WILLIAM & JORDI - DANS MET ONS MEE

(28 juni 2019) De uit Den Bosch afkomstige zangers William van Engelen en Jordi Falcon kennen elkaar al jaren en komen elkaar veelvuldig tegen bij optredens in het land. De zangers kunnen het zeer goed met elkaar vinden, en zo kwam de vader van Jordi, Franky Falcon, met het idee voor een duettenplaat van William en Jordi. Franky begeleidde het hele traject en samen met producer en songschrijver Mario Veltman kwam ‘Dans Met Ons Mee’ tot stand. Het resultaat is een kanjer van een zomerhit welke in de komende maanden veelvuldig voorbij zal komen op de radiostations, campings en Spaanse costa’s.


JORDI FALCON - SEXY LADY

(22 juni 2018) Met ‘Sexy Lady’ heeft de uit ’s Hertogenbosch afkomstige Jordi Falcon een zeer opvallende zomerhit in handen. Mediterraanse, dansbare geluiden en een catchy melodie zorgen ervoor dat niemand stil kan blijven zitten bij dit liedje. De productie van ‘Sexy Lady’was in vertrouwde handen van Mario Veltman, die eveneens de tekst schreef voor ‘Sexy Lady’.

In de bijbehorende videoclip ontpopt Jordi zich zelfs als een heuse acteur die de harten wint van twee mooie fotomodellen.

‘Sexy Lady’ heeft een heerlijke zomerse sfeer, waarmee Jordi Falcon in de komende periode veelvuldig in de belangstelling zal staan. De single verschijnt via Hit It! Music

JORDI FALCON & LUGANO WAGNER - JIJ BENT ALLES

(25 augustus 2017) Sinds enkele jaren timmert de uit ’s Hertogenbosch afkomstige Jordi Falcon (22) stevig aan de weg met singles zoals “Laat Me Alleen M’n Schat”, “Zij Is Het Helemaal”, “Onze Kroeg” (duet met vader Franky Falcon), “Jij Liet Me Keihard Vallen” en “Waanzinnig”. De nieuwe single heet “Jij Bent Alles”, en is een samenwerking met gipsygitarist en goede vriend Lugano Wagner. “Lugano en ik zijn al twee jaar goed bevriend, en liepen al een tijdje met het idee om samen een plaat te maken. Nu is het er dan eindelijk van gekomen en ik ben erg blij met het resultaat” aldus Jordi over deze samenwerking.  “Jij Bent Alles” is dan ook een opzwepende en pakkende gipsy song, die over alle ingrediënten beschikt om uit te groeien tot een hit.

De productie lag in handen van Mario Veltman, en “Jij Bent Alles” wordt uiteraard ondersteund door een passende videoclip. 


JORDI FALCON - WAANZINNIG

JordiWaanzinnig250

(7 april 2017) Met “Waanzinnig” heeft Jordi Falcon een geweldige opvolger in handen van de hit “Jij Liet Me Keihard Vallen”, waarmee Jordi Falcon onlangs succes wist te boeken in Nederland en Vlaanderen.

De productie van “Waanzinnig” lag wederom in handen van Mario Veltman. “Ik vind het een geweldige song, en wilde het altijd al zelf opnemen. Ik ben trots op het resultaat.” aldus Jordi over zijn nieuwe single.

De 21-jarige Jordi Falcon timmert inmiddels alweer enkele jaren aan de weg. Hij bracht diverse singles en videoclips uit, heeft inmiddels een goed gevulde agenda en deed meer bekendheid op dankzij zijn deelname aan het programma ‘Bloed Zweet En Tranen’. Het zingen werd de geboren Boschenaar als zoon van de bekende zanger Franky Falcon met de paplepel ingegoten.

De bijbehorende videoclip van “Waanzinnig” is inmiddels volop te bewonderen.


JORDI FALCON - JIJ LIET ME KEIHARD VALLEN

JordiFalconKeihard250

(11 november 2016) "Jij Liet Me Keihard Vallen” is de gloednieuwe single van de 21-jarige Jordi Falcon. Het liedje werd geschreven door niemand minder dan Frank van Etten en vakkundig geproduceerd door topproducer Mario Veltman. Frank van Etten schreef eerder al liedjes voor Jordi Falcon. “Frank weet precies wat ik wil en wat bij me past en levert op mijn lijf geschreven liedjes af waar ik me heel prettig bij voel” aldus Jordi.

Jordi Falcon timmert inmiddels alweer enkele jaren aan de weg. Hij bracht diverse singles en videoclips uit, heeft inmiddels een goed gevulde agenda en deed meer bekendheid op dankzij zijn deelname aan het programma ‘Bloed Zweet En Tranen’. Het zingen werd de geboren Boschenaar als zoon van de bekende zanger Franky Falcon met de paplepel ingegoten.

Met het ietwat stevige “Jij Liet Me Keihard Vallen” luidt Jordi Falcon een nieuwe fase in zijn carrière in. De bijbehorende videoclip is inmiddels volop te bewonderen.Deze site is gemaakt met Webklik.nl