ROBERT PATER - BELLA BELLA SEÑORITA

(28 september 2018) Voor Robert Pater is 2018 nu al een topjaar. Hij scoorde met ‘Jij En Ik’ dit voorjaar de grootste hit uit zijn carrière, en ook de opvolger ‘Eenzaam En Alleen’ werd afgelopen zomer fantastisch opgepakt op de radio stations en in het land. Dit heeft als resultaat dat Robert een goedgevulde agenda heeft. Voor het najaar komt Robert met zijn derde topsingle op een rij; de Bobby Prins klassieker ‘Bella Bella Señorita’ is door Robert Pater samen met zijn vaste producer in een modern jasje gegoten, met een een hit in spé als resultaat. Momenteel werkt Robert aan een nieuw album wat op een later tijdstip zal verschijnen.

De single verschijnt via CD Hamster Music en de videoclip is inmiddels volop te zien op de clipkanalen.


ROBERT PATER - EENZAAM EN ALLEEN

(8 juni 2018) Met ‘Eenzaam En Alleen’ levert Robert Pater wederom een ijzersterke single af. Het is de opvolger van ‘Jij En Ik’ waarmee Robert dit voorjaar een flinke hit te pakken had. De lijst met successen wordt voor Robert overigens steeds langer, want eerder scoorde hij al met liedjes als “Waarom Ben Jij Nooit Op Zondag Vrij”, “Helena”, “Een Roos In De Morgen”, “Laat Mij Maar Gaan” en “Als Een Meeuw In De Wind”.  ‘Eenzaam En Alleen’ is geschreven door Alie Bakker en werd eerder al eens op de plaat gezet door Willem Barth. Robert heeft in samenwerking met zijn vaste producer Harald Queens een totaal eigen versie gemaakt, waarbij de voetjes ongetwijfeld van de vloer gaan. 

De single verschijnt via CD Hamster Music en de videoclip is inmiddels volop te zien op de clipkanalen.


ROBERT PATER - JIJ EN IK

(16 februari 2018) 'Jij En Ik' is de gloednieuwe single van de uit Raalte afkomstige Robert Pater en de opvolger van 'Doe Met Me Wat Je Wilt'. Eerder trakteerde hij het publiek op succesvolle singles zoals 'Waarom Ben Jij Nooit Op Zondag Vrij', 'Helena', 'Een Roos In De Morgen', 'Laat Mij Maar Gaan' en 'Als Een Meeuw In De Wind'. De nieuwe single 'Jij En Ik' is een heerlijke dansbare en vrolijke single die de zon door je luidsprekers laat schijnen. Hiermee heeft Robert een zeer potentiële hitsingle in handen.  De productie lag natuurlijk in handen van Harald Queens en hiermee hoopt Robert wederom hoog te scoren. De single verschijnt via CD Hamster Music en de videoclip is inmiddels volop te zien op de clipkanalen.


ROBERT PATER - DOE MET ME WAT JE WILT

(20 oktober 2017) Na de succesvolle singles “Waarom Ben Jij Nooit Op Zondag Vrij”, “Helena”, “Een Roos In De Morgen”, “Laat Mij Maar Gaan” en “Als Een Meeuw In De Wind” brengt Robert Pater in de vorm van “Doe Met Me Wat Je Wilt” een nieuwe knaller op de markt. Hiermee heeft Robert een oud André Hazes liedje voorzien van een geheel nieuw geluid.
De productie lag natuurlijk in handen van Harald Queens en hiermee hoopt Robert wederom hoog te scoren.
De single verschijnt via CD Hamster Music en de videoclip is inmiddels volop te zien op de clipkanalen.


ROBERT PATER - ALS EEN MEEUW IN DE WIND

RobertPaterMeeuw250

(31 maart 2017) Na de succesvolle singles “Waarom Ben Jij Nooit Op Zondag Vrij”, “Mooie Madonna”, “Helena”, “Een Roos In De Morgen” en “Laat Mij Maar Gaan” heeft Robert Pater weer een nieuwe knaller van een plaat, getiteld "Als Een Meeuw In De Wind".  Het betreft een remake van een klassieker Arne Jansen die er in de jaren ‘80 de hitlijsten mee bestormde
Ook Robert hoopt natuurlijk met de vette sound van producer Harald Queens hoog te scoren met het nummer.
De single verschijnt via CD Hamster Music en de plugging/promotie ligt wederom in handen van Casper Janssen Music Promotion. De videoclip is inmiddels volop te zien op de clipkanalen.

Wil jij op de hoogte blijven van alles rondom Robert Pater Volg hem dan op Facebook


ROBERT PATER - LAAT MIJ MAAR GAAN

RobertPaterLaatMij250

(10 juni 2016) De uit Raalte afkomstige zanger Robert Pater lanceert zijn nieuwe single “Laat Mij Maar Gaan”; De opvolger van de airplayhit “Helena”.

“Laat Mij Maar Gaan” is geschreven door niemand minder dan zanger Rinus Ponsen en wederom geproduceerd door Robert’s vaste producer Harald Queens. Het resultaat is een vrolijke, dansbare meezinger geworden welke naar verwachting in de komende periode veelvuldig te horen zal zijn op radio en in de vele kroegen en feesttenten van ons land.

De videoclip van “Laat Mij Maar Gaan” is inmiddels te zien op de bekende clipzenders.


ROBERT PATER - HELENA

RobertPaterHelena250

(7 augustus 2015) De uit Raalte afkomstige zanger Robert Pater verrast ons met alweer zijn tweede single van dit jaar; De opvolger van de airplayhit “Een Roos In De Morgen” heet “Helena”.

“Helena” stond in het verleden als “b-kant” op een eerdere single van Robert Pater, maar omdat het liedje erg populair bleek in het land heeft Robert dit liedje samen met topproducer Harald Queens compleet opnieuw opgenomen en in een nóg pakkender jasje gestoken.

Met de heerlijke gipsy klanken van “Helena” heeft Robert een perfecte opvolger van “Een Roos In De Morgen” in handen, waarmee hij naar verwachting hoge ogen zal gooien. Voor “Helena” is een sfeervolle videoclip geschoten welke volop op de clipzenders te zien zal zijn.Deze site is gemaakt met Webklik.nl