RANDY VOET - WAT JIJ WIL
 

(13 oktober 2017) Na een wat stillere periode keert de in Oss geboren en getogen zanger Randy Voet terug aan het Nederlandse hitfront met een ijzersterke single, getiteld ‘Wat Jij Wil’. Randy ging hiervoor de samenwerking aan met het succesvolle productieteam Sonic Solutions (o.a. Wesley Klein, Charelle & Franky Falcon) en gezamenlijk schreven ze deze nieuwe single. “Nadat ik in het verleden verschillende stijlen, van feestliedjes tot Nederpop tot levenslied gezongen heb, heb ik nu het idee dat ik mijn eigen stijl gevonden heb. Ik ben dan ook erg blij met ‘Wat Jij Wil’ en ik hoop hiermee het Nederlandse en Vlaamse publiek ook” aldus een trotse Randy Voet.

De single release wordt ondersteund d.m.v. een prachtige videoclip, welke geschoten is door RedGellMedia.


 
RANDY - KOM MAAR BIJ MIJ VANNACHT
 
RandyKomMaarBijMij250
(11 april 2014) De 23-jarige zanger Randy is weer terug van weggeweest met de vrolijke nieuwe single “Kom Maar Bij Mij Vannacht”. De single kwam tot stand in samenwerking met producer Kees Tel en hiermee heeft Randy een waardige opvolger in handen van de ruim een jaar geleden verschenen plaat “Hé Hé Hé Hé”.
 
De in het Brabantste Oss geboren Randy Voet timmert al enige jaren aan de weg. Hij werkte in het verleden al met bekende producers als Edwin van Hoevelaak, Waylon van der Heijden en Emile Hartkamp en bracht diverse succesvolle singles op de markt zoals “Hoe Je Het Wendt Of Keert” en “Als De Avond Is Gevallen”. Onder de naam “Randy’s Passie” wist hij diverse jaren achtereen een succesvolle concertreeks neer te zetten, waarin Randy tevens bekende artiesten ontving.
 
De single “Kom Maar Bij Mij Vannacht” is een gemakkelijk in het het gehoor liggend uptempo liedje en verschijnt via het label HIT IT! Music. De videoclip van “Kom Maar Bij Mij Vannacht” is geschoten door RDV Media. (www.hititmusic.nl)
 

 
HitIt250

Deze site is gemaakt met Webklik.nl