FRANK HOEK - FEESTEN DOOR DE NACHT

FrankHoekFeesten250

(2 januari 2015) De uit 's Hertogenbosch afkomstige Frank Hoek verwierf bekendheid als de helft van het populaire feestduo "Bad Brothers", waarmee hij samen met Nol Roos successen behaalde met singles zoals "'n Bakske Koffie" en "Ik Heb Jou Niks Te Zeggen". Na het stoppen van Bad Brothers besloot Frank om zijn solo carrière weer op te pakken met singles zoals "Lange Blonde Haren" en "Wij Willen In De Polonaise". Onlangs bracht Frank samen met de zangeres Laura Ross het gevoelige duet "Lied Van Mijn Hart" uit. Nu is het weer tijd voor een onvervalste feestsingle van Frank Hoek met "Feesten Door De Nacht", waarvoor de productie in handen van Kees Tel lag.

FRANK HOEK - WIJ WILLEN IN DE POLONAISE

FrankHoekPolonaise250

(29 januari 2014) De uit 's Hertogenbosch afkomstige zanger Frank Hoek timmert al vele jaren aan de weg en verwierf vooral bekendheid als de helft van het duo Bad Brothers. Met Bad Brothers scoorde Frank hits als "Un Bakske Koffie" en "Ik Heb Jou Niks Te Zeggen". Maar ook als solo artiest wist Frank Hoek successen te boeken met singles als "Hé Kastelein We Willen Wat Bestellen" en "Lange Blonde Haren".

Na 20 jaar een duo gevormd te hebben met Nol Roos pakt Frank Hoek nu zijn solo carrière weer op met de voortreffelijke nieuwe feestsingle "Wij Willen In De Polonaise". De productie lag in handen van Kees Tel, die ook verantwoordelijk was voor vele producties van Bad Brothers. 

Frank Hoek zal met zijn nieuwe single vele polonaises veroorzaken tijdens het naderende carnaval.


Deze site is gemaakt met Webklik.nl