Selecteer een pagina

DENNIS BAARS

DENNIS BAARS – DE MOOISTE DAT BEN JIJ 2.0

(9 februari 2023) Het is alweer 5 jaar geleden dat Dennis Baars een grote hit scoorde met ‘De Mooiste Dat Ben Jij’. Nu heeft Dennis samen met zijn producersteam een spetterende remix van deze hit gemaakt ‘De Mooiste Dat Ben Jij 2.0’ met een verbluffend resultaat.

Dennis maakte eerder deel uit van de uiterst succesvolle Nederlandstalige jongensgroep Stad En Land, waarmee hij hits scoorde zoals ‘Kom Maar Op’, ‘Lieveling’ en ‘Geloven’. Hiermee trad Dennis veelvuldig op in het land op feesten en partijen, maar ook op grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn, Muziekfeest Op Het Plein en in het Gelredome. Nadat in 2017 het doek viel voor Stad En Land verkoos Dennis in 2018 een solo carrière. ‘De Mooiste Dat Ben Jij 2.0’ verschijnt wederom via Hit It! Music en de bijbehorende videoclip is volop te bewonderen op de clipkanalen en is natuurlijk te streamen en te downloaden via Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes etc.   (www.dennisbaars.com)

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS BAARS – BAILA LATINA

(7 juli 2023) Dennis Baars laat weer van zich horen met een knaller van een zomerhit, genaamd ‘Baila Latina’. Eerder scoorde Dennis dikke hits met ‘De Mooiste Dat Ben Jij’, ‘Alles In Een’ en ‘Mi Amor’. De single kwam wederom tot stand in samenwerking met het succesvolle producersteam Sonic Solutions, en die combinatie levert perfecte resultaten op.

Dennis maakte eerder deel uit van de uiterst succesvolle Nederlandstalige jongensgroep Stad En Land, waarmee hij hits scoorde zoals ‘Kom Maar Op’, ‘Lieveling’ en ‘Geloven’. Hiermee trad Dennis veelvuldig op in het land op feesten en partijen, maar ook op grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn, Muziekfeest Op Het Plein en in het Gelredome. Nadat in 2017 het doek viel voor Stad En Land verkoos Dennis in 2018 een solo carrière. ‘Naila Latina’ verschijnt wederom via Hit It! Music en de bijbehorende videoclip is volop te bewonderen op de clipkanalen en is natuurlijk te streamen en te downloaden via Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes etc.   (www.dennisbaars.com)

DENNIS BAARS – MI AMOR

(16 juli 2021) Met ‘Mi Amor’ keert Dennis Baars terug met een ultieme zomerhit. Na de succesvolle singles ‘De Mooiste Dat Ben Jij’ en ‘Alles In Een’ lijkt het er sterk op dat Dennis met ‘Mi Amor’ zijn derde solo hit te pakken heeft. De single kwam wederom tot stand in samenwerking met het succesvolle producersteam Sonic Solutions, en die combinatie levert perfecte resultaten op.

Dennis maakte eerder deel uit van de uiterst succesvolle Nederlandstalige jongensgroep Stad En Land, waarmee hij hits scoorde zoals ‘Kom Maar Op’, ‘Lieveling’ en ‘Geloven’. Hiermee trad Dennis veelvuldig op in het land op feesten en partijen, maar ook op grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn, Muziekfeest Op Het Plein en in het Gelredome. Nadat in 2017 het doek viel voor Stad En Land verkoos Dennis in 2018 een solo carrière. ‘Mi Amor’ verschijnt via Hit It! Music en de bijbehorende videoclip is volop te bewonderen op de clipkanalen en is natuurlijk te streamen en te downloaden via Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes etc.   (www.dennisbaars.com)

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS BAARS – ALLES IN ÉÉN

(4 september 2020) Reikhalzend werd er uitgekeken naar de opvolger van de hit ‘De Mooiste Dat Ben Jij’ van Dennis Baars, welke nu een feit is. Met ‘Alles In Een’ heeft Dennis dan ook weer een fantastische single in handen waarmee de ingeslagen koers voortgezet wordt. Dennis maakte eerder deel uit van de uiterst succesvolle Nederlandstalige jongensgroep Stad En Land, waarmee hij hits scoorde met ‘Kom Maar Op’, ‘Lieveling’ en ‘Geloven’. Hiermee trad Dennis veelvuldig op in het land op feesten en partijen, maar ook op grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn, Muziekfeest Op Het Plein en in het Gelredome. Nadat in 2017 het doek viel voor Stad En Land verkoos Dennis in 2018 een solo carrière. In 2019 scoorde hij met zijn solo single ‘De Mooiste Dat Ben Jij’. Nu is het tijd voor een vervolg. Wederom dook hij samen met  succesvolle producersteam Sonic Solutions de studio in met ‘Alles In Een’ als resultaat. De single verschijnt via Hit It! Music en de bijbehorende videoclip is volop te bewonderen op de clipkanalen. ‘Alles In Een’ is natuurlijk te streamen en te downloaden via Spotify, Deezer, HitsNL, Apple Music, iTunes etc.   (www.dennisbaars.com)

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

DENNIS BAARS – DE MOOISTE DAT BEN JIJ

(2 augustus 2019) Dennis Baars is geen onbekende. Eerder maakte hij deel uit van de uiterst succesvolle Nederlandstalige jongensgroep Stad En Land, waarmee hij hits scoorde met ‘Kom Maar Op’, ‘Lieveling’ en ‘Geloven’. Hiermee trad Dennis veelvuldig op in het land op feesten en partijen, maar ook op grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn, Muziekfeest Op Het Plein en in het Gelredome. Nadat in 2017 het doek viel voor Stad En Land verkoos Dennis in 2018 een solo carrière en bracht i.s.m. Edwin van Hoevelaak zijn single ‘Het Ritme Van De Liefde’ op de markt.  Nu is het tijd voor een volgende stap. Met het succesvolle producersteam Sonic Solutions (o.a. Wesley Klein, Ferry de Lits e.v.a.) is Dennis de studio ingedoken met de uitstekende nieuwe single ‘De Mooiste Dat Ben Jij’ als resultaat. De single verschijnt via Hit It! Music en de bijbehorende videoclip is volop te bewonderen op de clipkanalen. ‘De Mooiste Dat Ben Jij’ is natuurlijk te streamen en te downloaden via Spotify, Deezer, HitsNL, Apple Music, iTunes etc.   (www.dennisbaars.com)

Meer info over mijn diensten?