JUDITH PETERS ft. DJ WILLEM DE WIJS & DJ BAS - ZOMERCARNAVAL

JudithZomer537

(3 juli 2015) Nu de zomer écht is losgebarsten in ons land komt Judith Peters met een genadeloze zomerhit “Zomercarnaval”. Begin dit jaar was deze topzangeres nog te zien in het SBS programma Bloed Zweet & Tranen, waar ze een voortreffelijke performance neerzette en de jury was laaiend enthousiast over Judith’s optreden en haar vocale kwaliteiten.

Tevens staat Judith volop in de belangstelling als lid van de succesvolle meidengroep De Meiden, maar daarnaast blijft ze natuurlijk ook als solo zangeres actief, getuige de nieuwe single “Zomercarnaval”, waarvoor ze de samenwerking is aangegaan met DJ Willem de Wijs en DJ Bas. Deze single belooft een enorme zomerhit te worden en de reacties zijn unaniem lovend. Deze single zal de komende zomer dan ook volop te horen 


JUDITH PETERS - HART & ZIEL

JudithHart250


(23 januari 2015) Onlangs was topzangeres Judith Peters te zien in het SBS programma Bloed Zweet & Tranen, waar ze een voortreffelijke performance neerzette van het lied “Hart & Ziel”. De jury was laaiend enthousiast over Judith’s vertolking en haar vocale kwaliteiten.

Vanwege de vele enthousiaste reacties heeft Judith besloten om “Hart & Ziel” in een geheel eigen up-tempo jasje te steken en het op single uit te brengen.


JUDITH PETERS - KOM MET ME DANSEN

JudithDansen250


(30 januari 2013) Judith Peters maakte al veel indruk door als eerste “vrouwelijke Topper” het podium in de Amsterdam ArenA te betreden tijdens de concerten van de Toppers in 2011. Daarnaast bracht ze diverse succesvolle singles uit, zoals “Ik Wil Jou Alleen”, “Een Zomer Lang”, “Jij Bent Mijn Leven”, “Waar Blijft De Tijd” en “Ontkennen Heeft Geen Zin”. Onlangs scoorde ze samen met DJ Henry's Feesjuh een flinke radiohit met "Ik Ben Onderweg".

Nu is het weer tijd voor een nieuwe solo single van Judith Peters "Jij Bent Mijn Leven". De productie lag in handen van Kees Tel. (Berk Music)

BerkMusic100

HENRY'S FEESJUH FT. JUDITH PETERS - IK BEN ONDERWEG

HenryJudith250

(14 november 2012) DJ Henry is bekend van de superhit “Goeiemoggel” en startte eerder dit jaar het project Henry’s Feesjuh waarin hij de samenwerking aangaat met jonge DJ’s en bekende en minder bekende zangers en zangeressen. Voor de nieuwe single van Henry’s Feesjuh wordt hij bijgestaan door niemand minder dan topzangeres Judith Peters. Judith Peters maakte al veel indruk door als eerste “vrouwelijke Topper” het podium in de Amsterdam ArenA te betreden tijdens de concerten van de Toppers in 2011. Daarnaast bracht ze diverse succesvolle singles uit, zoals “Ik Wil Jou Alleen”, “Een Zomer Lang”, “Jij Bent Mijn Leven”, “Waar Blijft De Tijd” en “Ontkennen Heeft Geen Zin”. DJ Henry heeft nu samen met Judith Peters de gewéldige single “Ik Ben Onderweg” gemaakt, waarvoor Judith ook de tekst schreef. De reacties van de DJ’s in het land, maar ook van radio zijn overweldigend en we zullen “Ik Ben Onderweg” veelvuldig horen in de komende maanden. (Yellowcab Records)

JUDITH PETERS - WAAR BLIJFT DE TIJD

JudithTijd250

Judith Peters, de eerste en enige echte vrouwelijke Topper van Nederland komt met een nieuwe single, getiteld “Waar blijft de tijd”. Het is een cover van Tom Jones' “Green Green Grass of Home”. Het nummer begint rustig maar krijgt halverwege een verrassende draai, waardoor het een feestelijk gehalt krijgt. Als tweede track staat de Engelse versie op de single.

Judith Peters werd vooral bekend bij het grote publiek, door haar deelname aan de Toppers 2011. Zij stond maar liefs 3 dagen als vijfde Topper in een uitverkochte Amsterdam ArenA tijdens Toppers In Concert 2011. Eerder uitgebrachte singles zijn o.a.; “ Jij bent mijn leven” en “Voor altijd”.

 

www.judithpeters.nl

Yellowcab300

 


Deze site is gemaakt met Webklik.nl