Selecteer een pagina

ARIE PATER

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

ARIE PATER – HEB IK JOU VERLOREN

(28 april 2023) Met ‘Heb Ik Jou Verloren’ lanceert Arie Pater alweer zijn derde single sinds 2021, en blaast hiermee een klassieker van The Sunstreams nieuw leven in. Hiermee treedt hij in de voetsporen van zijn beroemde zoon Robert Pater. Eerder wist Arie “piratenhits” te scoren met ‘Mooie Blauwe Ogen’ en ‘Dans Met Mij De Laatste Tango’.

Arie zingt al jaren, vooral hobby matig, op familie feestjes, met groot succes. Dit leidde er uiteindelijk toe dat de oud-kermis exploitant de studio indook en nu met eigen repertoire naar buiten komt. De productie werd gedaan door John Haze.

ARIE PATER – MOOIE BLAUWE OGEN

(25 juni 2021) Arie Pater presenteert zijn nieuwe single ‘Mooie Blauwe Ogen’. Het is de opvolger van ‘Dans Met Mij De Laatste Tango’ waarmee Arie eerder dit jaar veel te beluisteren was op de vele piratenstations.

Arie zingt al jaren, vooral hobby matig, op familie feestjes, met groot succes. Dit leidde er uiteindelijk toe dat de oud-kermis exploitant de studio indook en nu met eigen repertoire naar buiten komt. De productie werd gedaan door John Haze en een passende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?