ZUS - WAAR IK GA

ZusWaarIkGa250

(3 juni 2016) Met “Waar Ik Ga” presenteert het Schijndelse duo ZUS (bestaande uit de zusjes Bo & Kiki) alweer hun tiende single. De single werd geschreven door Quinn Warmerdam, die eerder al succesvolle liedjes schreef voor ZUS, zoals “Zomerzon”. Voor de productie werd wederom een beroep gedaan op de bekende producer Kees Tel. Het resultaat is een vrolijk zomers liedje welke zich meteen in je hoofd nestelt.

Hiermee zet ZUS een volgende stap in hun carrière, waarmee ze steeds meer terrein winnen. Hun laatste singles waren volop op de radio zenders te horen en in de hitlijsten te vinden, en ZUS beleeft succesvolle optredens door het hele land, waarmee Bo & Kiki steeds meer harten voor zich weten te winnen in Nederland en Vlaanderen.

Redgellmedia produceerde wederom een prachtige videoclip ter ondersteuning van de release van “Waar Ik Ga”, waarmee ZUS ongetwijfeld een prachtige zomer tegemoet zal gaan.

ZUS - RONDJES IN M'N HOOFD

ZUS Rondjes250

(15 januari 2016) “Rondjes In M’n Hoofd” is de nieuwe single van het sympathieke Schijndelse duo ZUS en de opvolger van de succesvolle single “Superster”. Deze single is geschreven door Colin Heikes en Rutger Kanis. Colin kennen we als de helft van het populaire duo Mike & Colin. De productie lag in handen van de bekende producer Kees Tel.

Stap voor stap lijkt ZUS steeds meer terrein te winnen in Nederland en Vlaanderen. “Rondjes In M’n Hoofd” is alweer de 9e single voor de goedlachse zusjes Bo & Kiki. Met de laatste 2 singles “Zomerzon” en “Superster” wisten de dames vele playlisten en hitlijsten te halen en de populariteit groeit met de dag. De verwachtingen voor “Rondjes In M’n Hoofd” zijn dan ook hooggespannen.

Met een prachtige videoclip (geschoten door Redgellmedia), die de release van “Rondjes In M’n Hoofd” zal ondersteunen lijkt het prille jaar een flitsende start te maken voor ZUS.


ZUS - SUPERSTER

ZusSuperster250

(21 augustus 2015) Het gaat goed met de Brabantse zusjes Bo & Kiki, beter bekend als het duo ZUS. Inmiddels heeft ZUS al enkele succesvolle singles op haar naam staan zoals “Blauwe Hemel” en “Feesten” en ook de single “Zomerzon” was veelvuldig te horen op de Nederlandse en Vlaamse zenders. Daarnaast is ZUS op vele podia’s te bewonderen en maken ze o.a. deel uit van “Sterren On Tour” waarmee ze succesvol door het land touren.

Nu verrast ZUS met de splinternieuwe single “Superster”, geschreven en geproduceerd door topproducer Kees Tel. Deze zal op 30 augustus a.s. op spectaculaire wijze door niemand minder dan Jeromino uitgereikt worden in Schijndel.

Bo & Kiki van ZUS zijn er helemaal klaar voor om “Superster” de komende periode in het land voor te stellen en zullen hun opwachting maken in diverse radio- en TV programma’s. Uiteraard is er een spetterende videoclip gemaakt voor “Superster”.


ZUS - ZOMERZON

ZusZomerzon250

De Brabantse zusjes Bo en Kiki vormen sinds twee jaar het duo ZUS. Sindsdien vielen ze op met singles als “Blauwe Hemel” en “Feesten”, waarmee ze veel aandacht in de Nederlandse en Vlaamse media wisten te vergaren. Nu is het tijd voor een gloednieuwe single, getiteld “Zomerzon”. Hiervoor doken de dames de studio in van topproducer Kees Tel met een heerlijke zomerse plaat als resultaat. “Zomerzon” is wederom geschreven door Quinn Warmerdam, die eerder al liedjes schreef voor ZUS.

Met “Zomerzon” lijken Bo & Kiki als ZUS klaar voor de zomer van 2015, en zullen de meiden door heel het land hun opwachting maken. Uiteraard is er voor “Zomerzon” en passende videoclip geschoten welke veelvuldig op de clipkanalen te zien zal zijn.Deze site is gemaakt met Webklik.nl