LIZ MITCHELL - THIS HOLY NIGHT

LizMitchellHoly250

(29 november 2012) We kennen allemaal legendarische wereldhits als “Daddy Cool”, “Ma Baker”, “Sunny”, “Rivers Of Babylon”, “Brown Girl In The Ring”, “Rasputin”, “Mary’s Boy Child/Oh My Lord”, “Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday”, “El Lute”, “I See A Boat On The River” etc. etc. etc. In de jaren ‘70 en ‘80 domineerde BONEY M. (want daar gaat het over) samen met die andere succesformatie ABBA wereldwijd de hoogste regionen van charts. En nog steeds blijft de muziek van Boney M. actueel, getuige de wereldhit van Duck Sauce “Barbra Streisand” van vorig jaar, gebaseerd op een sample van de Boney M. hit “Gotta Go Home” en de musical “Daddy Cool”, gebaseerd op de hits van Boney M.

Boney M. haalde zelfs het Guiness Book Of Records vanwege het feit dat hun kersthit "Mary's Boy Child/Oh My Lord" (1978) de snelstverkopende single aller tijden was.

Boney M. bestond uit Liz Mitchell, Bobby Farrell, Marcia Barrett en Maizie Williams. Zoals bekend was Liz Mitchell samen met producer Frank Farian verantwoordelijk voor de sound van Boney M. Zij verzorgde de vrouwelijke vocalen op deze hits terwijl Frank Farian de mannelijke vocalen voor zijn rekening nam. Incidenteel zong Marcia Barrett mee.

Nu is het tijd voor een opvolger van die legendarische en enige Boney M. kersthit "Mary's Boy Child/Oh My Lord". Liz Mitchell, de stem van Boney M., heeft dan ook een splinternieuwe kerstsingle opgenomen, getiteld "This Holy Night" (Sony Music)

Liz Mitchell is nog steeds een veelgevraagde zangeres en tourt met succes tot op de dag vandaag over de gehele aardkloot om al die legendarische Boney M. hits ten gehore te brengen. Tevens is ze nog regelmatig te zien in grote TV shows, met name in Duitsland, waar ze nog steeds een superster is.

CASPER JANSSEN MUSIC PROMOTION
BEETHOVENGAARDE 5
5344 CB OSS
Tel.: 06 53396642
E-mail: cas.jan@hotmail.com
Website: www.casperjanssenmusicpromotion.nl

 


Deze site is gemaakt met Webklik.nl