Selecteer een pagina

BOBBY PRINS

BOBBY PRINS – DROOG DIE TRANEN IN JE OGEN

(Augustus 2012) Vorig jaar stapte Bobby Prins over naar Jesa Productions. De eerste release “Zo Helder Blauw” sloeg in als een bom! Zowel in Nederland als België zingt ondertussen iedereen uit volle borst mee. Na die eerste single is Bobby met zijn nieuwe team direct begonnen aan het eerste echte full-album.

De cd is inmiddels helemaal ingezongen en wordt momenteel afgemixt. Als voorloper op dit album verschijnt de single “Droog die Tranen In Je Ogen” ter gelegenheid van Bobby’s 65e verjaardag. Dit werd op 2 augustus jl. gevierd met een live concert waar de nieuwe single tevens werd gepresenteerd.

Het nieuwe album van Bobby Prins zal medio september dit jaar gereleased worden in Nederland en België. “Droog Die Tranen In Je Ogen” is een geweldig mooi luisterliedje dat weer precies in de Bobby Prins stijl is opgenomen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

BOBBY PRINS – ZO HELDER BLAUW

Na een veelbesproken overstap van Bobby Prins naar het JeSa label is het dan eindelijk zover. Met trots presenteren wij de eerste single van misschien wel Belgisch meest bekende volkszangers. Na een aantal maanden hard werken is het resultaat nu ook voor het grote publiek te beluisteren. Wij zijn erg benieuwd wat u van deze single vindt.

Bobby werd bekend door grote hits die nog regelmatig door andere artiesten worden gecovered en gezongen op feestjes, zoals Jettie Pallettie (“Ik Zit In ‘n Cafeetje”) of Ferry de Lits (“Oh Luister Toch”). Nog steeds trekt Bobby volle zalen en deze single zal dat zeker versterken.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het nieuwe album van bobby Prins, welke begin december zal verschijnen. Kortom: Bobby Prins is terug van nooit weggeweest!

www.bobby-prins.com

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?