Selecteer een pagina

DARIO

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DARIO – SUZANNE

(7 oktober 2022) Met ‘Suzanne’ presenteert ras-Amsterdammer Dario een geheel eigen bewerking van de klassieker van  V.O.F. De Kunst uit 1983. “Ik heb ‘Suzanne’ nu een paar keer op de bühne gebracht en de tent gaat op zijn kop. Ik heb heel veel vertrouwen in deze single” vertelt Dario trots.  Het podiumdier scoorde eerder al grote hits met o.a. ‘De Clown’ en ‘Vrijgezel’, was in 2005 te zien met een eigen reality soap op SBS en was vorig jaar uitgebreid te bewonderen in de populaire serie ‘Ik Geloof In Mij’.

‘Suzanne’ werd geproduceerd door Mario Veltman (bekend van o.a. Gino Graus, René Schuurmans, Corry Konings, Franky Falcon e.v.a.)

Een passende videoclip is momenteel te zien op alle bekende clipkanalen.

DARIO – MAAK JE NIET DIK PIK

(15 juli 2022) Ras-Amsterdammer Dario heeft met ‘Maak Je Niet Dik Pik’ een heuse zomerhit in handen. Het podiumdier scoorde eerder al grote hits met o.a. ‘De Clown’ en ‘Vrijgezel’, was in 2005 te zien met een eigen reality soap op SBS en was vorig jaar uitgebreid te bewonderen in de populaire serie ‘Ik Geloof In Mij’.

De tekst van ‘Maak Je Niet Dik Pik’ werd geschreven door Waylon van der Heijden en de productie lag in handen van Bram Koning en Mario Veltman.

Een passende videoclip is momenteel te zien op alle bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?