GUUS BAUER - VERDRINK NIET IN JE TRANEN

(22 september 2017) Met “Verdrink Niet In Je Tranen” presenteert Guus Bauer een voortreffelijke opvolger van zijn single “Zonder Jou Kan Ik Niet Leven”,  waarmee hij eerder dit jaar de nationale playlisten bestormde. De nieuwe single heeft de échte “Bauer-sound” welke dankzij producer en componist Kees Tel tot stand is gekomen. “Verdrink Niet In Je Tranen” nodigt dus uit om binnen de kortste keren luidkeels meegezongen te worden

 De single is nu verkrijgbaar op alle bekende download en streamings-portals

 

GUUS BAUER - ZONDER JOU KAN IK NIET LEVEN

GuusBauerZonderJou250

(28 april 2017) Guus Bauer is een graag geziene artiest en niet alleen door zijn welbekende achternaam, welke hij deelt met zijn beroemde achterneef. Guus heeft inmiddels diverse singles en een album uitgebracht, en nu is het tijd voor zijn nieuwe single “Zonder Jou Kan Ik Niet Leven”. Hiervoor zijn kosten nog moeite gespaard en zou wel eens de doorbraak van Guus Bauer kunnen betekenen. Niets is dan ook aan het toeval over gelaten, en voor deze nieuwe single dook Guus de studio in van niemand minder dan topproducer Kees Tel. Het resultaat is een opzwepende dansbare, zomerse en radio vriendelijke single waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.

Cannonball Media schoot voor “Zonder Jou Kan Ik Niet Leven” een uiterst passende videoclip op bekende plekken in Amsterdam, waar Guus een graag geziene gast is.

“Zonder Jou Kan Ik Niet Leven” is nu verkrijgbaar op alle bekende download en streamings-portals


Deze site is gemaakt met Webklik.nl