Selecteer een pagina

ANTONIO HOLSKEN

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

ANTONIO HOLSKEN – ALLEE ALLEE

(30 juni 2023) Antonio Holsken verwierf onlangs landelijke bekendheid met de RTL5 reality soap ‘Op Het Kamp’. Dit voorjaar scoorde hij een grote hit met ‘Boem Boem’ waarmee hij zelfs optrad in ‘Chantal’s Pyama Party’. Nu is het tijd voor een opvolger en zijn nieuwe single ‘Allee Allee’, een zomerkneiter van jewelste. Antonio dook hiervoor de studio in van Sonic Solutions en schreef de tekst samen met zijn collega/zanger/componist Jeffrey Heesen. De eerste reacties op ‘Allee Allee’ zijn ontzettend positief, en het kan dan ook niet anders dat Antonio Holsken hiermee wederom een dikke hit gaat scoren.

Uiteraard werd er voor dit opzwepende en dansbare nummer een passende videoclip geschoten.  

ANTONIO HOLSKEN – BOEM BOEM

(24 februari 2023) In 2008 scoorde Antonio Holsken zijn grootste hit met ‘Boem Boem’. Door de jaren heen bleef de track ongekend populair en door zowel Antonio’s originele versie als diverse cover versies bleef het liedje altijd in de schijnwerpers staan.

Onlangs maakte het grote publiek kennis met Antonio Holsken dankzij de reality serie van RTL5 ‘Op Het Kamp’. Hierdoor kwam de carrière van Antonio in een stroomversnelling terecht en zo was hij onlangs te gast in het TV programma ‘Chantal’s Pyama Party’ waar hij zijn hit ‘Boem Boem’ vertolkte. Reden te meer om ‘Boem Boem’ opnieuw te releasen, en hiervoor schoot Antonio een splinternieuwe videoclip met Jaap van Didden. “Ik vind het geweldig wat er nu allemaal rondom mijn persoontje gebeurt. Speciaal voor mijn fans heb ik een nieuwe videoclip gemaakt van ‘Boem Boem’ en hoop hiermee een nieuw publiek te bereiken” aldus Antonio. De nieuwe videoclip is inmiddels volop te bewonderen op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

ANTONIO HOLSKEN & LOUISA JANSSEN – TRILBILLEN (RE-RELEASE)

(13 januari 2023) Vanwege het naderende carnaval re-releasen we de partyhit van Antonio Holsken & Louisa Janssen ‘Trilbillen’. Antonio was onlangs prominent te zien in de RTL reality serie ‘Op Het Kamp’ en Louisa is momenteel een van de meest spraakmakende deelneemsters in de Videoland serie ‘Echte Meiden In De Jungle’.

Antonio en Louisa zijn al jarenlang bevriend met elkaar en eerder was Antonio al te zien in de TV serie van Louisa. Daardoor ontstond er jaren geleden al het idee om eens samen een plaat te maken, maar het kwam er steeds niet van. Totdat er plots via Pascal de Vormer het liedje ‘Trilbillen’ voorbij kwam, waarvan Antonio en Louisa meteen dachten “Dit is ‘m!”. Ze doken samen de studio in bij Sonic Solutions en het resultaat is een geweldige party-hit.

Antonio Holsken is al jarenlang populair als zanger met hits als ‘Boem Boem’, ‘Kom Bij Mij (Suavemente)’ ‘Lieve Heer Heb Medelij’ en recentelijk met ‘Meer Hoef Ik Niet’.

Lousia Janssen is natuurlijk een bekende media persoonlijkheid dankzij haar goed bekeken reality soaps.

ANTONIO HOLSKEN – JOUW LACH

(14 oktober 2022) Antonio Holsken presenteert met zijn nieuwe single ‘Jouw Lach’ een kneiter van een opvolger van zijn singles ‘Meer Hoef Ik Niet’ en ‘De Nacht Van M’n Leven’ waarmee hij al veel succes oogstte. ‘Jouw Lach’ is geschreven Mario Veltman en heeft een absolute polonaise garantie. Sonic Solutions tekende voor de productie.  

Binnenkort zal Antonio te zien zijn op RTL5 in een 8-delige de real life soap ‘Bij Ons Op Het Kamp’. Hiervoor is Antonio in de afgelopen maanden intensief gevolgd door een camera ploeg vanuit zijn woonwagen tot op zijn vakantie adres. Ook zal de nieuwe single ‘Jouw Lach’ uitvoerig te zien en te horen zijn in de serie. De bijbehorende videoclip zal te zien zijn op alle bekende clipkanalen. Al met al zal niemand om Antonio Holsken heen kunnen in de komende maanden.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

ANTONIO HOLSKEN – DE NACHT VAN M’N LEVEN

(1 juli 2022) Terwijl er een gloednieuwe single zo goed klaar ligt, leeft er sinds enige maanden een hype rondom een ouder nummer van Antonio Holsken ‘De Nacht Van M’n Leven’. Van noord tot zuid wordt dit nummer veel gedraaid. Zelf radio en clip kanalen vroegen om het nummer, welke natuurlijk te vinden is op Antonio’s meest recente album ‘gezellig’,  welke onlangs op de markt verscheen.

 

Toen Antonio ‘De Nacht Van M’n Leven’ live zong in het programma Muziek Cafe Brabant ging het razend snel. Vanwege de grote vraag is er besloten om ‘De Nacht Van M’n Leven’ op single te releasen en is er een nieuwe videoclip opgenomen in het mooie ’s-Hertogenbosch. 

ANTONIO HOLSKEN & LOUISA JANSSEN – TRILBILLEN

(22 april 2022) Volkszanger Antonio Holsken en realityster en zangeres Louisa Janssen vormen samen een verrassend duo op de single ‘Trilbillen’. Tóch is deze samenwerking meer voor de hand liggend dan men zou denken. Antonio en Louisa zijn al jarenlang bevriend met elkaar en eerder was Antonio al te zien in de TV serie van Louisa. Daardoor ontstond er jaren geleden al het idee om eens samen een plaat te maken, maar het kwam er steeds niet van. Totdat er plots via Pascal de Vormer het liedje ‘Trilbillen’ voorbij kwam, waarvan Antonio en Louisa meteen dachten “Dit is ‘m!”. Ze doken samen de studio in bij Sonic Solutions en het resultaat is dé ultieme zomer-party-hit van 2022.

Antonio Holsken is al jarenlang populair als zanger met hits als ‘Boem Boem’, ‘Kom Bij Mij (Suavemente)’ ‘Lieve Heer Heb Medelij’ en recentelijk met ‘Meer Hoef Ik Niet’.

Lousia Janssen is natuurlijk een bekende media persoonlijkheid dankzij haar goed bekeken reality soaps. Op 26 mei a.s. start ze samen met haar man Rowan de nieuwe reality soap ‘Louisa & Rowan: Op Z’n Gooisch’ op Discovery+  welke vanaf 2 juni a.s. ook te zien zal zijn op TLC.

De eerste reacties op de single ‘Trilbillen’ zijn zeer positief en ook de bijbehorende videoclip is uiterst hilarisch te noemen. De single verschijnt via Hit It! Music en is vanaf vrijdag 22 april overal te streamen en te downloaden op de bekende portals.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

ANTONIO HOLSKEN – GEZELLIG (ALBUM)

(18 maart 2022) ‘Gezellig’ is de titel van het nieuwe verzamel album van Antonio Holsken. Bij het repertoire van Anotonio is het onmogelijk om stil te blijven zitten.

Antonio is vooral bekend van zijn latin achtige nummers, maar dit album toont de diversiteit van de volkszanger en neemt hij de luisteraar mee van een walsje tot dance.

Natuurlijk bevat het album ‘Gezellig’ de nieuwe kroegenhit ‘Meer Hoef Ik Niet’ welke onlangs maandenlang te vinden was op de playlisten van de diverse radio stations in Nederland en Vlaanderen.

Uiteraard mag de hit ‘Laat Mij Maar Gaan’, waarmee Antonio wekenlang in de Top 30 te vinden was,  niet ontbreken

Al met al is ‘Gezellig’ een verzameling voor iedere liefhebber van het Nederlandse lied.

 

 1. Meer Hoef Ik Niet
 2. Laat Mij Maar Gaan
 3. Kom Terug Bij Mij
 4. De Nacht Van M’n Leven
 5. Bella Marie
 6. Ik Droom Nog Elke Nacht
 7. Jij Bent Alles Wat Ik Wil
 8. De Eerste Smaakt Goed
 9. Dans Met Mij
 10. Moppie Moppie
 11. Je Kunt Me Krijgen
 12. Kus Me Kus Me
 13. Mama Mia
 14. Boem Boem
 15. Piri Piri
 16. Kom Bij Mij/Suavemente

ANTONIO HOLSKEN – MEER HOEF IK NIET

(3 december 2021) Met ‘Meer Hoef Ik Niet’ heeft de uit Veendaal afkomstige Antonio Holsken een ijzersterke opvolger in handen van zijn succesvolle single ‘Laat Mij Maar Gaan’. Alhoewel we Antonio vooral kennen van liedjes met exotische Zuid Amerikaanse ritmes heeft hij dit keer gekozen voor een gezellige kroegen-foxtrot. Toch blijft het, dankzij Antonio’s herkenbare stemgeluid een échte Antonio Holsken plaat. Het door Emile Hartkamp & Norus Padidar geschreven liedje ‘Meer Hoef Ik Niet’ werd vakkundig geproduceerd door Sonic Solutions.
De begleidende videoclip werd geschoten in café Knibbel Knabbel Knuisje in Amsterdam die dankzij de sprookjesachtige inrichting een unieke sfeer heeft.
De single verschijnt via CD Hamster Music en de videoclip is te bewonderen op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?