GERRIT DENEKAMP & MARTIN DE JAGER - WIJ HANGEN SAMEN WEL DE SLINGERS OP

(17 november 2017) Gerrit Denekamp en Martin de Jager hebben elkaar 3 jaar geleden leren kennen tijdens Dé Talentenjacht in Amsterdam. In de voorrondes kwamen ze elkaar tegen en het klikte meteen en ze stonden zelfs samen in de Finale. Daarna werd er vaak afgesproken en samen gezongen tijdens diverse feestjes. Gerrit komt uit Emmen en Martin komt uit Medemblik; zo zie je dat vriendschap geen afstand kent.

Uiteindelijk besloten de heren dat het wel heel leuk zou zijn om samen een feestnummer te gaan opnemen. Het motto in hun leven is: Je moet er zelf wat van maken… kortom; Je moet zelf de slingers in het leven ophangen. Omdat de vriendschap ontstaan is in Amsterdam in het mooie feestcafé Jantjes Verjaardag aan het Rembrandtsplein is er voor gekozen om in die omgeving de videoclip op te nemen.

Het nummer is geschreven door Hans Louws en geproduceerd door Maarten de Groot van M-works. De clip is gemaakt door Sander Droogleven van Xandro-media en het nummer wordt uitgegeven onder het label van Klaas Prent, CD Hal Ruinen.


GERRIT DENEKAMP - GA VERDER MET JE LEVEN

GerritDenekampGaVerder250

(16 januari 2015) De uit Emmen afkomstige sympathieke zanger Gerrit Denekamp verrast met zijn nieuwe single “Ga Verder Met Je Leven”, welke geschreven en geproduceerd is door de bekende producer Martin Sterken. Zelf omschrijft Gerrit zijn nieuwe single als “volkse blues”, waarmee de stijl van deze single treffend wordt samengevat.

In 2014 won Gerrit het  Dreentse Liedties Festival georganiseerd door RTV Drenthe en het Hoes van de Toal. Na Drenthe wil Gerrit Denekamp nu Nederland veroveren, en met zijn nieuwe single “Ga Verder Met Je Leven” lijkt de eerste flinke stap gezet.


Deze site is gemaakt met Webklik.nl