CollageApril2018-600

DENISE VAN BOXTEL - DE ALLERMOOISTE TIJD

DenisevanBoxtelAllermooiste150

(12 juli 2019) Met ‘De Allermooiste Tijd’ presenteert de nog maar 11-jarige Denise van Boxtel haar derde single. Eerder wist dit jeugdige talent al indruk te maken met haar singles ‘Liefste Mama’ en ‘Als Je Verliefd Op Een Jongen Bent’. Voor ‘De Allermooiste Tijd’ dook ze de studio in met André Kooiman. Het resultaat is een uiterst vrolijk zomers liedje waarmee Denise in de komende periode veelvuldig te horen zal zijn. De videoclip is te zien op de bekende clipkanalen en ‘De Allermooiste Tijd’ is vanaf nu verkrijgbaar op alle gebruikelijke download-  en streamingsportals zoals iTunes, Spotify en Deezer.

PETER BORKES & HENRY'S FEESJUH - IK HEB EEN HANGOVER

BorkesHenryHangover150

(12 juli 2019) Na het succes in de partyscene met ‘Hou Me Nog Een Keertje Vast’ hebben Peter Borkes en Henry’s Feesjuh wederom hun krachten gebundeld voor een feestkneiter van jewelste, getiteld ‘Ik Heb Een Hangover’.. Peter Borkes is een naast een geweldige zanger ook een echte muzikant. In 1999 was hij finalist bij de Soundmixshow met zijn vertolking van Elton Johns ‘Candle In The Wind’. Vele jaren was hij drummer en zanger bij het orkest KalibeR. In 2014 nam hij afscheid van het orkest om een solocarrière te beginnen. Als soloartiest heeft hij jaren lang Mallorca en Oostenrijk plat mogen zingen. Peter richt zich dan ook vooral op het Duitse en Nederlandse repertoire, wat altijd een hoog feestgehalte bevat. Peter gaat vol gas! DJ Henry is bekend van onder andere de superhit "Goeiemoggel" en was in vele TV programma's te zien zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest Op Het Plein. Onlangs wist hij samen met zijn levenspartner Judith Peters een enorme hit te scoren met ‘Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder’. Met DJ Henry's Feesjuh scoorde hij vele party klassiekers en flinke airplayhits met o.a. "Ik Ben Onderweg" (met Judith Peters), "Mag Ik Jou Iets Vragen" (met Moskito Claus & DJ Geert) en “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (met Dennis Jones).

ARNOLD HOFMANS - KONING VAN HET PLEIN

ArnoldHofmansKoning150

(5 juli 2019) Met ‘Koning Van Het Plein’ presenteert de in 1983 te ’s Hertogenbosch geboren Arnold Hofmans een knaller van een zomerhit. Deze bewerking van een oude André Hazes song is uiterst geslaagd en herkenbaar. Aldus Arnold over zijn nieuwe single.

Arnold Hofmans timmert sinds 2006 aan de weg sinds het verschijnen van zijn eerste single ‘Ik Heb Met Jou Niets Te Maken’, geproduceerd door Kees Tel. Vele optredens, enkele albums en singles zoals ‘Want Zo Ben Ik Geboren’, ‘Zwarte Haren, Bruine Ogen’, ‘Toe Kom In M’n Armen’, ‘Waarom Fluister Ik Je Naam Nog’, en ‘Luister Lief’ volgden. Hiermee was Arnold veelvuldig te horen op de Nederlandse radio stations en in de kroegen.

‘Koning Van Het Plein’ is tot stand gekomen i.s.m. producer Kees Tel en zal zich door de herkenbaarheid meteen in de oren van de luisteraar nestelen.

Een bijpassende videoclip draait inmiddels volop op de clipkanalen. www.arnoldhofmans.nl

MITCHEL TOMBAL - HOE KAN IK JE HART BEREIKEN

MitchelTombalHart150

(5 juli 2019) ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ is alweer de vijfde single van de uit Harderwijk afkomstige Mitchel Tombal (23). De single werd geproduceerd door het befaamde producersteam Sonic Solutions en een hippe, zomerse en dansbare single is het resultaat. Eerder wist Mitchel een succes te behalen met zijn single ‘Als Ik Je Vraag’ en nu heeft hij met ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ een ijzersterke opvolger in handen. Hiermee zal Mitchel ongetwijfeld weer een stapje hoger op de ladder komen. Een bijpassende videoclip volgt snel.

WILLIAM & JORDI - DANS MET ONS MEE

WilliamJordi150

(28 juni 2019) De uit Den Bosch afkomstige zangers William van Engelen en Jordi Falcon kennen elkaar al jaren en komen elkaar veelvuldig tegen bij optredens in het land. De zangers kunnen het zeer goed met elkaar vinden, en zo kwam de vader van Jordi, Franky Falcon, met het idee voor een duettenplaat van William en Jordi. Franky begeleidde het hele traject en samen met producer en songschrijver Mario Veltman kwam ‘Dans Met Ons Mee’ tot stand. Het resultaat is een kanjer van een zomerhit welke in de komende maanden veelvuldig voorbij zal komen op de radiostations, campings en Spaanse costa’s.

TOMMY LIPS - ÉÉN TEVEEL

TommyTeveel150

(28 juni 2019) Na de succesvolle cover van ‘’Oh Marian’’, die uitkwam in het najaar van 2018, komt Tommy Lips nu met een gloednieuwe single ‘’Eén Teveel’’.

‘’Eén Teveel’’ is weer een typische Tommy Lips-plaat met een hoog feest- en meezinggehalte.

De single die als kreet ‘’Ik drink er liever één teveel vandaag, dan dat ik nu al over morgen klaag…’’ heeft, werd geschreven door Willem Laseroms & Laurens van Wessel.

De productie van deze single lag eveneens in handen van Laurens van Wessel, die het samen met live muzikanten in Studio’69 vertolkte tot een echte feestplaat!

Met de nieuwe single ‘’Eén Teveel’’ komt Tommy Lips met een ware opvolger. De komende zomermaanden zal deze gezellige meezinger dan ook te horen zijn op Radio, TV en in vele kroegen.

De single verschijnt op het VNC Label, te Zundert.

 Kortom…, Feestend de zomer in!


BERTUS OET ALMELO - AS IE GIN TAND IN DE BAKKES HEBT

BertusAlmeloTand

(28 juni 2019) Bertus Oet Almelo is inmiddels al een paar jaar bezig met muziek. Als vrachtwagenchauffeur bij een transportbedrijf studeerde hij zijn liedjes in achter het stuur, welke hij vervolgens voor publiek ten gehore bracht. Een paar jaar geleden stopte Bertus noodgedwongen met zijn optredens omdat een ongeval roet in het eten gooide. Doordat Bertus een ijzeren staaf in zijn mond kreeg ging zijn gebit kapot. In die tijd ontstond als grap het liedje ‘Als Ie Gin Tand In De Bakkes Hebt’. Het liedje werd voor de grap opgenomen met producer Gerto Heupink en ging vervolgens viraal het internet over. Uiteindelijk besloot Bertus het nummer uit te brengen en lijkt het een ware rage te worden. Een bijbehorende videoclip is inmiddels volop te zien op de bekende clipkanalen.

 JORDY CARRERO - CHA CHA CHA

JordyChaCha150

(28 juni 2019) Zanger Jordy Carrero uit Dordrecht brengt alweer zijn 7de single uit genaamd: ‘Cha Cha Cha’. De jonge zanger is in 3 jaar tijd gegroeid tot op zekere hoogte, en niet alleen in Nederland heeft Jordy veel optredens, ook in Spanje, Duitsland en Belgie heeft hij al een gevestigde naam opgebouwd! Alleen al in dit jaar bracht hij ‘Alles‘ en ‘Hey Meisje Hey’ uit.

Carrero is 23 lentes jong. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd is hij een ervaren zanger en entertainer. Hij treedt al acht jaar op als artiest en stond eerder in de line-up met vele grote sterren in de Nederlandse muziekwereld, waaronder: Tino Martin, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jeffrey Heessen, Rein Mercha, Mike Peterson, John West André Hazes jr. en vele anderen.

Jordy Carrero is blij met zijn nieuwe single, dat opnieuw een samenwerking is geworden tussen hem en Peter La Haye. Chris Cohen heeft opnieuw de tekst geschreven en La Haye Sound productions is verantwoordelijk voor de productie.

Carrero: “Met dit nieuwe en opzwepende zomernummer hoop ik iedereen in Spaanse sferen te krijgen! Het is een warmbloedige single geworden dat ook perfect past bij een hete zomer, die wat mij betreft zo snel mogelijk mag beginnen! Ik hoop natuurlijk dat Cha Cha Cha zal aanslaan bij het Nederlandse publiek en wie weet ver er buiten en dat ik mijn fans hiermee optimaal bedien!”

Hij houdt een zomertour in diverse kroegen ter promotie van het liedje, dat tevens te vinden is op de grote streamingsdiensten zoals Spotify, Deezer en Itunes.

HENK RUWETTE - OP EEN ZEILBOOT 

HenkRuwetteZeilboot150

(21 juni 2019) De Amsterdamse volkszanger Henk Ruwette liet al in de jaren ’80 van zich horen met diverse Nederlandstalige hits. Na een wat stillere periode is Henk nu weer volop terug in de spotlights met de zomerse nieuwe single ‘Op Een Zeilboot’. Hiervoor dook hij de studio in van de bekende producer Jeroen Dirksen.  Zijn heerlijke Amsterdamse volkssound bracht Henk al veel bekendheid in thuisstad Amsterdam, waar Henk een graag gezien gast is op feesten en partijen. In het dagelijkse leven is Henk werkzaam als verkoper van merchandise op de wedstrijddagen van Ajax in de Johan Cruijf Arena.  Al met al staat Henk garant voor Amsterdamse gezelligheid ten top en hoopt hij met ‘Op Een Zeilboot’ hoopt Henk een échte zomerhit te scoren. De videoclip van ‘Op Een Zeilboot’ is te zien op de bekende clipkanalen en de single is verkrijgbaar op alle download-  en streamingsportals.  

A3AAN DROST - GEVANGEN DOOR GELUK (album)

A3aanDrostGevangen150

(21 juni 2019) ‘Gevangen Door Geluk’ is alweer het derde album van de sympathieke zanger A3aan Drost. De afgelopen periode vertoefde A3aan veelvuldig in de studio van topproducers zoals Kees Tel, Martin Sterken, Niels Lingbeek en Arjan Venemann. Het resultaat is een afwisselend album, wat gaat van levenslied, schlagerpop, meezingers, Nederpop tot feest, en alles voortreffelijk uitgevoerd door A3aan. Natuurlijk bevat dit album de bekende singles zoals ‘Jij Bent Alles’, ‘Jeminee, Hoe Komt Dat Nou’, ‘Als Ze Naar Me Kijkt’ etc., en natuurlijk de gloednieuwe single ‘Ooit Dan Komt Er Een Tijd’ waarmee A3aan momenteel veelvuldig te horen is op de Nederlandse en Vlaamse radiostations. ‘Gevangen Door Geluk’ is een topalbum welke niet mag ontbreken in de verzameling van de liefhebber van het Nederlandse lied.  (www.a3aandrost.nl)

 A3AAN DROST - OOIT DAN KOMT ER EEN TIJD

A3aanDrostOoitDasnKomtErEenTijd150

(7 juni 2019) Als voorloper van het binnenkort te verschijnen gloednieuwe album ‘Gevangen Door Geluk’ verschijnt de single ‘Ooit Dan Komt Er Een Tijd’ van de sympathieke zanger A3aan Drost. Het betreft een uiterst radio-vriendelijke song, welke geschreven en geproduceerd is door Kees Tel. Het is de opvolger van ‘Je Bent Alles’ waarmee A3aan een flinke airplayhit scoorde. RedGellMedia is wederom verantwoordelijk voor een sfeervolle videoclip. Er is dus niets aan het toeval overgelaten, en naar verwachting zal A3aan met ‘Ooit Dan Komt Er Een Tijd’ en flinke zomerhit scoren.

 (www.a3aandrost.nl)

 

ROBERT PATER - GELUK

RobertPaterGeluk150

(31 mei 2019) De titelsong van Robert Pater’s nieuwe album ‘Geluk’ verschijnt nu als opvolger van de hit ‘Ik Kan Jou Niet Vertrouwen’. Het betreft een bewerking van een oorspronkelijk liedje van Frank van Etten. Robert kwam het lied een tijdje geleden al tegen op YouTube en dacht “daar ga ik een keer iets mee doen”. En dat is dus nú.

De tekst, geschreven door Henny Thijssen, is hetzelfde gebleven. Ook aan de melodielijn is niets veranderd. Bij zijn inmiddels vaste producer Harald Queens is de band compleet vernieuwd. “De productie is opzwepender geworden. Natuurlijk is er ook een accordeonnetje aan toegevoegd. Het resultaat is een volks, knallend meezingbaar feestnummer”, onthult Robert.

 De clip is opgenomen door Ron Schmid van Visualsmedia in de regio van de Spaanse badplaats Torremolinos. Ron was daar vanwege z’n werk en Robert was geboekt bij Café De Brabander. “Dat kwam dus perfect uit. De beelden zijn geschoten in een aantal ouderwetse dorpjes, aan de haven met dure boten op de achtergrond en bij Café De Brabander”, aldus Robert.
 
Onlangs heeft Robert een contract getekend met Adriaan Drost van Cd-Hamster Music. Hij zal binnen afzienbare tijd een splinternieuwe website van Robert lanceren. Momenteel deelt Robert alles nog via Facebook, maar daar dus spoedig verandering inkomen.YOSEE - IK DENK DE HELE DAG AAN JOU

YoseeIkDenk150

(31 mei 2019) Met ‘Ik Denk De Hele Dag aan Jou’ laat de populaire Bossche zangeres Yosee weer van zich horen. Deze single betreft een Nederlandstalige cover van de legendarische discohit ‘Gonna Get Along Without You Now’ van disco diva Viola Wills uit december 1979. Als tweede track op de single heeft Yosee tevens een Engelstalige versie opgenomen met de originele tekst. Producer Kees Tel heeft het in een dansbaar arrangement gestoken, en hiermee heeft Yosee een perfecte opvolger in handen van ‘Zo Mooi Als jij’ waarmee ze vorig jaar de playlisten bestormde. Een uiterst smaakvolle videoclip, welke opgenomen is in de prachtige omgeving bij kasteel Meerwijk in ’s Hertogenbosch zal de release van ‘Ik Denk De Hele Dag aan Jou’ begeleiden.

 De eerste reacties zijn zeer positief te noemen en de verwachtingen zijn weer hooggespannen.  Yosee kijkt er naar uit om dit liedje in het land tijdens haar optredens te brengen. Zo staat ze op 18 augustus a.s. in Triavium in Nijmegen als voorprogramma van André Hazes Jr. + Band. De nabije toekomst ziet er dus weer rooskleurig uit voor Yosee die met ‘Ik Denk De Hele Dag Aan Jou’ ongetwijfeld weer gaat scoren.

‘Ik Denk De Hele Nacht Aan Jou’ is nu verkrijgbaar op alle download-  en streamings-portals.

DENNIS VAN DIJKHUIZEN - VRIJ ZIJN

DennisvanDVRijZijn

(31 mei) Met ‘Vrij Zijn’ presenteert zanger Dennis van Dijkhuizen een zomerse nieuwe single. Het betreft een moderne dansbare productie, welke onder leiding van producer Gerto Heupink tot stand is gekomen. De single is minder ‘volks’ dan we van Dennis gewend zijn, maar zal desondanks de liefhebbers van het Nederlandse lied aanspreken. Dennis schreef zelf de tekst voor ‘Vrij Zijn’, welke voor veel mensen herkenbaar in de oren zal klinken en de eerste reacties zijn uiterst positief. Met deze nieuwe single hoopt Dennis in de komende maanden weer volop in de schijnwerpers te staan.

‘Vrij Zijn’ verschijnt via Jamie-Lynn Records en wordt begeleid door een uiterst smaakvolle videoclip.

FEESTZANGER RENÉ - HEY EVELIEN

FeestzangerReneEvelien150

(31 mei 2019) Na het succes van ‘Heppie De Peppie’ heeft Feestzanger René met ‘Hey Evelien’ een waardige opvolger in handen. Wederom geproduceerd door Kees Tel is de keuze deze keer gevallen op een bewerking van de Nederpopklassieker ‘Rosalyn’ van Vitesse uit 1982, welke door Feestzanger René, samen met Kees Tel in een feestelijk jasje is gestoken. ‘Hey Evelien’ gaat over een paaldanseres waarvan René’s hart sneller gaat kloppen. In de bijbehorende videoclip is een professionele paaldanseres te zien, genaamd Nicole Geldens. Zij trad eerder op voor Koning Willem Alexander en was te zien in de TV programma’s ‘Everybody Dance Now’ en ‘Chantal Janzen Komt Werken’. De videoclip werd wederom geschoten door William ten Kate van Williamcrossmedia. Vanaf 31 mei is ‘Hey Evelien’ overal verkrijgbaar op Spotify, Deezer, HitsNL, iTunes en alle overige bekende download- en streamings-portals.  

 STEPHAN JANSSEN - VOOR GEEN GOUD

StephanJanssenGoud150

(31 mei 2019) ‘Voor Geen Goud’ is de nieuwe single van de op 20 februari 1995 in Breda geboren zanger Stephan Janssen. De liefde voor de muziek van André Hazes stimuleerde Stephan om zelf ook te gaan zingen, en met succes! Niet alleen als solo artiest, maar ook maakte hij singles met het duo Dubbelfris. Nu concentreert Stephan zich echter weer op zijn solo carrière, en met ‘Voor Geen Goud’ presenteert hij een uiterst zomerse en dansbare plaat met volop hitkansen.


MARLOUS - VERLANGEN NAAR EEN HERINNERING

MarlousVerlangen150

(24 mei 2019) Met ‘Verlangen Naar Een Herinnering’ keert Marlous, na een rustigere periode vanwege de geboorte van haar tweeling weer genadeloos terug met een fantastische single. Kees Tel verzorgde de compositie en de productie en deze samenwerking met Marlous heeft wederom een topresultaat tot stand gebracht. Na de hits ‘Er Komt Een Andere Tijd’, ‘Verlaat Me Niet’ en ‘Liefde Van Mijn Leven’ zal Marlous naar verwachting weer hoog gaan scoren met ‘Verlangen Naar Een Herinnering’, welke de voorloper is van het binnenkort te verschijnen nieuwe album van Marlous. In haar wekelijkse massaal bekeken vlogs op YouTube kun je alle ontwikkelingen volgen over de carrière van Marlous en de totstandkoming van haar nieuwe album, maar ze geeft ook een kijkje in haar privé leven en het kersverse moederschap.

Voor ‘Verlangen Naar Een Herinnering’ is natuurlijk wederom een prachtige, zomerse videoclip geschoten welke te zien is op de bekende clipkanalen.

EVERT VAN HUYGEVOORT - DAT DOE JIJ

EvertDatDoeJij150

(24 mei 2019) Met ‘Dat Doe Jij’ heeft Evert van Huygevoort weer een hit in handen. De populariteit van Evert is snel groeiende, en hij mag gerust een van de meestbelovende zangers van Nederland genoemd worden. De aantallen van de streams op Spotify en de views op YouTube zijn hiervan het beste bewijs. Hierdoor mag Evert op een volle agenda met optredens rekenen. Dat zijn liedjes het goed doen, valt ook collega artiesten op. Zo is de nieuwe single van Wesley Klein & Roy Donders een cover van Evert’s single ‘Al Mijn Maten’ uit 2016. Een mooier compliment kan Evert niet krijgen.

De nieuwe single ‘Dat Doe Jij’ is wederom tot stand gekomen in de studio van Sonic Solutions en de tekst is geschreven door Colin Heikens (bekend van o.a. Mike & Colin). De eerste reacties op deze zomerse single zijn overweldigend, en naar verwachting zal deze single een verdere doorbraak stimuleren. ‘Dat Doe Jij’ verschijnt via Hit It! Music en een bijpassende videoclip, opgenomen in het Spaanse Tossa del Mar draait op de bekende clip kanalen.


JOHAN MORENO - JIJ GELOOFT IN MIJ

MorenoJijGelooftInMij150

(24 mei 2019) ‘Jij Gelooft In Mij’ is het nieuwste wapenfeit van Johan Moreno. Met deze single hoopt hij wederom de playlisten te bestormen van de vele radio stations. Johan schreef dit liedje samen met producer Kees Tel. Het resultaat is een catchy radiovriendelijke schlager-pop achtige single die na één keer beluisteren in je hoofd blijft hangen.

Johan Moreno debuteert in 2017 met de single ‘Dat Doe Jij’. Na ‘Als Ik Naar Je Kijk’, ‘Geef Liefde Een Kans’ en ‘Oh, Blijf Bij Me’ is ‘Jij Gelooft In Mij’ alweer zijn vijfde single. Hiermee hoopt Johan weer een stapje hoger op de ladder te komen.

Osterhase Productions verzorgde wederom de videoclip en hiermee is Johan Moreno klaar voor een zomerhit!

MIKE NOYE - ALTIJD MAAR ZOMER

MikeNoyeZomer150

(24 mei 2019) Met ‘Altijd Maar Zomer’ verschijnt er een hele toepasselijke single voor de komende zomer van de Tilburgse zanger Mike Noye. 'Altijd Maar Zomer' is inmiddels al weer de 5de single van de Tilburgse zanger Mike Noye. En zoals we gewend is het wederom een nummer dat er voor zorgt dat het dansen dichterbij is dan het stilstaan.  De productie is verzorgd door Mario Veltman. Mike schreef zelf de tekst voor ‘Altijd Maar Zomer’. Mike was in het verleden jarenlang actief als DJ in de Tilburgse kroegen, waardoor hij weet hoe de sfeer gemaakt moet worden. Dit is natuurlijk duidelijk terug te horen in ‘Altijd Maar Zomer’, welke ongetwijfeld in de komende zomer veelvuldig te horen zal zijn op radio en in de diverse kroegen. Met een herkenbare sound en up-tempo beat geeft Mike wederom zijn visitekaartje af.

De videoclip zal volop te zien op de clipkanalen.


HENRI VAN VELZEN - DE HELE TENT ZINGT LA LA LA

HenrivanVLaLaLa150

(17 mei 2019) De Zwolse zanger Henri van Velzen presenteert met ‘De Hele Tent Zing La La La’ zijn allernieuwste single. Zoals de titel al doet vermoeden handelt het zich hier om een meezinger van jewelste, welke ongetwijfeld luidkeels meegezongen zal worden in de kroegen en feesttenten in Nederland en Vlaanderen. Voor de productie tekende Martin Sterken en de videoclip werd geproduceerd door William ten Kate.

De sympathieke Henri van Velzen is natuurlijk geen onbekende. Sinds 2005 verschijnen met grote regelmaat van de klok singles en albums waarmee hij zich steeds in de kijker weet te spelen. Dit heeft geresulteerd in een drukke agenda waardoor Henri al op vele feesten, partijen, evenementen en in radio- en TV-programma’s heeft opgetreden. De nieuwe single ‘De Hele Tent Zingt La La La’ zal er zeker toe bijdragen dat we Henri van Velzen ook in de komende zomer veelvuldig zullen tegenkomen op de diverse podia.

JOOST VAN EKEREN - DONDER OP

JoostDonderOp150

(17 mei 2019) In 2017 maken vele muziekliefhebbers voor het eerst kennis met een andere kant van Joost van Ekeren. Daarvoor ging Joost namelijk in een rood/wit pak door het leven en ging hij als feest/carnavalszanger van kroeg naar kroeg.

Twee jaar geleden koos Joost toch voor een andere muziekstijl en kwam met het nummer 'Laat De Liefde Vrij' en vervolgens een nog serieuzer nummer 'Tot Morgen'. Achteraf was dit volgens hem niet de juiste keuze. Hij staat wel achter zijn eigen nummers, maar op het podium wil hij graag meer entertainen. Vanaf nu wil Joost dus ook meer nummers maken die meer swingen en waar je lekker op kunt dansen. Het moet een jonger publiek kunnen aanspreken en wat ook makkelijker gedraaid kan worden in de kroeg.

Het nummer 'Donder Op'  heeft meer zomerse klanken, meer beat erin met daarbij een stoere songtekst. In het nummer voelt Joost zicht belazerd en wil dit laten weten.

‘Donder op’ is te vinden op YouTube en vele streamingdiensten zoals Spotify, Apple Music en Deezer. Boekingen voor optredens verlopen via zijn website www.joostvanekeren.nl

GEWOON HENRI - HET LAATSTE GLAS

GewoonHenriGlas150

(17 mei 2019) Gewoon Henri (Henri Kuipers) is in het oosten van Nederland niet bekend om zijn zangkunsten, maar om zijn Tattoo Shop. Met Kings of InK in Hengelo timmert hij goed aan de weg, en heeft vele klanten uit heel Nederland. Door dat hij een aankomend producer Juan Richard Niks tatoeëerde is deze samenwerking tot stand gekomen. Juan heeft het lied geschreven en geproduceerd. Nu zijn het dikke vrienden geworden en liggen er al meer singles in het verschiet!


HANS SNOEK - ALS DE ZOMER KOMT

HansSnoekZomer150

(3 mei 2019) De “gezelligste zanger van Nederland” Hans Snoek luidt de zomer in met zijn nieuwe single ‘Als De Zomer Komt’, de opvolger van het veel gedraaide ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’. Hiermee heeft Hans een uiterst zomerse single in handen welke meteen uitnodigt tot meezingen en een dansje. Hans, een familieman pur sang, vroeg zijn dochter Alicia, om de koortjes te verzorgen.

Kees Tel tekende wederom voor de productie en Cannonball Media verzorgde een prachtige zomerse videoclip. Hiermee lijkt Hans Snoek helemaal klaar voor de zomer en laat hij met ‘Als De Zomer Komt’ de zon spontaan schijnen.

De single verschijnt via Hit It! Music.

 ROWIN VAN FESSEM - DE EERSTE

RowinEerste150

(3 mei 2019) Rowin van Fessem uit Roosendaal heeft zijn eerste single uitgebracht. De titel is heel toepasselijk ‘De Eerste’ en het nummer is onlangs gepresenteerd tijdens een groots opgezette presentatie in La Carambole te Roosendaal. 


‘De Eerste’ is inmiddels verschenen op de download en streamingsites en ook de clip is te zien op YouTube. Het nummer geschreven door het duo Lammers en Pepping laat horen waar het muzikale hart van de 23 jarige Brabander ligt namelijk Folk/Pop genre.

Rowin van Fessem is vanaf zijn 17e overtuigd van het feit dat hij zanger wil worden. Met als voorbeeld André Hazes ging hij op zoek naar de stijl die het best bij hem past en trad op in diverse plaatselijke cafeetjes. Dat was voor hem een goede leerschool en de opstap naar een optreden tijdens Roosendaal NL in november 2018. Lovend was het publiek na afloop van dit optreden en voor de Rowin het startschot om zijn droom te verwezenlijken namelijk het maken van een single. ‘De Eerste’ is nu uit en daar zal het zeker niet bij blijven want er zijn er plannen voor een vervolg.

 ROBERT PATER - GELUK (album)

RobertGeluk150

''Geluk'' Is het gloednieuwe album van Robert Pater. Momenteel scoort deze populaire zanger uit Raalte hit na hit. Zijn clips zijn ware youtube hits en zijn muziek wordt veel geluisterd. Na de hits 'Doe Met Me Wat Je Wilt', 'Jij En Ik', 'Eenzaam En Alleen' is zijn muziek niet meer weg te denken in de café's en op de Nederlandstalige radio stations. Robert doorkruist het hele land dankzij een bomvolle agenda met optredens waar hij keer op keer ervaart dat zijn liedjes luidkeels worden meegezongen.

Kortom; Het is tijd voor een album. Dit album bevat 12 tracks met alle hits en gloednieuwe liedjes. Een album dat je als liefhebber zeker niet mag missen.

TRACKLISTING

 1. Eenzaam En Alleen
 2. Hitparade
 3. Een Roos In De Morgen
 4. Bella Bella Señorita
 5. Geluk
 6. Als Een Meeuw In De Wind
 7. Doe Met Me Wat Je Wilt
 8. Laat Mij Maar Gaan
 9. Jij En Ik
 10. Helena
 11. Ik Kan Jou Niet Vertrouwen
 12. Ja Ik Zou Het altijd Overdoen

DIVERSE ARTIESTEN - WOONWAGEN FEEST vol. 3 (album)

Woonwagen3150

Na het succes van ‘Woonwagen Feest vol. 1’ en ‘Woonwagen Feest vol. 2’ verschijnt nu het derde deel in deze reeks. Wederom bevat ‘Woonwagen Feest vol. 3’ de beste Nederlandstalige hits van de populairste volksartiesten die Nederland rijk is met o.a. Rudy de Wit, Charelle, Robert Pater, Jeffrey Heesen, Marlous, Dirk Meeldijk, Franky Falcon e.v.a. Deze artiesten zijn met deze tracks dagelijks te horen op de bekende Nederlandstalige radio- en TV stations en komen veelvuldig voorbij in de horeca gelegenheden.


Uiteraard zijn ‘Woonwagen Feest vol. 1’ en ‘Woonwagen Feest vol. 2’ ook nog volop leverbaar.


TRACKLISTING   

 1. Rudy de Wit – Onder De Volle Maan            
 2. Charelle – Zoals Je Weet                                     
 3. Robert Pater – Eenzaam En Alleen                  
 4. Ramon Prins – Adem Mijn Adem         
 5. Donny van der Roest – En Dan Komt Ze Binnen 
 6. Judith Peters ft. DJ Henry – Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder
 7. Leon Basley – Ik Ben Alleen Vannacht 
 8. Jeffrey Heesen – Ik Heb Je Niet Gevraagd
 9. Hans Snoek – Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)
 10. Marlous – Verlaat Me Niet     
 11. Dirk Meeldijk – De Nacht Is Nog Jong     
 12. Tygo Nendels – Door Jouw Schuld           
 13. Hans Soomers – Tesoro Mio (Lieve Schat Van Mij)  
 14. Dennis Jones – Ondersteboven     
 15. Jordi Falcon – Sexy Lady    
 16. Eduard – Alles Wat We Delen    
 17. Patrick van den Corput – Kijk Mij Eens Heel Diep In Mijn Ogen
 18. Evert van Huygevoort – Blijf De Hele Avond Bij Mij 
 19. Ron Besselink – Eenmaal Kom Jij Terug
 20. Franky Falcon – Op Zoek Naar Een Plek Voor De Nacht 

NIGEL ANDREWS - LAAT ALLES LOS

NigelAndrewsLaatAllesLos150

(19 april 2019) ‘Laat Alles Los’ is de tweede single van de Rotterdammer Nigel Andrews, en de opvolger van zijn vorig jaar verschenen debuutsingle ‘Ik Doe Mijn Eigen Ding’. Hiermee heeft Nigel een vrolijke meezinger in handen welke ongetwijfeld de weg naar de liefhebbers zal vinden. ‘Laat Alles Los’ is geschreven en geproduceerd door Sonic Solutions.

Nigel Andrews is een geboren entertainer die van elke gelegenheid een feestje maakt. Door aan eigen repertoire te werken wil de zanger niet alleen iets voor zichzelf neerzetten maar hoopt hij ook onderscheidend genoeg te zijn ten opzichte van andere artiesten. 

‘Laat Alles Los’ is te downloaden in de bekende downloadshops of te beluisteren via de diverse streamingdiensten. 

RICK FOLKERS - MOOI IS MIJN GRIEKENLAND

RickFolkersGriekenland150

(19 april 2019) Met ‘Mooi Is Mijn Griekenland’ heeft de zanger Rick Folkers een feestelijke zomerhit te pakken. Het origineel stamt van piratenkoning Jannes, en samen met topproducer Manfred Jongenlis heeft Rick het in een geheel eigentijds jasje gestoken. Na jarenlang aan de top van de motorsport meegedraaid te hebben, heeft Rick het zingen volledig opgepakt, want hij kan dit beter combineren met zijn baan als fietsenmaker. ‘Mooi Is Mijn Griekenland’ verschijnt via Smaragd Music. Een bijpassende videoclip is te zien op de clipkanalen. 

MAICO - EEN NIEUW BEGIN

MaicoNieuwBegin150

(12 april 2019) De 24-jarige Enschedese zanger Maico presenteert met ‘Een Nieuw Begin’ zijn allernieuwste single. Hij dook hiervoor wederom met zijn vaste producer Harald Queens (o.a. Raymon Hermans, Robert Pater, Rudy de Wit, Colinda e.v.a.) de studio in met een swingende en spetterende single als resultaat. Hiermee heeft hij een perfecte opvolger van ‘Je Bent Er Één Uit ’n Miljoen’ uit 2018 in handen.

Maico heeft inmiddels een drukke agenda en weet tijdens zijn vele optredens in het land keer op keer de boel op zijn kop te zetten. Zijn liedjes zijn met grote regelmaat van de klok te horen op de Nederlandse radiostations, kortom: Maico gaat als een speer. De nieuwe single ‘Een Nieuw Begin’ zal er dan ook zeker toe bijdragen dat Maico een volgende stap kan zetten in zijn carrière.

De bijbehorende videoclip van ‘Een Nieuw Begin’ is volop te bewonderen op de clip kanalen. (www.zangermaico.nl / www.hititmusic.nl)

CHARELLE - ZOALS JE WEET

CharelleZoalsJeWeet150

(29 maart 2019) De Bossche zangeres Charelle mag gezien worden als een van de meestbelovende volkszangeressen van ons land. Samen met Franky Falcon wist ze enkele hitjes te scoren, maar ook solo heeft ze door middel van meerdere singles laten zien dat ze heel wat in haar mars heeft, en vocaal niet onder hoeft te doen voor de ‘grote zangeressen’ van ons land. Nu presenteert ze haar nieuwe solo single ‘Zoals Je Weet’, een prachtig levenslied, welke oorspronkelijk een albumtrack van Corry Konings uit 1990 is en geschreven door Co van Raayen. “Ik zong dit liedje al jaren tijdens optredens, want ik vind dit een prachtig liedje. Steeds kreeg ik de vraag waarom ik dit zelf niet opnam. Dat heb ik nu dus gedaan en ben hiervoor samen met producer Kees Tel de studio in gedoken Ik ben erg trots op het eindresultaat.” aldus Charelle, die met deze single haar fans een groot plezier zal doen.  

Vanaf 29 maart is ‘Zoals Je Weet’ overal te downloaden en te streamen op o.a. Spotify, Deezer, iTunes etc.

MIKE ALDERSON - VANAVOND

MikeAldersonVanavond150

(29 maart 2019) ‘Vanavond’ is alweer de derde single van de 25-jarige uit Roosendaal afkomstige sportdocent/zanger Mike Alderson, die in 2017 debuteerde. Mike tekende zelf voor de tekst en muziek van deze single. De eerste twee singles ‘Alleen Maar Dansen’ en ‘Wanneer’ wisten uitstekend hun weg te vinden naar de radio stations en het publiek. Dit heeft dan ook als resultaat dat Mike Alderson steeds meer gevraagd wordt in het land, en zijn populariteit stijgend is. ‘Vanavond’ is dan ook weer een uitstekende, dansbare en moderne feel-good single waarmee Mike zijn carrière verder uit zal bouwen.

‘Vanavond’ verschijnt via Hit It! Music en een passende videoclip is momenteel te bewonderen op de bekende clipkanalen.

 JORDY VAN VILSTEREN - ALLEEN VOOR JOU

JordyAlleenVoorJou150

(29 maart 2019) ‘Alleen Voor Jou’ is de titel van de nieuwe single van de Zwollenaar Jordy van Vilsteren. In 2015 debuteerde hij  met ‘Dit Is Het Begin’ en sindsdien laat hij met regelmaat van zich horen met diverse singles.

In de studio van Sonic Solutions werkte Jordy aan een uiterst dansbare plaat waarin een hoofdrol is weggelegd voor de saxofoon. Naar verwachting zal deze uiterst radiovriendelijke track dan in de nabije periode veelvuldig te horen zijn op de Nederlandse en Vlaamse radiozenders.  De videoclip zal op zeer korte termijn beschikbaar zijn.

Meer informatie Jordy van Vilsteren : www.facebook.com/jordy.vanvilsteren


RAYMON HERMANS - EERLIJK

RaymonHermansEerlijk150

(8 maart 2019) Het is zover, de nieuwe single ‘EERLIJK’ van RAYMON HERMANS is vanaf nu verkrijgbaar!

“Ik zeg je eerlijk, vind dit heerlijk!” Zo klinkt het über catchy refrein van de nieuwe zomerse single van RAYMON HERMANS.

Raymon is de afgelopen tijd weer druk bezig geweest met het opnemen van nieuwe muziek.

En dat veel werken in de studio zich loont, bewijst zich met de nieuwe sound die ‘EERLIJK’ bevat. Nieuw, maar toch is het meteen duidelijk dat het een echte RAYMON HERMANS track is.

Hiermee laat RAYMON HERMANS zien dat hij op eigen kracht zijn stijl heeft gevonden in de Nederlandse muziekscene en heeft hij een flinke fanbase opgebouwd. Zijn toewijding, inzet en discipline resulteren dan ook in Miljoenen streams op Spotify en Miljoenen views op YouTube. Is hij niet bezig met het schrijven van zijn liedjes, dan zijn het wel de shows in het hele land.

Uiteraard is er weer een opvallende videoclip gemaakt bij ‘EERLIJK’

Het is een mooie clip geworden waarbij Raymon zelfs over magie beschikt!

Naast de single release is RAYMON HERMANS druk bezig met de voorbereidingen van zijn eigen RAYMON HERMANS SHOW in De Ster Nieuwkuijk op 16 maart. De laatste kaarten zijn hier verkrijgbaar!

 RITA YOUNG - LIEFDE VOOR EEUWIG

RitaYoungLiefde150

(8 maart 2019) 75 jaar en 57 jaar ervaring op de bühne betekend voor Rita Young groot feest.

Om deze reden dook de Vlaardingse zangeres weer de studio in om haar nieuwe single “Liefde voor eeuwig” op te nemen.

Het lied wat grotendeels slaat op het leven van Rita is geschreven door Frans Bauer, die speciaal voor deze gelegenheid het nummer schreef.
Het arrangement is gemaakt door Laurens van Wessel, welke ook de productie voor zijn rekening heeft genomen.

Dat Rita Young haar naam eer aandoet is wel te horen op de nieuwe single, want ondanks haar 75 jarige leeftijd is haar stem nog steeds in top conditie.

De nieuwe single is een lekker up tempo stuk, wat goed in het gehoor ligt en waarop goed gedanst kan worden.

Tevens zal op haar Jubileumfeest, op 10 maart, in de stadsgehoorzaal van Vlaardingen de biografie van Rita Young verschijnen in de vorm van een boek welke is geschreven door oud Journalist en Boekschrijver Rein Wolters.

Op deze dag zal ook haar single verschijnen.

Rita Young is inmiddels 57 jaar actief in het artiestenvak, naast dat zij al zoveel jaren zelf als zangeres veel soorten genres bezingt, organiseert zij ook vele verschillende shows. Ook was zij de oprichtster van het Vlaardings Songfestival waar onder andere Frans Bauer, Marco Borsato en helemaal Hollands hun eerste optredens verzorgde.

Ook zet Rita zich altijd goed in voor vele goede doelen zoals onze ouderen,  mensen met een beperking en vele andere doelen waardoor Rita in 2003 is onderscheiden de Gouden speld van de stad Vlaardingen en een Koninklijke onderscheiding.

Rita staat anno 2019 nog zeer regelmatig op de bühne en is zij nog steeds zeer actief in het vak.

WESLEY VERMONT - INEENS DAAR WAS JIJ

WesleyVermontIneens150

(8 maart 2019) ‘Ineens Ja Daar Was Jij’ is de tweede single van de in Leiden geboren Wesley Vermont en de opvolger van de eerder uitgebrachte single ‘Alles Van Mij’. Hiermee maakt Wesley flinke stappen in zijn jonge muziekcarrière. ‘Ineens Daar Was Jij’ is geschreven door Mitch Schomaker en Laurens van Wessel. Laurens van Wessel, die we kennen als producer van o.a.  Frans Bauer, tekende voor de productie. Het resultaat is een swingende maar vooral liefdevolle single.

 Wesley Vermont is geboren op 17 februari 2000. Op vroege leeftijd kwam Wesley al veel in contact met de Nederlandse muziek. Op zijn 17e wist hij het zeker “ik wil zanger worden”. Nog niet lang daarna zong hij op verjaardagen en feestjes en inmiddels heeft hij wekeleijks boekingen.

 Kortom deze jongen leeft voor muziek en met zijn muziek wil hij iedereen vermaken.

 ‘In Ja Daar Was Jij’ verschijnt via I’Mitch Music

PETER BORKES & HENRY'S FEESJUH - HOU ME NOG EEN KEERTJE VAST

BorkesHenry150

(25 februari 2019) Peter Borkes is een naast een geweldige zanger ook een echte muzikant. In 1999 was hij finalist bij de Soundmixshow met zijn vertolking van Elton Johns ‘Candle In The Wind’. Vele jaren was hij drummer en zanger bij het orkest KalibeR. In 2014 nam hij afscheid van het orkest om een solocarrière te beginnen. Als soloartiest heeft hij jaren lang Mallorca en Oostenrijk plat mogen zingen. 

Peter richt zich dan ook vooral op het Duitse en Nederlandse repertoire, wat altijd een hoog feestgehalte bevat. Peter gaat vol gas!

 DJ Henry is bekend van onder andere de superhit "Goeiemoggel" en was in vele TV programma's te zien zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest Op Het Plein. Onlangs wist hij samen met zijn levenspartner Judith Peters een enorme hit te scoren met ‘Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder’. Met DJ Henry's Feesjuh scoorde hij vele party klassiekers en flinke airplayhits met o.a. "Ik Ben Onderweg" (met Judith Peters), "Mag Ik Jou Iets Vragen" (met Moskito Claus & DJ Geert) en “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (met Dennis Jones). Momenteel werkt DJ Henry’s Feesjuh druk aan een nieuwe single met Het Feestteam, welke in mei 2019 het levenslicht zal zien.

Peter Borkes en DJ Henry hebben nu hun krachten gebundeld voor ‘Hou Me Nog Een Keertje Vast’ waarmee ze een gewéldige party-knaller neergezet hebben.

 PETJE PILS - KONING CARNAVAL

PetjePilsKoning150

(22 februari 2019) Petje Pils begon al op 12-jarige leeftijd met draaien als drive in DJ en werd enkele jaren later huis DJ van een kroeg. Hier leerde Petje Pils de kneepjes van het entertainment vak, en al gauw draaide hij in meerdere kroegen. Later ging hij zich ook toeleggen op het schrijven van carnavalsteksten, samen met een oom. Uiteindelijk verwaterde dit, maar vorig jaar pakte hij die draad weer op. Petje Pils houdt van carnaval én gezelligheid. Onder productionele leiding van Marco Leeuwis (DJ Galaga) kwam de single “Koning Carnaval” tot stand, waarmee Petje Pils een heuse carnavalskneiter in handen heeft.

HANS SNOEK & ALICIA - OP WEG NAAR DE EREDIVISIE

HansAliciaFCDB150

(22 februari 2019)  “FC Den Bosch, Op Weg Naar De Eredivisie” is een bewerking van het van Hans Snoek & Alicia, ‘Mijn Beste Vrienden’. Tijdens een optreden ontstond er door de fans van Hans, al jaren een trouwe FC Den Bosch supporter, een kampioensfeer. ‘Mijn Beste Vrienden’ heeft tijdens optredens en bij feesten & partijen dan ook een een hoge score. Hiermee willen Hans & Alicia hun steun en support uitbrengen voor FC Den Bosch, op weg naar de Eredivisie. Het is dan ook slechts een kwestie van tijd wanneer alle FC Den Bosch supporters dit lied uit volle borst zullen zingen in het stadion.

ALBERTO - FEESSIE BIJ KEESSIE

AlbertoKeessie150

(15 februari 2019) Met Carnaval in aantocht kon het niet uitblijven dat er een liedje zou worden gemaakt over Kees van der Staaij.

In deze meezinger wordt hij aardig op de korrel genomen. Het liedje wordt gezongen door Alberto die enkele jaren geleden Onno Hoes toezong met ‘Onno mag ik je Toyboy zijn? wat toen een carnavalskraker werd.

De kans is groot dat er binnen enkele weken onder de rivieren massaal zal worden gezongen: ‘We hebben een feessie bij Keessie in de kerk’!

“Homo, hetro, transsekueel Keessie houdt van iedereen evenveel” is een stukje uit de tekst.

Het lied komt van de makers van “Onno mag ik je toyboy zijn?” en “Losse handjes van Blond en Blauw wat ging over Camiel Eurlings.

CV D'N DROEFTOETERS ft. DE ZANGERES ZONDER KONT - 'T STAO HIER BLAUW

DroeftoetersBlauw150

(15 februari 2018) Carnavalsvereniging D’n Droeftoeters uit Tilburg (Kruikenstad) heeft een gewéldige carnavalskraker opgenomen, samen met De Zangeres Zonder Kont. Het resultaat is ‘’t Stao Hier Blauw’, welke in de studio van Sonic Solutions tot stand gekomen is. Deze bewerking van ‘Bella Ciao’ is een feestknaller van jewelste geworden welke tijdens carnaval in Kruikenstad, maar ook ver daarbuiten, veelvuldig te horen zal zijn.


COR WOLTERS - LAAT HAAR WETEN

CorWoltersLaatHaar150

(8 februari 2019) ‘Laat Haar Weten’ is de prachtige nieuwe single van de uit Emmen afkomstige Cor Wolters. Cor groeide op met muziek want zijn vader Harm speelde mondharmonica en accordeon.

Bij Pa en Ma thuis hoorde hij voornamelijk Nederlandstalige volksmuziek en hier werd dus de basis gelegd voor zijn huidige muziekstijl. Zijn single ‘Wanneer Wanneer’ stond enkele weken op nummer 1 in de regionale hitlijst, en met de nieuwe single ‘Laat Haar Weten’ wil Cor het groter aanpakken. Daarom dook hij de Boom Music Studio in van Frank Verkooyen, die een prachtige productie afleverde. ‘Laat Haar Weten’ is een subliem levenslied, waarmee Cor Wolters vele harten zal raken. Een bijpassende videoclip draait op de bekende clipkanalen.

JORG VAN ROOSMALEN - LEVE DE ALCOHOL

JorgRoosmalenAlcohol150

(8 februari 2019) ‘Leve De Alcohol’ is de komende periode hét motto van de 22-jarige voetballende DJ Jorg van Roosmalen, afkomstig uit Wijchen. Het is de opvolger van de afgelopen zomer verschenen single ‘Aan De Bar’ waarmee Jorg een dikke kroegenplaat scoorde. Het leverde Jorg de nodige optredens op, en nu is het tijd voor de opvolger. ‘Leve De Alcohol’ werd geschreven en geproduceerd door het succesvolle producersteam Sonic Solutions met een party kneiter als resultaat. De tekst werd voorzien door Jorg samen met Kelly Stippent. Deze single zal in de komende weken dan ook ongetwijfeld veelvuldig voorbij komen tijdens de après ski en het komende carnaval.

De videoclip van ‘Leve De Alcohol’ is inmiddels volop te zien op de bekende clip kanalen.

GUIDO DE JONG - KIJK EENS NAAR MIJ (PARTY REMIX)

GuidoRemix150

(8 februari 2019) Na het airplay succes van de vorig jaar verschenen ‘Kijk Eens Naar Mij’ van de uit Son en Breugel afkomstige zanger Guido de Jong verschijnt er nu een feestelijke party remix van deze single. Deze versie leent zich uitstekend voor het komende carnaval en après ski. Hiermee wordt er nieuw leven geblazen in de debuutsingle van Guido de Jong, die inmiddels alweer druk aan de slag is voor de opvolger met zijn productie team Sonic Solutions.

 THE STARCOMPANY & INCH - GA ERVOOR

StarcompGaErvoor150

(8 februari 2019) Het is weer zover! De release van de nieuwe single van INCH & The Star Company. De titel van het lied is 'Ga ervoor'. De videoclip is opgenomen in het Jacob Roelandslyceum in Boxtel.

Bijzonder is dat het er in één keer goed op moest staan, dus geen edits erin. We hebben veel geoefend de kinderen hebben het geweldig gedaan.

De single is te downloaden via o.a. iTunes en te beluisteren op Spotify maar komt ook fysiek uit en wij gaan deze weer samen met de kinderen aan de man brengen.

De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Het Vergeten Kind (deze week is het de Week van Het Vergeten Kind) én aan Stichting Voedselbank!

Tevens is deze week de kaartverkoop gestart van de benefietconcerten die The Star Company gaan geven ten goede van deze twee doelen. Op zondag 17 maart aanstaande om 15.00 uur in Theater de Speeldoos (kaarten via ingeving@hotmail.com of 0621240063. Op zondag 24 maart aanstaande om 15.00 uur in Podium Boxtel (kaarten via de website van Podium Boxtel).

Korte info:

The Star Company is een opleiding in Boxtel waar kinderen van 6 tot en met 18 jaar leren zingen, dansen, presenteren, acteren en waarbij plezier en samenwerken centraal staan. 

Tijdens de lessen is de sociaal-emotionele ontwikkeling hét uitgangspunt. Het hele jaar wordt er toegewerkt naar het eindconcert. 

Onderdeel van de opleiding is het opnemen van een speciaal voor The Star Company geschreven lied, in een echte muziekstudio. Daarna geven de kids act de présence in een videoclip.

Dit jaar is de titel van het lied: Ga er voor!

De Kaartopbrengst van de voorstelling en de opbrengst van het lied gaan naar de goede doelen: Stichting Het Vergeten Kind en Stichting Voedselbank Boxtel.

Vorig jaar is er in totaal 4000 ! euro bijeengebracht.

Het is een prachtige voorstelling vol zang en dans waarin de kids alles geven en boven zichzelf uitstijgen.

DE VIER VILTJES - PIET MOET BLIJVEN

VierViltjesPiet150

(6 februari 2019) De bekendste weerman van Nederland, Piet Paulusma, moet voorlopig noodgedwongen afscheid nemen van de nationale TV. Deze week werd bekend dat zijn contract bij SBS niet verlengd wordt na 23 jaar trouwe dienst. Paulusma vind het jammer dat hij de 25 jaar niet vol heeft kunnen maken, en de Nederlandse bevolking is in shock. Zo ook het uit het Brabantse Herpen afkomstige carnavals-kwartet De Vier Viltjes, die meteen met producer Kees Tel de studio indoken voor een lied om Piet een hart onder de riem te steken. Want ook zij vinden: Piet moet blijven!!! De carnavalskraker én protestlied ‘Piet Moet Blijven’ is hiervan dan ook het resultaat. Hiermee lijken De Vier Viltjes dé carnavalskraker van 2019 in handen te hebben.

ROBERT PATER - IK KAN JOU NIET VERTROUWEN

RobertPaterVertrouwen150

(1 februari 2019) Afgelopen jaar was een topjaar voor Robert Pater en hij scoorde 3 dikke hits met ‘Jij En Ik’, ‘Eenzaam En Alleen’ en ‘Bella Bella Señorita’. Ook voor 2019 heeft Robert flinke plannen. Het eerste wapenfeit is de geweldige nieuwe hitsingle ‘Ik Kan Jou Niet Vertrouwen’ welke als voorloper van zijn nieuwe album verschijnt. Met ‘Ik Kan Jou Niet Vertrouwen’ heeft Robert wederom een hit in handen, welke natuurlijk weer geproduceerd is door Harald Queens.

De single verschijnt via CD Hamster Music en de videoclip is inmiddels volop te zien op de clipkanalen.

WALLY MCKEY - DE ZON ZIET NOOIT DE NACHT

WallyDeZon150

(1 februari 2019) ‘De Zon Ziet Nooit De Nacht’; het is een poëtische waarschuwing van Wally McKey dat sommige  mensen twee gezichten hebben en hun donkere kant goed kunnen verbergen. Al te vaak komen ze met mooie praatjes en beloftes, maar zijn niet van plan deze te houden en waar te maken.

    Het duurt vaak een hele tijd en ze kunnen je behoorlijk lang  en ver meeslepen in hun verhaal, alvorens je merkt dat er iets niet klopt.

    Het zijn vaak naïeve mensen vol goede bedoelingen die ze als slachtoffer uitkiezen.

    ‘De Zon Ziet Nooit De Nacht’ is de twintigste Nederlandstalige single van Wally McKey. Hiervoor dook Wally de studio in van topproducer Kees Tel, die ervoor zorgde dat de single een heerlijke sound kreeg.

Al op jonge leeftijd raakte Wally in de ban van muziek en besloot zanger/entertainer te worden. In de jaren ’70 scoorde hij grote hits met zijn spraakmakende band Lemming w.o. ‘Father John’ en ‘Lucifera’. In de jaren ’80 legde Wally zich steeds meer toe op het managen van artiesten, zoals René Shuman en Dennis Jones; tevens ontdekkingen van Wally. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kon en in 2011 maakte Wally zijn eerste Nederlandstalige solo single en treedt hij weer veelvuldig op.

    2019 wordt trouwens een druk jaar voor Wally.  Op 25 januari was er een uitverkochte zaalvoorstelling van de serie ‘de Terugkeer’ waarin hij met zijn band Lemming en zijn levenspartner Karla Pelgrims te zien zal zijn.  Deze serie zal op een later tijdstip op TV komen.

JOEY MARTENS - KAMPIOENEN VAN DE NACHT

JoeyMartensKampioenen150

(25 januari 2019) De in Geldrop geboren Joey Martens heeft weer een nieuwe feestknaller van jewelste in handen met ‘Kampioenen Van De Nacht’ en levert hiermee een sterke opvolger van zijn airplayhit ‘Banger Hart’ af.

Voor ‘Kampioenen Van De Nacht’ dook Joey opnieuw de studio in van Strictly Music met Peter van Nierop als producer.

Met een gigantische passie voor het Nederlandstalige lied, een dijk van een stem en een waslijst aan podiumervaring heeft Joey een volle agenda èn een plek in het Nederlandstalige circuit weten te realiseren.

RUDY DE WIT - ONDER DE VOLLE MAAN

RudyVolleMaan150

(25 januari 2019) Na een wat stillere periode keert de populaire zanger Rudy de Wit in 2019 genadeloos terug met een ijzersterke nieuwe single ‘Onder De Volle Maan’. Voor Rudy betekent dit een nieuwe start en hij is voornemens om er weer vol tegenaan te gaan. Onlangs tekende Rudy een nieuwe overeenkomst met Hit It! Music, het label dat al jaren de platen uitbrengt van Rudy, en er liggen volop plannen voor 2019, waaronder single releases en een nieuw album. “Ik ben blij met het vertrouwen dat Hit It! Music in mij toont, en ik zal er dan ook alles aan doen om de verwachtingen waar te maken” aldus Rudy, die ontzettend veel zin heeft om met zijn nieuwe single de bühne op te gaan. “De single is geproduceerd door Kees Tel en Casper Janssen, en de laatstgenoemde waakte ervoor dat mijn sound gehandhaafd bleef, en ik ben erg blij met het eindresultaat.” vervolgt Rudy.

Na eerder al enkele singles gemaakt te hebben, brak Rudy enkele jaren geleden door met hits zoals ‘Sweet Love’ en ‘Ga Met Me Mee’, liedjes die tot op de dag van vandaag veelvuldig op radio en in het land gedraaid worden. Succesvolle singles en een album volgden. Met ‘Onder De Volle Maan’ wordt een volgende stap gezet. De videoclip van ‘Onder De Volle Maan’ zal op zeer korte termijn beschikbaar zijn.

DIRK & DENNIS - HIER KUN JE MIJ VOOR WAKKER MAKEN

DirkDennisWakker150

(25 januari 2019) Dirk Meeldijk en Dennis Jones bundelen voor de derde keer hun krachten als carnavalsduo Dirk & Dennis. Na de singles ‘Heel De Kroeg Op Stelten’ en ‘Samen Onderweg’ presenteren ze dit jaar de nieuwe single ‘Hier Kun Je Mij Voor Wakker Maken’. Het betreft wederom een écht traditioneel carnavalsliedje, zoals er tegenwoordig nog maar weinig gemaakt worden. De productie lag wederom in handen van Kees Tel. Hiermee zijn Dirk & Dennis weer helemaal klaar voor het nieuwe carnavalsseizoen. De bijbehorende videoclip zal spoedig volgen.

DE VIER VILTJES - GEKKE MENSEN

VierViltjesGekkeMensen150

(25 januari 2019) ‘Gekke Mensen’ is de titel van de nieuwe carnavalskraker van het uit het Brabantse Herpen afkomstige kwartet De Vier Viltjes. Deze vier heren staan garant voor enthousiasme, vrolijkheid en een geweldig feest!

‘Gekke Mensen’ is geschreven door niemand minder dan Gerard en Ton Koopmans, beter bekend als Gebroeders Ko. Deze heren hebben inmiddels ruimschoots bewezen dat ze weten hoe je een hit moet schrijven. Met behulp van topproducer Waylon van der Heijden werd ‘Gekke Mensen’ vakkundig in de Goldfinger studio op de plaat gezet. 

Ontstaan als grap, spelen De Vier Viltjes nu menig feesttent en zaal plat. Na eerdere successen zoals ‘Die Vrouw Heeft Een Snor’, ‘Loekie Loekie’, ‘Ga Es Bier Halen’ en ‘Oh Wat Een Mooie Blonde’ hebben de heren nu met ‘Gekke Mensen’ weer een schot in de roos te pakken.

GUSTAF & OTTO - NOOIT MEER NAAR HUIS

GustafOttoNooitMeer150

(25 januari 2019) Gustaf en Otto zijn de leukste, gezelligste en meest ‘foute’ feest-act van dit moment.  Met hun optredens in Nederland, België en Oostenrijk oogsten ze overal veel succes en laten ze een onuitwisbare indruk achter. Afgelopen jaar verrasten ze vriend en vijand met hun feestkraker ‘Belinda (De Heetste Meid Op Tinder)’ en nu laten Gustaf & Otto weer van zich horen met een gloednieuwe party plaat, getiteld ‘Nooit Meer Naar Huis’. Hiervoor doken ze wederom de Strictly Music studio in onder productionele leiding van Peter van Nierop. De tekst van ‘Nooit Meer Naar Huis’ is geschreven door Peter van Nierop en René Karst. Gustaf & Otto zijn dus helemaal klaar voor het komende feest seizoen en ‘Nooit Meer Naar Huis’ zal ongetwijfeld veelvuldig te horen zijn tijdens carnaval, (Oostenrijkse) après ski feesten, in feesttenten en aan de Spaanse Costa's.

 EMILE & DE RATELBANDJES - VOOR ALTIJD JONG

EmileRatelbandjes150

(25 januari 2019) Toen Emile Ratelband onlangs probeerde om zijn leeftijd in z'n paspoort met 20 jaar naar beneden te brengen, kon je er de klok op gelijk zetten dat dit voer zou moeten zijn voor een vette carnavalshit. En zo geschiedde!

 'Voor altijd jong' is de titel van het feestnummer van 'Emile en de Ratelbandjes'. Alle drie de zangers zijn geboren sixties maar nu allemaal rond de twintig jaar. Dit alles dankzij de enige echte Emile Ratelband. De jongens hebben 'Johan Cruijff zien scoren' en komen uit de tijd dat 'schaamhaar nog niet werd niet geschoren'.... Wie wil dat nou niet, voor altijd jong? Het is hen gelukt!  Zonder facelift, sportschool of botox! Het lied komt uit de koker van Roel Jongenelen en Inge van den Biggelaar, die zowat elk jaar iets actueels op de korrel nemen. Zo waren zij verantwoordelijk voor de grote hit ‘Onno mag ik je Toyboy zijn’ (van Alberto) en afgelopen jaar werd Camiel Eurlings met een parodie op de vingers getikt door ‘Blond en Blauw’ met het lied ‘Losse Handjes’. Komend carnaval wordt er weer meegehost, gedanst en gezongen met de knaller ‘Voor altijd jong'.

 Een tip voor de echte Emile Ratelband: Bij dit feestnummer werkt het als volgt: Hoe harder je meezingt, hoe jonger je je voelt.

 Facebook: https://www.facebook.com/emileenderatelbandjes/

Instagram: https://www.instagram.com/emile_en_de_ratelbandjes/

DOUBLE HHENK - KAMERBREED TAPIJT

DoubleHHenkKamerbreed150

(25 januari 2019) Het uit Prinsenbeek afkomstige duo Double HHenk presenteert met ‘Kamerbreed Tapijt’ een carnavalskneiter van jewelste. Hiermee wordt de legendarische klassieker van Barry Hughes uit 1980 in een gloednieuw jasje gestoken en klaargestoomd voor een nieuwe generatie. De vakmannen van Sonic Solutions uit Roosendaal produceerden het geheel en goten deze evergreen in een compleet nieuw en up-to-date arrangement. Het kan ook niet anders, dan dat Nederland tijdens het komende carnaval, net zoals in 1980, weer massaal meezingt met de tekst “’k wil op m’n kop een kamerbreed tapijt…. Een kamerbreed tapijt”, en zowel jong als oud los gaat op deze legendarische klassieker. Henk Prins (zingende Kastelein vanuit FeestCafe’ D’n Henk uit Prinsenbeek) en Henk van Leeuwen, die samen het duo Double HHenk vormen, zijn allebei van de generatie die in 1980 luidkeels meegezongen hebben op ‘Kamerbreed Tapijt’. En dat zal de huidige generatie nu opnieuw overkomen met deze hitsingle. 

TANTE THEEMUTS & MC ENERGY SKIBIDI HOEMPA PA

TanteTheemutsSkibidi150

(18 januari 2019) Tante Theemuts is een ware sensatie. Humor, flair, impulsief, hilariteit u vind het allemaal terug in een daverend optreden!

Tante Theemuts serveert tijdens een muzikale act; comedy met een wolkje humor, een klontje hilariteit wat zij heerlijk verpakt in haar eigen zoete gebakken lucht!

Deze dame van stand (althans voor 89%) is een comediénne, entertainer, zangeres van het kaliber "net even anders”.

Nu heeft ze haar krachten gebundeld met MC Energy met de feestkraker ‘Skibidi Hoempa Pa’ als resultaat. Deze track kwam samen met de bekende DJ Galaga tot stand. Hiervoor is uiteraard tevens een videoclip geschoten.

TOMMY LIPS - OH MARIAN (Carnavals Versie)

TommyMarianCarn150

(18 januari 2019) Tommy Lips oogst momenteel veel succes met zijn nieuwe single ‘Oh Marian’. Met het oog op het komende carnaval is er nu een extra feestelijke carnavals versie verkrijgbaar. Na de laatste succesvolle feestsingle’s ‘Ons Eigen Stamcafé’ & ‘Zijn Het Die Mooie Blauwe Ogen Van Jou’, is de nieuwe single ‘Oh Marian’ een ware opvolger! Het komende feest- & carnavalsseizoen zal deze feesthit dan ook te horen zijn in vele kroegen!

DUO KNOTSGEK - LITERS BIER OP 'N DOKTERSRECEPT

KnotsgekLiters150

(11 januari 2019) Al jaren weet het uit Tilburg afkomstige Duo Knotsgek iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke carnavalsvierder herinnert zich niet bekende hits als "Hedde Gij Mischien ADHD", "Die Alpenknotsen" en de kneiter van vorig jaar "Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou", waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma "3 Uurkes Vurraf"? Ook in 2017 weet Duo Knotsgek weer een hoogstaande single af te leveren met de eigen compositie "Laat Het Feest Maar Snel Beginnen". Het vrolijke duo, bestaande uit Gerbrand Cools en Fabian Somers dook hiervoor wederom de studio in met hun vaste producer Harald Queens en leveren wederom een topproduct af. De verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen. Laat het feest maar snel beginnen.... Duo Knotsgek is er klaar voor!!!

DENNIS JONES - NU GA IK LEVEN (MATT POP REMIXES)

DennisJonesLevenMattP150

(11 januari 2019) Momenteel scoort Dennis Jones een hit met ‘Nu Ga Ik Leven en is hiermee veelvuldig op de radio stations te horen, en behaalt hij hoge noteringen en diverse Nederlandstalige hitlijsten. Nu verschijnen er exclusieve remixes van ‘Nu Ga Ik Leven’, welke gemaakt zijn door de internationaal bekende Matt Pop (bekend van o.a. Erasure, RuPaul, Hazell Dean, Kylie Minogue, Samantha Fox, Sonia, Lonnie Gordon, Nikki French, Cilla Black, Mai Tai, Luv’ e.v.a.) Tevens maakt Matt Pop vele remixen voor de befaamde Engelse labels Allmighty Records en Energised Records en is hij bekend vanwege zijn sublieme onofficiële ABBA mixen. Voor ‘Nu Ga Ik Leven’ van Dennis Jones maakte Matt Pop melodieuze, harmonieuze en uiterst dansbare remixen voor de dansvloer. 

De single verschijnt uiteraard via Hit It! Music. 

WESLEY BOES - ACH MAAK JE NIET ZO DRUK

WesleyBoesAchMaak150

(4 januari 2019) Met ‘Ach Maak Je Niet Zo Druk’ begint de in 1989 in Den Haag geboren, maar thans in Veenendaal woonachtige Wesley Boes, het nieuwe jaar met een knaller van jewelste. De tekst werd geschreven door Harry Gerritsen (bekend van o.a.  Henk Dissel), en de productie en compositie lag in handen van het succesvolle producersteam Sonic Solutions. De single is de eerste release op Wesley’s eigen label, Boes Music. Hiermee kan 2019 voor Wesley Boes niet beter beginnen.


FEESTZANGER RENÉ - HEPPIE DE PEPPIE

FeestzangerEneHeppie150

(4 januari 2019) Voor Feestzanger René kan het nieuwe jaar niet beter beginnen, dan met zijn splinternieuwe single ‘Heppie de Peppie’; een nieuw jaar, een nieuwe sound en met een nieuwe producer. Voor ‘Heppie de Peppie’ ging Feestzanger René de samenwerking aan met de succesvolle producer Kees Tel. Samen schreven ze ‘Heppie de Peppie’, een vrolijke catchy meezinger.

Feestzanger René (geboren op 17-2-1962 als Rene Fortgens in Haarlem) is zelf altijd in voor een feestje, en het is geen feest als Feestzanger René niet is geweest. Als kind was René al bezeten van muziek, en luisterde hij maar al te graag naar de piratenstations. Dit leidde ertoe dat René uiteindelijk als discjockey in verschillende bars aan het werk ging en kwam zo op zijn 20e in het Brabantse  Herpen terecht, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds woont. Naast het draaien van plaatjes als discjockey startte René tevens zijn eigen schoonmaakbedrijf.

De liefde voor muziek leidde ertoe dat René enkele jaren geleden per toeval een zangcarrière startte met het liedje ‘De Geinige Glazenwasser’. Dit beviel René uitstekend, en hij werd al snel op vele feesten en partijen geboekt als artiest. De naamsbekendheid van Feestzanger breidde zich dankzij succesvolle singles als ‘De Amsterdamse Zwerver’, ‘Simon Snuffelaar’ en ‘Blijf Van Mijn Wijf’  steeds verder uit.

Als bonus zal er ook een speciale carnavalsversie van ‘Heppie de Peppie’ beschikbaar zijn. Hierdoor kan het niet missen dat je de nieuwe single van Feestzanger René in de komende periode op menig feestje voorbij zult horen komen. Op korte termijn al er ook een videoclip beschikbaar zijn voor ‘Heppie de Peppie’.


ARNO KOLENBRANDER - 'T IS WEER KERSTMIS

ArnoKerstmis150

(14 december 2018) Momenteel is Arno Kolenbrander volop te horen op de Nederlandse radiozenders met zijn nieuwe single ‘Vier Het Leven’. Speciaal voor de naderende feestdagen heeft Arno hiervan nu een exclusieve kerstversie van opgenomen onder de titel ‘’t Is Weer Kerstmis’.

De in Rotterdam geboren Arno Kolenbrander (45) werd in 1995 in een klap een bekende Nederlander na zijn overwinning in de Soundmixshow en scoorde vervolgens een dikke top 10 hit met het nummer ‘Why God Why’ uit de musical Miss Saigon’’ . Enkele jaren later stapte Arno over naar het Nederlandstalige repertoire en hij deed mee aan het Nationaal Songfestival 2000 en 2004.

RON BESSELINK - GA DAN

RonBesselinkGaDan150

(7 december 2018) Met ‘Ga Dan’ presenteert de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Ron Besselink zijn nieuwste wapenfeit. Sinds 2016 zit de carrière van Ron Besselink goed in de lift. Met ‘Nee, Jij Kan Mij Niets Leren’, ‘Een Lach Van Jou’ en ‘Als Ik Het Had Geweten’ wist de sympathieke Bosschenaar zich goed op de kaart te zetten. ‘Ga Dan’ is de opvolger van de positief ontvangen single ‘Eenmaal Kom Jij Terug’, welke in het afgelopen jaar veelvuldig te horen was op de diverse radiostations. Naar verwachting zal Ron met het prachtige ‘Ga Dan’ dit succes overtreffen. ‘Ga Dan’ is een gevoelige ballad, en hiermee laat Ron een andere kant van zich zien. Deze sfeervolle song is geschreven door Mario Veltman, die eveneens de productie verzorgde. Hiermee heeft Ron Besselink een perfecte en sfeervolle song in handen voor de koude wintermaanden.  

Een  passende videoclip draait volop op de clipkanalen. (www.ronbesselink.nl)

RUDY DE WIT - WIE GAAT ER MEE (NAAR HET KERSTDINER)

RudyKerst150

(7 december 2018) Traditiegetrouw wordt ook dit jaar de kerstsingle van Rudy de Wit ‘Wie Gaat Er Mee (Naar Het Kerstdiner)’ gere-released met het oog op de komende Kerst.

 “Wie Gaat Er Mee (Naar Het Kerstdiner)” is een bewerking van de Brenda Lee klassieker “Rockin Around The Christmas Tree” waarvoor Dennis Musters een Nederlandstalige tekst schreef. De productie lag natuurlijk in de vertrouwde handen van Harald Queens.

Rudy de Wit oogste enkele jaren veel succes en heeft inmiddels klassiekers als ‘Sweet Love’ en ‘Ga Met Me Mee’ op zijn naam. In 2013 verscheen zijn debuutalbum, en tot op de dag van vandaag zijn de hits van Rudy veelvuldig te horen in het land en op de radio stations. Nadat het het afgelopen jaar wat stiller was rondom Rudy de Wit bereid Rudy zich voor op het nieuwe jaar waarin hij weer ouderwets van zich zal laten horen met geheel nieuw materiaal. Rudy de Wit sloot onlangs een nieuwe overeenkomst met Hit It! Music en is dan ook van plan er weer volop tegenaan te gaan.

 FLORIS & MARTIJN - HANDJES!

FlorisMartijnHandjes150

(30 november 2018) ‘Handjes’ is de nieuwe single waarmee Floris de samenwerking aangaat met Martijn. Eerder scoorde Floris succesvol met Maarten en DJ Brian met de Pittbull parodie "Carnaval" en samen met Mario en Party DJ John was hij verantwoordelijk voor de partyknaller ‘Te Lam Om Te Lopen’. Met het door Kees Tel geproduceerde "Handjes" hebben Floris & Martijn een feestknaller van jewelste in handen, welke met carnaval niet mag ontbreken!

TIM SCHALKS - BOVEN OP DE BERG

TomSchal;kxBovenOpDeBerg150

(30 november 2018) Traditiegetrouw laat de uit Boxtel afkomstige zanger Tim Schalkx weer van zich horen voor het komende winterseizoen met een enorme feestknaller, ‘Boven Op De Berg’. Hiermee zal Tim het komende seizoen menig kroeg, feesttent én après ski gelegenheid mee onveilig maken. De compositie is van Tim zelf en de productie lag in vertrouwde handen van Harald Queens.

Momenteel is Tim wekelijks te zien in één van de vele feestcafés in Oostenrijk, maar ook op de Nederlandse podia.


TOMMY LIPS - OH MARIAN

TommyLipsMarian150

(23 november 2018) Was het Jack de Nijs die in 1972 kwam met de gezellige hit 'Marian', nu ruim 40 jaar later komt Tommy Lips met deze hit in een geheel nieuw feest jasje. 

De productie van deze single lag in handen van Laurens van Wessel, die samen met live muzikanten in Studio’69 het originele sfeertje van de versie uit 1972 vertolkt heeft tot een hedendaagse feesthit & meezinger, zoals vele inmiddels van Tommy Lips gewend zijn. 

Na de laatste succesvolle feestsingle’s 'Ons eigen Stamcafé' & 'Zijn het die mooie blauwe ogen van jou', is de nieuwe single ‘’Oh Marian’’ een ware opvolger! Het komende feest- & Carnavalsseizoen zal deze feesthit dan ook te horen zijn in vele kroegen!
De single verschijnt op het VNC Label en de promotie zal in handen zijn van Casper Janssen Music Promotion.

Kortom, knallend het feestseizoen tegemoet!

MARCO SCHUITMAKER - MIJN DROOM (album)

MarcoSchuitmaker150

(23 november 2018) Met de release van zijn debuutalbum ‘Mijn Droom’ komt er voor de 19-jarige Marco Schuitmaker een heuse droom uit. Onder begeleiding van Christaan Hulsebos (bekend van het voormalige duo Christiaan & Diana) heeft Marco zich al flink op de kaart weten te zetten met singles als ‘Een Nieuwe Liefde’, ‘Zomernacht In Griekenland’ en ‘Kom Laat Je Horen’. Dus werd het tijd voor het debuutalbum, wat voor de jonge Marco een nieuwe mijlpaal is. Net als eerdergenoemde singles is het hele album geschreven en geproduceerd door Christiaan Hulsebos en de befaamde Kees Tel. Het resultaat is een fris, afwisselend en vrolijk album waarmee Marco zijn talenten ten toon kan stellen. Het ligt dan ook in lijn der verwachting dat er voor Marco Schuitmaker een mooie toekomst in de muziek in het verschiet ligt.

 1. Kom Laat Je Horen
 2. Vuur & Vlam
 3. Niemand Kust Als Jij
 4. Ho Ho He He
 5. Een Nieuwe Liefde
 6. Nooit Meer
 7. Zomernacht In Griekenland
 8. Blijf Bij Me Slapen Vannacht
 9. Shalala
 10. Italië Ik Hou Van Jou (duet met Kaylee)

DENNIS JONES - NU GA IK LEVEN

DennisJonesNuGaIkLeven150

(16 november 2018) ‘Nu Ga Ik Leven’ is het nieuwste wapenfeit van Dennis Jones. Het is de opvolger van de zomerhit ‘Nooit Geef Ik Het Op’ en Dennis heeft samen met producer Kees Tel een uiterst dansbare en catchy track afgeleverd, die meteen uitnodigt tot meezingen. “Dit zijn van die liedjes waar ik me op verheug om straks op de bühne te zingen, omdat dit het publiek hier lekker op kan dansen en meedoen. Ik krijg al ontzettende positieve reacties op dit liedje.”, aldus Dennis. ‘Nu Ga Ik Leven’ zal onderdeel uitmaken van het binnenkort te verschijnen nieuwe album van Dennis Jones, waarvoor hij momenteel veelvuldig in de studio vertoeft. Tevens zullen op de single 2 remixen verschijnen van DJ Storm Swaglord. Redgellmedia verzorgde een fantastische videoclip en de single verschijnt uiteraard op Hit It! Music.  

ARNO KOLENBRANDER - VIER HET LEVEN

ArnoKolenbranderVierHetLeven150

(16 november 2018) De in Rotterdam geboren Arno Kolenbrander (45) werd in 1995 in een klap een bekende Nederlander na zijn overwinning in de Soundmixshow en scoorde vervolgens een dikke top 10 hit met het nummer ‘Why God Why’ uit de musical Miss Saigon’’ . Enkele jaren later stapte Arno over naar het Nederlandstalige repertoire en hij deed mee aan het Nationaal Songfestival 2000 en 2004.

‘Vier Het Leven’ is zijn nieuwste wapenfeit, en hiermee laat Arno wederom zien dat hij vocaal heel wat in huis heeft en tot één van de beste zangers van Nederland behoort. ‘Vier Het Leven’ is een Nederlandstalige bewerking van de Shirley Bassey klassieker ‘This Is My Life’ en klinkt daardoor natuurlijk meteen heel herkenbaar. De Nederlandse tekst werd geschreven door Stan van den Dobbelsteen (van Het Feestteam)  en Arno zelf. Hierdoor levert Arno een uiterst radio vriendelijke single af, die echter ook zeer geschikt is voor kroegen en feest-café’s. Het ligt dan ook in lijn der verwachting dat Arno met ‘Vier Het Leven’ in de komende maanden veelvuldig op de zenders en in het land te horen zal zijn.


HANS SNOEK - MEISJE (BLIJF VANNACHT BIJ MIJ)

HansSnoekMeisje150

(16 november 2018) De uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Hans Snoek laat weer van zich horen met zijn nieuwe single ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’. De single is wederom geproduceerd door Kees Tel. “Dit is inmiddels alweer mijn vierde single die ik met Kees Tel opgenomen heb, en ik merk heel goed dat sinds ik met Kees werk, dat mijn liedjes veel beter ontvangen en gedraaid worden. Daarom hou ik deze lijn vast, en ik denk dat ik met ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’ een topliedje in handen heb.” Aldus een enthousiaste Hans Snoek, die hoge verwachtingen heeft van deze nieuwe single. Die verwachtingen zijn dan ook niet geheel onterecht; ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’ is een pakkende plaat geworden die de weg naar de liefhebber ongetwijfeld gaat vinden.

Een bijpassende videoclip, welke geschoten is door Cannonball Media, is te zien op de bekende clipkanalen.

JOHNNY GOLD - SENTESEKSJUN (PUKKE TAAI)

JohnnyGoldSenteseksjun150

(16 november 2018) Inmiddels de tweede titel uit de serie ouderwetse hits in een nieuw “Johnny Gold juin jasje” en niet zomaar eentje want in 1965 stond de originele uitvoering “Satisfaction” van de Rolling Stones maar liefst 30 weken in de Nederlandse top veertig waarvan een dikke 5 weken op de eerste plaats!! 

Laten we eerlijk zijn, om een buitenlandse taal te beheersen moet je wel op school hebben gezeten, en daar ist eingelijk bij Johnny al stevig mis gegaan, een leraar Engels zal dan ook gedurende deze gehele “Gold” uitvoering zijn wenkbrauwen regelmatig fronsen, want dit is nou niet de Engelse gramatica waar je op school een voldoende voor zal krijgen … maar dat maakt deze track nou echt weer zo’n pure “Johnny Gold feestkneiter” en niemand anders dan HIJ alleen, het enfant terrible van de Nederlandstalige feestmuziek komt er met deze “oene mijne mats tirol” uitvoering nog mee weg ook !! 
De wereldberoemde gitaarriff is vanzelfsprekend in stand gehouden door onze ouwe feestjuinert, maar o.a het tempo en arrangement is wel hedendaags aangepast, ook heeft de rockgitaar feestelijk gezelschap gekregen van een live ingespeelde tuba & accordion, dus heeft alles in zich om DE apreskihit van komend seizoen te worden, rrrrammeluhhh !!

A3AAN DROST - JE BENT ALLES

A3aanJeBentAlles150

(9 november 2018) A3aan Drost heeft met zijn nieuwe single ‘Je Bent Alles’ een geweldige vertolking opgenomen van een oude klassieker van Jan ten Hoopen. Dankzij de vrolijke herkenbaarheid nodigt deze single meteen uit tot meezingen. Producer Kees Tel stak het geheel in een modern arrangement zonder afbreuk te doen aan het origineel, waardoor de single meteen “vertrouwd” aanvoelt.

Momenteel is A3aan druk in de weer met de opnames voor zijn nieuwe album welke in het voorjaar van 2019 zal verschijnen.

De eerste reacties op ‘Je Bent Alles’ beloven alvast veel goeds, en de single wordt ondersteund door een prachtige videoclip welke wederom geschoten is door Redgellmedia. ‘Je Bent Alles’ verschijnt via CDHamster Music.

GERDA & TERRY WEST - ZOMERLIEFDE

GerdaTerryZomerliefde150

(2 november 2018) Gerda & Terry West melden zich terug met een heerlijke nieuwe single ‘Zomerliefde’. Op deze radiovriendelijke single kijkt het duo terug op de prachtige zomer die achter ons ligt. De tekst van ‘Zomerliefde’ werd geschreven door niemand minder dan Henny Thijssen en de single werd opgenomen in Terry’s eigen studio, die ook de productie voor zijn rekening nam. Eerder produceerde Terry West voor artiesten als Lucas & Gea, Doublon, Picobello, Harten10, Aukje Fijn, Henk Wijngaard, DuoNL, A3aan Drost e.v.a. en natuurlijk ook de eigen platen. 


STEFFAN DE KUST - GEEF ME JE LIEFDE

SteffandeKustLiefde150

(19 oktober 2018) ‘Geef Me Je Liefde’ is de eerste single van Steffan de Kust. Steffan werd op 21 februari 1985 in Haarlem doof geboren, op de dag dat Evert van Benthem de Elfstedentocht won. Steffan heeft iets met Friesland, want zijn moeder is van Friese komaf. Daarom koestert Steffan de wens dat hij zelf ooit kan deelnemen aan de Elfstedentocht.

Dankzij een operatie in zijn 3e levensjaar kon Steffan eindelijk horen. Dat het met zijn gehoor goed gekomen is, bewijst zijn muzikaliteit, getuige zijn single ‘Geef Me Je Liefde’. Muziek is Steffans grote passie en inmiddels legt Steffan samen met de succesvolle producer Kees Tel de laatste hand aan zijn debuutalbum welke binnenkort het levenslicht zal zien. Een swingend popalbum met een iets andere sound dan dat we in Nederland gewend zijn. Het album gaat eveneens ‘Geef Me Je Liefde’ heten, en de titelsong verschijnt als eerste single.

De single is nu verkrijgbaar op alle bekende download en streamings-portals

 LEON BASLEY - IK BEN ALLEEN VANNACHT

LeonBasleyAlleen150

(19 oktober 2018) Met ‘Ik Ben Alleen Vannacht’ presenteert Leon Basley (42) een uiterst swingende opvolger van zijn single ‘Nu Gaat Het Weer Beter’. De productie lag in handen van Sonic Solutions, die hiermee wederom vakwerk afleverde.

Leon Basley bracht op 16-jarige leeftijd al zijn eerste album uit en nam samen met zijn maatje Frans Bauer deel aan diverse talentenjachten. Zo verwierf hij zijn eerste bekendheid in het door Frans Bauer gepresenteerde TROS TV programma ‘Duizend Sterren Stralen’. In de loop der jaren bracht Leon diverse CD’s uit. Het leverde Leon Basley vele optredens door heel het land op.

De nieuwe single ‘Ik Ben Alleen Vannacht’ is een swingende bewerking van een oud Johnny Blenco liedje, en verschijnt via Hit It! Music.

De single wordt vergezeld met een mooie videoclip en de track is verkrijgbaar bij de bekende download- en streamings-portals.

MARTIN VAN WAVEREN - ALLES KOMT WEL WEER GOED

MartinvanWaverenAlles150

(19 oktober 2018) Met ‘Alles Komt Wel Weer Goed’ presenteert de uit Vledderveen afkomstige zanger Martin van Waveren alweer zijn vijfde single. Het betreft een levenslied pur sang, welke geschreven en geproduceerd is door niemand minder dan Martin Sterken. Hiermee zet Martin van Waveren een nieuwe stap in zijn carrière en met deze single zal hij zijn naam nog steviger vestigen in de muziekwereld. De single verschijnt via CD Hamster Music en de bijbehorende videoclip is momenteel te zien op de clipkanalen.

ERNEST & RUBY - SAMEN ÉÉN

ErnestRuby150

(12 oktober 2018) Ernest van Hartingsveldt en Ruby van Urk zijn beide door de wol geverfde artiesten. Velen kennen Ernest als enige kandidaat in de historie die twee seizoenen mocht meedoen aan het TV programma "Bloed Zweet & Tranen". Anderen kennen hem als vaste zanger in het Amsterdamse café van Peter Beense waar hij jarenlang, avond aan avond, heeft gezongen en de laatste drie jaar is hij de vaste huiszanger in het beroemde Amsterdamse Café Bolle Jan. Weer anderen kennen hem van zijn optredens in het land, als zanger van de band "De Mannen Van Oranje" of van zijn eerdere singles. In 2017 gaf Ernest een groots concert met live band in Zaandam met gastoptredens van o.a. Tino Martin, Peter Beense, Ben Cramer, Ruby van Urk en Marc Canto.

Ruby deed voorprogramma’s van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest. Daarnaast is ze een gediplomeerde zangpedagoge. De veelzijdige zangeres nam reeds diverse succesvolle solo singles op, waaronder ‘Neem Me Mee’ en wist in duo- of project-verband met o.a. De Meiden, John Medley en Side Kick met diverse singles hoog te scoren. Als ‘stijlvol feestzangers’ weet Ruby op ieder feest een passende performance neer te zetten. Onlangs was Ruby nog te zien in het RTL-7 programma Businessclass, waar ze een voortreffelijke versie van de jazz standard ‘At Last’ vertolkte.

Nu hebben Ernest en Ruby hun krachten gebundeld en namen onder bezielende leiding van Merijn Nelemans het prachtige ‘Samen Één’ op. Vergezeld met een sfeervolle videoclip kan niets succes nog in de weg staan. 

MARCO SCHUITMAKER - KOM LAAT JE HOREN

MarcoSchuitmakerHoren150

(12 oktober 2018) De in Oude Pekela geboren Marco Schuitmaker (1999) laat na het airplay-succes van ‘Zomernacht In Griekenland’ weer van zich horen met zijn nieuwe single ‘Kom Laat Je Horen’. De single werd wederom geschreven door Christian Hulsebos en Kees Tel, en laatstgenoemde verzorgde eveneens de productie. ‘Kom Laat Je Horen’ is de voorloper van het debuutalbum van Marco, welke volgende maand verschijnen zal. Hiermee zal duidelijk worden dat Marco Schuitmaker een veelbelovende artiest is waarvan we in de toekomst nog veel van zullen horen.

 Marco is dan ook actief bezig een carrière op te bouwen, en dat vertaalt zich dan ook in diverse optredens in het land en stond hij onlangs op het Mega Piraten Festijn.

De single ‘Kom Laat Je Horen’ wordt uiteraard ondersteund door een passende videoclip. 

RAYMON HERMANS - OFFICIEEL

RaymonOfficieel150

(5 oktober 2018) Het is officieel, de nieuwe single van RAYMON HERMANS is vanaf nu overal verkrijgbaar! Raymon is de afgelopen tijd weer veel bezig geweest met het opnemen van nieuwe muziek.

Het is misschien wel de ultieme RAYMON HERMANS plaat, uptempo, de herkenbare beat, het opzwepende ritme en toch weer vernieuwend.

‘Officieel’ is de opvolger van de succesvolle singles 'M'n Favoriet', 'Fenomeen', ‘Nu Of Nooit’, 'Toekomst' en 'Gevallen' en van zijn uiterst succesvolle debuutalbum 'M'n Favoriet' welke vandaag precies één jaar geleden is verschenen.

Met een volstrekt eigen sound zet Raymon Hermans de ingeslagen weg voort met wederom een eigen compositie, welke hij samen met vaste producer Harald Queens heeft geproduceerd.

Hiermee laat RAYMON HERMANS zien dat hij op eigen kracht zijn stijl heeft gevonden in de Nederlandse muziekscene en heeft hij een flinke fanbase opgebouwd. Zijn toewijding, inzet en discipline resulteren dan ook in miljoenen streams op Spotify en miljoenen views op YouTube. Is hij niet bezig met het schrijven van zijn liedjes, dan zijn het wel de shows in het land. De agenda van de 24-jarige zanger puilt behoorlijk uit.

De nieuwe single 'Officieel' is het zoveelste bewijs dat we hier niet te maken hebben met een one-hit-wonder, maar laat zien dat RAYMON HERMANS een artiest is waarvan we in de komende jaren nog veel van zullen horen.

Beluister ‘OFFICIEEL’ de single op SpotifyDeezerApple Music en Google Music, download via iTunes en bekijk de videoclip op YouTube.

 VOLG RAYMON HERMANS

https://www.facebook.com/raymonhermans

https://www.instagram.com/raymonhermans

https://www.youtube.com/raymonhermans

https://www.raymonhermans.nl

 

JAIMY VAN KEMPEN - PLUK DE DAG

JaimyPlukDeDag150

(5 oktober 2018) ‘Pluk De Dag’ is de debuut single van de 23-jarige talentvolle zangeres Jaimy van Kempen. Onder leiding van producer Mario Veltman kwam deze single tot stand, en diezelfde Veltman tekende ook voor de compositie. Op vrijdag 5 oktober wordt de single gepresenteert in Café Herbergh de Pul in Nieuwkuik, waarbij tevens artiesten zoals Hans Soomers en Dirk Meeldijk zullen optreden. Hiermee is het startsein van de carrière van Jaimy van Kempen officieel een feit. ‘Pluk De Dag’ verschijnt via Hit It! Music, en wordt ondersteund door een vrolijke videoclip.

ROBERT PATER - BELLA BELLA SEÑORITA

RobertPaterBellaSenorita150

(28 september 2018) Voor Robert Pater is 2018 nu al een topjaar. Hij scoorde met ‘Jij En Ik’ dit voorjaar de grootste hit uit zijn carrière, en ook de opvolger ‘Eenzaam En Alleen’ werd afgelopen zomer fantastisch opgepakt op de radio stations en in het land. Dit heeft als resultaat dat Robert een goedgevulde agenda heeft. Voor het najaar komt Robert met zijn derde topsingle op een rij; de Bobby Prins klassieker ‘Bella Bella Señorita’ is door Robert Pater samen met zijn vaste producer in een modern jasje gegoten, met een een hit in spé als resultaat. Momenteel werkt Robert aan een nieuw album wat op een later tijdstip zal verschijnen.

De single verschijnt via CD Hamster Music en de videoclip is inmiddels volop te zien op de clipkanalen.Deze site is gemaakt met Webklik.nl