RUDY DE WIT - JIJ WAS HET MOOISTE MEISJE

(29 september 2017) Met “Jij Was Het Mooiste Meisje” keert de populaire Tilburgse volkszanger terug naar zijn roots, en komt hij met een onvervalste kraker in de traditie van de klassiekers “Sweet Love” en “Ga Met Me Mee”. De productie lag dan ook weer in vertrouwde handen van Harald Queens, die verantwoordelijk was voor menig hit van Rudy. “Jij Was Het Mooiste Meisje” brengt bij de eerste klanken een onweerstaanbare herkenbaarheid naar boven, die de luisteraar meteen inpakt. Hiermee klinkt Rudy weer precies zoals de fans hem het liefst horen. Cannonball Media schoot een smaakvolle videoclip, welke van het begin tot het eind een glimlach op je gezicht tovert.  Kortom; Rudy de Wit is met “Jij Was Het Mooiste Meisje” weer helemaal terug!!!


RUDY DE WIT - JE BENT VERLEIDELIJK

RudyVerleidelijk250

(6 mei 2016) “Je Bent Verleidelijk” is alweer zo’n heerlijke single van Tilburger Rudy de Wit, die met titels als “Sweet Love” en “Ga Met Me Mee” heuse klassiekers op zijn naam wist te zetten. Wederom is gekozen voor een bewerking van een legendarische klassieker, en dit keer viel de keuze op Tom Jones’ “It’s Not Unusual”, welke door producer Manfred Jongenelis in een heerlijk zomers “Mambo Nr. 5”-achtig jasje gegoten is. Dit in combinatie met het prettige en herkenbare stemgeluid van Rudy de Wit heeft geresulteerd tot een oergezellige en bloedcommerciële single.

Hiermee bewijst Rudy de Wit wederom dat hij tot een van de meestbelovende Nederlandstalige artiesten van dit moment gerekend mag worden, waar we in de toekomst nog veel van zullen horen.  Inmiddels heeft Rudy al een hele rij hits op zijn naam staan, en binnenkort kunnen we zonder twijfel “Je Bent Verleidelijk” aan dat indrukwekkende lijstje toevoegen.

De komende maanden zal Rudy dan ook weer veelvuldig te horen zijn op de diverse radio zenders en te zien zijn tijdens zijn vele optredens in het land.

Cannonball Media produceerde de videoclip van “Je Bent Verleidelijk” welke volop te bewonderen is op de clipkanalen.


RUDY DE WIT - KOM EN ZING MEE

RudyKomEnZing250

(21 augusutus 2015) “Kom En Zing Mee” is de titel van de nieuwe single van Rudy de Wit. Met deze door Harald Queens geproduceerde single heeft Rudy weer een échte “Rudy de Wit-plaat” in handen, die naadloos in het rijtje past van hits als “Sweet Love”, “Kom Bij Mij” en “Ga Met Me Mee”.

Vorig jaar verscheen Rudy’s debuutalbum “Ga Met Me Mee” en inmiddels is de Tilburger Rudy de Wit uitgegroeid tot een ware volksheld. Zijn liedjes worden veelvuldig gedraaid op de Nederlandse en Vlaamse radiostations én in de kroegen en Rudy heeft een goedgevulde agenda met optredens.

De verwachting is dan ook dat binnenkort iedereen de nieuwe single “Kom En Zing Mee” weer luidkeels mee zal zingen, zoals het ook met Rudy’s vorgaande singles is vergaan.

Red Gell Media produceerde de prachtige videoclip van “Kom En Zing Mee” welke volop te bewonderen is op de clipkanalen.


RUDY DE WIT - DIT IS ZO'N DAG

RudyDag250

(3 april 2015) Na het succesvolle album “Ga Met Me Mee” en de hitsingles “Sweet Love”, “Ga Met Me Mee”, “Zin In Een Feestje” en “Hé Ga Je Mee (Naar Ons Stamcafé)” verschijnt nu een gloednieuwe single van de Tilburgse volksheld Rudy de Wit. De single is getiteld “Dit Is Zo’n Dag” en bevat weer alle ingrediënten die bij een succesvolle Rudy de Wit plaat horen. De productie lag in handen van topproducer Manfred Jongenelis. De verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen, en “Dit Is Zo’n Dag” wordt natuurlijk ondersteund door een prachtige videoclip.

RUDY DE WIT - HÉ GA JE MEE (NAAR ONS STAMCAFÉ)

RudydeWitStamcafe250

(26 december 2014) Meteen na Kerstmis zal de promotie van de Rudy de Wit single “Wie Gaat Er Mee (Naar Het Kerstdiner)” overgaan op de reguliere versie “Hé Ga Je Mee (Naar Ons Stamcafé)”. De single is voorzien van een nieuwe tekst en een nieuwe mix. De tekst hiervoor is gemaakt door Dennis Musters (Duo Knotsgek)  en Casper Janssen (Dennis Jones) en de productie is uiteraard weer van Harald Queens. Deze swingende en vrolijke track is natuurlijk afkomstig van Rudy de Wit’s succesvolle debuutalbum “Ga Met Me Mee”.


RUDY DE WIT - WIE GAAT ER MEE (NAAR HET KERSTDINER)

RudyKerst250

(21 november 2014) Gelijktijdig met de release van Rudy de Wit’s debuutalbum “Ga Met Me Mee” verschijnt de kerstsingle “Wie Gaat Er Mee (Naar Het Kerstdiner)”, een vrolijke en swingende kerstplaat. “Wie Gaat Er Mee (Naar Het Kerstdiner)” is een bewerking van de Brenda Lee klassieker “Rockin Around The Christmas Tree” waarvoor Dennis Musters een Nederlandstalige tekst schreef. De productie ligt in de vertrouwde handen van Harald Queens.


RUDY DE WIT - ZIN IN EEN FEESTJE

RudyFeestje250

(22 augustus 2014) De sympathieke Tilburger Rudy de Wit mag gerust een van dé opkomende Nederlandstalige artiesten van dit moment genoemd worden. Met zijn singles “Enkel Een Lach Van Jou”, “Sweet Love”,  “Kom Bij Mij”, “Ga Met Me Mee (Be My Day)” en “Genieten” wist Rudy de ene hit na de andere te scoren.

Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar de nieuwe single van Rudy de Wit, en deze is nu een feit. De titel is “Zin In Een Feestje” en hiermee heeft Rudy een enorme kneiter in handen. Voor deze single werd i.s.m. Rudy’s
vaste producer Harald Queens de oude Boney M. hit “I See A Boat On The River” onder handen genomen en in een typisch Rudy de Wit jasje gegoten. Het resultaat mag er wezen en hiermee lijkt Rudy zijn zesde hit in een rij te pakken te hebben..
Dit najaar verschijnt via Hit It! Music het debuut album van Rudy de Wit waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.
 

RUDY DE WIT - SWEET LOVE

RudySweetLove250

(21 november 2012) Op veler verzoek verschijnt nu eindelijk "Sweet Love" van Rudy de Wit op single. Deze Nederlandstalige versie van de Ferrari klassieker uit de jaren '70 wordt geweldig ontvangen door de radio stations en is een kneiter van een hit in het land. Hiermee lijkt de doorbraak van Rudy de Wit een feit.


RUDY DE WIT - ENKEL EEN LACH VAN JOU

RudyLach250


(September 2012) Enkel Een Lach Van Jou” is de aanstekelijke nieuwe single van de uit Tilburg afkomstige zanger Rudy de Wit. Na eerdere singles “Als Jij Me Aankijkt”, “Mijn Leven Is Zo Koud Zonder Jou” en “Geen Euro Meer Te Makken” ging Rudy voor deze single de samenwerking aan met producer Harald Queens. Ondersteund door een mooie videoclip zal Rudy de Wit naar verwachting hoge ogen gaan gooien met deze geweldige productie. (HIT IT! Music)


 


Deze site is gemaakt met Webklik.nl