FEESTLIFT - BLAUW

FeestliftBlauw250

(18 december 2015) Na het succes van de apresski single van afgelopen (Vol Gas) komt Feestlift dit jaar opnieuw met een erg aanstekelijke single voor het komende winterseizoen/carnaval. Het nummer is een bewerking van misschien wel een van de bekendste Nederpopplaten die er gemaakt, namelijk het nummer Blauw van The Scene. De aanstekelijke productie staat weer garant voor een perfecte sfeer!

De heren van Feestlift draaien inmiddels al weer heel wat jaren mee in de Nederlandstalige muziekscene. Marco en Frank zorgen er met hun onuitputtelijke enthousiasme voor elk optreden een feest wordt.

Naast de optredens in Nederland kun je Feestlift ook in het buitenland tegenkomen, waarbij met name de optredens tijdens het winterseizoen in Oostenrijk bekend zijn!

Na eerdere singles op het Holliwood Records label van Edwin van Hoevelaak, is Blauw inmiddels al weer de derde single die wordt uitgebracht op het eigen label. Hierbij wordt intensief samengewerkt met Bob Sandee (Subgroover).

Officiële website: www.feestlift.nl


FEESTLIFT - DE ZOMER ACHTERNA

FeestliftZomer250

(5 juni 2015) Met de zomer in aantocht komt Feestlift met de aanstekelijke nieuwe single: De zomer achterna. Misschien wel de zomerhit van 2015! Beide heren hebben het van oorsprong Duitse nummer voorzien van een Nederlandse vertaling en zijn daarin goed geslaagd. De opname van deze single heeft plaatsgevonden in de studio van Bob Sandee (Subgroover) en wordt uitgebracht op het eigen label van Feestlift. Er is een videoclip op YouTube beschikbaar. 

Achtergrondinformatie Frank en Marco uit Wijhe vormen vanaf 2009 de feestact Feestlift. Met hun onuitputtelijke enthousiasme behoren ze tot één van de leukste feestacts van Nederland. Naast een grote verscheidenheid aan covers, brengt het duo regelmatig eigen singles uit die door de verschillende radiostations uitstekend worden opgepakt. Niet alleen in Nederland kun je het duo tegenkomen. In het wintersportseizoen kun je ze onder andere tegenkomen in Westendorf en Gerlos. Maar ook aan het Gardameer in Italië zijn ze in de zomer regelmatig te vinden. Daarnaast hebben ze in 2012 een aantal optredens verzorgd voor de Nederlandse militairen in Afghanistan. Na een aantal singles te hebben uitbracht via het label Holliwood Records van Edwin van Hoevelaak, is dit na de aprés-ski hit Vol gas, die de mannen afgelopen winter hebben uitgebracht, de tweede single die ze in eigen beheer uitbrengen.

Officiële website: www.feestlift.nl 


FEESTLIFT - VOL GAS!!

FeestliftVolGas250

(1 december 2014) Feestlift komt deze winter met een echte après-ski single. Het aanstekelijke nummer “Vol gas!!” is een bewerking van het bekende nummer Narcotic van Liquido. Een nummer dat, alleen al door zijn aanstekelijke intro, bij elk feest garant staat voor een deinende menigte. Met deze uitvoering wordt de juiste après-ski snaar geraakt. Er is een videoclip op youtube beschikbaar.

Frank en Marco uit Wijhe vormen samen de feestact Feestlift. Met hun onuitputtelijke enthousiasme behoren ze tot één van de leukste feestacts van Nederland. Naast een grote verscheidenheid aan covers, brengt het duo regelmatig eigen singles uit die door de verschillende radiostations uitstekende worden opgepakt. Niet alleen in Nederland kun je het duo tegenkomen. In het wintersportseizoen kun je ze onder andere tegenkomen in Westendorf en Gerlos. Maar ook aan het Gardameer in Italië zijn ze in de zomer regelmatig te vinden. Daarnaast hebben ze in 2012 een aantal optredens verzorgd voor de Nederlandse militairen in Afghanistan. Na een aantal singles te hebben uitbracht via het label Holliwood Records van Edwin van Hoevelaak, hebben ze ervoor gekozen om deze single in eigen beheer uit te brengen. Hiermee zijn ze een nieuwe weg ingeslagen, oftewel Feestlift 2.0!Deze site is gemaakt met Webklik.nl