DENNIS JONES - LAAT ME NIET ALLEEN VANNACHT

(20 oktober 2017) Met ‘Laat Me Niet Alleen Vannacht’ verschijnt er weer een typische Dennis Jones single waarin de reggae de boventoon viert, en is de opvolger van het disco-achtige ‘Wat Ik Ook Doe’ waarmee Dennis de afgelopen zomer veelvuldig te horen was. In het verleden wist Dennis regelmatig successen te behalen met reggae achtige liedjes zoals de Engelstalige ‘Don’t Wanna Give Up’  (1988) en ‘Heart Of Gold’ (1991), maar ook in de Nederlandse taal met o.a. ‘De Zon Die Zal Schijnen’ (2008). “Reggae blijft tijdloze muziek, en ik kreeg regelmatig de vraag wanneer ik weer eens met een reggae liedje zou komen. Aan die vraag heb ik nu gehoor gegeven met ‘Laat Me Niet Alleen Vannacht’”, verklaart Dennis Jones. Deze remake van de Kris Kristofferson klassieker ‘Help Me Make It Through The Night’ werd door Ans Bouter voorzien van een Nederlandse tekst. “Normaal gesproken schrijf ik mijn teksten zelf, maar Ans had zo’n prachtige vertaling gemaakt, die de essentie van de originele Engelse tekst zo treffend benaderde, dat ik dit zelf niet beter had kunnen doen. Ans heeft een hele mooie tekst afgeleverd.” aldus Dennis. Als tweede track op deze release staat de Engelstalige versie.

De productie van ‘Laat Me Niet Alleen Vannacht’ lag in vertrouwde handen van Kees Tel en Cannonball Media verzorgde de videoclip.

DENNIS JONES - WAT IK OOK DOE / LAY LOVE ON YOU

DannisJonesWatIkOokDoe250

(2 juni 2017) Precies op zijn 50-ste verjaardag (2 juni) verschijnt de nieuwe single van Dennis Jones, “Wat Ik Ook Doe”. Het is de opvolger van de single “Vuurwerk” en hiermee heeft Dennis een zomerse, vrolijke, herkenbare en dansbare single in handen. Het betreft een remake van de discohit “Lay Love On You” van Luisa Fernandez uit 1978, welke Dennis zelf van een Nederlandse tekst voorzag. Tevens heeft Dennis ook de Engelstalige versie opgenomen.  De productie van de single lag wederom in handen van Kees Tel. “Toen ik een tijd geleden nog eens door mijn oude vinyl singles snuffelde kwam ik dit singletje tegen, welke ik als kind grijs gedraaid heb. Het liedje blijkt nog steeds te staan als een huis, en net als vroeger, wordt ik hier helemaal vrolijk van” aldus Dennis Jones. Wederom deed Dennis een beroep op de internationaal befaamde producer/remixer Matt Pop (bekend van o.a. Erasure, RuPaul, Hazell Dean, Kylie Minogue, Samantha Fox, Sonia, Lonnie Gordon, Nikki French, Cilla Black, Mai Tai, Luv’ e.v.a.) die zowel de Nederlandstalige als Engelstalige versie van spetterende dance remixen voorzag. Dus zet de dansschoenen maar vast klaar voor de nieuwe Dennis Jones “Wat Ik Ook Doe”…


DIRK & DENNIS - HEEL DE KROEG OP STELTEN

DirkDennisKroeg250

(6 januari 2017) Dirk & Dennis zijn beide twee ras artiesten die afzonderlijk hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. Maar daar gaat het nu niet om, want Dirk & Dennis hebben nu hun krachten gebundeld voor een onvervalste carnavalskraker "Heel De Kroeg Op Stelten". Frank van Kempen uit Nieuwkuijk schreef dit lied, en Frank verdiende reeds zijn sporen als liedjesschrijver van diverse carnavalsliedjes. Zijn composities wisten in het verleden immers regelmatig hoge ogen te gooien tijdens het beroemde Knotskraker Festival, het befaamde festival waar de beste carnavalsliedjes van Brabant gekozen werden. 

O.l.v. topproducer Kees Tel werd "Heel De Kroeg Op Stelten" in een pakkend arrangement gestoken en hiermee hebben Dirk & Dennis een geweldige carnavalshit in handen. In Café De Pul in Nieuwkuijk werd een bijpassende videoclip geschoten welke inmiddels volop te bewonderen is op de bekende clipkanalen. Het carnavalsseizoen 2017 is hiermee officiëel geopend...

DENNIS JONES - VUURWERK (Matt Pop Remixes)

DennisJonesVuurwerk250

(30 december 2016) De nieuwe single “Vuurwerk” van Dennis Jones is momenteel veelvuldig op de radio stations te horen. Nu verschijnen er exclusieve remixes van “Vuurwerk”, welke gemaakt zijn door de internationaal bekende Matt Pop (bekend van o.a. Erasure, RuPaul, Hazell Dean, Kylie Minogue, Samantha Fox, Sonia, Lonnie Gordon, Nikki French, Cilla Black, Mai Tai, Luv’ e.v.a.) Tevens maakt Matt Pop vele remixen voor het befaamde Engelse Allmighty Records label en is hij bekend vanwege zijn sublieme onofficiële ABBA mixen. Voor “Vuurwerk” van Dennis Jones maakte Matt Pop melodieuze, harmonieuze en uiterst dansbare remixen voor de dansvloer. 

“Vuurwerk” is dan ook dé perfecte plaat om 2017 mee in te luiden.


DENNIS JONES - VUURWERK

DennisJonesVuurwerk250

(25 november 2016) Met de nieuwe single “Vuurwerk” neemt Dennis Jones alvast een voorsprong op de naderende jaarwisseling en heeft hiermee een klapper van jewelste in handen. “Vuurwerk” is een energieke en pakkende song, geschreven en geproduceerd door Kees Tel, de man die eerder verantwoordelijk was voor vele grote hits van o.a. Gerard Joling en René Schuurmans. “Toen Kees Tel me dit liedje voorspeelde wist ik meteen dat ik deze wilde opnemen. De vrolijkheid en energie van deze song werkt zeer aanstekelijk en blijft lekker hangen.” aldus Dennis over “Vuurwerk”.

Redgellmedia verzorgde een spectaculaire videoclip, die letterlijk voor het nodige vuurwerk zorgt. “Vuurwerk” is dan ook dé perfecte plaat om 2017 mee in te luiden.


DENNIS JONES - ONDERSTEBOVEN (REMIXES)

DennisJonesOnderstebovenRemixesSmall250

(7 oktober 2016) Met het de eigen compositie “Ondersteboven” scoorde Dennis Jones in de afgelopen maanden wederom een flinke airplayhit op de talloze radiozenders die ons land kent. Nu komt Dennis Jones met exclusieve remixen van “Ondersteboven” geremixed door niemand minder dan DJ Henry’s Feesjuh (Henry Gerritsen, bekend van o.a. “Goeiemoggel”) en Sonic Solutions (het team dat o.a. al jaren succesvolle party remixen verzorgt voor o.a. Henk Dissel). DJ Henry’s Feesjuh verzorgde een moombahton/reggeaton achtige aanpak, welke uiterst geschikt is voor de dansvloer. Sonic Solutions gaf de track iets meer tempo en bracht wat dance invloeden toe, waardoor “Ondersteboven” nóg vrolijker en dansbaarder klinkt.

Hiermee levert Dennis Jones een remix single af met remixen die voor ieder wat wils te bieden hebben.DENNIS JONES - ONDERSTEBOVEN

DennisJonesOndersteboven250

(3 juni 2016) Met “Ondersteboven” heeft Dennis Jones een knaller van een zomerhit in handen, en een geweldige opvolger van zijn single “Het Voelt Zo Goed (Zo Moet Het Blijven)”. Dit keer schreef Dennis zélf de tekst én muziek van zijn nieuwe single, welke uiteraard weer onder vakkundige productionele leiding van Kees Tel is opgenomen. ”In het verleden maakte ik regelmatig Nederlandse teksten op bestaande liedjes, zoals “Pak Me Kus Me” en “De Zon Die Zal Schijnen”. Nu met een geheel eigen compositie is het allemaal tóch weer extra spannend. Kees Tel inspireerde me hiertoe en drong er op aan om nu eens voor een geheel eigen liedje te kiezen. Ik ben benieuwd hoe het publiek hier op gaat reageren. ” vertelt Dennis over zijn nieuwe single

“Ondersteboven” is een uiterst dansbaar nummer met hele zomerse blazers (o.a. van het Metropole orkest) en nodigt snel uit tot meezingen.

Met “Ondersteboven” kan Dennis ongetwijfeld weer een succes toevoegen aan zijn inmiddels indrukwekkende rij van hitsingles.

Uiteraard heeft Dennis voor “Ondersteboven” weer een passende videoclip gemaakt, welke in de komende maanden volop te zien zal zijn op de bekende clip-kanalen.

Met Dennis Jones en “Ondersteboven” kan de zomer beginnen…

DENNIS JONES - HET VOELT ZO GOED (ZO MOET HET BLIJVEN)

DennisJonesVoeltZoGoed250

(8 januari 2016) Met “Het Voelt Zo Goed (Zo Moet Het Blijven)” begint Dennis Jones het nieuwe jaar met een gloednieuwe single. “Het Voelt Zo Goed (Zo Moet Het Blijven)” is een gezellige feestplaat die na één keer beluisteren niet meer uit je hoofd gaat en gemakkelijk uitnodigt tot meezingen.

Nadat Dennis Jones eind 2014 met het album “Een Nieuw Begin”, en de daar vanaf getrokken singles zoals “Jij Bent Mijn Zonneschijn”, “Pak Me Kus Me”, “Red Me Als Je Kan (S.O.S.)”, “’n Doosje Vol Met Liefde” en “Als Suzanne Zachtjes Huilt” successen wist te behalen is het nu weer tijd voor een geheel nieuwe single. Hiervoor schreef Dennis zelf de tekst en dook hij wederom de studio in met zijn vaste producer Kees Tel. Het resultaat is een lekker in het gehoor liggend feestliedje, welke het ongetwijfeld goed zal doen tijdens het komende carnaval en in de feesttenten en après ski gebieden.

Aan de videoclip werd meegewerkt door enkele bekende gezichten uit de Nederlandstalige muziek scene (w.o. Johnny Gold, Dirk Meeldijk, Charelle, ZUS, Rudy de Wit, Yosee, Danny Robben, Johan Vlemmix, Tygo Nendels,Duo Knotsgek, Wally McKey e.v.a.), welke binnenkort volop op de videoclip kanalen te bewonderen zal zijn.


DENNIS JONES - ALS SUZANNE ZACHTJES HUILT

DennisJonesSuzanne250

(4 september 2015) Op veler verzoek verschijnt van Dennis Jones’ album “Een Nieuw Begin” nu “Als Suzanne Zachtjes Huilt” op single. Het is de opvolger van de in Nederland en Vlaanderen succesvolle single “’n Doosje Vol Met Liefde”. Deze track werd geproduceerd en opgenomen door niemand minder dan topproducer Waylon van der Heijden (o.a. Django Wagner, Gerard Joling, Stef Ekkel, Jaman, Jeffrey Heesen, Marianne Weber e.v.a.) in de befaamde Goldfinger Studio. De gitaarpartijen werden ingespeeld door een van Nederland’s beste gitaristen Marcel Fisser, bekend van o.a. Jan Smit, Nick & Simon en TV programma’s zoals “De Zomer Voorbij” en “De Beste Zangers Van Nederland”.

Dennis Jones verwierf eind jaren ’80 bekendheid als winnaar van Veronica’s Pats Boem show en scoorde vervolgens met “Don’t Wanna Give Up” en “Heart Of Gold” stevige Top 40 hits. Enkele jaren geleden stapte Dennis succesvol over naar Nederlandstalig repertoire en scoorde hij o.a. met singles als “Ma Belle Amie”, “Mississippi” (met Pussycat), “De Zon Die Zal Schijnen”, “Ik Maak Van Jou Een Koningin” en “Pak Me Kus Me”.

Onlangs verscheen zijn eerste Nederlandstalige album “Een Nieuw Begin”.

“Als Suzanne Zachtjes Huilt” bevat een herkenbaar geluid en zal herinneringen oproepen aan de jaren ’70 muziek van The Rubettes gecombineerd met Abba achtige piano stukjes en invloeden van Schlager.

Met “Als Suzanne Zachtjes Huilt” zal Dennis de komende maanden weer volop in de belangstelling staan.

DENNIS JONES - 'N DOOSJE VOL MET LIEFDE

DennisDoosje250

(22 mei 2015) Met de single “’n Doosje Vol Met Liefde” keert Dennis Jones terug naar zijn “roots” van zijn succesvolle reggae-achtige singles zoals “Don’t Wanna Give Up” (1988), “Heart Of Gold” (1991) en “De Zon Die Zal Schijnen” (2008). “’n Doosje Vol Met Liefde” is geschreven door Roel Bloks (ook bekend als zanger Roel Thomas)  en Piet van Beurden en afkomstig van Dennis’ nieuwe album “Een Nieuw Begin”. De productie lag in handen van topproducer Kees Tel (bekend van o.a. hits voor Jody Bernal, René Schuurmans en Gerard Joling) “Mijn eerste single “Don’t Wanna Give Up” was een reggae liedje en was in 1988 meteen mijn eerste Top 40 hit. Sindsdien loopt reggae als een rode draad door mijn repertoire en zijn uitgerekend die reggae liedjes mijn grootste hits gebleken. Na mijn laatste twee dansbare singles “Pak Me Kus Me” en “Red Me Als Je Kan (S.O.S.)” vond ik het weer tijd worden voor een reggae-achtige plaat. De zomer komt eraan, en met mooi weer klinkt reggae nou eenmaal nóg lekkerder. Ik kreeg al veel positieve reacties op dit liedje toen mijn nieuwe album een paar maanden geleden verscheen. Eindelijk is hij nu ook uit op single” aldus Dennis over zijn nieuwe single. De videoclip van “’n Doosje Vol Met Liefde” is volop te zien op de clipkanalen.


DENNIS JONES - RED ME ALS JE KAN (S.O.S.)

DennisJonesRedMe250

(14 november 2014) Na het succes van de singles “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (i.s.m. DJ Henry’s Feesjuh) en “Pak Me Kus Me” is Dennis Jones weer helemaal terug. De nieuwe single “Red Me Als Je Kan (S.O.S.)” is net als eerder genoemde singles terug te vinden op zijn nieuwe album “Een Nieuw Begin” en werd wederom opgenomen i.s.m. producer Kees Tel. Hiermee levert Dennis een heerlijke dansbare track af waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Voor de videoclip werd alles uit de kast getrokken en hees Dennis Jones zich zelfs in een heus piraten pak. “Je wil toch een clip die bij het liedje en de inhoud past, maar ik heb lang zitten dubben hoe ik dat moest aanpakken met deze single. De videoclip is opgenomen bij mij thuis in de woonkamer, welke we helemaal omgebouwd hebben tot filmstudio. Redgellmedia heeft er echter iets geweldigs van gemaakt, en de clip zal zeker opvallen. Ik ben erg trots op het eindresultaat.” aldus Dennis.

 “Red Me Als Je Kan (S.O.S.)” is vanaf nu verkrijgbaar op alle downloadportals, en zal de komende maanden veelvuldig te horen en te zien zijn op de Nederlandse en Vlaamse radio- en clipstations. (www.dennisjones.nl / www.hititmusic.nl)

 

DENNIS JONES - PAK ME KUS ME

DennisJonesPakMe250

(25 juli 2014) “Pak Me Kus Me” is de opvolger van de succesvolle single “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (i.s.m. DJ Henry’s Feesjuh) en tevens de voorloper van het nieuwe Dennis Jones album “Een Nieuw Begin”, welke volgende maand zal verschijnen. Met “Pak Me Kus Me” levert Dennis Jones een herkenbare en swingende track af met de nodige jaren ‘70 en ‘80 disco invloeden. “Ik ben zelf opgegroeid met disco muziek en wilde dit graag vertalen naar mijn eigen muziek. Ik ben erg blij met het resultaat” aldus Dennis Jones, die zelf de tekst schreef voor de nieuwe single. De productie lag wederom in handen van Kees Tel. (www.dennisjones.nl / www.hititmusic.nl)
 

 

DJ HENRY'S FEESJUH ft. DENNIS JONES - JIJ BENT MIJN ZONNESCHIJN

HenryDennis250

(17 januari 2014) DJ Henry's Feesjuh van allround top DJ DJ Henry is niet meer weg te denken is op feesten en evenementen en heeft voor de nieuwe single "Jij Bent Mijn Zonneschijn" de krachten gebundeld met zanger Dennis Jones.

DJ Henry is bekend van onder andere de superhit "Goeiemoggel" en was in vele TV programma's te zien zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest Op Het Plein. Met DJ Henry's Feesjuh scoorde hij vorig jaar flinke airplayhits met o.a. "Ik Ben Onderweg" (met Judith Peters) en "Mag Ik Jou Iets Vragen" (met Moskito Claus & DJ Geert).

Dennis Jones is natuurlijk eveneens geen onbekende. Vanaf eind jaren '80 scoort hij regelmatig hits zoals ''Don't Wanna Give Up'', ''Heart Of Gold'' en ''Ma Belle Amie''. Vanaf 2006 behaalt hij met Nederlandstalig repertoire diverse hitnoteringen w.o. "Mississippi'' (samen met Pussycat) (2007), "De Zon Die Zal Schijnen'' (2008), "Cheerio'' (2010), "Doe Een Stapje Naar Voren (met DJ Menno) (2012) en "Ik Maak Van Jou Een Koningin" (2012).

"Jij Bent Mijn Zonneschijn" is een aanstekelijk en vrolijk liedje welke het goed zal doen in de feestenten, maar eveneens erg radiovriendelijk is.

DJ MENNO ft. DENNIS JONES - DOE EEN STAPJE NAAR VOREN

DJMennoDennisJonesStapje250

DJ Menno heeft samen met Dennis Jones de carnavalsklassieker "Doe Een Stapje Naar Voren" van de Deurzakkers in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat is een opzwepende partytrack geworden.

DJ Menno is een jonge upcoming DJ, die momenteel diverse prijzen in de wacht sleept. Zo won hij onlangs de Apres Skihut DJ Contest 2011 en zal hij te zien zijn op Go Apres Ski 2012 in AHOY.

Dennis Jones is natuurlijk geen onbekende. Vanaf eind jaren '80 scoort hij regelmatig hits zoals ''Don't Wanna Give Up'', ''Heart Of Gold'' en ''Ma Belle Amie''. Vanaf 2006 behaalt hij met Nederlandstalig repertoire diverse hitnoteringen w.o. "Mississippi'' (samen met Pussycat) (2007), "De Zon Die Zal Schijnen'' (2008) en "Cheerio'' (2010).

Deze aanstekelijke remake van "Doe Een Stapje Naar Voren'' zal het ongetwijfeld goed doen tijdens carnaval, (Oostenrijkse) apres ski feesten, in feesttenten en aan de Spaanse Costa's. It's Party Time met DJ Menno ft. Dennis Jones!

 


Deze site is gemaakt met Webklik.nl