Selecteer een pagina

DE MEIDEN

DE MEIDEN – WEEKEND

(22 mei 2015) Luv’, Dolly Dots, Babe… Nederland heeft een flinke geschiedenis met “meidengroepen”. Met “De Meiden” is Nederland een nieuwe meidengroep rijker bestaande uit Judith Peters, Ruby van Urk en Theresa Stam. Drie gerespecteerde zangeressen die individueel hun sporen al ruimschoots verdiend hebben in de muziekwereld. “Weekend” is alweer de 3e single van De Meiden. Na het onverwachte succes van de single “Zomer” (2014) en de kerstsingle “Kerstfeest” bezingen Judith, Theresa en Ruby dit keer het weekend, en de eerste reacties zijn veelbelovend te noemen. De productie (Bob Sandee/Subgroover) staat dan ook weer als een huis en de zang van De Meiden is wederom subliem.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

DE MEIDEN – KERSTFEEST

(28 november 2014) ‘De Meiden’ is een gelegenheidsformatie en bestond uit Judith Peters, Ruby van Urk, Theresa Stam en Sasja Brouwers, die individueel hun sporen inmiddels ruimschoots verdiend hebben in de muziekwereld. Deze topzangeressen hadden hun krachten gebundeld voor een unieke samenwerking met afgelopen zomer de swingende single “Zomer”, waarmee een enorme airplayhit werd gescoord. Nu is er van De Meiden (in een trio bezetting Judith, Ruby en Theresa) een nieuwe single; ‘Kerstfeest’.

 De Meiden: 

Judith Peters kwam met het idee voor ‘De Meiden’. Judith is al jaren succesvol actief als solo zangeres en heeft diverse hitjes op haar naam. Ze werd bij het grote publiek bekend door haar deelname als “5e Topper” tijdens Toppers In Concert 2011. Ruby van Urk heeft ook haar sporen ruimschoots verdiend. Ze deed menig voorprogramma van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest. Momenteel treedt ze op als leadzangeres van de formatie Catwalk en ze is tevens gediplomeerd zangpedagoge. Theresa Stam is eveneens een allround zangeres/presentatrice met een enorme bühne ervaring. Theresa kwam met het idee voor het liedje “Zomer” en schreef samen met Judith Peters deze tekst.

DE MEIDEN – ZOMER

(23 mei 2014) Nederland is een nieuwe ‘meidengroep’ rijker: ‘De Meiden’ is een gelegenheidsformatie en bestaat uit Judith PetersRuby van UrkTheresa Stam en Sasja Brouwers; vier gerespecteerde zangeressen, die individueel hun sporen inmiddels ruimschoots verdiend hebben in de muziekwereld. Nu hebben deze topzangeressen hun krachten gebundeld voor een unieke samenwerking met de swingende single “Zomer”.

Judith Peters kwam met het idee voor ‘De Meiden’. Judith is al jaren succesvol actief als solo zangeres en heeft diverse hitjes op haar naam. Ze werd bij het grote publiek bekend door haar deelname als “5e Topper” tijdens Toppers In Concert 2011.

Ruby van Urk heeft ook haar sporen ruimschoots verdiend. Ze deed menig voorprogramma van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest. Momenteel treedt ze op als leadzangeres van de formatie Catwalk en ze is tevens gediplomeerd zangpedagoge.

Theresa Stam is eveneens een allround zangeres/presentatrice met een enorme bühne ervaring. Theresa kwam met het idee voor het liedje “Zomer” en schreef samen met Judith Peters de tekst.

Sasja Brouwers is dankzij doelgerichte opleidingen, waaronder 3 jaar conservatorium (zang en lichte muziek) uitgegroeid tot een veelzijdig talent. Haar vocale kunsten kwamen o.a. aan bod in de Joop van den Ende musical Cyrano waar ze twee seizoenen aan meewerkte. Tevens is ze een gerespecteerd sessie zangeres en te horen op vele jingles, reclamespots en als backing vocaliste op diverse CD producties en ze bracht met succes zelf ook meerdere solo singles uit. In 2003 deed ze mee aan de voorronde van het Nationale Songfestival. In 2012 stond Sasja in de Amsterdam ArenA bij de Toppers In Concert concerten tijdens de Halftime Show.

 De zonnige videoclip van “Zomer” is opgenomen in Katwijk aan Zee, en hierin is duidelijk te zien hoeveel plezier De Meiden beleven aan deze samenwerking. Insiders voorspellen een grote zomerhit en met ‘De Meiden’ kan de zomer beginnen…

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

Meer info over mijn diensten?