DANNY ROBBEN - ANGELINA

DannyRobbenAngelina250

(24 juni 2016) Met “Angelina” presenteert de gezelligste zanger van Brabant, Danny Robben, alweer zijn derde single. “Angelina” is de opvolger van “1, 2, 3” waarmee Danny in het voorjaar van 2016 succes wist te boeken en is wederom een productie van Harald Queens (bekend o.a. Rudy de Wit, Colinda, Havenzangers 2.0, Tamara Tol, Jan van Est, Dirk Meeldijk, Raymon Hermans e.v.a.). Hiermee weet Danny wederom de juiste feestelijke snaar te raken.

Danny Robben staat bekend als een heus podiumdier en weet overal waar hij optreedt een enorm feest te bouwen. Het uiterst vrolijke en catchy “Angelina” zal hier zeker toe bijdragen. 


DANNY ROBBEN - 1, 2, 3

DannyRobben123250

(18 september 2015) De uit het Brabantse Uden afkomstige zanger Danny Robben is al zo’n jaren actief als artiest met een drukbezette agenda. Vorig jaar verscheen Danny’s debuutsingle “Oh Ja Die Allemaal”, en nu is het tijd voor een ijzersterke opvolger, getiteld “1, 2, 3”. Muziek is Danny’s grote passie en als Danny ergens komt waar live muziek is dan begint het te kriebelen. Inmiddels is Danny een veelgevraagd artiest, die ieder feest op zijn kop zet.
"1, 2, 3," is de vrolijke plaat waarmee Danny Robben ongetwijfeld hoge ogen zal gooien. Voor de productie tekende niemand minder dan topproducer Harald Queens.


DANNY ROBBEN - O JA DIE ALLEMAAL

DannyRobbenOJa250

(19 september 2014) De uit het Brabantse Uden afkomstige zanger Danny Robben is al zo’n 13 jaar actief als artiest. Muziek is Danny’s grote passie en als Danny ergens komt waar live muziek is dan begint het te kriebelen. Inmiddels is Danny een veelgevraagd artiest, die ieder feest op zijn kop zet.
"O Ja Die Allemaal" is de heerlijke debuutsingle waarmee Nederland en België kennis zal maken met zanger en entertainer Danny Robben.

HitIt250


Deze site is gemaakt met Webklik.nl