Selecteer een pagina

DANIËL OOSTRA

DANIËL OOSTRA – HOU ME VAST (WANT IK VAL)

(3 augustus 2018)De bekende entertainer Daniël Oostra uit Zandhuizen viert met zijn fans dat hij twintig jaar in het vak zit. Dat viert hij met een groots jubileum concert, maar ook met een nieuwe single, ‘Hou Me Vast (Want Ik Val)’, een geweldige remake van de Rob de Nijs klassieker uit 1981. Daniël Oostra begon met zingen toen hij ongeveer vijftien jaar oud was. Zijn muzikale vader zat in een bandje en nam hem mee naar zijn eerste gastoptreden bij het bloemencorso in Frederiksoord. Vanaf hier ging het balletje rollen; talentenjachten, deelname aan de Soundmixshow en uiteindelijk in 2006 de eerste single. Ondertussen groeit de bekendheid door zijn wekelijkse (!) optreden als zingende barman in de scheepsbar van Preston Palace in Almelo. “Daar zien ieder week weer nieuwe mensen mij optreden.” Dat leidt nu ook tot boekingen uit bijvoorbeeld Limburg en Brabant. Drie jaar geleden trad Daniël Oostra 60 keer per jaar op, dit jaar staan er al 120 boekingen in zijn agenda. Zo verzorgt hij iedere seizoen een aantal malen de ‘afterparty’ bij voetbalwedstrijden van SC Heerenveen. Met de nieuwe single ‘Hou Me Vast (Voor Ik Val)’ zal Daniël nieuwe stappen maken in zijn carrière. Op zaterdag 20 oktober a.s. zal Daniël uitpakken met een groots jubileum concert in Wolvega, waar hij zeker ook zijn nieuwe single ‘Hou Ma Vast (Want Ik Val)’ ten gehore zal brengen. Voor meer info: http://danieloostra.nl/

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

DANIËL OOSTRA – VRIENDEN

(3 juli 2015) Wat krijg je als je Hollandstalige muziek mixt met Ierse folk? Dan krijg je ‘Vrienden’, de nieuwe single van Daniël Oostra. Een lekker vrolijk nummer, waar je niet stil bij kunt blijven zitten.

Dinsdagmiddag 30 juni kreeg Daniël zijn nieuwe single in café It Houtsje in Heerenveen uitgereikt uit handen van het zangtrio Ancora, bestaande uit Harm Wolters, Patrick Jongschaap en Martin Dams.

In ‘Vrienden’ zorgen de harmonica, het ritme en de melodielijn onmiskenbaar voor een aanstekelijk folksfeertje. Ook de bijbehorende clip ademt die sfeer: opgenomen in een gezellige bruine kroeg, alsof je in een Ierse pub zit.

Coming man Daniël Oostra Daniël Oostra timmert al enige tijd aan de weg. In het noorden is hij al jaren een klinkende naam. Inmiddels is hij ook in met name het oosten en zuiden een graag geziene artiest op feesten, festivals en andere evenementen. Met zijn sympathieke, warme uitstraling, zijn gouden stem en enthousiaste podiumpresentatie weet hij het publiek op een natuurlijke manier voor zich te winnen. Waar Daniël het podium betreedt, is het feest! Doorbraak Daniël is een ras-entertainer. Hij brengt een breed repertoire, van Michael Bublé tot Robbie Williams, van Frans Duijts tot Marco Borsato, en ook steeds meer eigen nummers. Daarmee hoopt Daniël de doorbraak te maken naar een groter publiek. Hij verdient het. En het publiek verdient het ook om kennis met hem te maken!

Met ‘Vrienden’ gaat hij ongetwijfeld hoge ogen gooien. Een aanstekelijk nummer dat met zijn mix van stijlinvloeden op zijn lijf is geschreven en helemaal van deze tijd is. Geniet van Daniël Oostra!  

Meer info over mijn diensten?