Selecteer een pagina

DE VIER VILTJES

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DE VIER VILTJES – SPAAR GEEN CENTEN

(29 december 2023) Spaar geen centen, maar mooie momenten, want misschien komt ooit wel nooit

Een waarheid als een koe dus zoveel mogelijk genieten is het wijze advies van de Vier Viltjes.

De Vier Viltjes timmeren al enkele jaren flink aan de weg met hun feestelijke liedjes zoals ‘Daar Heb Je Peter’, ‘Ga Es Bier Halen;, ‘Gekke Mensen’ en ‘Geef Nooit Op’. Ze waren al meerdere keren te zien in ‘Drie Uurkes Vurraf’ van Omroep Brabant en traden ook op in de landelijke media. Met ‘Spaar Geen Centen’ zullen De Vier Viltjes weer volop in de schijnwerpers staan tijdens de komende carnavals-periode.

Voor elk feestje groot of klein, moet je bij de Vier Viltjes zijn!

DE VIER VILTJES ft. DJ MANY MORE – ÉÉN FAMILIE

(27 oktober 2023) Onder het motto: Samen staan we sterk hebben de Vier Viltjes de handen ineengeslagen met Dj Many More. Ze zijn in een sneltrein vaart met dit van origine Franstalige nummer aan de slag gegaan met producer Marco Leeuwis en zie hier het resultaat…….zitten blijven is nu geen optie meer!!! De Vier Viltjes timmeren al enkele jaren flink aan de weg met hun feestelijke liedjes zoals ‘Daar Heb Je Peter’, ‘Ga Es Bier Halen;, ‘Gekke Mensen’ en ‘Geef Nooit Op’. Ze waren al meerdere keren te zien in ‘Drie Uurkes Vurraf’ van Omroep Brabant en traden ook op in de landelijke media. Met ‘Één Famile’ zullen De Vier Viltjes weer volop in de schijnwerpers staan.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DE VIER VILTJES – LEKKER SPRINGEN

(30 december 2022) De Vier Viltjes uit het Brabantse Herpen zijn weer helemaal klaar voor het nieuwe carnavalsseizoen, en presenteren ook dit jaar weer een kneiter van jewelste met ‘Lekker Spingen’. Traditiegetrouw werd ook deze single weer geproduceerd door topproducer Waylon van der Heijden.

De Vier Viltjes timmeren al enkele jaren flink aan de weg met hun feestelijke liedjes zoals ‘Daar Heb Je Peter’, ‘Ga Es Bier Halen;, ‘Gekke Mensen’ en ‘Geef Nooit Op’. Ze waren al meerdere keren te zien in ‘Drie Uurkes Vurraf’ van Omroep Brabant en traden ook op in de landelijke media. Met ‘Lekker Springen’ zullen De Vier Viltjes ook dit jaar weer volop in de schijnwerpers staan. Uiteraard wordt deze release ondersteund door een bijpassende videoclip.  

DE VIER VILTJES ft. DJ GEERT – BAK VOL BIER

(11 februari 2022) Met ‘Bek Vol Bier’ presenteert het Brabantse viertal De Vier Viltjes samen met DJ Geert weer een op-en-top carnavalssingle. Onder productionele leiding van Waylon van der Heijden kwam deze  ‘Bek Vol Bier’ tot stand. Het betreft een bewerking van de legendarische hit ‘Trojan Horse’ van Luv’ wat dan ook meteen voor herkenbaarheid zorgt. De Vier Viltjes leveren traditiegetrouw jaarlijks een dijk van een carnavalssingle af en staan er tijdens hun optredens garant dat het dak compleet er af gaat. Zo waren ze reeds enkele keren te zien bij Omroep Brabant’s ‘Drie Uurkes Vurraf’.  Uiteraard is er een videoclip van ‘Bek Vol Bier’ te zien op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DE VIER VILTJES – GEEF NOOIT OP

(22 oktober 2021) Het Brabantse viertal De Vier Viltjes geeft nooit op, en dat is ook het motto van hun nieuwe single met als titel ‘Geef Nooit Op’. De Vier Viltjes timmeren al enkele jaren flink aan de weg met hun feestelijke liedjes zoals ‘Daar Heb Je Peter’, ‘Ga Es Bier Halen’ en ‘Gekke Mensen’. De nieuwe single ‘Geef Nooit Op’ is geproduceerd door Waylon van der Heijden en de tekst is geschreven door Pieter van Schooten. Uiteraard wordt deze release ondersteund door een bijpassende videoclip.  

DE VIER VILTJES – UITSCHUIFBARE HANDJES

(8 januari 2021) Het Brabantse viertal De Vier Viltjes heeft dé oplossing gevonden om ondanks de huidige maatregelen tóch de polonaise te kunnen lopen: uitschuifbare handjes! En zo luidt dus de titel van hun geweldige nieuwe single, welke geschreven werd door niemand minder dan René Karst en Alfred Voogd. Voor de productie van ‘Uitschuifbare Handjes’ was uiteraard topproducer Waylon van der Heijden verantwoordelijk. Hiermee hebben De Vier Viltjes weer een kneiter in handen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

DE VIER VILTJES – DAAR HEB JE PETER

(3 januari 2020) Met ‘Daar Heb Je Peter’ presenteren de uit het Brabantse Herpen afkomstige Vier Viltjes een carnavalskraker van jewelste. Al jaren weten de heren ieder jaar met een enorme kneiter te komen, traditiegetrouw geschreven door de Gebroeders Ko. Waylon ‘Goldfinger’ van der Heijden produceerde wederom het geheel, dus niets is aan het toeval overgelaten.

Ontstaan als grap, spelen De Vier Viltjes nu menig feesttent en zaal plat. Na eerdere successen zoals ‘Die Vrouw Heeft Een Snor’, ‘Loekie Loekie’, ‘Ga Es Bier Halen’, ‘Oh Wat Een Mooie Blonde’, Gekke Mensen’ en ‘Piet Moet Blijven’ hebben de heren nu met ‘Daar Heb Je Peter’ weer een schot in de roos te pakken.

DE VIER VILTJES – PIET MOET BLIJVEN

(6 februari 2019) De bekendste weerman van Nederland, Piet Paulusma, moet voorlopig noodgedwongen afscheid nemen van de nationale TV. Deze week werd bekend dat zijn contract bij SBS niet verlengd wordt na 23 jaar trouwe dienst. Paulusma vind het jammer dat hij de 25 jaar niet vol heeft kunnen maken, en de Nederlandse bevolking is in shock. Zo ook het uit het Brabantse Herpen afkomstige carnavals-kwartet De Vier Viltjes, die meteen met producer Kees Tel de studio indoken voor een lied om Piet een hart onder de riem te steken. Want ook zij vinden: Piet moet blijven!!! De carnavalskraker én protestlied ‘Piet Moet Blijven’ is hiervan dan ook het resultaat. Hiermee lijken De Vier Viltjes dé carnavalskraker van 2019 in handen te hebben.

‘Huichelaar’ werd geproduceerd door Sonic Solutions uit Roosendaal en wordt uiteraard ondersteund met een bijpassende videoclip.

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DE VIER VILTJES – GEKKE MENSEN

(25 januari 2019) ‘Gekke Mensen’ is de titel van de nieuwe carnavalskraker van het uit het Brabantse Herpen afkomstige kwartet De Vier Viltjes. Deze vier heren staan garant voor enthousiasme, vrolijkheid en een geweldig feest!

‘Gekke Mensen’ is geschreven door niemand minder dan Gerard en Ton Koopmans, beter bekend als Gebroeders Ko. Deze heren hebben inmiddels ruimschoots bewezen dat ze weten hoe je een hit moet schrijven. Met behulp van topproducer Waylon van der Heijden werd ‘Gekke Mensen’ vakkundig in de Goldfinger studio op de plaat gezet. 

Ontstaan als grap, spelen De Vier Viltjes nu menig feesttent en zaal plat. Na eerdere successen zoals ‘Die Vrouw Heeft Een Snor’, ‘Loekie Loekie’, ‘Ga Es Bier Halen’ en ‘Oh Wat Een Mooie Blonde’ hebben de heren nu met ‘Gekke Mensen’ weer een schot in de roos te pakken.

DE VIER VILTJES – OH WAT EEN MOOIE BLONDE

(12 januari 2018) Met ‘Oh Wat Een Mooie Blonde’ is het uit het Brabantse Herpen afkomstige quartet De Vier Viltjes helemaal klaar voor Carnaval 201. Deze vier heren staan garant voor enthousiasme, vrolijkheid en een geweldig feest!

‘Oh Wat Een Mooie Blonde’ is geschreven door niemand minder dan Gerard en Ton Koopmans, beter bekend als Gebroeders Ko. Deze heren hebben inmiddels ruimschoots bewezen dat ze weten hoe je een hit moet schrijven. Met behulp van topproducer Waylon van der Heijden werd ‘Oh Wat een Mooie Blonde’ vakkundig in de Goldfinger studio op de plaat gezet.
Ontstaan als grap, spelen De Vier Viltjes nu menig feesttent en zaal plat. Na eerdere successen zoals ‘Die Vrouw Heeft Een Snor’, ‘Loekie Loekie’ en ‘Ga Es Bier Halen’hebben de heren nu met ‘Oh Wat een Mooie Blonde’ weer een schot in de roos te pakken. 

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?