YOURI SPRENKELS - GA TOCH MET MEE

(7 juli 2017) De zomer kan nu helemaal losbarsten met de gloednieuwe single van Youri Sprenkels. “Ga Toch Met Me Mee” is een uiterst dansbare track geworden, welke na één keer beluisteren niet meer uit je hoofd gaat, en waarbij je niet stil kunt zitten. “Ga Toch Met Me Mee” is de opvolger van “Ik Moet Me Laten Gaan” waarmee Youri in 2016 de playlisten bestormde.

 Het lijkt erop dat de uit St. Willebrord afkomstige Youri Sprenkels met “Ga Toch Met Me Mee” een van de grootste Nederlandstalige zomerhits in handen heeft, welke uitermate geschikt is voor BBQ-feestjes en summer beach party’s. Wederom werd deze single onder leiding van Manfred Jongenelis geproduceerd en het resultaat mag er wezen.YOURI SPRENKELS - IK MOET ME LATEN GAAN

YouriGaan250

(29 juli 2016) Als het aan Youri Sprenkels ligt, is de zomer nu echt wel begonnen. Voorzien van een lekker en 

vooral dansbaar latino melodietje, trek hij zich vrolijk niets aan van regen en wind.

Waar “Ik Moet Me Laten Gaan” te horen is, stijgt spontaan de temperatuur en laten de dames uitdagend de heupen zwieren en zwaaien. Het wordt dan automatisch lastig om te blijven zitten en niet mee te doen.

Wij voorspellen dat deze heerlijk zomerse melodie de komende maanden volop en overal te horen zal zijn en bombarderen deze plaat dan ook meteen als BBQ-topper voor dit jaar: onmisbaar op de achtergrond van gezelligheid, gemarineerd vlees, pittige sauzen én verfrissende dranken, al dan niet alcoholisch... Geniet ze !


Deze site is gemaakt met Webklik.nl