KOBUS ENGELS - IK LEEF MIJN DROOM MET JOU

KobusEngelsDroom150

(24 maart 2017) “Ik Leef Mijn Droom Met Jou” is de splinternieuwe single van de uit Arnhem afkomstige zanger Kobus Engels. Eerder wist Kobus al successen te scoren met liedjes als “Want Als Ze Danst” en “Jij Bent Wat Ik Wil”.  “Ik Leef Mijn Droom Met Jou” is een uiterst hitgevoelige track welke geproduceerd is door topproducer Jeroen Dirksen (bekend van o.a. Thomas Berge). Het resultaat is een herkenbare, zomerse en ritmische plaat welke ongetwijfeld de weg naar het publiek zal weten te vinden. Kobus Engels zal d.m.v. een uitgebreide tour door Nederland zijn single aan het publiek presenteren.

“Ik Leef Mijn Droom Met Jou” verschijnt op het label Hit It! Music en er is natuurlijk ook een bijbehorende videoclip gemaakt die momenteel volop te bewonderen is op de clipkanalen.

 RAMON PRINS - BEN IK TE MIN

RamonPrinsBenIkTeMin150

(24 maart 2017) Met “Ben Ik Te Min” debuteert de in Zierikzee geboren en in Vrouwenpolder woonachtige 31-jarige zanger Ramon Prins op overtuigende wijze. Nadat Ramon in contact kwam met het succesvolle producers team Sonic Solutions ging het allemaal snel. Er werd gekozen om de legendarische Armand klassieker “Ben Ik Te Min” in een nieuw hedendaags vrolijk jasje te steken met een hitgevoelige single als resultaat. Hiermee zet Ramon Prins zijn eerste professionele stappen naar succes in de muziekwereld. Naast zijn ambities als zanger is Ramon tevens eigenaar van zijn eigen geluidsbedrijf ‘Prins Sound & Light’ waarmee hij ook zorgt dat collega artiesten goed uit de verf komen op de bühne. Cannonball Media verzorgde de videoclip van “Ben Ik Te Min” welke verschijnt via het label Hit It! Music.

MAIKEL TEN VOORDE - ALS HET OM DE LIEFDE GAAT

MaikelTenVoordeLiefde150

(17 maart 2017) De 27-jarige Maikel ten Voorde uit Enschede verwierf bekendheid als winnaar van het SBS programma Beat It, waar hij onder begeleiding van Gerard Joling de eerste prijs in de wacht wist te slepen. Maikel begon zijn zangcarrière op 15-jarige leeftijd toen hij als gastzanger optrad bij de band Perplex. Sindsdien heeft hij enkele singles uitgebracht. In 2011 scoorde hij een grote hit met “Mijn Vriend Sinterklaas”, waarmee hij hoge posities in de landelijke hitlijsten wist te veroveren.

Met de nieuwe single “Als Het Om De Liefde Gaat” slaat Maikel, onder leiding van topproducer Edwin van Hoevelaak (bekend van o.a. Jeroen van der Boom, René Froger, André Hazes jr., Thomas Berge, Gerard Joling e.v.a.) een nieuwe weg in en levert hij hiermee een topproduct af. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. De release wordt ondersteund door een prachtige videoclip en hiermee lijkt Maikel ten Voorde helemaal klaar voor een volgende stap in zijn carrière. 

JOHAN FABER - ONBEREIKBAAR

JohanFaberOnbereikbaar150

(17 maart 2017) Johan Faber, geboren in een van de gezelligste volksbuurten van Arnhem, groeide op met de microfoon in de hand. Al vanaf zijn kindheid deed hij mee aan diverse talentenjachten en sleepte daarmee diverse prijzen in de wacht. Later nam hij deel aan de Soundmixshow waar hij op voortreffelijke wijze “Kronenburg Park” van de Frank Boeijen Groep vertolkte. 

Vele optredens volgden en uiteindelijke belandde Johan in de band Melody, die al snel gevraagd werden voor grote evenementen in Duitsland en heel Nederland.

Na 20 jaar in een band gezongen te hebben koos Johan echter weer voor een solo carrière. Met zijn prachtige warme stem weet hij ieder publiek in vervoering te brengen en mocht hij voorprogramma’s verzorgen voor grootheden als Rob de Nijs en Willeke Alberti.

Nu is het dan tijd voor de prachtige opvallende single “Onbereikbaar” waarvoor Diane Theunissen een sublieme tekst schreef. De productie lag in handen van het team van Sonic Solutions. Met “Onbereikbaar” heeft Johan Faber een fantastische single in handen waarmee Johan in de komende periode ongetwijfeld hoge ogen zal gooien. 

GERTJAN WELS - SPECIAAL VOOR JOU (album)

GertjanWelsSpeiciaal150

(10 maart 2017) “Speciaal Voor Jou” is de titel van het debuutalbum van Gertjan Wels, welke verschijnt via Hit It! Music. De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf bekendheid door singles zoals “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, “Deze Ene Nacht” en “Zigana”, waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Het leverde hem vele optredens op door het land.

Gertjan zag een droom uiteen spatten toen een knieblessure een abrupt einde maakte aan de ambities te slagen als voetballer bij N.E.C. Naast zijn maatschappelijke carrière werkt Gertjan sinds 2006 aan zijn tweede droom: zingen. “Ik ben blij om nu samen met Hit It! Music een volgende stap in mijn carrière te maken, en ik kijk ontzettend uit naar deze samenwerking” vertelt Gertjan trots. De videoclip van de nieuwe single “Ga Jij Maar Weg” draait inmiddels volop op de bekende clipkanalen, en de single is op diverse radio stations opgenomen in de playlist.

Het album “Speciaal Voor Jou” is geproduceerd door Willem Laseroms in de befaamde Soundwise Studios van Fluitsma & van Tijn. Samen met Laseroms is Gertjan verantwoordelijk voor de composities.

“Speciaal Voor Jou” is een divers album geworden van levenslied naar feestmuziek en van ballads naar poppy songs. 

JAMIE VAN BOXTEL - IK BEN VERLIEFD

JamieVerliefd150

(23 februari 2017) De 12 jarige uit Vlijmen afkomstige Jamie van Boxtel heeft met “Ik Ben Verliefd” een vrolijke voorjaarssingle in handen. Jamie van Boxtel beschikt over een natuurlijk talent wat op zijn jonge leeftijd al tot uiting komt. Zingen is dan ook, samen met voetbal en vissen, zijn grote passie en hij droomt ervan om de top te bereiken. Eerder verschenen er van Jamie van Boxtel al drie singles, waaronder “Dit Liedje”,  waarmee hij de aandacht op zich wist te vestigen en was hij te horen en te zien op radio en TV.

De nieuwe single “Ik Ben Verliefd” is wederom geproduceerd door Mario Veltman en werd geschreven door Pascal de Vormer. Hiermee zal Jamie ongetwijfeld weer vele zieltjes voor zich winnen. De videoclip van “Ik Ben Verliefd”, waarin een rol is weggelegd voor niemand minder dan Stanley Hazes, is inmiddels volop te zien op de clipkanalen en van Jamie van Boxtel zullen we nog veel gaan horen. 

CHARELLE - LEEF VANDAAG

CharelleLeefVandaag150

(17 februari 2017) De Bossche zangeres Charelle scoorde onlangs in duet met Franky Falcon een enorme hit die in vele hitlijsten wekenlang op de nummer 1 positie wist te vertoeven, en uitgroeide tot een enorme airplay-  en kroegen-hit. Nu presenteert de 23-jarige Charelle solo de opvolger van deze hit met de single “Leef Vandaag”. Wederom bevat deze single alle ingrediënten om een klapper van jewelste te worden; vrolijk, herkenbaar, pakkend en natuurlijk wederom voortreffelijk gezongen door deze veelbelovende zangeres. Hiermee laat Charelle zien ook als solo zangeres haar “mannetje” te staan. Charelle treedt hiermee in de voetsporen van grote zangeressen zoals Corry Konings, Marianne Weber en Sieneke. Insiders voorspellen haar dan ook een grote toekomst.

De productie van “Leef Vandaag” lag wederom in handen van het succesvolle team van Sonic Solutions en de accordeonpartijen werden ingespeeld door niemand minder dan Manfred Jongenelis.

“Leef Vandaag” wordt ondersteund door een prachtige videoclip, welke geschoten is door Cliphuis. Vanaf 17 februari is de single te downloaden en te streamen via alle bekende download- en streamings portals. 

 

RON BESSELINK - EEN LACH VAN JOU

RonBesselinkEenLach150

(17 februari 2017) Na het succes van “Nee, Jij Kan Mij Niets Leren” presenteert Ron Besselink met “Een Lach Van Jou” een waardige opvolger. De single werd wederom geproduceerd door Mario Veltman en verschijnt via Hit It! Music.

Ron Besselink won ruim 10 jaar geleden het “Bossche Levenslied” en sindsdien verschenen er diverse singles van hem. Met de vorig jaar verschenen “Nee, Jij Kan Mij Niets Leren” scoorde hij zijn grootste hit tot nu toe. De verwachtingen van de nieuwe single “Een Lach Van Jou” zijn dan ook hoog gespannen, en de verwachting is dat ook deze single weer volop op de radiozenders en in de kroegen gedraaid zal worden.

Een  passende videoclip draait volop op de clipkanalen. (www.ronbesselink.nl)

 

GERTJAN WELS - GA JIJ MAAR WEG

GertjanWelsGaJijMaarWeg150

(17 februari 2017) Als voorloper van het in maart te verschijnen debuutalbum van Gertjan Wels “Speciaal Voor Jou” verschijnt de single "Ga Jij Maar Weg". De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf bekendheid met singles zoals “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, “Vanavond”, “Deze Ene Nacht” en “Zigana” waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Het leverde hem vele optredens op in het land. Zo zal Gertjan op 25 maart a.s. te zien zijn in het “Rondje Van De Regio” tijdens het Mega Piraten Festijn in Nijmegen.

Met “Ga Jij Maar Weg” heeft Gertjan een topsingle in handen en een prima visitekaartje voor zijn te verschijnen album.


VADER ABRAHAM - DAT IS GOED ZO

VaderAbrahamDatIsGoed150

(10 februari 2017) In 2016 verraste Vader Abraham vriend en vijand met zijn carnavalshit “Wittewattetis Gewittetnie”! Met een ouderwets goed en vooral aanstekelijk liedje, kreeg hij heel carnavalminnend Nederland aan het dweilen. En ook al was de titel oer-Brabants, dat bleek geen enkele belemmering om echt overal uit volle borst mee te zingen !

Ook dit jaar komt Vader Abraham met een heel verrassend liedje. De melodie van dit wereldberoemde nummer, werd door Pierre van een nieuwe, supersterke tekst voorzien en dankzij een wederom aanstekelijk arrangement werd zo een nieuwe carnavalsklassieker geboren! De zoveelste hit op de palmares van Vader Abraham!

Wij kunnen nog zo hard ons best doen om uit te leggen, wat voor een geweldige hit dit is, maar luister en overtuig uzelf ! Ook in 2017 zal Vader Abraham weer volop met carnaval te horen zijn. Wees daar maar zeker van! En dat is goed zo!


 PARTYFRIEX - JOHN ( MET Z'N ACCORDEON)

PatyfrieXJohn150

(10 februari 2017) Bart en Tom van PartyfrieX zijn wederom naar de alom bekende Goldfinger Studio’s in Best getrokken waar ze met Waylon van der Heijden weer een knaller van jewelste produceerden, getiteld “John (Met Z’n Accordeon)”.

PartyfrieX behoort tegenwoordig tot de veelgevraagde feestacts die ons land rijk is. Tijdens hun optredens weten ze menige tent volledig op zijn kop te zetten.

Inmiddels hebben de heren van PartyfrieX al menige feesthit op hun naam staan, zoals “Deze Kroeg (Ya Ya Yippie)”, “Turbonaise” en “Handen Omhoog” en binnenkort zal heel het land luidkeels meezingen met “John (Met Z’n Accordeon)”.

Hiermee zullen de heren volop te horen zijn tijdens het komende carnaval en in de feesttenten en après ski gebieden.

BRIAN VOET - ALLES

BrianVoetAlles150

(10 februari 2017) Het is 2010, als de uit het Brabantse Oss afkomstige Brian Voet voor het eerst in aanraking komt met het artiestenvak. Hij zingt het nummer “Kleine Jongen” van André Hazes. Met passie brengt hij het lied en vanaf dat moment weet Brian het zeker, het worden van artiest is zijn droom.

Vanaf dat moment is hij bezig met muziek en beheerst het zijn leven. Dagenlang zingen in zijn eigen ingerichte kamer vol muziekapparatuur. Ook het bezoeken van concerten wordt routine, met als droom zelf ooit een concert te mogen geven.

In 2016 grijpt Brian officieel de microfoon vast en maakt hij een échte start met zijn muzikale carrière. Inmiddels beschikt hij over een goed gevulde agenda met optredens waarin hij zijn publiek op de juiste manier weet te raken.

Als de inmiddels 23-jarige Brian in contact komt met producers John van de Ven en Roel Jongenelen gaat het snel. Inmiddels is de debuutsingle “Alles”, geschreven door Brian zelf i.s.m. Roel Jongenelen, een feit; een kwaliteitsproduct waarmee nu heel Nederland en Vlaanderen kennis kan maken met Brian Voet.

DENNIS CORNELISSEN - PUUR ALS GOUD

DennisCornelissenPuurAlsGoud150

(10 februari 2017) De in 1992 geboren Friesche zanger Dennis Cornelissen heeft inmiddels diverse successingles op zijn naam, en Dennis is allang geen onbekende meer voor de liefhebber van de Nederlandstalige muziek. Eerder verschenen singles als “Een Zomer Lang”, “Schreeuw, Leef”, “Je Veux’ (Ik Wil)”, “Boem Boem Boem”, “Knokken” en “1001 Zoenen” welke nog altijd volop gedraaid worden door de radiostations. Dennis Cornelissen was dan ook vaste gast van menig hitlijst terwijl zijn in 2011 verschenen debuutalbum “In Vuur En Vlam” ook uitstekend is ontvangen.

Deze 23-jarige in Haulerwijk woonachtige jongeman, door de media al veelvuldig aangemerkt als hét aanstormende talent van ons land, brengt nu op het Hit It! Music label de single “Puur Als Goud” op de markt. De productie lag in handen van Arjan Venemann en de mastering werd gedaan door Hans Aalbers Recordings. Een catchy single waarmee Dennis weer terug is van weggeweest.  

MARTIJN CORNELISSEN - DENK NIET AAN MORGEN

MartijnCornelessenDenk150

(10 februari 2017) De 24-jarige uit Haulerwijk afkomstige Martijn Cornelissen presenteert met "Denk Niet Aan Morgen" een heerlijke pakkende nieuwe single. De single werd opgenomen door producer Arjan Venemann en gemastered in de befaamde Rooftop Studios van Edwin van Hoevelaak.
Martijn wist eerder al met singles als "Ga Je Mee", "Wie Wil Er Met Me Dansen" en "Ik Wil Jou" de aandacht op zich te vestigen. 
De bijbehorende videoclip van "Denk Niet Aan Morgen" is inmiddels te bewonderen op de bekende clipkanalen.

HANS SNOEK - ZING EN LACH MET MIJ

HansSnoekZing150

 (3 februari 2017) Hans Snoek timmert al geruime tijd aan de weg en heeft al diverse singles uitgebracht.
​Hij verzorgt regelmatig verschillende optredens in Belgische en Spaanse Cafés met veel succes.
​Eenmaal weer terug beland in Nederland woont Hans in het altijd gezellige Den Bosch, en inmiddels is het weer tijd voor een nieuwe single.
​In samenwerking met producer Martin Sterken kwam het nummer “Zing En Lach Met Mij” tot stand; een vrolijke dansbare meezinger welke zich meteen in je hoofd nestelt. De videoclip van “Zing En Lach Met Mij” is in de maak en zal spoedig te zien zijn op de bekende clipkanalen.
De single verschijnt via Dutch Favorite Music en is verkrijgbaar via alle bekende download- en streamingsportals.

GRUTTE GEART - LYDIA

GrutteGeartLydia150

(27 januari 2017) ’Lydia’ is de ideale vrouw als we Grutte Geart mogen geloven. Het is de titel van de nieuwe single van de vrolijke Fries. De clip die door Arnold Wolda (IJsselduo) is gemaakt is op You-Tube in 1 week tijd al bijna 3000 bekeken en uitgebracht door CD Hamster die ook het hoesontwerp maakte. Arjan Venema heeft het liedje geproduceerd. Het is 1972 geschreven door Ben Lansink.

Grutte Geart begon zijn carriere rond de tijd dat NationaalFM werd opgericht, zo’n 10-11 jaar geleden. Hij was geruime side-kick op de zondagmiddag bij Johan Terpstra. Met zijn droge humor boekte hij veel good-will bij de luisteraars en daarna zijn de vele singles, zoals o.a. Rosie, Was het nou in Drachten (met Gyna), Wat doet een cowboy in Parijs, De overall aan de muur, De zilveren ster (met Hennie), Geluk is niet te koop, Mijn windje, Waarheid of waanzin, Langzaam gaat de nacht voorbij, Sterren daarboven stralen (met Jose), Een traan in m’n bier en Als onze liefde, van de in Veenwouden wonende zanger, altijd spontaan ontvangen wat resulteerde in vele optredens.

Het nieuwe lied is een vrolijk nummer, goed voor de dansvloer en zeker passend in het repertoire van menig radio station.

FLORIS & MARIO ft. PARTY DJ JOHN - TE LAM OM TE LOPEN

FlorisMario150

(27 januari 2017) "Te Lam Om Te Lopen" is de nieuwe single waarmee Floris de samenwerking aangaat met Mario en Party DJ John. Eerder scoorde Floris succesvol met Maarten en DJ Brian met de Pittbull parodie "Carnaval". Met het door Kees Tel geproduceerde "Te Lam Om Te Lopen" hebben Floris, Mario en Party DJ John een feestknaller van jewelste in handen, welke met carnaval niet mag ontbreken!

FEEST DJ DOLPHIN ft. FLORIS - TOEN IK JE ZAG HIELD JE ME VAST EN DEED IK DE DEUR DICHT (MEDLEY)

DolphinFloris150

(27 januari 2017) Feest DJ Dolphin uit Hoorn en de uit Hillegom afkomstige Floris hebben hun krachten gebundeld met als resultaat een uiterst meezingbare medley “Toen Ik Je Zag Hield Je Me Vast En Deed Ik De Deur Dicht”, welke door Kees Tel geproduceerd is. 3 Nederpopklassiekers van Guus Meeuwis, Volumia en Abel zijn in een feestelijke mash-up gegoten en zullen tijdens het komende carnaval een herkenbaarheid van jewelste bezorgen. 

TIM SCHALKX - WE GAAN WEER!

TimSchalkxWeGaanWeer150

(6 januari 2017) Tim Schalkx is helemaal klaar voor het wintersportseizoen en de carnavalsgekte. Met zijn nieuwe single “We Gaan Weer!” zal hij in menig café of skihut de tent op z’n kop zetten! Momenteel is Tim wekelijks te zien in één van de vele feestcafés in Oostenrijk, betreedt hij wekelijks de podia.

 DIRK & DENNIS - HEEL DE KROEG OP STELTEN

DirkDennisKroeg150

(6 januari 2017) Dirk & Dennis zijn beide twee ras artiesten die afzonderlijk hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. Maar daar gaat het nu niet om, want Dirk & Dennis hebben nu hun krachten gebundeld voor een onvervalste carnavalskraker "Heel De Kroeg Op Stelten". Frank van Kempen uit Nieuwkuijk schreef dit lied, en Frank verdiende reeds zijn sporen als liedjesschrijver van diverse carnavalsliedjes. Zijn composities wisten in het verleden immers regelmatig hoge ogen te gooien tijdens het beroemde Knotskraker Festival, het befaamde festival waar de beste carnavalsliedjes van Brabant gekozen werden. 
O.l.v. topproducer Kees Tel werd "Heel De Kroeg Op Stelten" in een pakkend arrangement gestoken en hiermee hebben Dirk & Dennis een geweldige carnavalshit in handen. In Café De Pul in Nieuwkuijk werd een bijpassende videoclip geschoten welke inmiddels volop te bewonderen is op de bekende clipkanalen. Het carnavalsseizoen 2017 is hiermee officiëel geopend...

DUO KNOTSGEK - LAAT HET FEEST MAAR SNEL BEGINNEN

DuoKnotsgekFeest150

(6 januari 2017) Al jaren weet het uit Tilburg afkomstige Duo Knotsgek iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke carnavalsvierder herinnert zich niet bekende hits als "Hedde Gij Mischien ADHD", "Die Alpenknotsen" en de kneiter van vorig jaar "Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou", waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma "3 Uurkes Vurraf"? Ook in 2017 weet Duo Knotsgek weer een hoogstaande single af te leveren met de eigen compositie "Laat Het Feest Maar Snel Beginnen". Het vrolijke duo, bestaande uit Gerbrand Cools en Fabian Somers dook hiervoor wederom de studio in met hun vaste producer Harald Queens en leveren wederom een topproduct af. De verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen. Laat het feest maar snel beginnen.... Duo Knotsgek is er klaar voor!!!

MARISKA - VANAF HET MOMENT

MariskaMoment150

(6 januari 2017) Mariska begint het nieuwe jaar goed met de release van haar geweldige single “Vanaf Het Moment”. De 21-jarige Mariska Dijkstra werd geboren in Zoetermeer maar is thans woonachtig in het Brabantse Vught en kreeg landelijke bekendheid toen ze in 2006 de finale won van Kinderen voor Kinderen. Niet veel later won ze tijdens een talentenjacht de titel “De ster van het Noorden”. Na enkele Nederlandstalige en Engelstalige singles zingt Mariska nu weer in haar eigen taal. In de studio van Gerto Heupink is het vrolijke nummer “Vanaf Het Moment” ontstaan, waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.


MARCO CAROLUS - IN ONS KROEGJE BRANDT NOG LICHT

MasrcoCarolusKroegje150

(6 januari 2017) "In Ons Kroegje Brandt Nog Licht" is de nieuwe single van de vrolijke volkszanger Marco Carolus, ook wel bekend als 'Die Kale" uit het Brabantse Hoogeloon. Het betreft een bewerking van de klassieker van de legendarische Mounties uit 1981, welke door Marco Carolus onder productionele leiding van Patrick Schouten (bekend van o.a. Henk Bernard) tot stand is gekomen.

De single verschijnt via Hit It! Music en de verwachting is dat deze single in de komende periode hoge ogen zal gooien, met name tijdens carnaval.

GUNEY VAN DEN OETELAAR - ZIJ ZOEKT HAAR EIGEN VADER

GuneyVader150

(6 januari 2017) Met "Zij Zoekt Haar Eigen Vader" lanceert de uit 's Hertogenbosch afkomstige 30 jarige zanger Guney van den Oetelaar zijn nieuwe single. Eerder wist hij al de aandacht op zich te wekken met de in 2015 verschenen single "Dans Toch Met Mij". 
Voor "Zij Zoekt Haar Eigen Vader" ging Guney in zee met het Hit It! Music en onder leiding van het productieteam Sonic Solutions (bekend van o.a. Charelle & Franky Falcon, Evert van Huygevoort, Arno Kolenbrander, Wesley Boes, Dennis Jones e.v.a.) kwam deze single tot stand. 
Showtime Den Bosch verzorgde tevens een prachtige videoclip. Al met al lijkt niets Guney van den Oetelaar in de weg te staan om 2017 goed te beginnen. Met "Zij Zoekt Haar Eigen Vader" heeft hij in ieder geval een topproduct afgeleverd.

FEESTZANGER RENÉ - IK BIJT LIEVER M'N TONG AF

FeestzangerReneTong150

(6 januari 2017) Met “Ik Bijt Liever M’n Tong Af” presenteert Feestzanger René zijn nieuwste single. Hiermee brengt René op humoristische wijze een plaat die met name uitermate geschikt is voor de komende après ski feesten en carnaval, wederom over onderwerpen die nog niet zo vaak bezongen zijn. Feestzanger René (geboren op 17-2-1962 als Rene Fortgens in Haarlem) is zelf altijd in voor een feestje, en het is geen feest als Feestzanger René niet is geweest. Als kind was René al bezeten van muziek, en luisterde hij maar al te graag naar de piratenstations. Dit leidde ertoe dat René uiteindelijk als discjockey in verschillende bars aan het werk ging en kwam zo op zijn 20e in het Brabantse  Herpen terecht, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds woont. Naast het draaien van plaatjes als discjockey startte René tevens zijn eigen schoonmaakbedrijf.

De liefde voor muziek leidde ertoe dat René enkele jaren geleden per toeval een zangcarrière startte met het liedje “De Geinige Glazenwasser”. Dit beviel René uitstekend, en hij werd al snel op vele feesten en partijen geboekt als artiest. De naamsbekendheid van Feestzanger breidde zich dankzij succesvolle singles als “De Amsterdamse Zwerver”, ”Simon Snuffelaar” en “Blijf Van Mijn Wijf” steeds verder uit.

Inmiddels is het tijd voor zijn allernieuwste schijfje “Ik Bijt Liever M’n Tong Af”, welke op vakkundige wijze geschreven en geproduceerd is door niemand minder dan hitproducer Martin Sterken.

Voor “Ïk Bijt Liever M’n Tong Af” is uiteraard een toepasselijke clip geschoten door niemand minder dan William ten Kate van Williamcrossmedia, welke in de komende periode veelvuldig op de bekende clipkanalen te zien zal zijn.

ALBERTO - LET'S PLAY DARTS

AlbertoDarts150

(6 januari 2017) Het dartsvirus neemt, na de overwinning van Mighty Mike , ongekende vormen aan. Ook Alberto, die we nog kennen van “Onno, mag ik je Toyboy zijn?” is hiermee besmet. Viel hij eerst nog op burgemeesters,  nu is Alberto op zoek naar een echte kerel die onehundredandeighty’ kan gooien.

Met het liedje “Let’s Play Darts” richt Alberto dit jaar al zijn pijlen op Carnaval. Samen met z’n maten Cowboy Boy en Gewonde Knie doet hij een gooi naar de titel ‘Het Leukste Carnavalslied van 2017’.

Het nummer is gebaseerd op wat iedereen tijdens het darten zingt. Ook wel bekend als “Tè tèdèdèdè dèdèdèdèdè”. Iedereen kent het en iedereen zingt het. De videoclip wordt op dit moment opgenomen en de kans is groot dat Alberto met dit aanstekelijke lied weer midden in de roos schiet.

 De single is vanaf 4 januari 2017 te downloaden op o.a. iTunes en Spotify.

Volg Alberto op Facebook: Alberto (Toyboy) van Dam

Twitter en Instagram: Alberto Toyboy


DENNIS JONES - VUURWERK (Matt Pop Remixes)

DennisJonesVuurwerk150

(30 december 2016) De nieuwe single “Vuurwerk” van Dennis Jones is momenteel veelvuldig op de radio stations te horen. Nu verschijnen er exclusieve remixes van “Vuurwerk”, welke gemaakt zijn door de internationaal bekende Matt Pop (bekend van o.a. Erasure, RuPaul, Hazell Dean, Kylie Minogue, Samantha Fox, Sonia, Lonnie Gordon, Nikki French, Cilla Black, Mai Tai, Luv’ e.v.a.) Tevens maakt Matt Pop vele remixen voor het befaamde Engelse Allmighty Records label en is hij bekend vanwege zijn sublieme onofficiële ABBA mixen. Voor “Vuurwerk” van Dennis Jones maakte Matt Pop melodieuze, harmonieuze en uiterst dansbare remixen voor de dansvloer. 

“Vuurwerk” is dan ook dé perfecte plaat om 2017 mee in te luiden.


EDWIN BOS - MOE MAAR VOLDAAN

EdwinBosMoe150

(23 december 2016) De zanger Edwin Bos uit Schoonebeek presenteert met “Moe Maar Voldaan” alweer zijn 6e single. Het is de opvolger van de single “Onze Liefde” welke door vele radiostations breed opgepakt werd, en zelfs wekenlang op de nummer 1 positie stond van de Piraten Top 30. Hierdoor groeit de bekendheid van de sympathieke zanger gestaag en beschikt Edwin over een goed gevulde agenda met optredens.

Na de speciale ‘kerst mix’ van “Moe Maar Voldaan” verschijnt nu de reguliere versie. De productie lag in handen van Terry West. 


HANS SNOEK & ALICIA - KERST VOOR JOU EN MIJ

HansSnoekAlicia150

(9 december 2016) Na weken van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver.
Hans had ooit de droom om een nummer te zingen samen met zijn dochter Alicia.
​Dutch Favorite Music vondt dit een geweldig leuk plan. In overleg hebben ze samen met
Hans besloten om een kerst nummer te realiseren om het geheel een nog diepere betekenis te geven.
​De andere dochter, Mariska, die al de nieuwe nummers van haar vader schrijft,
klom direct na de opdracht in de pen om voor haar vader en zusje een geweldig mooi nummer te schrijven.
​Na een aantal demo's gemaakt te hebben in de DFM Demo studio o.l.v Hans Leijten,
werd er besloten om het nummer te gaan produceren met vaste huis Producent Martin Sterken.
​Maaar... op de demo's van het nummer zong zijn dochter Alicia op de achtergrond.
​Na het beluisteren van de demo die gemaakt was vond DFM dat Hans dit in duet samen met Alicia moest gaan zingen in plaats dat Alicia alleen op de achtergrond te horen was, want haar stem is niet geheel onverdienstelijk.
​Na opdracht van Dutch Favorite Music produceerde Martin Sterken een geweldig mooi kerst duet voor Hans en Alicia,​getiteld ''Kerst Voor Jou En Mij''. Het resultaat mag er wezen.

De videoclip is te bewonderen op TV Oranje en op Youtube.
​Tevens is het nieuwe nummer van Hans en Alicia ''Kerst Voor Jou En Mij'' te downloaden op de bekende downloadwebsite's.


JOHNNY VAN VELDHOVEN - WAAROM?

JohnnyWaarom150

(9 december 2016) Met “Waarom” heeft de in Rotterdam maar al sinds vele jaren in St. Willebrord woonachtige zanger Johnny van Veldhoven een prachtige single in handen. Johnny tekende zelf voor detekst en de muziek en nam het geheel op in zijn eigen studio JVV Studio.

Johnny van Veldhoven startte zijn muzikale carrière al op jeugdige leeftijd. Op zijn 12e bracht hij zijn eerste album uit en sindsdien is hij te bewonderen op vele podia in het land. De inmiddels bijna 25-jarige zanger heeft inmiddels diverse singles en albums op zijn naam staan.

“Waarom” is de opvolger van “Is Dit Liefde” waarmee Johnny afgelopen zomer veelvuldig te horen was.

De videoclip van “Waarom” draait inmiddels volop op de bekende clipkanalen.

JEFFREY HEESEN - M'N ENGEL (Kerst versie)

JeffreyEngelKerst150

(2 december 2016) Iedereen is het er over eens; wat een mooie plaat!!! “M’n Engel” van Jeffrey Heesen is inmiddels dan ook veelvuldig te horen op de vele radio stations in Nederland én Vlaanderen. Nu verschijnt er voor de december maand een speciale kerst remix van deze sfeervolle song.

Met “M’n Engel” zal Jeffrey in de komende periode regelmatig op TV te zien zijn;

-          TV SBS: “Iedereen Succesvol” (presentatie Myrna Goossen) waar Jeffrey aan tafel zit voor interview met Myrna en zijn nieuwe single zal vertolken. Uitzending 18 december a.s. SBS

-          TV AVROTROS “Sterren.nl Kerstshow 2016”. Hier zal Jeffrey “M’n Engel” brengen én een gezamenlijk nummer met de andere artiesten uit deze show (o.a. Danny Froger, Samantha Steenwijk, Mike Peterson, Yves Berendse, John West e.a.) Uitzending woensdag 21 december én zaterdag 24 december

-          TV 2X Toppers van Oranje. (oud/nieuw uitzending en aflevering in januari)

-          TV Hart Voor Muziek

Na het album “Intens” (nummer 2 notering in Album Top 100), 4 dikke hits (“Mag Ik De Zon Laten Schijnen”, “De Wereld Is Van Ons”, “Zijn We Uitgepraat” en “One Night Stand”) is “M’n Engel” nummer 5 op een rij.


Deze site is gemaakt met Webklik.nl