PETER BORKES & HENRY'S FEESJUH - IK HEB EEN HANGOVER

(12 juli 2019) Na het succes in de partyscene met ‘Hou Me Nog Een Keertje Vast’ hebben Peter Borkes en Henry’s Feesjuh wederom hun krachten gebundeld voor een feestkneiter van jewelste, getiteld ‘Ik Heb Een Hangover’.. Peter Borkes is een naast een geweldige zanger ook een echte muzikant. In 1999 was hij finalist bij de Soundmixshow met zijn vertolking van Elton Johns ‘Candle In The Wind’. Vele jaren was hij drummer en zanger bij het orkest KalibeR. In 2014 nam hij afscheid van het orkest om een solocarrière te beginnen. Als soloartiest heeft hij jaren lang Mallorca en Oostenrijk plat mogen zingen. Peter richt zich dan ook vooral op het Duitse en Nederlandse repertoire, wat altijd een hoog feestgehalte bevat. Peter gaat vol gas! DJ Henry is bekend van onder andere de superhit "Goeiemoggel" en was in vele TV programma's te zien zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest Op Het Plein. Onlangs wist hij samen met zijn levenspartner Judith Peters een enorme hit te scoren met ‘Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder’. Met DJ Henry's Feesjuh scoorde hij vele party klassiekers en flinke airplayhits met o.a. "Ik Ben Onderweg" (met Judith Peters), "Mag Ik Jou Iets Vragen" (met Moskito Claus & DJ Geert) en “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (met Dennis Jones).


PETER BORKES & HENRY'S FEESJUH - HOU ME NOG EEN KEERTJE VAST

(25 februari 2019) Peter Borkes is een naast een geweldige zanger ook een echte muzikant. In 1999 was hij finalist bij de Soundmixshow met zijn vertolking van Elton Johns ‘Candle In The Wind’. Vele jaren was hij drummer en zanger bij het orkest KalibeR. In 2014 nam hij afscheid van het orkest om een solocarrière te beginnen. Als soloartiest heeft hij jaren lang Mallorca en Oostenrijk plat mogen zingen.
Peter richt zich dan ook vooral op het Duitse en Nederlandse repertoire, wat altijd een hoog feestgehalte bevat. Peter gaat vol gas!

 DJ Henry is bekend van onder andere de superhit "Goeiemoggel" en was in vele TV programma's te zien zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest Op Het Plein. Onlangs wist hij samen met zijn levenspartner Judith Peters een enorme hit te scoren met ‘Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder’. Met DJ Henry's Feesjuh scoorde hij vele party klassiekers en flinke airplayhits met o.a. "Ik Ben Onderweg" (met Judith Peters), "Mag Ik Jou Iets Vragen" (met Moskito Claus & DJ Geert) en “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (met Dennis Jones). Momenteel werkt DJ Henry’s Feesjuh druk aan een nieuwe single met Het Feestteam, welke in mei 2019 het levenslicht zal zien.

Peter Borkes en DJ Henry hebben nu hun krachten gebundeld voor ‘Hou Me Nog Een Keertje Vast’ waarmee ze een gewéldige party-knaller neergezet hebben.


DJ HENRY'S FEESJUH ft. ROCKY PAUW - IK LEEF VOOR JOU

HenryRockyLeef250


(8 januari 2016) DJ Henry is bekend van onder andere de superhit "Goeiemoggel" en was in vele TV programma's te zien zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest Op Het Plein. Met DJ Henry's Feesjuh scoorde hij flinke airplayhits met o.a. "Ik Ben Onderweg" (met Judith Peters), "Mag Ik Jou Iets Vragen" (met Moskito Claus & DJ Geert) en “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (met Dennis Jones).


 De in Utrecht in 1987 geboren en in Lexmond woonachtige Rocky Pauw timmert al enige jaren aan de weg. Hij wist bekendheid te vergaren met singles als “Kom Dans De Hele Nacht Met Mij”, “Blauwe Ogen” en “Vanuit Het Niets”. DJ Henry en Rocky Pauw werkten eerder al samen op de single “Oh, Kijk In Mijn Ogen”.


 Voor “Ik Leef Voor Jou” hebben DJ Henry en Rocky de handen wederom ineen geslagen en samen met producer Kees Tel een geweldige single opgenomen. Producer Kees Tel schreef de tekst voor deze single.

DJ HENRY'S FEESJUH ft. ROCKY PAUW - OH KIJK IN MIJN OGEN

HenryRocky250

(7 maart 2015) DJ Henry is bekend van onder andere de superhit "Goeiemoggel" en was in vele TV programma's te zien zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest Op Het Plein. Met DJ Henry's Feesjuh scoorde hij flinke airplayhits met o.a. "Ik Ben Onderweg" (met Judith Peters), "Mag Ik Jou Iets Vragen" (met Moskito Claus & DJ Geert) en “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (met Dennis Jones).

De in Utrecht in 1987 geboren en in Lexmond woonachtige Rocky Pauw timmert al enige jaren aan de weg. Hij wist bekendheid te vergaren met singles als “Kom Dans De Hele Nacht Met Mij”, “Blauwe Ogen” en “Vanuit Het Niets”.

Voor “Oh Kijk In Mijn Ogen” hebben DJ Henry en Rocky de handen ineen geslagen en samen met producer Kees Tel een geweldige single opgenomen. Zangeres Judith Peters schreef de tekst voor deze single.

DJ HENRY'S FEESJUH ft. MOSKITO CLAUS - WIJ KOMEN ERGENS WEER SAMEN

HenryClausSamen250

(2 januari 2014) Eind 2012 verscheen van DJ Henry’s Feesjuh ft. Moskito Claus de prachtige single “Mag Ik Jou Iets Vragen”; een verrassende ballade, welke uitgroeide tot een enorme airplay hit die tot op de dag van vandaag nog met zeer grote regelmaat te horen is op de diverse radio zenders. Nu verschijnt er een zeker zo mooie opvolger getiteld “Wij Komen Ergens Weer Samen”, wat wederom een prachtig gevoelig liedje is.


DJ HENRY'S FEESJUH ft. TIM SCHALKX - TUSSEN KROEGEN EN KERKEN

HHenryTim250

(2 januari 2014) DJ Henry en Tim Schalkx komen elkaar vaak tegen tijdens optredens in het land en in de wintersport gebieden. Hierdoor ontstond het idee om de handen ineen te slaan voor een geweldige remake van de Vader Abraham klassieker “Tussen Kroegen En Kerken”. De eerste reacties voor deze single zijn veelbelovend, en “Tussen Kroegen En Kerken” zal naar verwachting één van dé knallers worden tijdens het komende après ski en carnavals seizoen.

Uiteraard is er voor “Tussen Kroegen En Kerken” een passende videoclip geschoten. 
 

DJ HENRY'S FEESJUH ft. DENNIS JONES - JIJ BENT MIJN ZONNESCHIJN

HenryDennis250

(17 januari 2014) DJ Henry's Feesjuh van allround top DJ DJ Henry is niet meer weg te denken is op feesten en evenementen en heeft voor de nieuwe single "Jij Bent Mijn Zonneschijn" de krachten gebundeld met zanger Dennis Jones.

DJ Henry is bekend van onder andere de superhit "Goeiemoggel" en was in vele TV programma's te zien zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest Op Het Plein. Met DJ Henry's Feesjuh scoorde hij vorig jaar flinke airplayhits met o.a. "Ik Ben Onderweg" (met Judith Peters) en "Mag Ik Jou Iets Vragen" (met Moskito Claus & DJ Geert).

Dennis Jones is natuurlijk eveneens geen onbekende. Vanaf eind jaren '80 scoort hij regelmatig hits zoals ''Don't Wanna Give Up'', ''Heart Of Gold'' en ''Ma Belle Amie''. Vanaf 2006 behaalt hij met Nederlandstalig repertoire diverse hitnoteringen w.o. "Mississippi'' (samen met Pussycat) (2007), "De Zon Die Zal Schijnen'' (2008), "Cheerio'' (2010), "Doe Een Stapje Naar Voren (met DJ Menno) (2012) en "Ik Maak Van Jou Een Koningin" (2012).

"Jij Bent Mijn Zonneschijn" is een aanstekelijk en vrolijk liedje welke het goed zal doen in de feestenten, maar eveneens erg radiovriendelijk is.

DJ HENRY'S FEESJUH ft. ZJOSTI - TIROLER PARTY

HenryTiroler250

(6 januari 2014) DJ Henry’s Feesjuh staat inmiddels garant voor de beste party tracks. “Tiroler Party” is het nieuwste resultaat. Hiervoor werd een samenwerking aangegaan met Zjosti.


DJ HENRY'S FEESJUH ft. ZJOSTI - ECHTE CLOWNS

HenryClowns250

(6 januari 2014) DJ Henry’s Feesjuh staat inmiddels garant voor de beste party tracks. “Echte Clowns” is het nieuwste resultaat. Hiervoor werd een samenwerking aangegaan met Zjosti.


DJ HENRY'S FEESJUH ft. ZJOSTI - IJSJE

HenryIJsje250

(6 januari 2014) DJ Henry’s Feesjuh staat inmiddels garant voor de beste party tracks. “IJsje” is het nieuwste resultaat. Hiervoor werd een samenwerking aangegaan met Zjosti.

DJ HENRY'S FEESJUH ft. PLORK & DE AANNEMERS - WINTERHIT

HenryWinterhit250

(3 januari 2014) DJ Henry’s Feesjuh staat inmiddels garant voor de beste party tracks. “Winterhit” is het nieuwste resultaat. Hiervoor werd een samenwerking aangegaan met Plork & De Aannemers.


DJ HENRY'S FEESJUH ft. DJ JORDI - YOLO

HenryYolo250

(3 januari 2014) DJ Henry’s Feesjuh staat inmiddels garant voor de beste party tracks. “Yolo” is het nieuwste resultaat. Hiervoor werd een samenwerking aangegaan met de DJ Jordi.

 

DJ HENRY'S FEESJUH ft. RAMON - WAAR IS TOCH MIJN CARAVAN

HenryRamonCaravan250

(6 mei 2013) Henry’s Feesjuh staat inmiddels garant voor de beste party tracks. “Waar Is Toch Mijn Caravan” is het nieuwste resultaat en een bewerking van een oude Herman Berkien klassieker. Hiervoor werd een samenwerking aangegaan met de Haarlemse zanger en entertainer Ramon.

DJ HENRY'S FEESJUH & BEAT CROOKS ft. JUDE - BIRDS (hardstyle remix - radio edit)

HenryBirds250

(10 april 2013) De Nederlandse songfestival inzending 2013 van Anouk "Birds" nú in een geweldige harstyle remix door Henry's Feesjuh & Beat Crooks ft. Jude. Mis deze KNALLER niet!!!!!

 

DJ HENRY'S FEESJUH ft. RICK - WIL JE OP MIJN FLUITJE BLAZEN?

HenryFluitje250

(24 januari 2013) Het project DJ Henry's Feesjuh is een verzameling van gezellige liedjes die gemaakt worden in samenwerking met diverse artiesten (Henk Dissel, Rick, Ron de Ridder, Judith Peters, Angelino, Crazy DJ Team, DJ Martin, DJ Yannick, Def Rhymz, Moskito Claus & DJ Geert, DJ Maurice en Gerlos DJ Team) welke samengebracht worden op het album van DJ Henry's Feesjuh.

"Wil Je Op Mijn Fluitje Blazen" is een geweldige Nederlandstalige party bewerking van de superhit "Whistle" van Flo Rida. Hiervoor ging DJ Henry de samenwerking aan met zanger Rick, die al jaren actief is als zanger.

Let op, dit is één van de knallers tijdens het komende carnaval en après ski seizoen. (Yellowcab Records)

DJ HENRY'S FEESJUH ft. MOSKITO CLAUS & DJ GEERT - MAG IK JOU IETS VRAGEN?

HenryMoskitoGeert300

(12 december 2012) "Mag Ik Jou Iets Vragen" is de nieuwste single van DJ Henry's Feesjuh en de opvolger van de feest- en airplayhit "Ik Ben Onderweg" (met Judith Peters). Voor deze nieuwe single ging DJ Henry de samenwerking aan met Moskito Claus en DJ Geert, geen onbekenden in het feestcircuit. "Mag Ik Jou Iets Vragen" is echter geen stampende feesttrack, maar een geweldig mooi midtempo liedje met een prachtige tekst en uiterst radiovriendelijk. Medio 2013 verschijnt er een compleet album van Henry's Feesjuh. (Yellowcab Records)

 HENRY'S FEESJUH ft. JUDITH PETERS - IK BEN ONDERWEG

HenryJudith300

(14 november 2012) DJ Henry is bekend van de superhit “Goeiemoggel” en startte eerder dit jaar het project Henry’s Feesjuh waarin hij de samenwerking aangaat met jonge DJ’s en bekende en minder bekende zangers en zangeressen. Voor de nieuwe single van Henry’s Feesjuh wordt hij bijgestaan door niemand minder dan topzangeres Judith Peters. Judith Peters maakte al veel indruk door als eerste “vrouwelijke Topper” het podium in de Amsterdam ArenA te betreden tijdens de concerten van de Toppers in 2011. Daarnaast bracht ze diverse succesvolle singles uit, zoals “Ik Wil Jou Alleen”, “Een Zomer Lang”, “Jij Bent Mijn Leven”, “Waar Blijft De Tijd” en “Ontkennen Heeft Geen Zin”. DJ Henry heeft nu samen met Judith Peters de gewéldige single “Ik Ben Onderweg” gemaakt, waarvoor Judith ook de tekst schreef. De reacties van de DJ’s in het land, maar ook van radio zijn overweldigend en we zullen “Ik Ben Onderweg” veelvuldig horen in de komende maanden. (Yellowcab Records)

HENRY'S FEESJUH & DJ MAURICE FT. DEF RHYMZ - CHICK CHICK CHICK

HENRY'S FEESJUH 300

Voor de derde release van HENRY’S FEESJUH gaat DJ Henry een samenwerking aan met DJ Maurice en Def Rhymz. Ze hebben de zomerhit van Gustavo Lima “Balada” in een geweldige Nederlandse feestversie gemaakt.

 DJ Henry (bekend van o.a. de hit “Goeiemoggel”) startte onlangs met zijn nieuwe project Henry’s Feesjuh waarmee hij met diverse andere DJ’s een samenwerking aangaat. Onlangs verschenen singles met DJ Martin “Costa Costa” en Gerlos DJ Team (DJ Geert en DJ XXL) “Bagagedrager” welke inmiddels een enorm succes zijn in het land.

DJ Maurice is al lang geen onbekende meer in het circuit. Hij is de grondlegger van de succesvolle “Après Skihut” CD’s waarvan inmiddels ruim 700.000 CD’s verkocht zijn in Nederland en heeft als DJ en producer al veel hits op zijn naam staan.

 Def Rhymz is een beetje vreemd, maar wel lekker;  een rasechte entertainer die zijn muziek benadert met een gezonde dosis humor, en bovendien een van Nederlands hiphop-pioniers! Na lang niks van hem gehoord te hebben is hij weer terug.
“Lauwer dan lauw water, zieker dan een ziekenhuis, toffer dan een toffee, maffer dan de maffia, koeler dan een koelkast en beter dan Beethoven!”
Def Rhymz is wel gek maar natuurlijk niet achterlijk. Diverse insiders voorspellen een vette zomer hit voor “Chick Chick Chick “ en er wordt nu al door DJ’s gesproken dat dit dé comeback plaat wordt van Def Rhymz . Want al staat hij vooral bekend om zijn ondeugende teksten en haantjesgedrag, de Rotterdammer heeft wel degelijk wat in zijn mars.
Wees voorbereid en hou je oren en ogen open. Def Rhymz is samen met Henry’s Feesjuh en DJ Maurice terug van nooit weggeweest!!

HENRY'S FEESJUH FT. GERLOS DJ TEAM - BAGAGEDRAGER

HenryFeesjuh250

Zanger/entertainer/DJ Henry Gerritsen, beter bekend als DJ Henry, is de grondlegger van het nieuwe concept “Henry’s Feesjuh”. Hiermee wil DJ Henry jonge en talentvolle DJ’s de kans geven om samen met hem en topproducer Kees Tel en Berk Music Productions een single te maken. DJ Henry is bekend van o.a. de superhit “Goeiemoggel” en was in diverse TV programma’s te bewonderen zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Life & Cooking en TROS Muziekfeest Op Het Plein. Na Henry's Feesjuh ft. DJ Martin volgt nu het tweede project binnen één week. Henry's Feesjuh ft. Gerlos DJ Team met een waanzinnige party versie van de Gers Pardoel ft. Sef megahit "Bagagedrager" (Denk aan "Ik Neem Je Mee" van het Feestteam). Deze track gaat knalluuuuuh!!!!!

HENRY'S FEESJUH FT. DJ MARTIN- COSTA COSTA

HenryCosta250

Zanger/entertainer/DJ Henry Gerritsen, beter bekend als DJ Henry, is de grondlegger van het nieuwe concept “Henry’s Feesjuh”. Hiermee wil DJ Henry jonge en talentvolle DJ’s de kans geven om samen met hem en topproducer Kees Tel en Berk Music Productions een single te maken. DJ Henry is bekend van o.a. de superhit “Goeiemoggel” en was in diverse TV programma’s te bewonderen zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Life & Cooking en TROS Muziekfeest Op Het Plein. Het eerste project van Henry’s Feesjuh is nu een feit. Samen met DJ Martin heeft Henry de partyknaller “Costa Costa” opgenomen, een bewerking van de bekende Michel Télo hit “Ai Se Eu Te Pego!”. Ongetwijfeld een superknaller in de komende periode in de feesttenten en aan de Spaanse costa's...

      

DJ Henry heeft al aantal een singles uitgebracht o.a.:

DJ Henry – Dabba Dabba song

DJ Henry ft. Def Rhymz – Zak maar lekker door
DJ Henry ft. Happy hour crew – Goeiemoggel
DJ Henry ft. Starkoo – Eenzame fietser
DJ Henry ft. Rob van Daal – Laat ons proosten
DJ Henry ft. Pimpampeter – Tricky Traktor
DJ Henry ft. Feestsqaud – Vliegendhert
DJ Henry ft. Feestsqaud – Moet nie gekker worre
DJ Henry ft. Feestsquad – Een chicky zo als jij
DJ Henry ft Thijs - The bass goes boom!
DJ Henry ft. Melrose – O
DJ Henryft. Fragment – Greatballs


Yellowcab300
 
CASPER JANSSEN MUSIC PROMOTION
BEETHOVENGAARDE 5
5344 CB OSS
Tel.: 06 53396642
E-mail: cas.jan@hotmail.com

 


Deze site is gemaakt met Webklik.nl