DONNY VAN DER ROEST - MAAR DAN WEL ALLEEN MET JOU

(28 september 2018) Met ‘Maar Dan Wel Alleen Met Jou’ heeft de in Den Haag geboren Donny van der Roest (24) een fantastische opvolger van zijn hit ‘En Dan Komt Ze Binnen’ in handen. Het betreft een dansbare track met een refrein wat zich meteen in je hoofd nestelt. ‘Maar Dan Wel Alleen Met Jou’ werd geproduceerd door Sonic Solutions. Kaska Producties verzorgde de videoclip.

Donny van der Roest timmert al enkele jaren aan stevig aan de weg, en lijkt een van de meest opkomende jonge talenten van dit moment. Hij bracht diverse singles uit, waaronder ‘De Liefde Is Van Ons Allebei’ waarvoor niemand minder dan Jeffrey Heesen de tekst schreef en ‘Love Me Baby’,  een duet met Jordi Falcon. De vorig jaar verschenen single ‘En Dan Komt Ze Binnen’ groeide uit tot een hit in het land en hiermee maakte Donny een flinke stap voorwaarts in zijn carrière. De verwachtingen voor het hitgevoelige ‘Maar Dan Wel Alleen Met Jou’ zijn dan ook hooggespannen.

DONNY VAN DER ROEST - EN DAN KOMT ZE BINNEN

(8 september 2017) De in Den Haag geboren Donny van der Roest (23) timmert al enkele jaren aan stevig aan de weg. Met zijn singles “Mijn Hart Gaat Boem Boem” (2014), “De Liefde Heeft Ons Allebei” (2015), “Love Me Baby” (2015, duet met Jordi Falcon, welke 7 weken in de Oranje Top 30 genoteerd stond) en “Never Nooit Meer” (2016) wist Donny zich al flink in de kijker te spelen. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar zijn nieuwste werk, welke nu via Hit It! Music het levenslicht ziet. De nieuwe single is getiteld “En Dan Komt Ze Binnen” en werd opgenomen in de studio van het succesvolle Sonic Solutions. “En Dan Komt Ze Binnen” lijkt over alle ingrediënten te beschikken om uit te groeien tot een succes voor de veelbelovende Donny van der Roest. Deze site is gemaakt met Webklik.nl