TIM SCHALKX - BOVEN OP DE BERG

(30 november 2018) Traditiegetrouw laat de uit Boxtel afkomstige zanger Tim Schalkx weer van zich horen voor het komende winterseizoen met een enorme feestknaller, ‘Boven Op De Berg’. Hiermee zal Tim het komende seizoen menig kroeg, feesttent én après ski gelegenheid mee onveilig maken. De compositie is van Tim zelf en de productie lag in vertrouwde handen van Harald Queens.

Momenteel is Tim wekelijks te zien in één van de vele feestcafés in Oostenrijk, maar ook op de Nederlandse podia.

 

TIM SCHALKX - HANDEN IN DE LUCHT

(15 december 2017) Met ‘Handen In De Lucht’ is Tim Schalkx is helemaal klaar voor het wintersportseizoen en de carnavalsgekte. Dit door Tim zelfgeschreven liedje werd i.s.m. vaste producer Harald Queens weer vakkundig opgenomen en zal menig café of skihut de tent op z’n kop zetten! Momenteel is Tim wekelijks te zien in één van de vele feestcafés in Oostenrijk, maar ook op de Nederlandse podia.


DJ CARLO ft. TIM SCHALKX - MET ME DANSEN

(14 juli 2017) De uit Boxtel afkomstige zanger Tim Schalkx heeft zijn krachten gebundeld met DJ Carlo met de enorme zomerse kneiter “Met Me Dansen” als resultaat. De track werd opgenomen en geproduceerd door topproducer Harald Queens en heeft alles in zich om uit te groeien tot joekel van een hit tijdens de beach party’s, bbq’s en de Spaanse costa’s.

Eerder wist Tim Schalkx al successen te behalen met liedjes als “Bubbelbad”, “Leve De Après Ski” en “Laila”. DJ Carlo is al meer dan 10 jaar een bekende naam in de Nederlandse DJ wereld en weet elk feest naar hogere sferen te krijgen. Nu DJ Carlo en Tim Schalkx samen de single “Met Me Dansen” opgenomen hebben lijkt dan ook niets een succes in de weg te staan. “Met Me Dansen” wordt begeleid met een bijpassende videoclip. 


TIM SCHALKX - WE GAAN WEER!

TimSchalkxWeGaanWeer250

(6 januari 2017) Tim Schalkx is helemaal klaar voor het wintersportseizoen en de carnavalsgekte. Met zijn nieuwe single “We Gaan Weer!” zal hij in menig café of skihut de tent op z’n kop zetten! Momenteel is Tim wekelijks te zien in één van de vele feestcafés in Oostenrijk, betreedt hij wekelijks de podia.


TIM SCHALKX - GA JE MEE

TimGaJeMee250

(19 juni 2015) De uit Boxtel afkomstige sympathieke zanger Tim Schalkx heeft deze zomer weer een geweldige nieuwe single, getiteld “Ga Je Mee”. Hiervoor ging Tim wederom de samenwerking aan met met de bekende producer Harald Queens. “Ga Je Mee” is een lied met veel zomerse party klanken en verschijnt op Tim’s eigen label TS Records. Deze single zal de komende zomer op veel party’s te horen zijn. Voor “Ga Je Mee” is er natuurlijk een videoclip in zomerse stijl opgenomen. Ga je mee met Tim Schalkx?? (www.timschalkx.nl)

 

DJ HENRY'S FEESJUH ft. TIM SCHALKX - TUSSEN KROEGEN EN KERKEN

HHenryTim250

(2 januari 2014) DJ Henry en Tim Schalkx komen elkaar vaak tegen tijdens optredens in het land en in de wintersport gebieden. Hierdoor ontstond het idee om de handen ineen te slaan voor een geweldige remake van de Vader Abraham klassieker “Tussen Kroegen En Kerken”. De eerste reacties voor deze single zijn veelbelovend, en “Tussen Kroegen En Kerken” zal naar verwachting één van dé knallers worden tijdens het komende après ski en carnavals seizoen.

Uiteraard is er voor “Tussen Kroegen En Kerken” een passende videoclip geschoten. 


 
TIM SCHALKX & DJ TONY - ZOMERHITTE
 
TimSchalkxZomerhitte250 
 
(27 juni 2014) Na het grote succes met het nummer “Bubbelbad” gaat Tim Schalkx deze zomer weer op de zelfde tour met de nieuwe single “Zomerhitte (Bam Bam Bam)”. Hiervoor ging Tim wederom de samenwerking aan met DJ Tony, die destijds ook de remix voor Tim’s hit “Bubbelbad maakte. “Zomerhitte (Bam Bam Bam)” is een lied met veel zomerse klanken en de eerste release op Tim’s eigen label TS Records. Uiteraard is er voor “Zomerhitte (Bam Bam Bam)” een videoclip in zomerse stijl opgenomen. Laat de zomerhitte maar komen... (www.timschalkx.nl)

TS Records

www.timschalkx.nl


Deze site is gemaakt met Webklik.nl