MARCO MEESTERS - IK HEB HET ALTIJD AL GEWETEN

MarcoMeestersGeweten250

(19 mei 2017) De uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger/componist/tekstschrijver Marco Meesters is al jarenlang actief in de muziekwereld en geen onbekende achter de schremen. Hij schreef vele liedjes voor o.a. Yosee, William Burg, Jack Verduyn, Franky Falcon, Charelle en vele anderen. Maar ook zelf wist Marco Meesters als artiest diverse successen te behalen. In 2012 debuteerde hij met “Kijk In De Spiegels Van Het Leven” gevolgd door singles als “Ik Ben Er Voor Jou”, “Kleine Prinses”, “Jij Liegt En Bedriegt” en “Drink Rode Wijn”. Zijn nieuwe single, het dansbare “Ik Heb Het Altijd Al Geweten” is een single met hitkansen die Marco als zanger/artiest steviger zal positioneren.


MARCO MEESTERS & DE DOLLO'S - DOLLO

MarcoMeestersDollo250

(29 januari 2016) Een "Dollo" is een markant figuur in 's Hertogenbosch en staat voor een feestneus eerste klas. Het is geen feest zonder dat Dollo is geweest. Zanger Marco Meesters kwam samen met Nicky Karemaker en Piet Hoedemakers op het idee om hier een lied over te schrijven met als resultaat "Dollo" van Marco Meesters en de Dollo's, een feestplaat van jewelste. Inmiddels is er een hele Dollo  merchandise lijn op de markt met o.a. T-shirts.

Onder productionele leiding van Sonic Solutions kwam deze single tot stand en Cliphuis verzorgde de videoclip.


MARCO MEESTERS - JIJ LIEGT EN BEDRIEGT

MarcoMeestersJijLiegt250

(13 november 2015) De uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger/componist/tekstschrijver Marco Meesters is al jarenlang actief in de muziekwereld en geen onbekende achter de schremen. Hij componeerde vele liedjes voor o.a. Yosee, William Burg, Jack Verduyn, Franky Falcon en vele anderen. Maar ook zelf wist Marco Meesters als artiest diverse successen te behalen. In 2012 debuteerde hij met “Kijk In De Spiegels Van Het Leven” gevolgd door singles als “Ik Ben Er Voor Jou”, “Kleine Prinses”, “Ik Schenk Jou De Zon” en “Drink Rode Wijn”. Zijn nieuwe single, het swingende “Jij Liegt En Bedriegt” is eveneens een eigen compositie en kwam onder productionele leiding van Jurgen Kuppens tot stand.


 


Deze site is gemaakt met Webklik.nl