Selecteer een pagina

ANDRÉ KOOISTRA

ANDRÉ KOOISTRA – VIER ELKE DAG

(23 april 2021) André Kooistra, de feestzanger uit het Noorden en bekend als “ zingende brandweerman “ komt ook dit keer met een knaller van een single , getiteld ‘Vier Elke Dag’

Een mooie opvolger voor ‘Werelddag’ waarmee André onlangs goed wist te scoren. Bij het horen van de eerste klanken wordt je gelijk vrolijk. Een feestnummer die lekker mee te zingen is en dat is waar het André om te doen is; mensen vrolijk maken en laten meezingen met zijn vrolijke nummers. Met ‘Vier Elke Dag’ gaat dit zeker lukken.

‘Vier Elke Dag’ is het levensmotto van André. Ondanks tegenslagen, zou je alles uit het leven moeten halen en elke dag moeten vieren, soms met een lach, soms met een traan. Zeker in tijdens als deze, zie je des te meer hoe relatief alles is. Nu ligt de nadruk hierop. Het is niet alleen een boodschap voor nu, maar zeker ook voor later als alles weer normaal is, volgens André.

‘Vier Elke Dag’ is geschreven door Pascal de Vormer en P. Pruysenaere (het pseudonymn van de hitschrijver van o.a. Gerad Joling en Koos Albert Peter de Wijn). Dit duo heeft al meerdere nummers voor André geschreven.

De productie is in handen van Dylan van der Feen werkzaam bij The Office Studio. De promotie van vier elke dag, wordt verzorgd door Casper Janssen Music Promotion en de single verschijnt via CD Hamster. Voor meer info en boekingen: www.andrekooistra.nl of check zijn Facebook.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

ANDRÉ KOOISTRA – WERELDDAG

(13 november 2020) André Kooistra; beter bekend als de zingende brandweerman, komt weer met een super gezellig feestnummer, getiteld ‘Werelddag’.

‘Werelddag’ is geschreven door Pascal de Vormer. De productie wordt uiteraard gedaan door Dylan van der Feen in de studio van BME.

Na een aantal covers is het voor André weer tijd om een eigen nummer uit te brengen.

Het was een tijdje zoeken naar een nummer dat bij André paste met het juiste feestgehalte en de “zogenaamde klik” met het nummer.

“Toen Pascal mij dit nummer stuurde, was het direct raak!! Met de beat die Dylan eronder heeft gezet is het nummer af en helemaal naar mijn smaak. Een nummer waar ik trots op ben” aldus André.

André is een feestzanger bij uitstek en weet zijn fans altijd weer aangenaam te verrassen met zijn gezellige meezingers. André heeft zijn plaats inmiddels weten te veroveren in Friesland en ver daarbuiten, zet menig café en feesttent op de kop en weet het publiek mee te krijgen met zijn gezellige meezingers.

Voor meer info en boekingen: www.andrekooistra.nl of check zijn Facebook.

Meer info over mijn diensten?