SAMMY BAKER - IK HEB GOUD
 
SammyGoud325

(7 november 2012) Na het succes van het debuutalbum van Sammy Baker (‘Dromen’) komt deze sympathieke Belgische zanger aan het einde van 2012 met een maxi single “Ik Heb Goud”. Drie fantastische schlagerplaten werden door Sammy Baker opgenomen. Behalve de single “Ik Heb Goud” staan er nog twee juweeltjes van nummers op deze maxi single. “Het Is Waar” is een nummer dat uitermate geschikt is voor de donkere dagen tegen het einde van het jaar. “Ik Wil Nog Meer Van Jou” is weer een echte popschlager met stevige gitaren. Drie singles op één schijfje. Dan weet je het zeker, ‘t is Sammy Baker!

SAMMY BAKER - KLEINE WITTE WOLK
 
SammyWolk325
 
(11 juli 2012) Afgelopen mei verscheen het allereerste album "Dromen" van de Vlaamse schlagerzanger Sammy Baker.Het nummer "Kleine Witte Wolk" werd door de fans van Sammy vanaf de dag dat de CD verscheen op handen gedragen. Het nummer is in de originele versie een grote hit uit vervlogen tijden van Julio Iglesias. En die emotie kan Sammy Baker als geen ander benaderen. "Kleine Witte Wolk" is een romantisch, zomers nummer, waar iedereen meteen vrolijk van wordt. Je weet het zeker... dit is Sammy Baker!
 

 
SAMMY BAKER - DROMEN (album)
 
sammy baker dromen 325
 
Sammy Baker is geen onbekende meer in het Vlaamse en Nederlandse muziekland. Deze ster heeft bekendheid opgedaan als jong talent, die in de prille jaren van zijn leven twee keer in de Vlaamse top 10 stond. Later trad hij meerdere malen op in het VTM programma Tien om te Zien en tegenwoordig presenteert hij het muziekprogramma Sterren Palet. Een eigen album had deze Vlaamse nachtegaal nog niet, fans des te meer. Onlangs verscheen zijn nieuwe single “Ik Bouw Een Paleis” als voorloper van het geweldige debuut album “Dromen” (release 28 april 2012). Deze single wordt goed opgepakt door de radio stations in Vlaanderen en Nederland. Deze Belgische ‘Johnny Logan’ wist al menig hart te stelen. Met een gloednieuw repertoire van de producenten van o.a. Marlous Oosting gaat Sammy Baker zowel Nederland als Vlaanderen veroveren middels een uitgebreide radio en TV campagne.
 
 
SAMMY BAKER - IK BOUW EEN PALEIS
Sammy Baker is een Vlaamse zanger die al op jonge leeftijd succes had in zijn vaderland. Nu, vele jaren later, is de sympathieke zanger helemaal terug. Zijn eerste single van het nieuwe album "Dromen" is het nummer "Ik Bouw Een Paleis".
Sammy staart samen met jou naar de hemel en droomt van een paleis in de wolken. Het nummer is een echte Schlagerhit in Duitsland en het was wachten op de juiste zanger om er ook een hit van te maken in Nederland en Vlaanderen. Sammy Baker is de juiste persoon voor die taak. De zanger heeft een dijk van een stem en zingt het nummer met veel emotie.
Op 28 april verschijnt zijn album "Dromen" met 12 gloednieuwe tracks in de winkel. Ook Sammy Baker geeft die dag een instore in het Retailpark in Roermond om samen met zijn fans te vieren dat zijn album eindelijk is.
 
 
 
 
CASPER JANSSEN MUSIC PROMOTION
BEETHOVENGAARDE 5
5344 CB OSS
Tel.: 06 53396642
E-mail: cas.jan@hotmail.com

 

 


Deze site is gemaakt met Webklik.nl