Selecteer een pagina

DELANO SCHEFFER

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DELANO SCHEFFER – DE WARE VOOR MIJ

(18 maart 2022) Met ‘De Ware Voor Mij’ presenteert de veelbelovende Arnhemse zanger Delano Scheffer alweer zijn vierde single. Het is de opvolger van de single ‘Lieve Opa’ waarmee Delano onlangs indruk wist te maken. Eerder bracht Delano de singles ‘Eliana’ en ‘Hete Nacht’ uit. Vooral met ‘Hete Nacht’ wist Delano hoge streamingsaantallen te bereiken, wat zich vertaald heeft in een mooie agenda met optredens. De nieuwe single ‘De Ware Voor Mij’, waarvoor Delano zelf de tekst schreef, is een  bewerking van de Elvis klassieker ‘The Wonder Of You’ welke door Delano en het producersteam Sonic Solutions in een geheel eigen jasje gestoken is. In combinatie met het unieke stemgeluid van Delano Scheffer mag dan ook gezegd worden dat hij met ‘De Ware Ben Jij’ en potientiële hit in handen heeft. Een bijpassende videoclip is te bewonderen op de bekende clipkanalen.

DELANO SCHEFFER – LIEVE OPA

(26 februari 2021) De uit Arnhem afkomstige zanger Delano Scheffer verrast vriend en vijand met zijn nieuwe single ‘Lieve Opa’. Het is de opvolger van de single ‘Hete Nacht’ waarmee Delano onlangs indruk wist te maken. Delano nam het liedje ‘Lieve Opa’ speciaal op voor zijn opa, met wie hij een hele bijzondere band heeft.

De opvallende productie was wederom in handen van Sonic Solutions.  Met ‘Lieve Opa’ heeft Delano Scheffer een plaat in handen waarmee hij zich zeker zal onderscheiden in de markt.

Al op 9 jarige leeftijd maakte Chris zijn TV debuut in de Mini Playback Show, om vervolgens jaren later als zanger deel te nemen aan de Soundmixshow met een liedje van René Froger. Dit was het startsein van de zangcarrière van Chris de Roo met vele optredens tot gevolg. Chris debuteerde met de indrukwekkende single ‘Als Ik Er Morgen Niet Meer Ben’. Er volgden succesvolle singles zoals ‘Ergens Hier Op Deze Wereld’, ‘Mama’ (duet met Arno Kolenbrander), ‘Wat Een Ander Ook Zegt’, ‘Niemand Weet’ (duet met Janneke de Roo) en ‘Honderdduizend Stukken’. De nieuwe single ‘Het Geluk Lacht Ons Toe’ is een sfeervolle acoustische poppy song. Het geluk lacht de onlangs vader geworden Chris de Roo dus weer helemaal toe.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

DELANO SCHEFFER – HETE NACHT

(13 november 2020) Met ‘Hete Nacht’ presenteert de jonge zanger Delano Scheffer uit Arnhem zijn tweede single. Eerder dit jaar bracht Delano de single ‘Eliana’ op de makrt. Voor ‘Hete Nacht’ zocht Delano het productieteam van Sonic Solutions op en het resultaat is een heerlijke dansbare single met de nodige hitpotentie.

Hiermee hoopt Delano meer voet aan de grond te krijgen in het artiesten landschap en zijn naamsbekendheid uit te breiden.

Een bijpassende videoclip draait inmiddels volop op de clipkanalen.

Al op 9 jarige leeftijd maakte Chris zijn TV debuut in de Mini Playback Show, om vervolgens jaren later als zanger deel te nemen aan de Soundmixshow met een liedje van René Froger. Dit was het startsein van de zangcarrière van Chris de Roo met vele optredens tot gevolg. Chris debuteerde met de indrukwekkende single ‘Als Ik Er Morgen Niet Meer Ben’. Er volgden succesvolle singles zoals ‘Ergens Hier Op Deze Wereld’, ‘Mama’ (duet met Arno Kolenbrander), ‘Wat Een Ander Ook Zegt’ en ‘Niemand Weet’ (duet met Janneke de Roo). De nieuwe single ‘Honderdduizend Stukken’ is een sfeervolle acoustische ballade, welke onder productionele leiding van Jeff Zwart op sublieme wijze is vastgelegd. Chris levert hiermee een kwaliteitsproduct van jewelste af, en de verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen.

Meer info over mijn diensten?