Selecteer een pagina

ANNO VAN WANROOY

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

ANNO VAN WANROOY – KAN HET NIET GELOVEN

(16 februari 2024) Allround entertainer Anno van Wanrooy presenteert met ‘Kan Het Niet Geloven’ een fatnastische opvolger van ‘Speel Niet Met Mijn Hart’. Anno heeft in de loop der jaren al een flinke staat van dienst opgebouwd. Zo had hij verschillende gastrollen in series als ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, ‘Goudkust’ en ‘Blauw Blauw’. In 2005 won hij Popstars The Rivals en maakte hij deel uit van de boyband Men2B waarmee hij met de single ‘Bigger Than That’ een gouden plaat wist te vergaren. Vervolgens trad hij toe tot de volkse boyband Stad & Land, die hij samen met Dennis Baars en Allan Hoekman vormde. Ook hiermee werden diverse hits gescoord en optredens op de Mega Piratenfestijnen en TROS Muziekfeest Op Het Plein. Samen met zijn vrouw Maria vormt hij De Wanrooytjes en schitterden ze in de tiendelige reality soap ‘Bij Ons Op Het Kamp’. Momenteel zijn De Wanrooytjes een ware TikTok sensatie en behalen ze miljoenen views op het platform. En de Wanrooytjes zullen in de toekomst nog veel van zich laten horen….

Toch laat de muziek Anno niet los, en met ‘Kan Het Niet Geloven’ is hij weer helemaal terug op het muzikale vlak. Het is een gipsy-achtige track welke geschreven en geproduceerd is door Peter van Kesteren. De verwachtingen rondom deze single zijn hoog gespannen.

ANNO VAN WANROOY – SPEEL NIET MET MIJN HART

(8 september 2023) Allround entertainer Anno van Wanrooy presenteert met ‘Speel Niet Met Mijn Hart’ een gloednieuwe single. Anno heeft in de loop der jaren al een flinke staat van dienst opgebouwd. Zo had hij verschillende gastrollen in series als Goede Tijden Slechte Tijden, Goudkust en Blauw Blauw. In 2005 won hij Popstars The Rivals en maakte hij deel uit van de boyband Men2B waarmee hij met de single ‘Bigger Than That’ een gouden plaat wist te vergaren. Vervolgens trad hij toe tot de volkse boyband Stad & Land, die hij samen met Dennis Baars en Allan Hoekman vormde. Ook hiermee werden diverse hits gescoord en optredens op de Mega Piratenfestijnen en TROS Muziekfeest Op Het Plein. Samen met zijn vrouw Maria vormt hij De Wanrooytjes en schitterden ze in de tiendelige reality soap ‘Bij Ons Op Het Kamp’. Momenteel zijn De Wanrooytjes een ware TikTok sensatie en behalen ze miljoenen views op het platform. En de Wanrooytjes zullen in de toekomst nog veel van zich laten horen….

Toch laat de muziek Anno niet los, en met ‘Speel Niet Met Mijn Hart’ is hij weer helemaal terug op het muzikale vlak. Het is een Nederlandstalige versie van de Backstreet Boys klassieker ‘Quit Playng Games’ welke Anno in een geheel eigen, zomers jasje heeft gestoken. De verwachtingen rondom deze single zijn dan ook hoog gespannen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?