mee te kunnen inspireren en het zou super zijn dat mijn muziek bij het publiek in de smaak valt.“ aldus Angela. Voor haar debuutsingle ‘Alles Lijkt Op Niets’ schakelde Angela de hulp in van ‘veteraan’ Henny Thijssen en Maarten de Groot, die deze song speciaal voor Angela schreven. Maarten de Groot zorgde eveneens voor de productie. Een bijpassende videoclip is momenteel te zien op de clipkanalen.

FONS & JOHNNY VAN VELDHOVEN - DE HERINNERINGS MEDLEY

FonsJohnny150

(26 augustus 2019) De in St. Willebrord woonachtige zanger Johnny van Veldhoven timmert al jaren aan de weg met een solo carrière, maar begon jaren geleden op te treden samen met zijn vader Fons. Incidenteel traden vader en zoon nog wel eens op, wat leidde tot zeer positieve reacties. Hierdoor ontstond bij Johnny het idee om samen met zijn vader een medley op te nemen met liedjes die ze vroeger vaak samen zongen. Deze single is nu uit en heet ‘De Herinnerings Medley’, en zoals de titel al doet vermoeden bestaat deze medley uit drie legendarische klassiekers; ‘Te Jong’ (Bobby Prins), ‘Jou Herken Ik Met Gesloten Ogen’ (Eddy Wally) en ‘Baby Blue’ (George Baker Selection). Een feest der herkenning dus, en op een vakkundige wijze in een medley verpakt. “Deze medley hebben we puur uit het hart en met veel liefde gemaakt, voor onszelf en de voor de mensen voor wie mijn vader en ik vroeger vaak samen zongen. Ook al zou deze plaat verder niets doen, dan nog is het voor mij een mijlpaal, want dit is met zoveel liefde gemaakt” aldus een trotse Johnny van Veldhoven, die deze plaat ook zélf produceerde in zijn eigen JVV Studio.

CHARELLE - HET DAGLICHT

CharelleDaglicht150

(23 augustus 2019) Na het succes van de single ‘Zoals Je Weet’ presenteert Charelle haar nieuwe single ‘Het Daglicht’. Het is wederom een prachtig levenslied, welke geschreven is door Alie Bakker, die eerder al vele hits schreef voor o.a. Willem Barth, Frank van Etten, Django Wagner en Jannes. Ook deze keer weet Charelle een lied op overtuigende wijze neer te zetten, en laat ze zien een van de meestbelovende volkszangeressen van Nederland te zijn. Behalve als solo zangeres wist ze eerder ook successen te behalen met duetten met Franky Falcon.

‘Het Daglicht’ werd geproduceerd door  Sonic Solutions uit Roosendaal en wordt uiteraard ondersteund met een bijpassende videoclip.

MARCO SCHUITMAKER - VUUR EN VLAM

 MarcoSchuitmakerVuurVlam150

(16 augustus 2019) De in Oude Pekela geboren Marco Schuitmaker (1999) heeft zich al goed op de kaart weten te zetten met singles als ‘Een Nieuwe Liefde’, ‘Zomernacht In Griekenland’ en ‘Kom Laat Je Horen’. Onlangs verscheen zijn debuutalbum ‘Mijn Droom’, en vanaf het moment van release riep iedereen dat ‘Vuur En Vlam’ dé hit van het album was. Nu verschijnt deze track op single. ‘Vuur En Vlam’ is een hippe, dansbare en zomerse track met moderne elementen die zeer opvalt tussen het huidige release aanbod. Insiders spreken van een “hit”. Hiermee zal duidelijk worden dat Marco Schuitmaker een veelbelovende artiest is waarvan we in de toekomst nog veel zullen horen.

 Marco is dan ook actief bezig een carrière op te bouwen, en dat vertaalt zich dan ook in een hele drukke agenda en stond hij onlangs op grote evenementen. De single ‘Vuur En Vlam’ wordt uiteraard ondersteund door een passende videoclip welke prachtige beelden bevat, die geschoten zijn door Xandro Media.

NIELS VAN KOLLENBURG - JIJ LAAT ME ZWEVEN

NielsKollenburgZweven150

(16 augustus 2019) ‘Jij Laat Me Zweven’ is de tweede single van de in ’s Hertogenbosch geboren, maar in Tilburg woonachtige zanger Niels van Kollenburg. Ooit ‘ontdekt’ door zijn rij-instructrice startte hij langzaam maar zeker een zangcarrière. Totdat deze uit de hand gelopen hobby serieuzere vormen aan nam, wat uiteindelijk vorig jaar leidde tot de debuutsingle ‘Waar Ik Voor Leef’ welke verscheen op het Party Bob Music label, een onderdeel van Berk Music. Deze debuutsingle van de sympathieke Brabander werd zeer positief ontvangen, dus een opvolger kon niet uitblijven. Deze is nu een feit onder de titel ‘Jij Laat Me Zweven’,  welke Niels wederom zelf schreef, samen met Randy Watzeels die tevens de productie verzorgde. Het resultaat is een catchy, vrolijke, dansbare en zomerse plaat geworden. Showtime verzorgde er een uiterst passende videoclip bij.


 RUDY DE WIT - ALLES IS ANDERS

RudydeWitAllesIsAnders150

(9 augustus 2019) Na het succes van de single ‘Onder De Volle Maan’ keert Rudy de Wit terug met de ijzersterke opvolger ‘Alles Is Anders’. ‘Alles Is Anders’ is een remake van een hit van Ben Cramer uit 1980, welke door Rudy i.s.m. producer Kees Tel in een nieuw jasje is gestoken. Hiermee heeft Rudy weer een herkenbare single in handen met hitpotentie. Op 1 september zal Rudy zijn nieuwe single presenteren bij café/zaal Tante Toetje in Berghem, met gastoptredens van o.a. Sieneke, Kobus Engels, Dennis Jones, Wimmie Bouma, Etienne Alvares e.v.a.

Het gaat dan ook goed met Rudy de Wit. Eerder scoorde hij grote hits met liedjes als ‘Sweet Love’ en ‘Ga Met Me Mee’ en bracht al een succesvol album uit. Achter de schermen wordt momenteel gewerkt aan een gloednieuw album van Rudy de Wit.

De nieuwe single ‘Alles Is Anders’ wordt uiteraard ondersteund door een videoclip die op alle bekende videoclip kanalen te bewonderen is en de single is uiteraard beschikbaar de bekende download-  en streamings-portals. 

DENNIS JONES - JIJ BENT VAN MIJ VANNACHT

DennisJonesJijBentVanMij150

(9 augustus 2019) Dennis Jones laat weer van zich horen met de vrolijke nieuwe single ‘Jij Bent Van Mij Vannacht’. Dit is inmiddels de 32e single van Dennis (inclusief samenwerkingen met o.a. DJ Scotch, DJ Menno en Dirk Meeldijk). ‘Jij Bent Van Mij Vannacht’ is speciaal voor Dennis geschreven door zijn inmiddels overleden ontdekker Onno Vandelaak, en de tekst is van Dennis’ eigen hand. Deze übercatchy song werd uiteraard weer geproduceerd door Kees Tel. “Het is een erg vrolijke single geworden, en ik ben er trots op dat ik op deze manier de muziek van Onno Vandelaak kan laten voortleven. Met Onno heb ik in de jaren ’80 en ’90 veel platen opgenomen en ontzettend veel van hem geleerd.” vertelt Dennis over zijn nieuwe single.

Momenteel zijn er van Dennis Jones maar liefst twee albums in de maak. Binnenkort verschijnt via zijn oude platenmaatschappij Red Bullet een verzamelalbum met het beste Engelstalige werk van Dennis uit de jaren ’90, inclusief twee gloednieuwe remixen. Daarnaast werkt Dennis momenteel aan de opnames van een gloednieuw Nederlandstalig album. ‘Jij Bent Van Mij Vannacht’ wordt natuurlijk ondersteund door een videoclip welke door Cannonball Media in het Brabantse Megen en het Gelderse Appeltern opgenomen is.

DANNY CANTERS - PROOST OP HET LEVEN (ELKE DAG)

DannyCantersProost150

(9 augustus 2019) ‘Proost Op Het Leven’ is de gloednieuwe single van de in Eindhoven geboren en getogen Danny Canters.  Het betreft een eigen compositie, welke Danny samen met hitproducer Waylon van der Heijden schreef.  Dankzij het zomerse arrangement en de aanstekelijkheid van het liedje zal deze single ongetwijfeld veelvuldig gedraaid gaan worden op radio en feesten en partijen.

Danny debuteerde in 2008 met de single “De Avond Van Ons Tweeën”. Sindsdien zijn er verschillende singles verschenen van Danny Canters, waaronder “Hallo Mooie Meid” in 2011 en treedt hij veelvuldig door heel het land op. Als voormalig eigenaar van een feestcafé weet Danny dan ook altijd een feestje te verzorgen.

Naast het zingen en optreden runt Danny tegenwoordig een boekingskantoor waarmee hij vele evenementen en optredens van artiesten verzorgt.


RICK TER MEER - ACHTER HET RAAM

RickTerMeerRaam150

(9 augustus 2019) Feest! In de breedste zin van het woord! Daar is waar Rick voor staat. 

Rick is geboren op 01 februari 1992. Het feest is er letterlijk al met carnaval bij hem erin gekomen. Sinds 2017 maakt Rick zijn eigen Nederlandstalige Feestmuziek en met ‘Achter Het Raam’ heeft hij nu een knaller van jewelste in handen. De single is vakkundig geproduceerd door niemand minder dan Frank Verkooyen in de Boom Studio te Breda. Hiermee levert Rick een fantastische single af, welke binnen de kortste keren in heel Nederland te horen zal zijn.

De videoclip van ‘Achter Het Raam’ is te zien op de bekende clipstations.

DENNIS BAARS - DE MOOISTE DAT BEN JIJ

Dennis Baars De Mooiste 150

(2 augustus 2019) Dennis Baars is geen onbekende. Eerder maakte hij deel uit van de uiterst succesvolle Nederlandstalige jongensgroep Stad En Land, waarmee hij hits scoorde met ‘Kom Maar Op’, ‘Lieveling’ en ‘Geloven’. Hiermee trad Dennis veelvuldig op in het land op feesten en partijen, maar ook op grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn, Muziekfeest Op Het Plein en in het Gelredome. Nadat in 2017 het doek viel voor Stad En Land verkoos Dennis in 2018 een solo carrière en bracht i.s.m. Edwin van Hoevelaak zijn single ‘Het Ritme Van De Liefde’ op de markt.  Nu is het tijd voor een volgende stap. Met het succesvolle producersteam Sonic Solutions (o.a. Wesley Klein, Ferry de Lits e.v.a.) is Dennis de studio ingedoken met de uitstekende nieuwe single ‘De Mooiste Dat Ben Jij’ als resultaat. De single verschijnt via Hit It! Music en de bijbehorende videoclip is volop te bewonderen op de clipkanalen. ‘De Mooiste Dat Ben Jij’ is natuurlijk te streamen en te downloaden via Spotify, Deezer, HitsNL, Apple Music, iTunes etc.   (www.dennisbaars.com)

JAMIE VAN BOXTEL - LACH EN LEEF MET ELKAAR

JamieBoxtelLach150

(2 augustus 2019) Inmiddels is hij 15 jaar oud; de uit Vlijmen afkomstige Jamie van Boxtel en hij heeft met ‘Lach En Leef Met Elkaar’ een heerlijke vrolijke nieuwe single. Eerder verschenen de singles ‘Dit Liedje’ en ‘Ik Ben Verliefd’ en de nieuwe single ‘Lach En Leef Met Elkaar’ laat duidelijk zien hoe Jamie gegroeid is als zanger. Mario Veltman tekende wederom voor de productie en compositie die Jamie op het lijf geschreven is. De videoclip van ‘Lach En Leef Met Elkaar’ is inmiddels volop te zien op de clipkanalen en van Jamie van Boxtel zullen we nog veel gaan horen. ‘Lach En Leef Met Elkaar’ is natuurlijk te streamen en te downloaden op o.a. Spotify, Deezer, HitsNL, Apple Music, iTunes en de videoclip is op alle relevante clipkanalen te bewonderen.


CORNÉ VAN MEER - MOEILIJK DOEN

CornévanMeerMoeilijkDoen150

(26 juli 2019) De uit het Brabantse Heerle afkomstige zanger Corné van Meer presenteert met ‘Moeilijk Doen’ alweer zijn derde single. Hiervoor dook hij de studio in met het uit Roosendaal afkomstige succesvolle producersteam Sonic Solutions. ‘Moeilijk Doen’ betreft een vrolijke single die bol staat van gezelligheid, die het naar verwachting goed zal doen bij de radio stations, maar ook in de kroegen. Corné schreef zelf de tekst van deze compositie.

Eerder verwierf Corné al bekendheid met de singles ‘Waarom Ben Jij Nog Niet Van Mij’ en ‘Allee Allee’ waarmee hij al de nodige aandacht op zich wist te vestigen. Dit resulteerde in vele optredens in het land maar ook aan de Spaanse costa’s. De nieuwe single ‘Moeilijk Doen’ zal er zeker toe bijdragen dat een groter publiek kennis zal maken met Corné van Meer.

Uiteraard gaat ‘Moelijk Doen’ gepaard met een passende videoclip welke volop te bewonderen is op de bekende clipkanalen. De single is verkrijgbaar op alle download- en streamingsportals zoals iTunes, Spotify, Deezer etc.

LUV' - WITH HIM TONIGHT

LuvWithHimTonight150  Luv150

(23 juli 2019) Wie kent ze niet? De legendarische damesgroep Luv’! Ze zijn weer helemaal terug met een gloednieuwe single, getiteld ‘With Him Tonight’!

Opgericht in de jaren ’70 door Hans van Hemert en Piet Souer groeide Luv’ met Marga Scheide, José Hoebee en Patty Brard uit tot Neerlands succesvolste damesgroep aller tijden.

Mede dankzij het destijds spraakmakende TV programma ‘Waldolala’ en de gelijknamige hit liet de eerste écht grote klapper niet lang op zich wachten: De release van ‘You’re The Greatest Lover’ zorgde voor een nr-1-schokgolf in heel Europa en ver daarbuiten… Luv’ groeide uit tot een fenomeen en een enorme hitsensatie.

Meer hits, zoals ‘Trojan Horse’, ‘Casanova’, ‘Eeny Meeny Miny Moe’ en ‘Ooh, Yes I Do’ volgden elkaar in een moordtempo op.

Wat vervolgens onmogelijk uit kon blijven, gebeurde dan ook: Ze kregen de erkenning in de vorm van de Conamus Exportprijs als beste export product van Nederland ná de tulp.

Zo domineerde Luv’ de internationale hitparades, verkochten miljoenen platen, en om de broodnodige tijdwinst te boeken verplaatsten ze zich per privéjets en limousines, welke overal klaar stonden om ze op te vangen.

Zelfs werd er met de Concorde naar Mexico gevlogen toen ‘Ooh, Yes I Do’ de nummer 1 positie daar had bereikt en hun aanwezigheid dringend gewenst was i.v.m. televisie shows en interviews.

De wereld lag aan hun voeten, er werd samen opgetreden met wereldsterren zoals Tom Jones, James Last, Andy Gibb, Village People en Boney M.

Nadat Patty Brard in 1980 opstapte en vervangen werd door Ria Tielsch bleef het succes echter doorgaan met o.a. de Top 5 hit ‘My Number One’. Na vele hits en vier gouden en platina albums viel in 1981 het doek voor Luv’.

Nederland kon de dames echter niet vergeten en in 1993 kwam de originele bezetting weer bij elkaar ter gelegenheid van de succesvolle verzamel CD ‘Luv’ Gold’, om in 2006 opnieuw een succesvolle rentree te maken tijdens Toppers In Concert. Het kon blijkbaar niet op, want deze triomftocht voor 3X 55.000 bezoekers resulteerde weer in een uitnodiging om op Curacao DÉ surpriseact te worden tijdens een spetterend oudejaarsfeest in de daar grootste openlucht discotheek.

Begin dit jaar kwam het grote nieuws dat Marga en José samen met presentatrice/actrice Chimène van Oosterhout een nieuw hoofdstuk inluidden met Luv’.

Alsof er geen ingelaste pauzes hebben plaatsgevonden is Luv’ momenteel weer volop actief, getuige de recente optredens tijdens de afgelopen Gaypride, het Arnhemse Gelredome, de Harbour Club in Amsterdam en Club 54 in het Sportpaleis te Antwerpen, samen met o.a. Earth, Wind & Fire.

En nu is het dan tijd voor een gloednieuwe single. Hiervoor trokken Marga, José en Chimène naar Miami om met Grammy Award winnaar Keith Morrison als producer (bekend van o.a. Ricky Martin, Shakira, Enrique Iglesias) het zomerse reggaeton-achtige ‘With Him Tonight’ op te nemen. Luv’ lijkt nooit weggeweest, en wees eerlijk…. we kunnen ze ook nog lang niet missen, want Nederland is nog steeds tot over de oren ‘in LUV’.

CORNÉ SNELDERS - GERAAKTE GEVOELENS

CorneSneldersGevoelens150

(19 juli 2019) De in 1980 in Breda geboren Corné Snelders presenteert met ‘Geraakte Gevoelens’ zijn tweede single. De stratenmaker van beroep begon vorig jaar met zingen en bracht eerder de single ‘Ik Ben Liever Alleen’ op de makrt. De nieuwe single ‘Geraakte Gevoelens’ werd geschreven en geproduceerd door Roy Otters, en hiermee hoopt Corné verder te kunnen bouwen aan zijn carrière als zanger. Het is een zomerse single geworden, en hiermee hoopt Corné dan ook een zomerhit te scoren. ‘Geraakte Gevoelens’ verschijnt via Hit It! Music en is verkrijgbaar via alle bekende download-  en streamingsportals. De videoclip is te zien op alle relevante clipkanalen.

DENISE VAN BOXTEL - DE ALLERMOOISTE TIJD

DenisevanBoxtelAllermooiste150

(12 juli 2019) Met ‘De Allermooiste Tijd’ presenteert de nog maar 11-jarige Denise van Boxtel haar derde single. Eerder wist dit jeugdige talent al indruk te maken met haar singles ‘Liefste Mama’ en ‘Als Je Verliefd Op Een Jongen Bent’. Voor ‘De Allermooiste Tijd’ dook ze de studio in met André Kooiman. Het resultaat is een uiterst vrolijk zomers liedje waarmee Denise in de komende periode veelvuldig te horen zal zijn. De videoclip is te zien op de bekende clipkanalen en ‘De Allermooiste Tijd’ is vanaf nu verkrijgbaar op alle gebruikelijke download-  en streamingsportals zoals iTunes, Spotify en Deezer.

PETER BORKES & HENRY'S FEESJUH - IK HEB EEN HANGOVER

BorkesHenryHangover150

(12 juli 2019) Na het succes in de partyscene met ‘Hou Me Nog Een Keertje Vast’ hebben Peter Borkes en Henry’s Feesjuh wederom hun krachten gebundeld voor een feestkneiter van jewelste, getiteld ‘Ik Heb Een Hangover’.. Peter Borkes is een naast een geweldige zanger ook een echte muzikant. In 1999 was hij finalist bij de Soundmixshow met zijn vertolking van Elton Johns ‘Candle In The Wind’. Vele jaren was hij drummer en zanger bij het orkest KalibeR. In 2014 nam hij afscheid van het orkest om een solocarrière te beginnen. Als soloartiest heeft hij jaren lang Mallorca en Oostenrijk plat mogen zingen. Peter richt zich dan ook vooral op het Duitse en Nederlandse repertoire, wat altijd een hoog feestgehalte bevat. Peter gaat vol gas! DJ Henry is bekend van onder andere de superhit "Goeiemoggel" en was in vele TV programma's te zien zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest Op Het Plein. Onlangs wist hij samen met zijn levenspartner Judith Peters een enorme hit te scoren met ‘Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder’. Met DJ Henry's Feesjuh scoorde hij vele party klassiekers en flinke airplayhits met o.a. "Ik Ben Onderweg" (met Judith Peters), "Mag Ik Jou Iets Vragen" (met Moskito Claus & DJ Geert) en “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (met Dennis Jones).

ARNOLD HOFMANS - KONING VAN HET PLEIN

ArnoldHofmansKoning150

(5 juli 2019) Met ‘Koning Van Het Plein’ presenteert de in 1983 te ’s Hertogenbosch geboren Arnold Hofmans een knaller van een zomerhit. Deze bewerking van een oude André Hazes song is uiterst geslaagd en herkenbaar. Aldus Arnold over zijn nieuwe single.

Arnold Hofmans timmert sinds 2006 aan de weg sinds het verschijnen van zijn eerste single ‘Ik Heb Met Jou Niets Te Maken’, geproduceerd door Kees Tel. Vele optredens, enkele albums en singles zoals ‘Want Zo Ben Ik Geboren’, ‘Zwarte Haren, Bruine Ogen’, ‘Toe Kom In M’n Armen’, ‘Waarom Fluister Ik Je Naam Nog’, en ‘Luister Lief’ volgden. Hiermee was Arnold veelvuldig te horen op de Nederlandse radio stations en in de kroegen.

‘Koning Van Het Plein’ is tot stand gekomen i.s.m. producer Kees Tel en zal zich door de herkenbaarheid meteen in de oren van de luisteraar nestelen.

Een bijpassende videoclip draait inmiddels volop op de clipkanalen. www.arnoldhofmans.nl

MITCHEL TOMBAL - HOE KAN IK JE HART BEREIKEN

MitchelTombalHart150

(5 juli 2019) ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ is alweer de vijfde single van de uit Harderwijk afkomstige Mitchel Tombal (23). De single werd geproduceerd door het befaamde producersteam Sonic Solutions en een hippe, zomerse en dansbare single is het resultaat. Eerder wist Mitchel een succes te behalen met zijn single ‘Als Ik Je Vraag’ en nu heeft hij met ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ een ijzersterke opvolger in handen. Hiermee zal Mitchel ongetwijfeld weer een stapje hoger op de ladder komen. Een bijpassende videoclip volgt snel.

WILLIAM & JORDI - DANS MET ONS MEE

WilliamJordi150

(28 juni 2019) De uit Den Bosch afkomstige zangers William van Engelen en Jordi Falcon kennen elkaar al jaren en komen elkaar veelvuldig tegen bij optredens in het land. De zangers kunnen het zeer goed met elkaar vinden, en zo kwam de vader van Jordi, Franky Falcon, met het idee voor een duettenplaat van William en Jordi. Franky begeleidde het hele traject en samen met producer en songschrijver Mario Veltman kwam ‘Dans Met Ons Mee’ tot stand. Het resultaat is een kanjer van een zomerhit welke in de komende maanden veelvuldig voorbij zal komen op de radiostations, campings en Spaanse costa’s.

TOMMY LIPS - ÉÉN TEVEEL

TommyTeveel150

(28 juni 2019) Na de succesvolle cover van ‘’Oh Marian’’, die uitkwam in het najaar van 2018, komt Tommy Lips nu met een gloednieuwe single ‘’Eén Teveel’’.

‘’Eén Teveel’’ is weer een typische Tommy Lips-plaat met een hoog feest- en meezinggehalte.

De single die als kreet ‘’Ik drink er liever één teveel vandaag, dan dat ik nu al over morgen klaag…’’ heeft, werd geschreven door Willem Laseroms & Laurens van Wessel.

De productie van deze single lag eveneens in handen van Laurens van Wessel, die het samen met live muzikanten in Studio’69 vertolkte tot een echte feestplaat!

Met de nieuwe single ‘’Eén Teveel’’ komt Tommy Lips met een ware opvolger. De komende zomermaanden zal deze gezellige meezinger dan ook te horen zijn op Radio, TV en in vele kroegen.

De single verschijnt op het VNC Label, te Zundert.

 Kortom…, Feestend de zomer in!


BERTUS OET ALMELO - AS IE GIN TAND IN DE BAKKES HEBT

BertusAlmeloTand

(28 juni 2019) Bertus Oet Almelo is inmiddels al een paar jaar bezig met muziek. Als vrachtwagenchauffeur bij een transportbedrijf studeerde hij zijn liedjes in achter het stuur, welke hij vervolgens voor publiek ten gehore bracht. Een paar jaar geleden stopte Bertus noodgedwongen met zijn optredens omdat een ongeval roet in het eten gooide. Doordat Bertus een ijzeren staaf in zijn mond kreeg ging zijn gebit kapot. In die tijd ontstond als grap het liedje ‘Als Ie Gin Tand In De Bakkes Hebt’. Het liedje werd voor de grap opgenomen met producer Gerto Heupink en ging vervolgens viraal het internet over. Uiteindelijk besloot Bertus het nummer uit te brengen en lijkt het een ware rage te worden. Een bijbehorende videoclip is inmiddels volop te zien op de bekende clipkanalen.

 JORDY CARRERO - CHA CHA CHA

JordyChaCha150

(28 juni 2019) Zanger Jordy Carrero uit Dordrecht brengt alweer zijn 7de single uit genaamd: ‘Cha Cha Cha’. De jonge zanger is in 3 jaar tijd gegroeid tot op zekere hoogte, en niet alleen in Nederland heeft Jordy veel optredens, ook in Spanje, Duitsland en Belgie heeft hij al een gevestigde naam opgebouwd! Alleen al in dit jaar bracht hij ‘Alles‘ en ‘Hey Meisje Hey’ uit.

Carrero is 23 lentes jong. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd is hij een ervaren zanger en entertainer. Hij treedt al acht jaar op als artiest en stond eerder in de line-up met vele grote sterren in de Nederlandse muziekwereld, waaronder: Tino Martin, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jeffrey Heessen, Rein Mercha, Mike Peterson, John West André Hazes jr. en vele anderen.

Jordy Carrero is blij met zijn nieuwe single, dat opnieuw een samenwerking is geworden tussen hem en Peter La Haye. Chris Cohen heeft opnieuw de tekst geschreven en La Haye Sound productions is verantwoordelijk voor de productie.

Carrero: “Met dit nieuwe en opzwepende zomernummer hoop ik iedereen in Spaanse sferen te krijgen! Het is een warmbloedige single geworden dat ook perfect past bij een hete zomer, die wat mij betreft zo snel mogelijk mag beginnen! Ik hoop natuurlijk dat Cha Cha Cha zal aanslaan bij het Nederlandse publiek en wie weet ver er buiten en dat ik mijn fans hiermee optimaal bedien!”

Hij houdt een zomertour in diverse kroegen ter promotie van het liedje, dat tevens te vinden is op de grote streamingsdiensten zoals Spotify, Deezer en Itunes.

HENK RUWETTE - OP EEN ZEILBOOT 

HenkRuwetteZeilboot150

(21 juni 2019) De Amsterdamse volkszanger Henk Ruwette liet al in de jaren ’80 van zich horen met diverse Nederlandstalige hits. Na een wat stillere periode is Henk nu weer volop terug in de spotlights met de zomerse nieuwe single ‘Op Een Zeilboot’. Hiervoor dook hij de studio in van de bekende producer Jeroen Dirksen.  Zijn heerlijke Amsterdamse volkssound bracht Henk al veel bekendheid in thuisstad Amsterdam, waar Henk een graag gezien gast is op feesten en partijen. In het dagelijkse leven is Henk werkzaam als verkoper van merchandise op de wedstrijddagen van Ajax in de Johan Cruijf Arena.  Al met al staat Henk garant voor Amsterdamse gezelligheid ten top en hoopt hij met ‘Op Een Zeilboot’ hoopt Henk een échte zomerhit te scoren. De videoclip van ‘Op Een Zeilboot’ is te zien op de bekende clipkanalen en de single is verkrijgbaar op alle download-  en streamingsportals.  

A3AAN DROST - GEVANGEN DOOR GELUK (album)

A3aanDrostGevangen150

(21 juni 2019) ‘Gevangen Door Geluk’ is alweer het derde album van de sympathieke zanger A3aan Drost. De afgelopen periode vertoefde A3aan veelvuldig in de studio van topproducers zoals Kees Tel, Martin Sterken, Niels Lingbeek en Arjan Venemann. Het resultaat is een afwisselend album, wat gaat van levenslied, schlagerpop, meezingers, Nederpop tot feest, en alles voortreffelijk uitgevoerd door A3aan. Natuurlijk bevat dit album de bekende singles zoals ‘Jij Bent Alles’, ‘Jeminee, Hoe Komt Dat Nou’, ‘Als Ze Naar Me Kijkt’ etc., en natuurlijk de gloednieuwe single ‘Ooit Dan Komt Er Een Tijd’ waarmee A3aan momenteel veelvuldig te horen is op de Nederlandse en Vlaamse radiostations. ‘Gevangen Door Geluk’ is een topalbum welke niet mag ontbreken in de verzameling van de liefhebber van het Nederlandse lied.  (www.a3aandrost.nl)

 A3AAN DROST - OOIT DAN KOMT ER EEN TIJD

A3aanDrostOoitDasnKomtErEenTijd150

(7 juni 2019) Als voorloper van het binnenkort te verschijnen gloednieuwe album ‘Gevangen Door Geluk’ verschijnt de single ‘Ooit Dan Komt Er Een Tijd’ van de sympathieke zanger A3aan Drost. Het betreft een uiterst radio-vriendelijke song, welke geschreven en geproduceerd is door Kees Tel. Het is de opvolger van ‘Je Bent Alles’ waarmee A3aan een flinke airplayhit scoorde. RedGellMedia is wederom verantwoordelijk voor een sfeervolle videoclip. Er is dus niets aan het toeval overgelaten, en naar verwachting zal A3aan met ‘Ooit Dan Komt Er Een Tijd’ en flinke zomerhit scoren.

 (www.a3aandrost.nl)

 

ROBERT PATER - GELUK

RobertPaterGeluk150

(31 mei 2019) De titelsong van Robert Pater’s nieuwe album ‘Geluk’ verschijnt nu als opvolger van de hit ‘Ik Kan Jou Niet Vertrouwen’. Het betreft een bewerking van een oorspronkelijk liedje van Frank van Etten. Robert kwam het lied een tijdje geleden al tegen op YouTube en dacht “daar ga ik een keer iets mee doen”. En dat is dus nú.

De tekst, geschreven door Henny Thijssen, is hetzelfde gebleven. Ook aan de melodielijn is niets veranderd. Bij zijn inmiddels vaste producer Harald Queens is de band compleet vernieuwd. “De productie is opzwepender geworden. Natuurlijk is er ook een accordeonnetje aan toegevoegd. Het resultaat is een volks, knallend meezingbaar feestnummer”, onthult Robert.

 De clip is opgenomen door Ron Schmid van Visualsmedia in de regio van de Spaanse badplaats Torremolinos. Ron was daar vanwege z’n werk en Robert was geboekt bij Café De Brabander. “Dat kwam dus perfect uit. De beelden zijn geschoten in een aantal ouderwetse dorpjes, aan de haven met dure boten op de achtergrond en bij Café De Brabander”, aldus Robert.
 
Onlangs heeft Robert een contract getekend met Adriaan Drost van Cd-Hamster Music. Hij zal binnen afzienbare tijd een splinternieuwe website van Robert lanceren. Momenteel deelt Robert alles nog via Facebook, maar daar dus spoedig verandering inkomen.YOSEE - IK DENK DE HELE DAG AAN JOU

YoseeIkDenk150

(31 mei 2019) Met ‘Ik Denk De Hele Dag aan Jou’ laat de populaire Bossche zangeres Yosee weer van zich horen. Deze single betreft een Nederlandstalige cover van de legendarische discohit ‘Gonna Get Along Without You Now’ van disco diva Viola Wills uit december 1979. Als tweede track op de single heeft Yosee tevens een Engelstalige versie opgenomen met de originele tekst. Producer Kees Tel heeft het in een dansbaar arrangement gestoken, en hiermee heeft Yosee een perfecte opvolger in handen van ‘Zo Mooi Als jij’ waarmee ze vorig jaar de playlisten bestormde. Een uiterst smaakvolle videoclip, welke opgenomen is in de prachtige omgeving bij kasteel Meerwijk in ’s Hertogenbosch zal de release van ‘Ik Denk De Hele Dag aan Jou’ begeleiden.

 De eerste reacties zijn zeer positief te noemen en de verwachtingen zijn weer hooggespannen.  Yosee kijkt er naar uit om dit liedje in het land tijdens haar optredens te brengen. Zo staat ze op 18 augustus a.s. in Triavium in Nijmegen als voorprogramma van André Hazes Jr. + Band. De nabije toekomst ziet er dus weer rooskleurig uit voor Yosee die met ‘Ik Denk De Hele Dag Aan Jou’ ongetwijfeld weer gaat scoren.

‘Ik Denk De Hele Nacht Aan Jou’ is nu verkrijgbaar op alle download-  en streamings-portals.

DENNIS VAN DIJKHUIZEN - VRIJ ZIJN

DennisvanDVRijZijn

(31 mei) Met ‘Vrij Zijn’ presenteert zanger Dennis van Dijkhuizen een zomerse nieuwe single. Het betreft een moderne dansbare productie, welke onder leiding van producer Gerto Heupink tot stand is gekomen. De single is minder ‘volks’ dan we van Dennis gewend zijn, maar zal desondanks de liefhebbers van het Nederlandse lied aanspreken. Dennis schreef zelf de tekst voor ‘Vrij Zijn’, welke voor veel mensen herkenbaar in de oren zal klinken en de eerste reacties zijn uiterst positief. Met deze nieuwe single hoopt Dennis in de komende maanden weer volop in de schijnwerpers te staan.

‘Vrij Zijn’ verschijnt via Jamie-Lynn Records en wordt begeleid door een uiterst smaakvolle videoclip.

FEESTZANGER RENÉ - HEY EVELIEN

FeestzangerReneEvelien150

(31 mei 2019) Na het succes van ‘Heppie De Peppie’ heeft Feestzanger René met ‘Hey Evelien’ een waardige opvolger in handen. Wederom geproduceerd door Kees Tel is de keuze deze keer gevallen op een bewerking van de Nederpopklassieker ‘Rosalyn’ van Vitesse uit 1982, welke door Feestzanger René, samen met Kees Tel in een feestelijk jasje is gestoken. ‘Hey Evelien’ gaat over een paaldanseres waarvan René’s hart sneller gaat kloppen. In de bijbehorende videoclip is een professionele paaldanseres te zien, genaamd Nicole Geldens. Zij trad eerder op voor Koning Willem Alexander en was te zien in de TV programma’s ‘Everybody Dance Now’ en ‘Chantal Janzen Komt Werken’. De videoclip werd wederom geschoten door William ten Kate van Williamcrossmedia. Vanaf 31 mei is ‘Hey Evelien’ overal verkrijgbaar op Spotify, Deezer, HitsNL, iTunes en alle overige bekende download- en streamings-portals.  

 STEPHAN JANSSEN - VOOR GEEN GOUD

StephanJanssenGoud150

(31 mei 2019) ‘Voor Geen Goud’ is de nieuwe single van de op 20 februari 1995 in Breda geboren zanger Stephan Janssen. De liefde voor de muziek van André Hazes stimuleerde Stephan om zelf ook te gaan zingen, en met succes! Niet alleen als solo artiest, maar ook maakte hij singles met het duo Dubbelfris. Nu concentreert Stephan zich echter weer op zijn solo carrière, en met ‘Voor Geen Goud’ presenteert hij een uiterst zomerse en dansbare plaat met volop hitkansen.


MARLOUS - VERLANGEN NAAR EEN HERINNERING

MarlousVerlangen150

(24 mei 2019) Met ‘Verlangen Naar Een Herinnering’ keert Marlous, na een rustigere periode vanwege de geboorte van haar tweeling weer genadeloos terug met een fantastische single. Kees Tel verzorgde de compositie en de productie en deze samenwerking met Marlous heeft wederom een topresultaat tot stand gebracht. Na de hits ‘Er Komt Een Andere Tijd’, ‘Verlaat Me Niet’ en ‘Liefde Van Mijn Leven’ zal Marlous naar verwachting weer hoog gaan scoren met ‘Verlangen Naar Een Herinnering’, welke de voorloper is van het binnenkort te verschijnen nieuwe album van Marlous. In haar wekelijkse massaal bekeken vlogs op YouTube kun je alle ontwikkelingen volgen over de carrière van Marlous en de totstandkoming van haar nieuwe album, maar ze geeft ook een kijkje in haar privé leven en het kersverse moederschap.

Voor ‘Verlangen Naar Een Herinnering’ is natuurlijk wederom een prachtige, zomerse videoclip geschoten welke te zien is op de bekende clipkanalen.

EVERT VAN HUYGEVOORT - DAT DOE JIJ

EvertDatDoeJij150

(24 mei 2019) Met ‘Dat Doe Jij’ heeft Evert van Huygevoort weer een hit in handen. De populariteit van Evert is snel groeiende, en hij mag gerust een van de meestbelovende zangers van Nederland genoemd worden. De aantallen van de streams op Spotify en de views op YouTube zijn hiervan het beste bewijs. Hierdoor mag Evert op een volle agenda met optredens rekenen. Dat zijn liedjes het goed doen, valt ook collega artiesten op. Zo is de nieuwe single van Wesley Klein & Roy Donders een cover van Evert’s single ‘Al Mijn Maten’ uit 2016. Een mooier compliment kan Evert niet krijgen.

De nieuwe single ‘Dat Doe Jij’ is wederom tot stand gekomen in de studio van Sonic Solutions en de tekst is geschreven door Colin Heikens (bekend van o.a. Mike & Colin). De eerste reacties op deze zomerse single zijn overweldigend, en naar verwachting zal deze single een verdere doorbraak stimuleren. ‘Dat Doe Jij’ verschijnt via Hit It! Music en een bijpassende videoclip, opgenomen in het Spaanse Tossa del Mar draait op de bekende clip kanalen.


JOHAN MORENO - JIJ GELOOFT IN MIJ

MorenoJijGelooftInMij150

(24 mei 2019) ‘Jij Gelooft In Mij’ is het nieuwste wapenfeit van Johan Moreno. Met deze single hoopt hij wederom de playlisten te bestormen van de vele radio stations. Johan schreef dit liedje samen met producer Kees Tel. Het resultaat is een catchy radiovriendelijke schlager-pop achtige single die na één keer beluisteren in je hoofd blijft hangen.

Johan Moreno debuteert in 2017 met de single ‘Dat Doe Jij’. Na ‘Als Ik Naar Je Kijk’, ‘Geef Liefde Een Kans’ en ‘Oh, Blijf Bij Me’ is ‘Jij Gelooft In Mij’ alweer zijn vijfde single. Hiermee hoopt Johan weer een stapje hoger op de ladder te komen.

Osterhase Productions verzorgde wederom de videoclip en hiermee is Johan Moreno klaar voor een zomerhit!

MIKE NOYE - ALTIJD MAAR ZOMER

MikeNoyeZomer150

(24 mei 2019) Met ‘Altijd Maar Zomer’ verschijnt er een hele toepasselijke single voor de komende zomer van de Tilburgse zanger Mike Noye. 'Altijd Maar Zomer' is inmiddels al weer de 5de single van de Tilburgse zanger Mike Noye. En zoals we gewend is het wederom een nummer dat er voor zorgt dat het dansen dichterbij is dan het stilstaan.  De productie is verzorgd door Mario Veltman. Mike schreef zelf de tekst voor ‘Altijd Maar Zomer’. Mike was in het verleden jarenlang actief als DJ in de Tilburgse kroegen, waardoor hij weet hoe de sfeer gemaakt moet worden. Dit is natuurlijk duidelijk terug te horen in ‘Altijd Maar Zomer’, welke ongetwijfeld in de komende zomer veelvuldig te horen zal zijn op radio en in de diverse kroegen. Met een herkenbare sound en up-tempo beat geeft Mike wederom zijn visitekaartje af.

De videoclip zal volop te zien op de clipkanalen.


HENRI VAN VELZEN - DE HELE TENT ZINGT LA LA LA

HenrivanVLaLaLa150

(17 mei 2019) De Zwolse zanger Henri van Velzen presenteert met ‘De Hele Tent Zing La La La’ zijn allernieuwste single. Zoals de titel al doet vermoeden handelt het zich hier om een meezinger van jewelste, welke ongetwijfeld luidkeels meegezongen zal worden in de kroegen en feesttenten in Nederland en Vlaanderen. Voor de productie tekende Martin Sterken en de videoclip werd geproduceerd door William ten Kate.

De sympathieke Henri van Velzen is natuurlijk geen onbekende. Sinds 2005 verschijnen met grote regelmaat van de klok singles en albums waarmee hij zich steeds in de kijker weet te spelen. Dit heeft geresulteerd in een drukke agenda waardoor Henri al op vele feesten, partijen, evenementen en in radio- en TV-programma’s heeft opgetreden. De nieuwe single ‘De Hele Tent Zingt La La La’ zal er zeker toe bijdragen dat we Henri van Velzen ook in de komende zomer veelvuldig zullen tegenkomen op de diverse podia.

JOOST VAN EKEREN - DONDER OP

JoostDonderOp150

(17 mei 2019) In 2017 maken vele muziekliefhebbers voor het eerst kennis met een andere kant van Joost van Ekeren. Daarvoor ging Joost namelijk in een rood/wit pak door het leven en ging hij als feest/carnavalszanger van kroeg naar kroeg.

Twee jaar geleden koos Joost toch voor een andere muziekstijl en kwam met het nummer 'Laat De Liefde Vrij' en vervolgens een nog serieuzer nummer 'Tot Morgen'. Achteraf was dit volgens hem niet de juiste keuze. Hij staat wel achter zijn eigen nummers, maar op het podium wil hij graag meer entertainen. Vanaf nu wil Joost dus ook meer nummers maken die meer swingen en waar je lekker op kunt dansen. Het moet een jonger publiek kunnen aanspreken en wat ook makkelijker gedraaid kan worden in de kroeg.

Het nummer 'Donder Op'  heeft meer zomerse klanken, meer beat erin met daarbij een stoere songtekst. In het nummer voelt Joost zicht belazerd en wil dit laten weten.

‘Donder op’ is te vinden op YouTube en vele streamingdiensten zoals Spotify, Apple Music en Deezer. Boekingen voor optredens verlopen via zijn website www.joostvanekeren.nl

GEWOON HENRI - HET LAATSTE GLAS

GewoonHenriGlas150

(17 mei 2019) Gewoon Henri (Henri Kuipers) is in het oosten van Nederland niet bekend om zijn zangkunsten, maar om zijn Tattoo Shop. Met Kings of InK in Hengelo timmert hij goed aan de weg, en heeft vele klanten uit heel Nederland. Door dat hij een aankomend producer Juan Richard Niks tatoeëerde is deze samenwerking tot stand gekomen. Juan heeft het lied geschreven en geproduceerd. Nu zijn het dikke vrienden geworden en liggen er al meer singles in het verschiet!


HANS SNOEK - ALS DE ZOMER KOMT

HansSnoekZomer150

(3 mei 2019) De “gezelligste zanger van Nederland” Hans Snoek luidt de zomer in met zijn nieuwe single ‘Als De Zomer Komt’, de opvolger van het veel gedraaide ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’. Hiermee heeft Hans een uiterst zomerse single in handen welke meteen uitnodigt tot meezingen en een dansje. Hans, een familieman pur sang, vroeg zijn dochter Alicia, om de koortjes te verzorgen.

Kees Tel tekende wederom voor de productie en Cannonball Media verzorgde een prachtige zomerse videoclip. Hiermee lijkt Hans Snoek helemaal klaar voor de zomer en laat hij met ‘Als De Zomer Komt’ de zon spontaan schijnen.

De single verschijnt via Hit It! Music.

 ROWIN VAN FESSEM - DE EERSTE

RowinEerste150

(3 mei 2019) Rowin van Fessem uit Roosendaal heeft zijn eerste single uitgebracht. De titel is heel toepasselijk ‘De Eerste’ en het nummer is onlangs gepresenteerd tijdens een groots opgezette presentatie in La Carambole te Roosendaal. 


‘De Eerste’ is inmiddels verschenen op de download en streamingsites en ook de clip is te zien op YouTube. Het nummer geschreven door het duo Lammers en Pepping laat horen waar het muzikale hart van de 23 jarige Brabander ligt namelijk Folk/Pop genre.

Rowin van Fessem is vanaf zijn 17e overtuigd van het feit dat hij zanger wil worden. Met als voorbeeld André Hazes ging hij op zoek naar de stijl die het best bij hem past en trad op in diverse plaatselijke cafeetjes. Dat was voor hem een goede leerschool en de opstap naar een optreden tijdens Roosendaal NL in november 2018. Lovend was het publiek na afloop van dit optreden en voor de Rowin het startschot om zijn droom te verwezenlijken namelijk het maken van een single. ‘De Eerste’ is nu uit en daar zal het zeker niet bij blijven want er zijn er plannen voor een vervolg.

 ROBERT PATER - GELUK (album)

RobertGeluk150

''Geluk'' Is het gloednieuwe album van Robert Pater. Momenteel scoort deze populaire zanger uit Raalte hit na hit. Zijn clips zijn ware youtube hits en zijn muziek wordt veel geluisterd. Na de hits 'Doe Met Me Wat Je Wilt', 'Jij En Ik', 'Eenzaam En Alleen' is zijn muziek niet meer weg te denken in de café's en op de Nederlandstalige radio stations. Robert doorkruist het hele land dankzij een bomvolle agenda met optredens waar hij keer op keer ervaart dat zijn liedjes luidkeels worden meegezongen.

Kortom; Het is tijd voor een album. Dit album bevat 12 tracks met alle hits en gloednieuwe liedjes. Een album dat je als liefhebber zeker niet mag missen.

TRACKLISTING

 1. Eenzaam En Alleen
 2. Hitparade
 3. Een Roos In De Morgen
 4. Bella Bella Señorita
 5. Geluk
 6. Als Een Meeuw In De Wind
 7. Doe Met Me Wat Je Wilt
 8. Laat Mij Maar Gaan
 9. Jij En Ik
 10. Helena
 11. Ik Kan Jou Niet Vertrouwen
 12. Ja Ik Zou Het altijd Overdoen

DIVERSE ARTIESTEN - WOONWAGEN FEEST vol. 3 (album)

Woonwagen3150

Na het succes van ‘Woonwagen Feest vol. 1’ en ‘Woonwagen Feest vol. 2’ verschijnt nu het derde deel in deze reeks. Wederom bevat ‘Woonwagen Feest vol. 3’ de beste Nederlandstalige hits van de populairste volksartiesten die Nederland rijk is met o.a. Rudy de Wit, Charelle, Robert Pater, Jeffrey Heesen, Marlous, Dirk Meeldijk, Franky Falcon e.v.a. Deze artiesten zijn met deze tracks dagelijks te horen op de bekende Nederlandstalige radio- en TV stations en komen veelvuldig voorbij in de horeca gelegenheden.


Uiteraard zijn ‘Woonwagen Feest vol. 1’ en ‘Woonwagen Feest vol. 2’ ook nog volop leverbaar.


TRACKLISTING   

 1. Rudy de Wit – Onder De Volle Maan            
 2. Charelle – Zoals Je Weet                                     
 3. Robert Pater – Eenzaam En Alleen                  
 4. Ramon Prins – Adem Mijn Adem         
 5. Donny van der Roest – En Dan Komt Ze Binnen 
 6. Judith Peters ft. DJ Henry – Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder
 7. Leon Basley – Ik Ben Alleen Vannacht 
 8. Jeffrey Heesen – Ik Heb Je Niet Gevraagd
 9. Hans Snoek – Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)
 10. Marlous – Verlaat Me Niet     
 11. Dirk Meeldijk – De Nacht Is Nog Jong     
 12. Tygo Nendels – Door Jouw Schuld           
 13. Hans Soomers – Tesoro Mio (Lieve Schat Van Mij)  
 14. Dennis Jones – Ondersteboven     
 15. Jordi Falcon – Sexy Lady    
 16. Eduard – Alles Wat We Delen    
 17. Patrick van den Corput – Kijk Mij Eens Heel Diep In Mijn Ogen
 18. Evert van Huygevoort – Blijf De Hele Avond Bij Mij 
 19. Ron Besselink – Eenmaal Kom Jij Terug
 20. Franky Falcon – Op Zoek Naar Een Plek Voor De Nacht 

NIGEL ANDREWS - LAAT ALLES LOS

NigelAndrewsLaatAllesLos150

(19 april 2019) ‘Laat Alles Los’ is de tweede single van de Rotterdammer Nigel Andrews, en de opvolger van zijn vorig jaar verschenen debuutsingle ‘Ik Doe Mijn Eigen Ding’. Hiermee heeft Nigel een vrolijke meezinger in handen welke ongetwijfeld de weg naar de liefhebbers zal vinden. ‘Laat Alles Los’ is geschreven en geproduceerd door Sonic Solutions.

Nigel Andrews is een geboren entertainer die van elke gelegenheid een feestje maakt. Door aan eigen repertoire te werken wil de zanger niet alleen iets voor zichzelf neerzetten maar hoopt hij ook onderscheidend genoeg te zijn ten opzichte van andere artiesten. 

‘Laat Alles Los’ is te downloaden in de bekende downloadshops of te beluisteren via de diverse streamingdiensten. 

RICK FOLKERS - MOOI IS MIJN GRIEKENLAND

RickFolkersGriekenland150

(19 april 2019) Met ‘Mooi Is Mijn Griekenland’ heeft de zanger Rick Folkers een feestelijke zomerhit te pakken. Het origineel stamt van piratenkoning Jannes, en samen met topproducer Manfred Jongenlis heeft Rick het in een geheel eigentijds jasje gestoken. Na jarenlang aan de top van de motorsport meegedraaid te hebben, heeft Rick het zingen volledig opgepakt, want hij kan dit beter combineren met zijn baan als fietsenmaker. ‘Mooi Is Mijn Griekenland’ verschijnt via Smaragd Music. Een bijpassende videoclip is te zien op de clipkanalen. 

MAICO - EEN NIEUW BEGIN

MaicoNieuwBegin150

(12 april 2019) De 24-jarige Enschedese zanger Maico presenteert met ‘Een Nieuw Begin’ zijn allernieuwste single. Hij dook hiervoor wederom met zijn vaste producer Harald Queens (o.a. Raymon Hermans, Robert Pater, Rudy de Wit, Colinda e.v.a.) de studio in met een swingende en spetterende single als resultaat. Hiermee heeft hij een perfecte opvolger van ‘Je Bent Er Één Uit ’n Miljoen’ uit 2018 in handen.

Maico heeft inmiddels een drukke agenda en weet tijdens zijn vele optredens in het land keer op keer de boel op zijn kop te zetten. Zijn liedjes zijn met grote regelmaat van de klok te horen op de Nederlandse radiostations, kortom: Maico gaat als een speer. De nieuwe single ‘Een Nieuw Begin’ zal er dan ook zeker toe bijdragen dat Maico een volgende stap kan zetten in zijn carrière.

De bijbehorende videoclip van ‘Een Nieuw Begin’ is volop te bewonderen op de clip kanalen. (www.zangermaico.nl / www.hititmusic.nl)

CHARELLE - ZOALS JE WEET

CharelleZoalsJeWeet150

(29 maart 2019) De Bossche zangeres Charelle mag gezien worden als een van de meestbelovende volkszangeressen van ons land. Samen met Franky Falcon wist ze enkele hitjes te scoren, maar ook solo heeft ze door middel van meerdere singles laten zien dat ze heel wat in haar mars heeft, en vocaal niet onder hoeft te doen voor de ‘grote zangeressen’ van ons land. Nu presenteert ze haar nieuwe solo single ‘Zoals Je Weet’, een prachtig levenslied, welke oorspronkelijk een albumtrack van Corry Konings uit 1990 is en geschreven door Co van Raayen. “Ik zong dit liedje al jaren tijdens optredens, want ik vind dit een prachtig liedje. Steeds kreeg ik de vraag waarom ik dit zelf niet opnam. Dat heb ik nu dus gedaan en ben hiervoor samen met producer Kees Tel de studio in gedoken Ik ben erg trots op het eindresultaat.” aldus Charelle, die met deze single haar fans een groot plezier zal doen.  

Vanaf 29 maart is ‘Zoals Je Weet’ overal te downloaden en te streamen op o.a. Spotify, Deezer, iTunes etc.

MIKE ALDERSON - VANAVOND

MikeAldersonVanavond150

(29 maart 2019) ‘Vanavond’ is alweer de derde single van de 25-jarige uit Roosendaal afkomstige sportdocent/zanger Mike Alderson, die in 2017 debuteerde. Mike tekende zelf voor de tekst en muziek van deze single. De eerste twee singles ‘Alleen Maar Dansen’ en ‘Wanneer’ wisten uitstekend hun weg te vinden naar de radio stations en het publiek. Dit heeft dan ook als resultaat dat Mike Alderson steeds meer gevraagd wordt in het land, en zijn populariteit stijgend is. ‘Vanavond’ is dan ook weer een uitstekende, dansbare en moderne feel-good single waarmee Mike zijn carrière verder uit zal bouwen.

‘Vanavond’ verschijnt via Hit It! Music en een passende videoclip is momenteel te bewonderen op de bekende clipkanalen.

 JORDY VAN VILSTEREN - ALLEEN VOOR JOU

JordyAlleenVoorJou150

(29 maart 2019) ‘Alleen Voor Jou’ is de titel van de nieuwe single van de Zwollenaar Jordy van Vilsteren. In 2015 debuteerde hij  met ‘Dit Is Het Begin’ en sindsdien laat hij met regelmaat van zich horen met diverse singles.

In de studio van Sonic Solutions werkte Jordy aan een uiterst dansbare plaat waarin een hoofdrol is weggelegd voor de saxofoon. Naar verwachting zal deze uiterst radiovriendelijke track dan in de nabije periode veelvuldig te horen zijn op de Nederlandse en Vlaamse radiozenders.  De videoclip zal op zeer korte termijn beschikbaar zijn.

Meer informatie Jordy van Vilsteren : www.facebook.com/jordy.vanvilsteren


RAYMON HERMANS - EERLIJK

RaymonHermansEerlijk150

(8 maart 2019) Het is zover, de nieuwe single ‘EERLIJK’ van RAYMON HERMANS is vanaf nu verkrijgbaar!

“Ik zeg je eerlijk, vind dit heerlijk!” Zo klinkt het über catchy refrein van de nieuwe zomerse single van RAYMON HERMANS.

Raymon is de afgelopen tijd weer druk bezig geweest met het opnemen van nieuwe muziek.

En dat veel werken in de studio zich loont, bewijst zich met de nieuwe sound die ‘EERLIJK’ bevat. Nieuw, maar toch is het meteen duidelijk dat het een echte RAYMON HERMANS track is.

Hiermee laat RAYMON HERMANS zien dat hij op eigen kracht zijn stijl heeft gevonden in de Nederlandse muziekscene en heeft hij een flinke fanbase opgebouwd. Zijn toewijding, inzet en discipline resulteren dan ook in Miljoenen streams op Spotify en Miljoenen views op YouTube. Is hij niet bezig met het schrijven van zijn liedjes, dan zijn het wel de shows in het hele land.

Uiteraard is er weer een opvallende videoclip gemaakt bij ‘EERLIJK’

Het is een mooie clip geworden waarbij Raymon zelfs over magie beschikt!

Naast de single release is RAYMON HERMANS druk bezig met de voorbereidingen van zijn eigen RAYMON HERMANS SHOW in De Ster Nieuwkuijk op 16 maart. De laatste kaarten zijn hier verkrijgbaar!

 RITA YOUNG - LIEFDE VOOR EEUWIG

RitaYoungLiefde150

(8 maart 2019) 75 jaar en 57 jaar ervaring op de bühne betekend voor Rita Young groot feest.

Om deze reden dook de Vlaardingse zangeres weer de studio in om haar nieuwe single “Liefde voor eeuwig” op te nemen.

Het lied wat grotendeels slaat op het leven van Rita is geschreven door Frans Bauer, die speciaal voor deze gelegenheid het nummer schreef.
Het arrangement is gemaakt door Laurens van Wessel, welke ook de productie voor zijn rekening heeft genomen.

Dat Rita Young haar naam eer aandoet is wel te horen op de nieuwe single, want ondanks haar 75 jarige leeftijd is haar stem nog steeds in top conditie.

De nieuwe single is een lekker up tempo stuk, wat goed in het gehoor ligt en waarop goed gedanst kan worden.

Tevens zal op haar Jubileumfeest, op 10 maart, in de stadsgehoorzaal van Vlaardingen de biografie van Rita Young verschijnen in de vorm van een boek welke is geschreven door oud Journalist en Boekschrijver Rein Wolters.

Op deze dag zal ook haar single verschijnen.

Rita Young is inmiddels 57 jaar actief in het artiestenvak, naast dat zij al zoveel jaren zelf als zangeres veel soorten genres bezingt, organiseert zij ook vele verschillende shows. Ook was zij de oprichtster van het Vlaardings Songfestival waar onder andere Frans Bauer, Marco Borsato en helemaal Hollands hun eerste optredens verzorgde.

Ook zet Rita zich altijd goed in voor vele goede doelen zoals onze ouderen,  mensen met een beperking en vele andere doelen waardoor Rita in 2003 is onderscheiden de Gouden speld van de stad Vlaardingen en een Koninklijke onderscheiding.

Rita staat anno 2019 nog zeer regelmatig op de bühne en is zij nog steeds zeer actief in het vak.

WESLEY VERMONT - INEENS DAAR WAS JIJ

WesleyVermontIneens150

(8 maart 2019) ‘Ineens Ja Daar Was Jij’ is de tweede single van de in Leiden geboren Wesley Vermont en de opvolger van de eerder uitgebrachte single ‘Alles Van Mij’. Hiermee maakt Wesley flinke stappen in zijn jonge muziekcarrière. ‘Ineens Daar Was Jij’ is geschreven door Mitch Schomaker en Laurens van Wessel. Laurens van Wessel, die we kennen als producer van o.a.  Frans Bauer, tekende voor de productie. Het resultaat is een swingende maar vooral liefdevolle single.

 Wesley Vermont is geboren op 17 februari 2000. Op vroege leeftijd kwam Wesley al veel in contact met de Nederlandse muziek. Op zijn 17e wist hij het zeker “ik wil zanger worden”. Nog niet lang daarna zong hij op verjaardagen en feestjes en inmiddels heeft hij wekeleijks boekingen.

 Kortom deze jongen leeft voor muziek en met zijn muziek wil hij iedereen vermaken.

 ‘In Ja Daar Was Jij’ verschijnt via I’Mitch Music

 Deze site is gemaakt met Webklik.nl