JAN WARRINGA & MONIQUE HEEGEN - VRIENDSCHAPSRING

JanMonique250

(10 juni 2016) Jan Warringa en Monique Heegen zijn beide afkomstig uit Emmen en hebben nu hun krachten gebundeld voor de deutsingle “Vriendschapsring”. 

Solo wist Jan Warringa, die beroepsmatig als artiest werkt, al de nodige successen te boeken met singles zoals “Dat Kan Niemand”, “Ik Voel Zoals Jij”, “Huil Niet”, “Lange Nachten” en “Ze Lacht Naar Mij”.

Monique Heegen is een allround zangers met een breed repertoire van Feest, Schlager, Pop - en Countrymuziek. Na jaren actief geweest te zijn in een theatergroep besloot ze te kiezen voor een solo carrière. Ze Bracht met succes verschillende singles uit  zoals “Geluk”, “Kom Maar Op (Met Die Zomer)”, “’t Was In De Winter” en “Vind Het Geluk”

 Onlangs zijn Jan en Monique de studio van Terry West ingedoken en hebben ze de single “Vriendschapsring” opgenomen. Hiermee hopen ze beide nog meer landelijke bekendheid te krijgen. 


JAN WARRINGA - ZE LACHT NAAR MIJ

JanWarringaZeLacht250

De in Drenthe geboren en getogen zanger Jan Warringa komt met een gloednieuwe single, getiteld “Ze Lacht Naar Mij” als opvolger van “Leef Je Leven”. Deze vrolijke meezinger is geschreven en geproduceerd door niemand minder dan Gerto Heupink. Het resultaat is een nummer waarop niemand stil zal kunnen zitten.

Jan Warringa draait al jaren succesvol mee in het muziekwereldje, met diverse single- en album-releases op zijn naam, en een drukbezette agenda met optredens. In 2014 vierde Jan zijn twaalf en een half jarig artiesten jubileum. Muziek is Jan’s grote passie, iets wat je ook zeker terughoort als je Jan ziet optreden en hoort zingen.

Met “Ze Lacht Naar Mij” heeft Jan Warringa een heerlijke single in handen waarmee hij succesvol het nieuwe jaar in zal gaan.


Deze site is gemaakt met Webklik.nl