MARIAN MAYLOO ft. JEFFREY SAMS - DE WISSER (VAN KNAKENBERG REMIX)

MarianWisser250

(8 september 2014) "De Wisser" is een muzikaal uitstapje van zangeres Marian Mayloo en Peter van Nierop (alias Bert van Knakenberg) die hiervoor de samenwerking aangaan met Jeffrey Sams. Het resultaat is een heerlijke dansbare soca/bubbling/party plaat, afkomstig uit de studio van Strictly Music.

Marian Mayloo kent u wellicht al van haar recente single "Zomaar Een Dag" en "Een Momentje Van Je Tijd". Momenteel werkt ze hard aan een nieuwe solo single, en Marian is voor vele andere artiesten achter de schermen actief o.a. als tekstschrijfster.

12-voudig karate kampioen Jeffrey Sams is geboren in de Caribbean en heeft een enorme passie voor muziek. Behalve op de Caribbean tourde hij door heel Europa en Canada als support act voor o.a. UB40 en de Nederlandse band Toontje Lager. Van deze fantastische zanger gaat u ongetwijfeld nog meer horen, aangezien zijn eerste solo single ook in de maak is.

Peter van Nierop hoort u normaal gesproken alleen maar achter de schermen. In zijn studio (Strictly Music in Waalre), produceert hij voor diverse artiesten de singles, die via A-Team Records gereleased worden. Met zijn eigenwijze twist weet hij elke keer weer leuke en unieke tracks te produceren.

Nu hebben Marian, Jeffrey en Peter de handen ineen geslagen om met "De Wisser" een single te maken die op ons klimaat van toepassing is; zomers, maar met een regenachtig randje. De zomergebieden en feestcafé's draaien "De Wisser" van Marian Mayloo ft. Jeffrey Sams al volop. Een hit in wording dus...

MARIAN MAYLOO - EEN MOMENTJE VAN JE TIJD

MarianMaylooMomentje250

(9 mei 2014) “Een Momentje Van Je Tijd” is de nieuwe single van de veelzijdige, uit het Brabantse Waalre afkomstige zangeres/componiste Marian Mayloo, en de opvolger van de airplayhit “Zomaar Een Dag”. Voor “Een Momentje Van Je Tijd” dook Marian Mayloo opnieuw de studio in van topproducer Manfred Jongenelis (bekend van o.a. Corry Konings, André Hazes, Grad Damen, John West, Dennie Christian, Frans Duijts e.v.a.) en het resultaat mag er wezen. Een speciale hoofdrol is weggelegd voor Paulus Schäfer, die wordt beschouwd als een van de meest 
getalenteerde Nederlandse gipsy jazz gitaristen, en bekend is van o.a. het Rosenberg Trio en Django Wagner. Paulus speelde ook mee in de opvallende animatie videoclip van “Een Momentje Van Je Tijd”, waarmee Marian Mayloo een geweldige single te pakken heeft.


HitIt250


Deze site is gemaakt met Webklik.nl