CHRIS ALFABETH - KOKOSNOOT FRIKANDEL

(2 oktober 2020) Na de uitstekende reacties op de single ‘Lik Eens Ff Lekker Aan Mijn Lolly’ van afgelopen zomer presenteert de in ’s Hertogenbosch geboren zanger/entertainer Chris Alfabeth met ‘Kokosnoot Frkandel’ alweer een nieuwe knaller! Samen met producer Manfred Jongenelis stak hij het aloude ‘Kokosnoot Frikandel’ van Rossa Nova (geschreven door Tol Hansse) in een gloednieuw jasje.

Chris Alfabeth is als DJ, presentator en entertainer al jarenlang actief en wist in het carnavalscircuit enkele hitjes te scoren. In het dagelijkse leven werkt Chris als ijscoman in een ijscowagen.

Ron Schmid van VisualsMedia schoot een uiterst passende videoclip bij ‘Kokosnoot Frikandel’.

Chris Alfabeth zal met ‘Kokosnoot Frikandel’ dan ook ongetwijfeld in de komende periode op veel belangstelling kunnen rekenen.


CHRIS ALFABETH - LIK EENS EFFE LEKKER AAN MIJN LOLLY

(14 augustus 2020) Chris Alphabet werd 51 jaar geleden geboren in ’s Hertogenbosch. Als DJ, presentator en entertainer is hij al jarenlang actief en wist in het carnavalscircuit enkele hitjes te scoren. In het dagelijkse leven werkt Chris als ijscoman in een ijscowagen, en in de nieuwe single ‘Lik Een Effe Lekker Aan Mijn Lolly’ worden beide werelden samen gevoegd. En wie heeft er nu geen zin in een heerlijke verfrissende ijslolly met deze tropische temperaturen? Manfred Jongenelis produceerde het geheel en Ron Schmid van VisualsMedia schoot er een uiterst passende videoclip bij.

Chris Alphabet zal met ‘Lik Eens Effe Lekker Aan Mijn Lolly’ dan ook ongetwijfeld in deze periode in menige camping kantine en op camping feestjes door de luidsprekers schallen.


Deze site is gemaakt met Webklik.nl