HANS SNOEK - DE VROUW VAN MIJN LEVEN

(29 september 2017) “De Vrouw Van Mijn Leven” is de splinternieuwe single van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Hans Snoek. Hiervoor dook Hans de studio in met topproducer Kees Tel, die ook verantwoordelijk is voor de compositie van deze song.

Het laatste jaar is Hans erg actief als zanger en bracht hij enkele singles en een album uit. Met de nieuwe single “De Vrouw Van Mijn Leven” zet Hans een flinke stap voorwaarts in zijn carrière. Een bijpassende videoclip, welke geschoten is door Cannonball Media, is te zien op de bekende clipkanalen.


HANS SNOEK - AMIGO'S PARA SIEMPRE

(16 juni 2017) Afkomstig van zijn album "Jaren Komen, Jaren Gaan" van de uit Den Bosch afkomstige zanger Hans Snoek verschijnt hierbij de sfeervolle single en videoclip van "Amigo's Para Siempre", een prachtig lied over échte vriendschap. De opnames van de videoclip hiervan werden gemaakt tijdens de succesvolle albumpresentatie in de Orangerie in 's Hertogenbosch, waarin Hans werd omringd door zijn trouwste vrienden. De tekst van "Amigo's Para Siempre" werd geschreven door Mariska Snoek, de dochter van Hans, op de compositie van Hans Leijten.


HANS SNOEK - OORLOGSKINDEREN

HansSnoekOorlogskinderen250

(5 mei 2017) Hans Snoek timmert al geruime tijd aan de weg en heeft al diverse singles uitgebracht. Na het vrolijke “Zing En Lach Met Mij” laat Hans een totaal andere kant van zichzelf zien met het aangrijpende lied “Oorlogskinderen”. “Helaas is het onderwerp nog steeds actueel en het grijpt me enorm aan dat kinderen nog steeds slachtoffer worden van de ellende in de wereld. Het is afschuwelijk om te zien wat er in het verleden heeft afgespeeld, maar ook in het heden nog zo actueel is.” Aldus Hans Snoek. Hans' dochter Mariska schreef de aangrijpende tekst, waar Hans Leijten passende muziek op componeerde.

“Oorlogskinderen” is de voorloper van het binnenkort te verschijnen album “Jaren Komen, Jaren Gaan”, welke op 28 mei gepresenteerd zal worden in de Orangerie in Den Bosch.

 

 HANS SNOEK ZING EN LACH MET MIJ

HansSnoekZing250

 (3 februari 2017) Hans Snoek timmert al geruime tijd aan de weg en heeft al diverse singles uitgebracht.
​Hij verzorgt regelmatig verschillende optredens in Belgische en Spaanse Cafés met veel succes.
​Eenmaal weer terug beland in Nederland woont Hans in het altijd gezellige Den Bosch, en inmiddels is het weer tijd voor een nieuwe single.
​In samenwerking met producer Martin Sterken kwam het nummer “Zing En Lach Met Mij” tot stand; een vrolijke dansbare meezinger welke zich meteen in je hoofd nestelt. De videoclip van “Zing En Lach Met Mij” is in de maak en zal spoedig te zien zijn op de bekende clipkanalen.
De single verschijnt via Dutch Favorite Music en is verkrijgbaar via alle bekende download- en streamingsportals.

HANS SNOEK & ALICIA - KERST VOOR JOU EN MIJ

HansSnoekAlicia250

(9 december 2016) Na weken van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver.
Hans had ooit de droom om een nummer te zingen samen met zijn dochter Alicia.
​Dutch Favorite Music vondt dit een geweldig leuk plan. In overleg hebben ze samen met
Hans besloten om een kerst nummer te realiseren om het geheel een nog diepere betekenis te geven.
​De andere dochter, Mariska, die al de nieuwe nummers van haar vader schrijft,
klom direct na de opdracht in de pen om voor haar vader en zusje een geweldig mooi nummer te schrijven.
​Na een aantal demo's gemaakt te hebben in de DFM Demo studio o.l.v Hans Leijten,
werd er besloten om het nummer te gaan produceren met vaste huis Producent Martin Sterken.
​Maaar... op de demo's van het nummer zong zijn dochter Alicia op de achtergrond.
​Na het beluisteren van de demo die gemaakt was vond DFM dat Hans dit in duet samen met Alicia moest gaan zingen in plaats dat Alicia alleen op de achtergrond te horen was, want haar stem is niet geheel onverdienstelijk.
​Na opdracht van Dutch Favorite Music produceerde Martin Sterken een geweldig mooi kerst duet voor Hans en Alicia,​getiteld ''Kerst Voor Jou En Mij''. Het resultaat mag er wezen.

De videoclip is te bewonderen op TV Oranje en op Youtube.
​Tevens is het nieuwe nummer van Hans en Alicia ''Kerst Voor Jou En Mij'' te downloaden op de bekende downloadwebsite's.


Deze site is gemaakt met Webklik.nl