GEEN STEMPEL - LEEF!

GeenStempelLeef250

(10 juli 2015) Met de single Leef! zet Geen Stempel in op een lange en warme zomer. De positieve single is lekker dansbaar, uiterst zonnig en zoals te verwachten van Geen Stempel; voorzien van een makkelijk meezingbaar refrein. Het is dan ook niet raar dat Geen Stempel meer en meer gaat opvallen in het land; met de laatste single De Kroegbaas wist Geen Stempel landelijke aandacht te krijgen rondom de actie 'De leukste kroegbaas van Nederland'. Ook de singles 'Brabo', 'Dansen tot 's morgens vroeg' en 'Sjansen' kregen volop aandacht. Maar ook qua remixen timmert Geen Stempel flink aan de weg, zo werden er remixen gemaakt voor/van artiesten als Nick & Simon, Henk Dissel, Jeffrey Heesen en Nielson.

Leef! mag rekenen op uitgebreide promotie; een uitgebreide promotietour langs radiozenders, diverse shows in de agenda en een grote schare aanhangers op de sociale media.


GEEN STEMPEL - DE KROEGBAAS

GeenStempelKroegbaas250

(27 maart 2015) Feestact Geen Stempel is op zoek naar de leukste kroegbaas van Nederland. In het kader van de nieuwe single 'De kroegbaas' is Geen Stempel een zoektocht gestart naar de leukste kroegbaas van Nederland middels de website http://www.deleukstekroegbaas.nl waar men zijn of haar favoriete kroegbaas kan opgeven. De winnende kroegbaar krijgt een optreden van Geen Stempel en een jinglepakket , de persoon die de winnende kroegbaas heeft opgegeven mag rekenen op een minivakantie. Op 1 mei zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Ricky van Geen Stempel: "De single 'De kroegbaas' mag gezien worden als een ode aan de kroegbazen die ons biertje tappen, die ons verzorgen, een luisterend oor zijn als dat nodig is, die altijd de sfeer erin brengen en ons een tweede huis proberen te bezorgen. Voor al die kroegbazen hebben we de meezinger 'De kroegbaas' geschreven en opgenomen; om ze te bedanken en in het zonnetje te zetten."

'De kroegbaas' is verkrijgbaar als download en stream bij de bekende portals, de videoclip is o.a. te zien op Youtube via DEZE link.

'De kroegbaas' zal uitgebreid gelanceerd worden in heel het land; een uitgebreide kroegenmailing, een (feest)DJ mailing, landelijke radio- en Tv promotie en een leuke actie rondom de leukste kroegbaas van Nederland.

Geen Stempel is bekend van o.a. de singles 'Sjansen', 'Dansen tot 's morgens vroeg', de feesthit 'Brabo' en vele remixen van en voor o.a. Henk Dissel, Snollebollekes en Nielson 

GEEN STEMPEL - BRABO

GeenStempelBrabo250

(16 januari 2015) Trompetgeschal, feestmuziek, carnaval! 'Brabo' is de feesttrack waar iedereen die ook maar enigszins Brabants bloed door zijn lichaam heeft stromen enorm vrolijk en trots van wordt. Voor de niet brabo's zitten er volop herkenbare spreuken in die in ieder geval een glimlach om het gezicht zou moeten toveren. Maar daarnaast is het gewoon ook een hele lekkere nieuwe stamper van Geen Stempel en het swingorkest Dùbent waar je vanaf nu tot ver na de carnaval uit de voeten of uit je dak kunt!


GEEN STEMPEL - DANSEN TOT 'S MORGENS VROEG

GeenStempelDansen250 
(10 juli 2014) Geen Stempel bestaat uit DJ Johnny en DJ Ricky, twee ervaren feest-DJ’s die al mening plek in Nederland hebben gezien. Jaren geleden hebben de heren al incidenteel samen als "de DJ Ricky en DJ Johnny show" als duo gewerkt in Nederland, maar ook in de Moskitobar in Westendorf, Oostenrijk) maar kozen uiteindelijk toch voor een carrière als solo DJ. Na vele aanbevelingen werd het tijd dat ze toch weer samen zouden gaan, en dit keer als Geen Stempel. Deze samenwerking heeft al vruchtbare resultaten opgeleverd met remixen van o.a. Nick & Simon en Henk Dissel en tevens boekten Geen Stempel al succes met hun eigen single "Sjansen".  De nieuwe single van Geen Stempel is een heerlijke feestknaller, getiteld "Dansen Tot 's Morgens Vroeg", waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. De single gaat uiteraard gepaard met een zomerse videoclip. (www.abc-entertainment.nl)
 

Deze site is gemaakt met Webklik.nl