TOMMY LIPS - OH MARIAN (Carnavals Versie)

(18 januari 2019) Tommy Lips oogst momenteel veel succes met zijn nieuwe single ‘Oh Marian’. Met het oog op het komende carnaval is er nu een extra feestelijke carnavals versie verkrijgbaar. Na de laatste succesvolle feestsingle’s ‘Ons Eigen Stamcafé’ & ‘Zijn Het Die Mooie Blauwe Ogen Van Jou’, is de nieuwe single ‘Oh Marian’ een ware opvolger! Het komende feest- & carnavalsseizoen zal deze feesthit dan ook te horen zijn in vele kroegen!

TOMMY LIPS - OH MARIAN

(23 november 2018) Was het Jack de Nijs die in 1972 kwam met de gezellige hit 'Marian', nu ruim 40 jaar later komt Tommy Lips met deze hit in een geheel nieuw feest jasje. 

De productie van deze single lag in handen van Laurens van Wessel, die samen met live muzikanten in Studio’69 het originele sfeertje van de versie uit 1972 vertolkt heeft tot een hedendaagse feesthit & meezinger, zoals vele inmiddels van Tommy Lips gewend zijn. 
Na de laatste succesvolle feestsingle’s 'Ons eigen Stamcafé' & 'Zijn het die mooie blauwe ogen van jou', is de nieuwe single ‘’Oh Marian’’ een ware opvolger! Het komende feest- & Carnavalsseizoen zal deze feesthit dan ook te horen zijn in vele kroegen!
De single verschijnt op het VNC Label en de promotie zal in handen zijn van Casper Janssen Music Promotion.

Kortom, knallend het feestseizoen tegemoet!


TOMMY LIPS - ZIJN HET DIE MOOIE BLAUWE OGEN VAN JOU

(22 juni 2018) Vol trots presenteert Tommy Lips zijn nieuwe single! Het betreft weer een echte feesthit en meezinger, zoals velen van Tommy inmiddels gewend zijn.

Na de succesvolle laatste single’s ’Kom Maar In M’n Armen’, ’Want Als Je Lacht’ en ’Ons Eigen Stamcafé’, is de nieuwe single ’Zijn Het Die Mooie Blauwe Ogen Van Jou’ een passende en geslaagde opvolger, geschreven door André Kooiman.

De productie van deze single lag net als de voorgaande nummers in handen van producent Harald Queens, die het nummer o.a. met zijn accordeonklanken vertolkte tot een echt Tommy Lips nummer.

De single verschijnt op het VNC Label van Johan Hense en de promotie zal in handen zijn van Casper Janssen Music Promotion.Deze site is gemaakt met Webklik.nl