DENNIS CORNELISSEN - PUUR ALS GOUD

DennisCornelissenPuurAlsGoud250

(10 februari 2017) De in 1992 geboren Friesche zanger Dennis Cornelissen heeft inmiddels diverse successingles op zijn naam, en Dennis is allang geen onbekende meer voor de liefhebber van de Nederlandstalige muziek. Eerder verschenen singles als “Een Zomer Lang”, “Schreeuw, Leef”, “Je Veux’ (Ik Wil)”, “Boem Boem Boem”, “Knokken” en “1001 Zoenen” welke nog altijd volop gedraaid worden door de radiostations. Dennis Cornelissen was dan ook vaste gast van menig hitlijst terwijl zijn in 2011 verschenen debuutalbum “In Vuur En Vlam” ook uitstekend is ontvangen.


Deze 23-jarige in Haulerwijk woonachtige jongeman, door de media al veelvuldig aangemerkt als hét aanstormende talent van ons land, brengt nu op het Hit It! Music label de single “Puur Als Goud” op de markt. De productie lag in handen van Arjan Venemann en de mastering werd gedaan door Hans Aalbers Recordings. Een catchy single waarmee Dennis weer terug is van weggeweest.  


DENNIS CORNELISSEN - WAAROM WAARVOOR

DennisCornelissenWaarom250

(30 oktober 2015) De in 1992 geboren Friesche zanger Dennis Cornelissen heeft inmiddels diverse successingles op zijn naam, en Dennis is allang geen onbekende meer voor de liefhebber van de Nederlandstalige muziek. Eerder verschenen singles als “Een Zomer Lang”, “Schreeuw, Leef”, “Je Veux’ (Ik Wil)”, “Boem Boem Boem”, “Knokken” en “1001 Zoenen” welke nog altijd volop gedraaid worden door de radiostations. Dennis Cornelissen was dan ook vaste gast van menig hitlijst terwijl zijn in 2011 verschenen debuutalbum “In Vuur En Vlam” ook uitstekend is ontvangen.

Deze 23-jarige in Haulerwijk woonachtige jongeman, door de media al veelvuldig aangemerkt als hét aanstormende talent van ons land, brengt nu op het Hit It! Music label de single “Waarom Waarvoor” op de markt. Een gevoelige poppy single, uiterst geschikt voor deze tijd van het jaar en dus zijn de verwachtingen hooggespannen. Kortom, Dennis Cornelissen is helemaal terug!  

Meer informatie over deze zanger is te vinden op www.denniscornelissen.nl

DENNIS CORNELISSEN - 1001 ZOENEN

DennisCornelissen1001250

(18 maart 2015) Friese Dennis Cornelissen brengt nieuwe single uit !

25 april a.s. presenteert Dennis Cornelissen bij de Postwagen in Tolbert zijn allernieuwste single; ‘1001 Zoenen’. Het is misschien eventjes wat stiller geweest rond deze in 1992 geboren Fries maar met diverse successingles op zijn naam, is Dennis allang geen onbekende meer voor de liefhebber van de Nederlandstalige muziek. Eerder verschenen singles als ‘Een zomer lang’, ‘Waarom waarvoor’, ‘Schreeuw, Leef’, ‘Je Veux’ (Ik wil), ‘Boem Boem Boem’ en ‘Knokken’ zijn- en worden in ons land nog altijd volop gedraaid door de radiostations. Tussen 2010 en 2013 was Dennis Cornelissen dan ook vaste gast van menig hitlijst terwijl zijn in 2011 verschenen debuutalbum ‘In vuur en vlam’ ook uitstekend is ontvangen.

Deze 22-jarig in Haulerwijk woonachtige jongeman, door de media al veelvuldig aangemerkt als hét aanstormende talent van ons land, brengt nu op het Rood-Hit-Blauw label de single ‘1001 Zoenen’ op de markt. Een single met een heel hoog meezinggehalte, muzikaal aangekleed in een fris en toegankelijk Nederpop-stijltje en dus zijn de verwachtingen hooggespannen. Kortom, Dennis Cornelissen is helemaal terug!  

Meer informatie over deze zanger is te vinden op www.denniscornelissen.nl

1001 Zoenen…..alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!


Deze site is gemaakt met Webklik.nl