Selecteer een pagina

DANNY DIËGO

DANNY DIËGO – wauww!

(1 juli 2016) Vol trots presenteert Danny Diëgo “Wauww!”, alweer zijn 4e single op een rij na de zeer goed ontvangen liedjes “Oyalela”, “Boom Chica Chica” en “Ik Ben Jouw Valentijn”. Na wekenlang voorbereiding en studiosessies is het eindelijk zover! Samen met Niels Lingbeek heeft hij er een te gekke ‘Danny plaat’ van weten te maken.

Sinds zijn deelname aan het SBS programma “Utopia” is er veel gebeurd voor Danny. Zo heeft hij opgetreden op het Sterren.nl Muziekfeest Op Het Plein en TV optredens in diverse TV programma’s gedaan. Tevens was Danny te zien in het RTL4 programma “It Takes 2” en in diverse TV commercials van o.a. Toyota, Sonos/Media Markt, Jumbo en Lucardi. Hierdoor wordt Danny een steeds bekender gezicht in de media.

Danny’s grote passie blijft echter het zingen en daarvan is “WAUWW!” het nieuwste resultaat. De single is nu overal verkrijgbaar.

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

DANNY DIËGO – ik ben jouw valentijn

(5 februari 2016) Danny Diëgo verwierf bekendheid dankzij zijn deelname aan het SBS programma Utopia en presenteerde afgelopen zomer zijn debuutsingle “Oyalela”, waarmee hij veelvuldig in de media te zien en te horen was. Ook de met de opvolger “Boom Chica Chica” wist hij zich volop in de kijker te spelen. Hij in diverse TV programma’s te zien en stond hij op het podium van “Sterren Muziekfeest Op Het Plein” in Heereveen.

Met valentijnsdag in aantocht presenteert Danny Diëgo nu heel toepasselijk zijn nieuwe single “Ik Ben Jouw Valentijn”. Deze single kwam wederom tot stand met de medewerking van producer Niels Lingbeek, die ook verantwoordelijk was voor de eerdere twee singles. 

DANNY DIËGO – boom chica chica

18 september 2015) Danny Diëgo was eerder dit jaar kortstondig te zien in het SBS programma Utopia en presenteerde afgelopen zomer zijn debuutsingle “Oyalela”, waarmee hij veelvuldig in de media te zien en te horen was. Zo was hij in diverse TV programma’s te zien en stond hij op het podium van “Sterren Muziekfeest Op Het Plein” in Heereveen. Met “Boom Chica Chica” heeft hij een perfecte opvolger in handen waarmee hij zijn zangcarriere verder gaat uitbouwen.

 Voor het vrolijke en dansbare “Boom Chica Chica” dook Danny wederom de studio in met producer Niels Lingbeek en het resultaat mag er wezen. Uiteraard is een even zo vrolijke videoclip geschoten waarmee Danny volop op de clipkanalen te zien is.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DANNY DIËGO – Oyalela

(8 april 2015) Danny Diëgo was onlangs kortstondig te zien in het SBS programma Utopia en presenteert nu zijn veelbelovende debuutsingle “Oyalela”. Voor zijn deelname aan Utopia was Danny jarenlang werkzaam in Café de Swetser in het Friese Heereveen. Ook heeft Danny regelmatig modellenwerk gedaan voor diverse modellenbureaus en was hij werkzaam als DJ.
 
Na zijn vertrek uit Utopia wil Danny zich concentreren op een carrière als zanger. Onlangs verscheen zijn debuutsingle “Oyalela”, welke hij opnam met producer Niels Lingbeek in de Mastersound Studio; een heerlijke zomerse single welke wel eens zou kunnen uitgroeien tot één van de zomerhits van 2015!

Meer info over mijn diensten?