NATALIA - PARTY

NataliaParty250

(1 september 2014) "Party" is de debuutsingle van de 15-jarige Natalia, die ook de tekst schreef samen met Jayh Jawson (ook wel bekend van het liedje "Een Hele Mooie dag"). De productie is gedaan door Soulsearchin en de video clip is opgenomen door Daniel Scotch.

Het zingen zit de jonge Natalia al van kinds af aan in het bloed. Natalia was al op jonge leeftijd betrokken bij het Zeeuws Byzantijns (Orthodox) Koor Srétenje te Zeeland. Dit was haar eerste kennismaking met muziek. Ze kwam hier als peuter vaak mee met haar moeder die al jaren bij het koor zong als sopraan. Al snel wilde Natalia mee doen en kreeg klassieke zang en piano scholing. Het koor heeft het Freedom Award 2010 te Middelburg gewonnen en ze zijn gekozen om voor het koninklijk huis te zingen te Middelburg.

Natalia volgde diverse zangscholingen bij o.a. de bekende zangpedagoges Emilia Tabachnik-Li en Babette Labeij (Babette Labeij Music Academy).  Ook heeft ze hier regelmatig privé lessen gehad van onder andere Rob De Nijs, Denise Van Donselaar, Robin Van Veen, Kelvin Muïs en Charlotte Ten Brink.
Tevens was Natalia te zien in bekende TV programma's zoals The Voice Kids en Junior Songfestival.

Het moge duidelijk zijn dat we in de toekomst nog veel van de talentvolle Natalia zullen gaan horen.Deze site is gemaakt met Webklik.nl