Selecteer een pagina

DAVE VAN WELL

DAVE VAN WELL – BLIJF BIJ ME VANNACHT

(5 augustus 2016) Met de nieuwe single “Blijf Bij Me Vannacht” laat de in Nijmegen geboren en woonachtige Dave van Well weer van zich horen. Het betreft een opvallende zomerse en dansbare track met veel latin invloeden. Dave verzorgde zelf de productie in zijn eigen studio, waarmee Dave laat zien een zeer veelzijdig talent te zijn.

Dave van Well werd in 1986 geboren en debuteerde in 2002 als zanger. Dit leidde tot diverse single- en album releases. In 2005 tekende hij bij het legendarische label Telstar van Johnny Hoes, waar zijn eerste album verscheen. Hierop werkte Dave o.a. samen met Emile Hartkamp. Enkele jaren later start Dave zijn eigen label en studio, waarmee hij niet alleen zijn eigen carrière aanstuurt, maar ook beginnende artiesten begeleidt. ‘Dave van Well Music’ is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig entertainment bedrijf waaronder een studio, ontwerpbureau, boekingskantoor, platenlabel en een videoclip productie bedrijf vallen. Dave’s grootste passie blijft echter het zingen, en daarvan is “Blijf Bij Me Vannacht” het nieuwste resultaat.

De single wordt ondersteund d.m.v. een videoclip welke volop te zien is op de bekende clipkanale

Eerder verwierf Corné al bekendheid met de singles ‘Waarom Ben Jij Nog Niet Van Mij’ en ‘Allee Allee’ waarmee hij al de nodige aandacht op zich wist te vestigen. Dit resulteerde in vele optredens in het land maar ook aan de Spaanse costa’s. De nieuwe single ‘Moeilijk Doen’ zal er zeker toe bijdragen dat een groter publiek kennis zal maken met Corné van Meer.

Uiteraard gaat ‘Moelijk Doen’ gepaard met een passende videoclip welke volop te bewonderen is op de bekende clipkanalen. De single is verkrijgbaar op alle download- en streamingsportals zoals iTunes, Spotify, Deezer etc.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?