RUBY VAN URK ft. DJ GALAGA - THIS IS THE MOMENT - THE REMIX

(9 februari 2018) ‘This Is The Moment – The Remix’ is tot stand gekomen dankzij een unieke samenwerking tussen de stijlvolle feest zangeres Ruby van Urk en DJ Galaga.

Ruby bracht eerder enkele succesvolle Nederlandstalige singles uit en deed voorprogramma’s van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest. Daarnaast is ze een gediplomeerde zangpedagoge. Met ‘This Is The Moment – The Remix’ laat Ruby zich van een hele andere kant zien en toont hiermee haar veelzijdigheid.

 DJ Galaga is al jaren bekend als Party DJ van o.a. The Game en het produceren van vele hits voor o.a. T-Spoon, The Soca Boys en Def Rhymz.

‘This Is The Moment’ is zo’n nummer wat steevast voorbij komt bij bijzondere gelegenheden in de oorspronkelijke ballad versie. Dit bracht allround zangeres Ruby op het idee om er een geheel eigen versie van te maken en het samen met DJ Galaga een extra party boost te geven. Het resultaat mag er zijn en zal naar verwachting tijdens vele bijzondere momenten voorbij komen.


RUBY VAN URK & JOHN MEDLEY - WIJ BLIJVEN VRIENDEN

RubyJohn250

(8 juli 2016) Voor de nieuwe single “Wij Blijven Vrienden” hebben Ruby van Urk en John Medley hun krachten gebundeld voor een zomers duet. Dit duet is onderdeel van de reality soap 
“De Medleys – Op Weg Naar Eeuwige Trouw” rondom de geboren Hagenees John Medley en zijn huwelijk met Mijntje op Omroep West.

De duetsingle “Wij Blijven Vrienden”, waarvoor zangeres Theresa Stam de tekst schreef, is de hit uit de soap welke veelvuldig voorbij komt in het programma.

Ruby van Urk is natuurlijk al lang geen onbekende meer. Als lid van ‘De Meiden”, maar ook solo, weet ze de laatste tijd zeer succesvolle singles te scoren. “Zingen is mijn grote passie. Zodra ik op het podium sta, heb ik het gevoel dat ik thuis ben. Dit is hetgeen waarvoor ik geboren ben om te doen. Muziek verbindt mensen. Als de ambiance en de energie kloppen, krijg ik als artiest vleugels, en het publiek vliegt met me mee. Dan kunnen we samen alle kanten op” Aldus ras-artieste Ruby. Naast haar werkzaamheden als zang pedagoge is Ruby dan ook een veelgevraagde artiest en stond zij al op vele grote evenementen.

Ook John Medley is in de regio Den Haag al een veelgevraagde artiest. Hij nam diverse CD’s op en stond in voorpragramma’s van grootheden als André Hazes en Gerard Joling. Nu is hij dan te zien in zijn eigen reality soap welke goed bekeken wordt op Omroep West waarin Ruby van Urk ook regelmatig voorbij komt.

Deze duetsingle is dan ook een logisch vervolg en het resultaat is een heerlijke uptempo vrolijke zomerse plaat, welke geproduceerd is door Sonic Solutions. Uiteraard hebben Ruby en John samen een zomerse videoclip geschoten voor ”Wij Blijven Vrienden”

 

RUBY VAN URK - NEEM ME MEE

RubyNeemMeMee250

(15 april 2016) Met haar nieuwe single “Neem Me Mee” heeft Ruby van Urk een heerlijke zomerse plaat in handen. Hiermee presenteert Ruby een perfecte opvolger van “Kleur De Dag”. Samen met Judith Peters en Theresa Stam vormt Ruby ook het damestrio De Meiden. Na de zomer verschijnt de nieuwe single van De Meiden, maar momenteel concentreert Ruby zich vooral op haar carrière als solo zangeres.

Ruby deed voorprogramma’s van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest. Daarnaast is ze een gediplomeerde zangpedagoge.

 “Neem Me Mee” werd wederom geproduceerd en opgenomen in de studio van Bob Sandee/Subgroover, die er een heerlijke opzwepende track van heeft gemaakt, welke meteen in je hoofd blijft hangen. De tekst van “Neem Me Mee” schreef Ruby zelf. De bijbehorende videoclip zal veelvuldig op de clipkanalen te zien zijn.


RUBY VAN URK - KLEUR DE DAG

RubyKleur250

(18 september 2015) De mooie Ruby van Urk vormt samen met Judith Peters en Theresa Stam het damestrio De Meiden, maar Ruby verrast nu met haar eigen solo single “Kleur De Dag”. De tekst voor deze single werd geschreven door “Meiden-collega” Theresa Stam.

Ruby van Urk heeft haar sporen ruimschoots verdiend als zangeres. Ze deed menig voorprogramma van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest. Momenteel treedt ze op veelvuldig op als solo zangeres en ze is tevens gediplomeerd zangpedagoge.

 De productie van “Kleur De Dag” lag in vakkundige handen van Bob Sandee/Subgroover, die er een heerlijke dansbare track met latin invloeden van heeft gemaakt, waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. De bijbehorende videoclip zal veelvuldig op de clipkanalen te zien zijn.


HiIt250


Deze site is gemaakt met Webklik.nl