Collage600

JOHNNY VAN VELDHOVEN - MET JOU ALLEEN

JohnnyMetJou150

(23 juni 2017) “Met Jou Alleen” is de nieuwe single van de in Rotterdam geboren maar in St. Willebrord woonachtige zanger Johnny van Veldhoven. Johnny tekende wederom zelf voor de productie en nam de single op in zijn eigen JVV studio.

Johnny van Veldhoven debuteerde al op 12-jarige leeftijd en heeft sindsdien al diverse singles en enkele albums op zijn naam staan. Zo wist hij vorige zomer een airplay hit te scoren met “Is Dit Liefde” welke volop op de radiostations te horen was. Met de nieuwe single “Met Jou Alleen” zou het zomaar dezelfde kant op kunnen gaan, wantdeze single bevat wederom een zeer herkenbaar en pakkend geluid.

De videoclip van “Met Jou Alleen” is inmiddels veelvuldig te zien op de bekende clipkanalen.

 HERMIEN - VLEUGELS DER LIEFDE

HermienVleugels150

(23 juni 2017) Met het vrolijke “Vleugels Der Liefde” laat de uit Dongen afkomstige zangeres Hermien weer van zich horen.  

Met deze golden oldie van The Classics in een nieuw zomers jasje bestormt zangeres Hermien de komende zomer de  Nederlandstalige hitlijsten, welke vakkundig geproduceerd is door topproducer Harald Queens (Bekend van o.a. Colinda, Rudy de Wit, Johnny Gold, Havenzangers 2.0., Jan van Est e.v.a.). De sypmathieke Hermien heeft hiermee een catchy en dansbare single in handen waarmee ze ongetwijfeld een groot publiek zal bereiken. Eerder was Hermien al succesvol met singles als “Neem Voor Mij Maar Een Ander” en “Mijn Engelbewaarder”. Met “Vleugels Der Liefde” hoopt Hermien wederom een succesvolle single toe te voegen aan haar repertoire.
Purisa Mediavormgeving mocht de clip maken van deze lekkere single, welke volop te bewonderen is op de bekende clipkanalen.

DANIEL ZUIDEMA - ALS JIJ NIET KIEZEN KAN

DanielZuidemaKiezen150

(16 juni 2017) De uit Zwolle afkomstige Daniel Zuidema heeft met zijn nieuwe single "Als Jij Niet Kiezen Kan" een lekkere zomerplaat in handen. Eerder liet Daniel al van zich horen met de singles "Nergens Goed Voor" en "De Liefde Die Ik Jou Verklaar".

De nieuwe single "Als Jij Niet Kiezen Kan" is geschreven en geproduceerd door Marco Luesink en verschijnt via Hit It! Music. Daniel is inmiddels zo'n anderhalf jaar actief als zanger van het Nederlandse lied en treed inmiddels veelvuldig op. Ooit hoopt Daniel een heel album op de markt te mogen brengen. Met de nieuwe single "Als Jij Niet Kiezen Kan" hoopt Daniel een volgende stap te zetten in zijn carrière.

RONALD HEIJMANS - IK BLIJF VAN JE DROMEN

RonaldHeijmansDromen150

(16 juni 2017) De in Eindhoven geboren en getogen Ronald Heijmans verrast vriend en vijand met zijn vrolijke nieuwe single “Ik Blijf Van Je Dromen”. Het betreft een spetterende Nederlandstalige remake van het catchy “The Way To Your Heart” van Soulsister, vakkundig geproduceerd door Peter van Nierop van Strictly Music.

Ronald luisterde als kind vaak naar de muziek van Koos Alberts en Frans Bauer en hij zong dan ook graag met hun liedjes mee. In 2007 maakt Ronald zijn debuut op het grote podium tijdens het Eindhovens Muziek Festival. Sinds die dag heeft hij besloten door te gaan met zingen voor publiek, en hij verschijnt steeds vaker op het podium.

In 2008 debuteerde Ronald met zijn single “Laat mij Maar Dromen” en enkele singles volgden.

Met “Ik Blijf Van Je Dromen”, welke verschijnt via D.E.A. Records, zet Ronald een volgende veelbelovende stap in zijn carrière.

HANS SNOEK - AMIGO'S PARA SIEMPRE

HansNoekAmigos150

(16 juni 2017) Afkomstig van zijn album "Jaren Komen, Jaren Gaan" van de uit Den Bosch afkomstige zanger Hans Snoek verschijnt hierbij de sfeervolle single en videoclip van "Amigo's Para Siempre", een prachtig lied over échte vriendschap. De opnames van de videoclip hiervan werden gemaakt tijdens de succesvolle albumpresentatie in de Orangerie in 's Hertogenbosch, waarin Hans werd omringd door zijn trouwste vrienden. De tekst van "Amigo's Para Siempre" werd geschreven door Mariska Snoek, de dochter van Hans, op de compositie van Hans Leijten.

CHARELLE & FRANK FALCON - BLIJF BIJ MIJ

CharelleFrankyBlijf150

(9 juni 2017) Frank & Mirella, Sandra & Andres, Mouth & MacNeal, Frans Bauer & Marianne Weber, Het Holland Duo…. Nederland heeft een enorme historie met Nederlandstalige duo’s. Aan dit rijtje kunnen nu ook de uit Den Bosch afkomstige Charelle & Franky Falcon toegevoegd worden. Na het enorme succes van de duet single “Verboden Liefde”, een van de grote Nederlandstalige hits uit 2016, kon een vervolg niet uitblijven. Daarom hebben Charelle & Franky Falcon wederom de krachten gebundeld voor een geweldige follow up, getiteld “Blijf Bij Mij”.

Beide artiesten zijn al enige tijd succesvol als solisten, maar vorig jaar ontstond het idee om een duet op te nemen. De eerste single “Verboden Liefde” bleek een schot in de roos en stond wekenlang in de hoogste regionen van de toonaangevende Nederlandstalige hitlijsten en playlisten. Met “Blijf Bij Mij” is een ijzersterke opvolger een feit. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen.

“Blijf Bij Mij” is wederom geproduceerd door het team van Sonic Solutions, en hiermee hebben Charelle & Franky Falcon een ijzersterke single in handen.

“Blijf Bij Mij” wordt ondersteund door een zomerse videoclip en de single is te downloaden en te streamen via alle bekende download- en streamings portals. 

JOOST VAN EKEREN - LAAT DE LIEFDE VRIJ

JoostVanEkerenVrij150

(9 juni 2017) De uit Roosendaal afkomstige Joost van Ekeren is een muzikant, zanger, producer en schrijft/componeert daarnaast al vele jaren muziek. Dit doet hij niet alleen voor zichzelf maar ook met veel plezier voor andere artiesten. Hij laat nu met een eigen single van zich horen, getiteld “Laat De Liefde Vrij”. De single is opgenomen in de studio van Sonic Solutions, en hiermee laat de talentvolle singer-songwriter een poppy geluid horen.

Toen Joost 12 was speelde hij piano en begon later met het maken van dancemuziek. Hij besloot muziek toen bij een hobby te houden en is een ICT opleiding gaan volgen. Na zijn opleiding te hebben afgerond begon hij als systeembeheerder bij een audiovisueel bedrijf. Het muziekgevoel bleef hem echter achtervolgen en is door (wat met een grap begon) de Nederlandstalig feest/carnavalsmuziek ingerold. Dit heeft Joost ruim 5 jaar met plezier gedaan, maar kwam er toch achter dat hij weer de wat serieuzere kant op wilde. Hij heeft zijn gevoel gevolgd, maar heeft hij het bij het Nederlandstalige gehouden. 

Voor “Laat De Liefde Vrij” is een opvallende en passende videoclip geschoten welke via de bekende clipkanalen te zien is.

DENNIS JONES - WAT IK OOK DOE / LAY LOVE ON YOU

DannisJonesWatIkOokDoe150

(2 juni 2017) Precies op zijn 50-ste verjaardag (2 juni) verschijnt de nieuwe single van Dennis Jones, “Wat Ik Ook Doe”. Het is de opvolger van de single “Vuurwerk” en hiermee heeft Dennis een zomerse, vrolijke, herkenbare en dansbare single in handen. Het betreft een remake van de discohit “Lay Love On You” van Luisa Fernandez uit 1978, welke Dennis zelf van een Nederlandse tekst voorzag. Tevens heeft Dennis ook de Engelstalige versie opgenomen.  De productie van de single lag wederom in handen van Kees Tel. “Toen ik een tijd geleden nog eens door mijn oude vinyl singles snuffelde kwam ik dit singletje tegen, welke ik als kind grijs gedraaid heb. Het liedje blijkt nog steeds te staan als een huis, en net als vroeger, wordt ik hier helemaal vrolijk van” aldus Dennis Jones. Wederom deed Dennis een beroep op de internationaal befaamde producer/remixer Matt Pop (bekend van o.a. Erasure, RuPaul, Hazell Dean, Kylie Minogue, Samantha Fox, Sonia, Lonnie Gordon, Nikki French, Cilla Black, Mai Tai, Luv’ e.v.a.) die zowel de Nederlandstalige als Engelstalige versie van spetterende dance remixen voorzag. Dus zet de dansschoenen maar vast klaar voor de nieuwe Dennis Jones “Wat Ik Ook Doe”…


TAEKE STOKER - EEN NIEUWE DAG

TaekeStokerNieuweDag150

(2 juni 2017) De in het Friesche Berlikum woonachtige zanger Taeke Stoker brengt zijn nieuwe single uit, getiteld “Een Nieuwe Dag”. De track is geschreven en geproduceerd door Niels Lingbeek in de Mastersound Studio die er een catchy nummer van wist te maken, met een poppy inslag. De tekst heeft een positieve boodschap, welke uitstekend past bij de naderende zomer. Eerder bracht Taeke singles uit als “Zomer In Mijn Hart” en “Weet Je Dat Je Lief Bent”.

De single verschijnt via het label Longstream Media en is uiteraard te downloaden en te streamen op de bekende download-  en streamings portals. De bijbehorende videoclip is volop te zien op de clipkanalen. Wil je meer weten over Taeke Stoker en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Like zijn Facebook pagina: http://facebook.com/stokertaeke

FEESTZANGER RENÉ - JIJ BENT VEEL TE MOOI

FeestzangerEneMooi150

(2 juni 2017) Met “Jij Bent Veel Te Mooi” presenteert Feestzanger René zijn nieuwste single. Deze nieuwe bewerking van de klassieker van Danny Cardo uit 1972 is voorzien van een aangepaste tekst en een nieuw arrangement. “Dit liedje is tijdloos en staat anno 2017 nog steeds als een huis. Ik vond het liedje in 1972 al te gek. Het deed me altijd deenken aan mijn buurmeisje, waar ik wel een oogje op had. Later bleek dat ze op vrouwen viel.” Aldus René. “Jij Bent Veel Te Mooi” is herkenbaar en ligt gemakkelijk in het gehoor. “Tijdens mijn optredens gaat de tent meteen helemaal los”, vervolgt René.

Feestzanger René (geboren op 17-2-1962 als Rene Fortgens in Haarlem) is zelf altijd in voor een feestje, en het is geen feest als Feestzanger René niet is geweest. Als kind was René al bezeten van muziek, en luisterde hij maar al te graag naar de piratenstations. Dit leidde ertoe dat René uiteindelijk als discjockey in verschillende bars aan het werk ging en kwam zo op zijn 20e in het Brabantse  Herpen terecht, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds woont. Naast het draaien van plaatjes als discjockey startte René tevens zijn eigen schoonmaakbedrijf.

De liefde voor muziek leidde ertoe dat René enkele jaren geleden per toeval een zangcarrière startte met het liedje “De Geinige Glazenwasser”. Dit beviel René uitstekend, en hij werd al snel op vele feesten en partijen geboekt als artiest. De naamsbekendheid van Feestzanger breidde zich dankzij succesvolle singles als “De Amsterdamse Zwerver”, ”Simon Snuffelaar” en “Blijf Van Mijn Wijf” steeds verder uit.

Inmiddels is het tijd voor zijn allernieuwste schijfje “Jij Bent Veel Te Mooi”, welke op vakkundige wijze geproduceerd is door niemand minder dan hitproducer Martin Sterken, waarmee René sinds enige tijd met veel plezier samenwerkt.

Voor “Jij Bent Veel Te Mooi” is uiteraard een toepasselijke clip geschoten in ’s Hertogenbosch, door niemand minder dan William ten Kate van Williamcrossmedia, welke in de komende periode veelvuldig op de bekende clipkanalen te zien zal zijn.

MARC LAPRÉ - IK DOE GEEN OOG MEER DICHT

MarcLapreIkDoeGeenOog150

(2 juni 2016) De in Den Haag geboren en getogen Marc Lapré begon rond zijn 18e met zingen door regelmatig zingen op verjaardagen en partijen. Als hij later, in 2004, zanger Rob Rietbroek op de camping ontmoet begint zijn zangcarrière serieuzere vormen aan te nemen.

Tot groot genoegen van de campinggasten, zingen ze samen regelmatig in de kantine de sterren van de hemel. Om hun ervaring verder te vergroten, doen ze succesvol mee aan diverse talentenjachten en Marc zingt dan meestal de liedjes van zijn grote voorbeeld Jannes. Het duurt uiteindelijk tot 2011 dat Marc zijn debuutsingle uitbrengt, getiteld “Jij”.

Diverse singles en vele optredens volgen en drie jaar geleden startte Marc zijn eigen boekingskantoor ML Entertainment.

Nu is het tijd voor een nieuwe single “Ik Doe Geen Oog Meer Dicht”, zomerse klanken, geproduceerd door La Haye Sound Productions. De release wordt uitgevoerd door TipTopNL en de promotie is in handen van Casper Janssen Music Promotion. Uiteraard wordt de single begeleid door een vrolijke zomerse videoclip!

MARCO MEESTERS - IK HEB HET ALTIJD AL GEWETEN

MarcoMeestersGeweten150

(19 mei 2017) De uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger/componist/tekstschrijver Marco Meesters is al jarenlang actief in de muziekwereld en geen onbekende achter de schremen. Hij schreef vele liedjes voor o.a. Yosee, William Burg, Jack Verduyn, Franky Falcon, Charelle en vele anderen. Maar ook zelf wist Marco Meesters als artiest diverse successen te behalen. In 2012 debuteerde hij met “Kijk In De Spiegels Van Het Leven” gevolgd door singles als “Ik Ben Er Voor Jou”, “Kleine Prinses”, “Jij Liegt En Bedriegt” en “Drink Rode Wijn”. Zijn nieuwe single, het dansbare “Ik Heb Het Altijd Al Geweten” is een single met hitkansen die Marco als zanger/artiest steviger zal positioneren.

JAN & MONIQUE - HET DORPSFEEST

JanMoniqueDorpsfeest150

(19 mei 2017)Wie kent niet de klassieker “Het Dorpsfeest” van het legendarische duo Jan & Zwaan uit 1982? Destijds groeide dit liedje uit tot een kraker van jewelste, en “Het Dorpsfeest” mag tegenwoordig gerust ‘een klassieker’ genoemd worden. Het duo was ruim 45 jaar succesvol, maar aan dit succes kwam helaas een einde toen Zwaan overleed. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kon en sinds 2014 vormt Jan v.d. Beld opnieuw een duo, dit keer met Monique van Beek aan zijn zijde. Samen hebben Jan & Monique nu een van de grootste klassiekers van Jan & Zwaan in een nieuw 2017 jasje gestoken en het resultaat is een schot in de roos. Hierdoor kan “Het Dorpsfeest” weer jaren mee en is deze single actueel voor jong én oud. 

 RAMON PRINS - BEN IK TE MIN (Feest DJ Barry Remix)

RamonPrinsMinRemix150

(19 mei 2017) Met “Ben Ik Te Min” debuteerde onlangs de in Zierikzee geboren en in Vrouwenpolder woonachtige 31-jarige zanger Ramon Prins op overtuigende wijze. Nadat Ramon in contact kwam met het succesvolle producers team Sonic Solutions ging het allemaal snel. Er werd gekozen om de legendarische Armand klassieker “Ben Ik Te Min” in een nieuw hedendaags vrolijk jasje te steken met een hitgevoelige single als resultaat die inmiddels volop in het land te horen is.

Nu verschijnt er een geweldige feest remix van “Ben Ik Te Min” welke gemaakt is door niemand minder dan Feest DJ Barry. Hiermee zal “Ben Ik Te Min” in de komende maanden volop te uit de speakers knallen in de feestcafé’s, feestenten en aan de Spaanse costa’s. 

JEFFREY HEESEN - JIJ

JeffreyHeesenJij150

(12 mei 2017) Met “Jij” presenteert Jeffrey Heesen zijn gloednieuwe single en opvolger van de nummer 1 hit “M’n Engel”. “Jij” is wederom door Jeffrey zelf geschreven i.s.m. zijn vaste producer Waylon van der Heijden. Het betreft een heerlijk pakkend uptempo nummer welke na een keer beluisteren zich meteen in je hoofd nestelt. Hiermee zet Jeffrey zijn succeskoers voort welke hij 2 jaar geleden na Bloed Zweet & Tranen is ingeslagen.

Voor de bijzondere bijbehorende videoclip trok Jeffrey naar New York, waar prachtige beelden geschoten zijn van deze wereldstad. Met “Jij” heeft Jeffrey weer een klapper in handen welke komende maanden weer veelvuldig te horen zal zijn.

 PATRICK VAN EIJK - LEKKER LEVEN

PatrickvanEijkLekker150

(5 mei 2017) Reeds op 7-jarige leeftijd al was Patrick van Eijk als percussionist actief bij een slagwerkgroep. Zonder het te beseffen legde hij hiermee de basis voor zijn latere carrière in de muziek. Daar waar anderen vrees hebben voor een podium voelde Patrick zich als jongeman juist helemaal thuis op de bühne. En dat is toch één van de kenmerken van een geboren artiest. 

Toen de nu 29-jarige Zwollenaar erachter kwam dat publiek vermaken zijn grootste passie is en hij als zanger een goed figuur wilde slaan, is hij zanglessen gaan volgen bij Caroline van der Leeuw die u veel beter kent als Caro Emerald. Patrick neemt vervolgens een demoalbum op in 2007 en krijgt in zijn regio al vlot een bijnaam; ‘De Zingende Barman’. Toen Caroline van der Leeuw het te druk kreeg met haar eigen carrière zocht Patrick het iets dichter bij huis en is hij zanglessen gaan volgen bij Cindy Oudshoorn! Zij heeft bij talloze Nederlandse artiesten als achtergrondzangeres opgetreden, is als solist echt een topper en een veel gevraagd artiest, en was als zangeres verbonden aan Kayak. 

Zijn carrière raakt in een stroomversnelling als hij in het voorprogramma van Nick & Simon staat tijdens Sail Kampen, hij vervolgens toetreedt tot de vaste huiszangers van de welbekende Rotterdamse Après-Skihut en jaarlijks gaat optreden in een feestcafé op Gran Canaria. Samen met DJ StayFan en DJ Leksie tekent Patrick van Eijk voor de singles ‘Daar bij de waterkant’ en ‘Sex met die blonde’. De single ‘Zing met me mee’ brengt hij uit met DJ Leksie. Eerder dit jaar al verscheen van deze op 22 juli 1987 geboren zanger ‘Hou me vast’ op single en nu geeft hij hieraan gevolg met zijn gloednieuwe plaat ‘Lekker Leven!’. 

Henri van Velzen, die zich sinds ‘Hou me vast’ zodanig inzet voor Patrick waardoor heel Nederland de kwaliteiten van Patrick te horen gaat krijgen, bedacht samen met Martin Sterken het nummer ‘Lekker Leven!’. Een uptempo, vrolijk, temperamentvol, bijzonder aanstekelijke en eigentijdse track waarop uitbundig gedanst kan worden. Een nummer ook dat aantoont dat de veelzijdige Patrick veel meer in huis heeft dan het feestwerk alleen. Want hoewel hij vaak getypeerd wordt als feestzanger heeft hij zich ondertussen ontwikkeld als een allround zanger die met veel repertoire uitstekend overweg kan. ‘Lekker Leven!’ van Patrick van Eijk, geproduceerd door Martin Sterken, verschijnt op het label Dutch Star Music Productions.

HANS SNOEK - OORLOGSKINDEREN

HansSnoekOorlogskinderen150

(5 mei 2017) Hans Snoek timmert al geruime tijd aan de weg en heeft al diverse singles uitgebracht. Na het vrolijke “Zing En Lach Met Mij” laat Hans een totaal andere kant van zichzelf zien met het aangrijpende lied “Oorlogskinderen”. “Helaas is het onderwerp nog steeds actueel en het grijpt me enorm aan dat kinderen nog steeds slachtoffer worden van de ellende in de wereld. Het is afschuwelijk om te zien wat er in het verleden heeft afgespeeld, maar ook in het heden nog zo actueel is.” Aldus Hans Snoek. Hans' dochter Mariska schreef de aangrijpende tekst, waar Hans Leijten passende muziek op componeerde.

“Oorlogskinderen” is de voorloper van het binnenkort te verschijnen album “Jaren Komen, Jaren Gaan”, welke op 28 mei gepresenteerd zal worden in de Orangerie in Den Bosch.

 

EDUARD - ALS IK BIJ JE BEN

EduardAlsIkBijJeBen150

(28 april 2017) “Als Ik Bij Je Ben” is de Nederlandstalige versie van de nummer 1 hit “Despacito” van Luis Fonsi, Daddy Yankee & Justin Bieber en de opvolger van “Mijn Leven Delen Met Jou” van de 19-jarige Eduard uit Raamsdonksveer. Eduard is een jonge talentvolle en veelbelovende zanger die met zijn mooie herkenbare stemgeluid en geweldige looks zijn publiek in vervoering brengt. Afkomstig uit een muzikale familie, kreeg hij muziek met de paplepel ingegoten. Hierdoor heeft Eduard al de nodige bühne ervaring opgedaan en kan inmiddels ondanks zijn jeugdige leeftijd een avondvullend programma verzorgen. Eduard richt zich helemaal op het Nederlandstalige genre en brengt sinds 2014 enkele singles uit welke zeer positief ontvangen worden. Dit resulteert naast vele optredens in cafés en op feesten ook op optredens op diverse grotere podia.

“Als Ik Bij Je Ben” is wederom geproduceerd door Manfred Jongenelis, en Eduard schreef zelf de tekst voor deze single; zomerse latinklanken met volkse invloeden.

De single wordt vergezeld met een mooie videoclip en de track verkrijgbaar bij de bekende download- en streamings-portals.

GUUS BAUER - ZONDER JOU KAN IK NIET LEVEN

GuusBauerZonderJou150

(28 april 2017) Guus Bauer is een graag geziene artiest en niet alleen door zijn welbekende achternaam, welke hij deelt met zijn beroemde achterneef. Guus heeft inmiddels diverse singles en een album uitgebracht, en nu is het tijd voor zijn nieuwe single “Zonder Jou Kan Ik Niet Leven”. Hiervoor zijn kosten nog moeite gespaard en zou wel eens de doorbraak van Guus Bauer kunnen betekenen. Niets is dan ook aan het toeval over gelaten, en voor deze nieuwe single dook Guus de studio in van niemand minder dan topproducer Kees Tel. Het resultaat is een opzwepende dansbare, zomerse en radio vriendelijke single waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.

Cannonball Media schoot voor “Zonder Jou Kan Ik Niet Leven” een uiterst passende videoclip op bekende plekken in Amsterdam, waar Guus een graag geziene gast is.

“Zonder Jou Kan Ik Niet Leven” is nu verkrijgbaar op alle bekende download en streamings-portals

MARISKA - KON HET MAAR ALTIJD ZOMER ZIJN

MariskaZomer150

(28 april 2017) Na het succes van haar vorige single “Vanaf Het Moment” (o.a. enkele weken nummer 1 in de Piraten Top 30) is Mariska terug met een heerlijke zomerse plaat “Kon Het Maar Altijd Zomer Zijn”. Hiermee heeft ze een waardige opvolger in handen en zal deze jonge zangeres meer terrein winnen.

De 21-jarige Mariska Dijkstra werd geboren in Zoetermeer maar is thans woonachtig in het Brabantse Vught en kreeg landelijke bekendheid toen ze in 2006 de finale won van Kinderen voor Kinderen. Niet veel later won ze tijdens een talentenjacht de titel “De ster van het Noorden”. Na enkele Nederlandstalige en Engelstalige singles zingt Mariska nu weer in haar eigen taal. In de studio van Gerto Heupink is het zomerse nummer “Kon Het Maar Altijd Zomer Zijn” ontstaan, waarmee Mariska ongetwijfeld weer mee zal scoren.


NELIS HEESBEEN - GOOI JIJ JE SLEUTEL NU MAAR WEG

NelisHeesbeenSleutel150

(28 april 2017) Na jaren stilte wist de Zaltbommelse zanger Nelis Heesbeen onlangs een dikke hit te scoren met “Ga Jij Maar Weg, Lazer Maar Op”. Met deze single speelde Nelis zich weer helemaal terug in de kijker en de agenda stroomde weer vol met optredens. Inmiddels is het tijd voor een opvolger, getiteld “Gooi Jij Je Sleutel Nu Maar Weg”. Hiervoor dook Nelis de studio in met het succesvolle producersteam Sonic Solution met een ijzersterke meezinger. “De druk was hoog, want we wilden met een minstens zo sterke plaat komen als de vorige single. Ik heb “Gooi Jij Je Sleutel Nu Maar Weg” inmiddels een paar keer gezongen tijdens recente optredens, en het dak ging er meteen weer af. Het liedje is geschreven door niemand minder dan Jack van Raamsdonk, en ik denk dat we een kneiter in handen hebben” aldus Nelis Heesbeen over zijn nieuwe single.

In de bijbehorende videoclip is wederom Nelis’ neef Henk Damen te zien, en zien we Nelis in actie op de bühne. Ook hier wordt het enthousiasme van het publiek in beeld gebracht. Al met al zijn de verwachtingen wederom hooggespannen rondom de nieuwe single van Nelis Heesbeen “Gooi Jij Je Sleutel Nu Maar Weg”

ETIENNE ALVARES - IK PLUK DE DAG

EtienneIkPluk150

(21 april 2017) Met “Ik Pluk De Dag” laat rasartiest Etienne Alvares weer met een uiterst vrolijke en zomerse single van zich horen. Etienne staat al jaren voor feest, polonaise en gezelligheid en hij bezit werkelijk alle bestanddelen die nodig zijn om elke feesttent op zijn grondvesten te laten schudden. Onlangs wist hij te scoren met de singles “Maar Eens Kom Ik Naar Jou” en “De Kracht”.

Etienne is afkomstig uit Zaandam waar hij in 1963 is geboren en al jarenlang woonachtig in het Brabantse Oss. Hij begon zijn muzikale carrière als DJ maar al snel ontdekte hij dat hij kon zingen. Hij trad op als leadzanger van diverse bandjes en hij werd op een gegeven moment de huiszanger van het beroemde Amsterdamse café Bolle Jan, waar de basis ligt voor vele succesvolle carrières.

De nieuwe single “Ik Pluk De Dag” is geproduceerd door niemand minder dan Manfred Jongenelis, en hiermee heeft Etienne een zomerhit in handen.

 CALVIN TUINSTRA - DIT LEVEN IS VAN ONS

DalvinDitLeven150

(21 april 2016) Met “Dit Leven Is Van Ons” verrast de uit Rottevalle afkomstige zanger Calvin Tuinstra met een gloednieuwe single. De plaat werd opgenomen in de studio van Johnny Leyen. Een speciale plek is weggelegd voor de gitaar en saxofoon partijen, waardoor er een unieke schalger-pop-sound ontstaat. De bijbehorende videoclip is inmiddels volop in rotatie.

 

A3AAN DROST - ALLEEN MET JOU

A3aanAlleenMetJou150

(14 april 2017) Met de gloednieuwe single “Alleen Met Jou” laat de uit Friesland afkomstige zanger A3aan Drost een heel nieuw geluid horen, en met deze poppy single levert hij een ijzersterke single af. Hiermee weet A3aan vriend en vijand te verrassen. Nadat A3aan in 2007 debuteerde met “Hallo Sneeuwwitje” scoorde hij succesvolle singles, zoals “Anita ’t Is Over” en “ik Blijf Je Vader”. Tevens bracht hij tot nu toe twee albums uit.

Voor “Alleen Met Jou” is een prachtige en zeer opvallende videoclip geschoten welke veelvuldig op de bekende clipkanalen te zien zal zijn. (www.a3aandrost.nl)

JORDI FALCON - WAANZINNIG

JordiWaanzinnig150

(7 april 2017) Met “Waanzinnig” heeft Jordi Falcon een geweldige opvolger in handen van de hit “Jij Liet Me Keihard Vallen”, waarmee Jordi Falcon onlangs succes wist te boeken in Nederland en Vlaanderen.

De productie van “Waanzinnig” lag wederom in handen van Mario Veltman. “Ik vind het een geweldige song, en wilde het altijd al zelf opnemen. Ik ben trots op het resultaat.” aldus Jordi over zijn nieuwe single.

De 21-jarige Jordi Falcon timmert inmiddels alweer enkele jaren aan de weg. Hij bracht diverse singles en videoclips uit, heeft inmiddels een goed gevulde agenda en deed meer bekendheid op dankzij zijn deelname aan het programma ‘Bloed Zweet En Tranen’. Het zingen werd de geboren Boschenaar als zoon van de bekende zanger Franky Falcon met de paplepel ingegoten.

De bijbehorende videoclip van “Waanzinnig” is inmiddels volop te bewonderen.

ROBERT PATER - ALS EEN MEEUW IN DE WIND

RobertPaterMeeuw150

(31 maart 2016) Na de succesvolle singles “Waarom Ben Jij Nooit Op Zondag Vrij”, “Mooie Madonna”, “Helena”, “Een Roos In De Morgen” en “Laat Mij Maar Gaan” heeft Robert Pater weer een nieuwe knaller van een plaat, getiteld "Als Een Meeuw In De Wind".  Het betreft een remake van een klassieker Arne Jansen die er in de jaren ‘80 de hitlijsten mee bestormde 

Ook Robert hoopt natuurlijk met de vette sound van producer Harald Queens hoog te scoren met het nummer.
De single verschijnt via CD Hamster Music en de plugging/promotie ligt wederom in handen van Casper Janssen Music Promotion. De videoclip is inmiddels volop te zien op de clipkanalen.

Wil jij op de hoogte blijven van alles rondom Robert Pater Volg hem dan op Facebook

 GLENN VAN DOOREN - LIEVER DAN LIEF

GlennvanDoorenLiever150

(31 maart 2017) Met “Liever Dan Lief” presenteert Glenn van Dooren vol trots zijn tweede single.

De 22-jarige Glenn is een veelbelovende zanger die zijn zangcarrière in 2013 startte in een kroeg in zijn woonplaats Helmond. En met succes; de aanvragen volgden elkaar in hoog tempo op.
Twee jaar later besloot Glenn mee te doen aan het tv-programma “Bloed, Zweet en Tranen”.

In de studio van zanger Frank van Etten nam Glenn zijn eerste single op: “Of Hou Je Van Bier” waarmee zijn eerste kroegenhit een feit was. Op het downloadplatform van SBS heeft de single 3 weken lang op nummer 1 gestaan met boekingen op grote evenementen als gevolg.

Inmiddels is het tijd voor een nieuwe single van Glenn van Dooren; samen met het producersteam Sonic Solutions nam Glenn “Liever Dan Lief” op, welke nu verschijnt. De eerste reacties zijn zeer positief te noemen en insiders voorspellen Glenn dan ook een gouden toekomst.  

MARCO TOMASSEN - JE HART IS WEER OP JACHT

MarcoTomassenJeHart150

(31 maart 2017) “Je Hart Is Weer Op Jacht” is de titel van alweer de vijfde single van de Utrechtse zanger Marco Tomassen. Hiermee heeft Marco een heerlijke dansbare voorjaarssingle in handen. Marco is al sinds zijn jeugd intensief bezig met muziek. Hij bespeelt diverse instrumenten, maar zingen is zijn grootste passie.

“Je Hart Is Weer Op Jacht” is geproduceerd door Sonic Solutions en de tekst werd geschreven door Colin Heikens (Colin Alexander).

Op korte termijn zal er ook een videoclip verschijnen van “Je Hart Is Weer Op Jacht”.

KOBUS ENGELS - IK LEEF MIJN DROOM MET JOU

KobusEngelsDroom150

(24 maart 2017) “Ik Leef Mijn Droom Met Jou” is de splinternieuwe single van de uit Arnhem afkomstige zanger Kobus Engels. Eerder wist Kobus al successen te scoren met liedjes als “Want Als Ze Danst” en “Jij Bent Wat Ik Wil”.  “Ik Leef Mijn Droom Met Jou” is een uiterst hitgevoelige track welke geproduceerd is door topproducer Jeroen Dirksen (bekend van o.a. Thomas Berge). Het resultaat is een herkenbare, zomerse en ritmische plaat welke ongetwijfeld de weg naar het publiek zal weten te vinden. Kobus Engels zal d.m.v. een uitgebreide tour door Nederland zijn single aan het publiek presenteren.

“Ik Leef Mijn Droom Met Jou” verschijnt op het label Hit It! Music en er is natuurlijk ook een bijbehorende videoclip gemaakt die momenteel volop te bewonderen is op de clipkanalen.

 RAMON PRINS - BEN IK TE MIN

RamonPrinsBenIkTeMin150

(24 maart 2017) Met “Ben Ik Te Min” debuteert de in Zierikzee geboren en in Vrouwenpolder woonachtige 31-jarige zanger Ramon Prins op overtuigende wijze. Nadat Ramon in contact kwam met het succesvolle producers team Sonic Solutions ging het allemaal snel. Er werd gekozen om de legendarische Armand klassieker “Ben Ik Te Min” in een nieuw hedendaags vrolijk jasje te steken met een hitgevoelige single als resultaat. Hiermee zet Ramon Prins zijn eerste professionele stappen naar succes in de muziekwereld. Naast zijn ambities als zanger is Ramon tevens eigenaar van zijn eigen geluidsbedrijf ‘Prins Sound & Light’ waarmee hij ook zorgt dat collega artiesten goed uit de verf komen op de bühne. Cannonball Media verzorgde de videoclip van “Ben Ik Te Min” welke verschijnt via het label Hit It! Music.

MAIKEL TEN VOORDE - ALS HET OM DE LIEFDE GAAT

MaikelTenVoordeLiefde150

(17 maart 2017) De 27-jarige Maikel ten Voorde uit Enschede verwierf bekendheid als winnaar van het SBS programma Beat It, waar hij onder begeleiding van Gerard Joling de eerste prijs in de wacht wist te slepen. Maikel begon zijn zangcarrière op 15-jarige leeftijd toen hij als gastzanger optrad bij de band Perplex. Sindsdien heeft hij enkele singles uitgebracht. In 2011 scoorde hij een grote hit met “Mijn Vriend Sinterklaas”, waarmee hij hoge posities in de landelijke hitlijsten wist te veroveren.

Met de nieuwe single “Als Het Om De Liefde Gaat” slaat Maikel, onder leiding van topproducer Edwin van Hoevelaak (bekend van o.a. Jeroen van der Boom, René Froger, André Hazes jr., Thomas Berge, Gerard Joling e.v.a.) een nieuwe weg in en levert hij hiermee een topproduct af. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. De release wordt ondersteund door een prachtige videoclip en hiermee lijkt Maikel ten Voorde helemaal klaar voor een volgende stap in zijn carrière. 

JOHAN FABER - ONBEREIKBAAR

JohanFaberOnbereikbaar150

(17 maart 2017) Johan Faber, geboren in een van de gezelligste volksbuurten van Arnhem, groeide op met de microfoon in de hand. Al vanaf zijn kindheid deed hij mee aan diverse talentenjachten en sleepte daarmee diverse prijzen in de wacht. Later nam hij deel aan de Soundmixshow waar hij op voortreffelijke wijze “Kronenburg Park” van de Frank Boeijen Groep vertolkte. 

Vele optredens volgden en uiteindelijke belandde Johan in de band Melody, die al snel gevraagd werden voor grote evenementen in Duitsland en heel Nederland.

Na 20 jaar in een band gezongen te hebben koos Johan echter weer voor een solo carrière. Met zijn prachtige warme stem weet hij ieder publiek in vervoering te brengen en mocht hij voorprogramma’s verzorgen voor grootheden als Rob de Nijs en Willeke Alberti.

Nu is het dan tijd voor de prachtige opvallende single “Onbereikbaar” waarvoor Diane Theunissen een sublieme tekst schreef. De productie lag in handen van het team van Sonic Solutions. Met “Onbereikbaar” heeft Johan Faber een fantastische single in handen waarmee Johan in de komende periode ongetwijfeld hoge ogen zal gooien. 

GERTJAN WELS - SPECIAAL VOOR JOU (album)

GertjanWelsSpeiciaal150

(10 maart 2017) “Speciaal Voor Jou” is de titel van het debuutalbum van Gertjan Wels, welke verschijnt via Hit It! Music. De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf bekendheid door singles zoals “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, “Deze Ene Nacht” en “Zigana”, waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Het leverde hem vele optredens op door het land.

Gertjan zag een droom uiteen spatten toen een knieblessure een abrupt einde maakte aan de ambities te slagen als voetballer bij N.E.C. Naast zijn maatschappelijke carrière werkt Gertjan sinds 2006 aan zijn tweede droom: zingen. “Ik ben blij om nu samen met Hit It! Music een volgende stap in mijn carrière te maken, en ik kijk ontzettend uit naar deze samenwerking” vertelt Gertjan trots. De videoclip van de nieuwe single “Ga Jij Maar Weg” draait inmiddels volop op de bekende clipkanalen, en de single is op diverse radio stations opgenomen in de playlist.

Het album “Speciaal Voor Jou” is geproduceerd door Willem Laseroms in de befaamde Soundwise Studios van Fluitsma & van Tijn. Samen met Laseroms is Gertjan verantwoordelijk voor de composities.

“Speciaal Voor Jou” is een divers album geworden van levenslied naar feestmuziek en van ballads naar poppy songs. 

JAMIE VAN BOXTEL - IK BEN VERLIEFD

JamieVerliefd150

(23 februari 2017) De 12 jarige uit Vlijmen afkomstige Jamie van Boxtel heeft met “Ik Ben Verliefd” een vrolijke voorjaarssingle in handen. Jamie van Boxtel beschikt over een natuurlijk talent wat op zijn jonge leeftijd al tot uiting komt. Zingen is dan ook, samen met voetbal en vissen, zijn grote passie en hij droomt ervan om de top te bereiken. Eerder verschenen er van Jamie van Boxtel al drie singles, waaronder “Dit Liedje”,  waarmee hij de aandacht op zich wist te vestigen en was hij te horen en te zien op radio en TV.

De nieuwe single “Ik Ben Verliefd” is wederom geproduceerd door Mario Veltman en werd geschreven door Pascal de Vormer. Hiermee zal Jamie ongetwijfeld weer vele zieltjes voor zich winnen. De videoclip van “Ik Ben Verliefd”, waarin een rol is weggelegd voor niemand minder dan Stanley Hazes, is inmiddels volop te zien op de clipkanalen en van Jamie van Boxtel zullen we nog veel gaan horen. 

CHARELLE - LEEF VANDAAG

CharelleLeefVandaag150

(17 februari 2017) De Bossche zangeres Charelle scoorde onlangs in duet met Franky Falcon een enorme hit die in vele hitlijsten wekenlang op de nummer 1 positie wist te vertoeven, en uitgroeide tot een enorme airplay-  en kroegen-hit. Nu presenteert de 23-jarige Charelle solo de opvolger van deze hit met de single “Leef Vandaag”. Wederom bevat deze single alle ingrediënten om een klapper van jewelste te worden; vrolijk, herkenbaar, pakkend en natuurlijk wederom voortreffelijk gezongen door deze veelbelovende zangeres. Hiermee laat Charelle zien ook als solo zangeres haar “mannetje” te staan. Charelle treedt hiermee in de voetsporen van grote zangeressen zoals Corry Konings, Marianne Weber en Sieneke. Insiders voorspellen haar dan ook een grote toekomst.

De productie van “Leef Vandaag” lag wederom in handen van het succesvolle team van Sonic Solutions en de accordeonpartijen werden ingespeeld door niemand minder dan Manfred Jongenelis.

“Leef Vandaag” wordt ondersteund door een prachtige videoclip, welke geschoten is door Cliphuis. Vanaf 17 februari is de single te downloaden en te streamen via alle bekende download- en streamings portals. 

 

RON BESSELINK - EEN LACH VAN JOU

RonBesselinkEenLach150

(17 februari 2017) Na het succes van “Nee, Jij Kan Mij Niets Leren” presenteert Ron Besselink met “Een Lach Van Jou” een waardige opvolger. De single werd wederom geproduceerd door Mario Veltman en verschijnt via Hit It! Music.

Ron Besselink won ruim 10 jaar geleden het “Bossche Levenslied” en sindsdien verschenen er diverse singles van hem. Met de vorig jaar verschenen “Nee, Jij Kan Mij Niets Leren” scoorde hij zijn grootste hit tot nu toe. De verwachtingen van de nieuwe single “Een Lach Van Jou” zijn dan ook hoog gespannen, en de verwachting is dat ook deze single weer volop op de radiozenders en in de kroegen gedraaid zal worden.

Een  passende videoclip draait volop op de clipkanalen. (www.ronbesselink.nl)

 

GERTJAN WELS - GA JIJ MAAR WEG

GertjanWelsGaJijMaarWeg150

(17 februari 2017) Als voorloper van het in maart te verschijnen debuutalbum van Gertjan Wels “Speciaal Voor Jou” verschijnt de single "Ga Jij Maar Weg". De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf bekendheid met singles zoals “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, “Vanavond”, “Deze Ene Nacht” en “Zigana” waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Het leverde hem vele optredens op in het land. Zo zal Gertjan op 25 maart a.s. te zien zijn in het “Rondje Van De Regio” tijdens het Mega Piraten Festijn in Nijmegen.

Met “Ga Jij Maar Weg” heeft Gertjan een topsingle in handen en een prima visitekaartje voor zijn te verschijnen album.


VADER ABRAHAM - DAT IS GOED ZO

VaderAbrahamDatIsGoed150

(10 februari 2017) In 2016 verraste Vader Abraham vriend en vijand met zijn carnavalshit “Wittewattetis Gewittetnie”! Met een ouderwets goed en vooral aanstekelijk liedje, kreeg hij heel carnavalminnend Nederland aan het dweilen. En ook al was de titel oer-Brabants, dat bleek geen enkele belemmering om echt overal uit volle borst mee te zingen !

Ook dit jaar komt Vader Abraham met een heel verrassend liedje. De melodie van dit wereldberoemde nummer, werd door Pierre van een nieuwe, supersterke tekst voorzien en dankzij een wederom aanstekelijk arrangement werd zo een nieuwe carnavalsklassieker geboren! De zoveelste hit op de palmares van Vader Abraham!

Wij kunnen nog zo hard ons best doen om uit te leggen, wat voor een geweldige hit dit is, maar luister en overtuig uzelf ! Ook in 2017 zal Vader Abraham weer volop met carnaval te horen zijn. Wees daar maar zeker van! En dat is goed zo!


 PARTYFRIEX - JOHN ( MET Z'N ACCORDEON)

PatyfrieXJohn150

(10 februari 2017) Bart en Tom van PartyfrieX zijn wederom naar de alom bekende Goldfinger Studio’s in Best getrokken waar ze met Waylon van der Heijden weer een knaller van jewelste produceerden, getiteld “John (Met Z’n Accordeon)”.

PartyfrieX behoort tegenwoordig tot de veelgevraagde feestacts die ons land rijk is. Tijdens hun optredens weten ze menige tent volledig op zijn kop te zetten.

Inmiddels hebben de heren van PartyfrieX al menige feesthit op hun naam staan, zoals “Deze Kroeg (Ya Ya Yippie)”, “Turbonaise” en “Handen Omhoog” en binnenkort zal heel het land luidkeels meezingen met “John (Met Z’n Accordeon)”.

Hiermee zullen de heren volop te horen zijn tijdens het komende carnaval en in de feesttenten en après ski gebieden.

BRIAN VOET - ALLES

BrianVoetAlles150

(10 februari 2017) Het is 2010, als de uit het Brabantse Oss afkomstige Brian Voet voor het eerst in aanraking komt met het artiestenvak. Hij zingt het nummer “Kleine Jongen” van André Hazes. Met passie brengt hij het lied en vanaf dat moment weet Brian het zeker, het worden van artiest is zijn droom.

Vanaf dat moment is hij bezig met muziek en beheerst het zijn leven. Dagenlang zingen in zijn eigen ingerichte kamer vol muziekapparatuur. Ook het bezoeken van concerten wordt routine, met als droom zelf ooit een concert te mogen geven.

In 2016 grijpt Brian officieel de microfoon vast en maakt hij een échte start met zijn muzikale carrière. Inmiddels beschikt hij over een goed gevulde agenda met optredens waarin hij zijn publiek op de juiste manier weet te raken.

Als de inmiddels 23-jarige Brian in contact komt met producers John van de Ven en Roel Jongenelen gaat het snel. Inmiddels is de debuutsingle “Alles”, geschreven door Brian zelf i.s.m. Roel Jongenelen, een feit; een kwaliteitsproduct waarmee nu heel Nederland en Vlaanderen kennis kan maken met Brian Voet.Deze site is gemaakt met Webklik.nl