DE MANNEN VAN BRABANT - LIEVER LAF DAN DOOD

MvBLiever250

(31 januari 2014) Wederom weten De Mannen van Brabant een dijk van een single te releasen rondom de carnavalsperiode. Met 'Liever laf dan dood' brengen de heren een meer dan feestelijke single uit die hen langs vele buurthuizen, kroegen en feesttenten zal leiden rondom de carnaval. De track is een cover van de populaire feestband Pater Moeskroen. . Al sinds 2009 timmert De Mannen van Brabant muzikaal aan de weg; ze wonnen de carnavalshit van 2009 bij Radio538, traden diverse keren op tijdens de Nijmeegse Vierdaagse, het WK Beach Volleybal in Den Haag, de Tilburgse Kermis en vele kroegen en feesttenten. De Mannen van Brabant brengen overal een feestje mee naar toe. Hun eerdere singles ‘Confetti & Slingers’, ‘Ik heb je lief’, ‘Er loopt een cowboy door Tirol’, ‘Ik geef niks meer om jou’, ‘Drank maakt je mooi’ en de laatste single 'Goede been, Verkeerde bed' zijn zowel in het land bij publiek als bij de radiozenders. Thars en Jitse zijn al sinds de jaren 80 beste vrienden van elkaar en Nederlandse feestmuziek zal altijd hun bindende factor zijn.

 Rondom de release van 'Liever laf dan dood' zullen De Mannen van Brabant veelvuldig op Tv te zien en horen zijn, de heren zullen te gast zijn bij o.a. Oranje Toppers Carnaval, 3 Urkes Vurraf van Omroep Brabant, RTV Midden Brabant. Daarnaast zullen ze een radiotour doen langs diverse radiozenders.


DE MANNEN VAN BRABANT - GOEDE BEEN, VERKEERDE BED

MannenGoedeBeen250

(17 januari 2013) Met ‘Goede been, verkeerde bed’ zetten De Mannen van Brabant een logische vervolg neer op de single ‘Drank maakt je mooi’. De track is een cover van de populaire act Mooi Wark en heeft een extra feestelijke beat mee gekregen.

De Mannen van Brabant brengen overal een feestje mee naar toe. Hun eerdere singles ‘Confetti & Slingers’, ‘Ik heb je lief’, ‘Er loopt een cowboy door Tirol’, ‘Ik geef niks meer om jou’ en ‘Drank maakt je mooi’ zijn zowel in het land bij publiek als bij de radiozenders.

Al sinds 2009 timmert De Mannen van Brabant muzikaal aan de weg; ze wonnen de carnavalshit van 2009 bij Radio538, traden diverse keren op tijdens de Nijmeegse Vierdaagse, het WK Beach Volleybal in Den Haag, de Tilburgse Kermis en vele kroegen en feesttenten. Thars en Jitse zijn al sinds de jaren 80 beste vrienden van elkaar en Nederlandse feestmuziek zal altijd hun bindende factor zijn. (ABC Entertainment)

Meer informatie over De Mannen van Brabant: www.demannenvanbrabant.nl


Deze site is gemaakt met Webklik.nl