HANS SNOEK - ALS DE ZOMER KOMT

(3 mei 2019) De “gezelligste zanger van Nederland” Hans Snoek luidt de zomer in met zijn nieuwe single ‘Als De Zomer Komt’, de opvolger van het veel gedraaide ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’. Hiermee heeft Hans een uiterst zomerse single in handen welke meteen uitnodigt tot meezingen en een dansje. Hans, een familieman pur sang, vroeg zijn dochter Alicia, om de koortjes te verzorgen.

Kees Tel tekende wederom voor de productie en Cannonball Media verzorgde een prachtige zomerse videoclip. Hiermee lijkt Hans Snoek helemaal klaar voor de zomer en laat hij met ‘Als De Zomer Komt’ de zon spontaan schijnen.

De single verschijnt via Hit It! Music.


HANS SNOEK & ALICIA - FC DEN BOSCH, OP WEG NAAR DE EREDIVISIE

(22 februari 2019)  “FC Den Bosch, Op Weg Naar De Eredivisie” is een bewerking van het van Hans Snoek & Alicia, ‘Mijn Beste Vrienden’. Tijdens een optreden ontstond er door de fans van Hans, al jaren een trouwe FC Den Bosch supporter, een kampioensfeer. ‘Mijn Beste Vrienden’ heeft tijdens optredens en bij feesten & partijen dan ook een een hoge score. Hiermee willen Hans & Alicia hun steun en support uitbrengen voor FC Den Bosch, op weg naar de Eredivisie. Het is dan ook slechts een kwestie van tijd wanneer alle FC Den Bosch supporters dit lied uit volle borst zullen zingen in het stadion.HANS SNOEK - MEISJE (BLIJF VANNACHT BIJ MIJ)

(16 november 2018) De uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Hans Snoek laat weer van zich horen met zijn nieuwe single ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’. De single is wederom geproduceerd door Kees Tel. “Dit is inmiddels alweer mijn vierde single die ik met Kees Tel opgenomen heb, en ik merk heel goed dat sinds ik met Kees werk, dat mijn liedjes veel beter ontvangen en gedraaid worden. Daarom hou ik deze lijn vast, en ik denk dat ik met ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’ een topliedje in handen heb.” Aldus een enthousiaste Hans Snoek, die hoge verwachtingen heeft van deze nieuwe single. Die verwachtingen zijn dan ook niet geheel onterecht; ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’ is een pakkende plaat geworden die de weg naar de liefhebber ongetwijfeld gaat vinden.

Een bijpassende videoclip, welke geschoten is door Cannonball Media, is te zien op de bekende clipkanalen.HANS SNOEK & ALICIA - MIJN BESTE VRIENDEN

Bosschenaar Hans Snoek vormt naast zijn solo carrière een duo met zijn dochter Alicia (15). Samen hebben ze al diverse liedjes opgenomen, waaronder enkele onder de naam Duo Faith. Nu is er besloten om dit voortaan gewoon onder de naam Hans Snoek & Alicia te doen en het nieuwste resultaat van dit bijzondere duo is getiteld ‘Mijn Beste Vrienden’. “Het was vroeger vaak feest bij ons thuis met familie en vrienden. Ik herinner me nog dat we dan vaak een medley draaiden van de Havenzangers. Dan zongen we allemaal luidkeels mee en werd er gedanst. Dat gevoel van saamhorigheid blijf ik koesteren. Hieraan terugdenkend, kwam ik op het idee om dit liedje samen met mijn dochter op te nemen en heb ik mijn oudste dochter Mariska gevraagd om de tekst te herschrijven waardoor het meer bij me past” aldus een enthousiaste en trotse Hans Snoek over de samenwerking met zijn beide dochters.

Kees Tel verzorgde de productie van ‘Mijn Beste Vrienden’ en Wescur schoot de videoclip.HANS SNOEK - IK HOU ALLEEN NOG MAAR VAN JOU

(27 april 2018) Met ‘Ik Hou Alleen Nog Maar Van Jou’ heeft de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Hans Snoek een waardige opvolger in handen van zijn airplayhit ‘De Vrouw Van Mijn Leven’. ‘Ik Hou Alleen Nog Maar Van Jou’ komt wederom uit de pen van Kees Tel, die het nummer tevens produceerde. Hans is erg te spreken over zijn samenwerking met Kees Tel; “Kees is een échte muziek tovenaar. Hij heeft het wederom voor elkaar gekregen om met een liedje en productie te komen die perfect bij mij past. Ik heb er dan ook erg veel zin in om dit liedje op de bühne te brengen.” Aldus een enthousiaste Hans. Op 3 juni a.s. zal de single tijdens een feestelijke presentatie in Café de Sjang in ’s Hertogenbosch officieel gepresenteerd worden, met daarbij gastoptredens van o.a. Jeffrey Heesen, Theo van Cleeff, Kobus Engels, Marco Meesters, Yosee, Dennis Jones, Ron Besselink, Guney, Joey Kerkhof en Frank van Etten. De kaartverkoop is inmiddels gestart. 

Sinds 2016 is Hans erg actief als zanger en bracht hij enkele singles en een album uit. Met de nieuwe single “Ik Hou Alleen Van Jou” zet Hans een volgende stap in zijn carrière. Een bijpassende videoclip, welke geschoten is door Cannonball Media, is te zien op de bekende clipkanalen.


HANS SNOEK - DE VROUW VAN MIJN LEVEN

(29 september 2017) “De Vrouw Van Mijn Leven” is de splinternieuwe single van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Hans Snoek. Hiervoor dook Hans de studio in met topproducer Kees Tel, die ook verantwoordelijk is voor de compositie van deze song.

Het laatste jaar is Hans erg actief als zanger en bracht hij enkele singles en een album uit. Met de nieuwe single “De Vrouw Van Mijn Leven” zet Hans een flinke stap voorwaarts in zijn carrière. Een bijpassende videoclip, welke geschoten is door Cannonball Media, is te zien op de bekende clipkanalen.


HANS SNOEK - AMIGO'S PARA SIEMPRE

(16 juni 2017) Afkomstig van zijn album "Jaren Komen, Jaren Gaan" van de uit Den Bosch afkomstige zanger Hans Snoek verschijnt hierbij de sfeervolle single en videoclip van "Amigo's Para Siempre", een prachtig lied over échte vriendschap. De opnames van de videoclip hiervan werden gemaakt tijdens de succesvolle albumpresentatie in de Orangerie in 's Hertogenbosch, waarin Hans werd omringd door zijn trouwste vrienden. De tekst van "Amigo's Para Siempre" werd geschreven door Mariska Snoek, de dochter van Hans, op de compositie van Hans Leijten.


HANS SNOEK - OORLOGSKINDEREN

HansSnoekOorlogskinderen250

(5 mei 2017) Hans Snoek timmert al geruime tijd aan de weg en heeft al diverse singles uitgebracht. Na het vrolijke “Zing En Lach Met Mij” laat Hans een totaal andere kant van zichzelf zien met het aangrijpende lied “Oorlogskinderen”. “Helaas is het onderwerp nog steeds actueel en het grijpt me enorm aan dat kinderen nog steeds slachtoffer worden van de ellende in de wereld. Het is afschuwelijk om te zien wat er in het verleden heeft afgespeeld, maar ook in het heden nog zo actueel is.” Aldus Hans Snoek. Hans' dochter Mariska schreef de aangrijpende tekst, waar Hans Leijten passende muziek op componeerde.

“Oorlogskinderen” is de voorloper van het binnenkort te verschijnen album “Jaren Komen, Jaren Gaan”, welke op 28 mei gepresenteerd zal worden in de Orangerie in Den Bosch.

 

 HANS SNOEK ZING EN LACH MET MIJ

HansSnoekZing250

 (3 februari 2017) Hans Snoek timmert al geruime tijd aan de weg en heeft al diverse singles uitgebracht.
​Hij verzorgt regelmatig verschillende optredens in Belgische en Spaanse Cafés met veel succes.
​Eenmaal weer terug beland in Nederland woont Hans in het altijd gezellige Den Bosch, en inmiddels is het weer tijd voor een nieuwe single.
​In samenwerking met producer Martin Sterken kwam het nummer “Zing En Lach Met Mij” tot stand; een vrolijke dansbare meezinger welke zich meteen in je hoofd nestelt. De videoclip van “Zing En Lach Met Mij” is in de maak en zal spoedig te zien zijn op de bekende clipkanalen.
De single verschijnt via Dutch Favorite Music en is verkrijgbaar via alle bekende download- en streamingsportals.

HANS SNOEK & ALICIA - KERST VOOR JOU EN MIJ

HansSnoekAlicia250

(9 december 2016) Na weken van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver.
Hans had ooit de droom om een nummer te zingen samen met zijn dochter Alicia.
​Dutch Favorite Music vondt dit een geweldig leuk plan. In overleg hebben ze samen met
Hans besloten om een kerst nummer te realiseren om het geheel een nog diepere betekenis te geven.
​De andere dochter, Mariska, die al de nieuwe nummers van haar vader schrijft,
klom direct na de opdracht in de pen om voor haar vader en zusje een geweldig mooi nummer te schrijven.
​Na een aantal demo's gemaakt te hebben in de DFM Demo studio o.l.v Hans Leijten,
werd er besloten om het nummer te gaan produceren met vaste huis Producent Martin Sterken.
​Maaar... op de demo's van het nummer zong zijn dochter Alicia op de achtergrond.
​Na het beluisteren van de demo die gemaakt was vond DFM dat Hans dit in duet samen met Alicia moest gaan zingen in plaats dat Alicia alleen op de achtergrond te horen was, want haar stem is niet geheel onverdienstelijk.
​Na opdracht van Dutch Favorite Music produceerde Martin Sterken een geweldig mooi kerst duet voor Hans en Alicia,​getiteld ''Kerst Voor Jou En Mij''. Het resultaat mag er wezen.

De videoclip is te bewonderen op TV Oranje en op Youtube.
​Tevens is het nieuwe nummer van Hans en Alicia ''Kerst Voor Jou En Mij'' te downloaden op de bekende downloadwebsite's.


Deze site is gemaakt met Webklik.nl