Selecteer een pagina

DENNIS JONES

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES – QUE SERA SERA

(21 juni 2024) Met de nieuwe single ‘Que Sera Sera’ laat de Osse zanger Dennis Jones weer van zich horen. Het is een heerlijk zonnig catchy nummer, dat meteen uitnodigt tot meezingen.
“Het liedje heeft een positieve boodschap. Je moet het leven zonnig zien, en ook al zit het soms tegen, je moet er altijd het beste van maken. Pluk de dag en geniet altijd van de mooie momenten” is de boodschap die Dennis uit wil dragen met zijn nieuwe single. ‘Que Sera Sera’ is uiteraard geproduceerd door vaste producer Kees Tel, die hiermee weer vakwerk heeft afgeleverd.
De zomerse videoclip is geschoten door Jaap van Didden van JVDrecording.nl.

DENNIS JONES – GOING BACK WEST (LADIES ON MARS REMIX)

(9 februari 2024)‘Going Back West’ is het nieuwste wapenfeit van de samenwerking van Dennis Jones en het Argentijnse Ladies On Mars. Reggaester Jimmy Cliff schreef dit liedje en nam het in 1971 op. In 1982 maakte producer Frank Farian een coverversie met Boney M. die het liedje wereldwijd beroemd maakte. Nu hebben Dennis Jones en Ladies On Mars een ge-update versie hiervan opgenomen in een Nu-Disco jasje en leveren hiermee een eerbetoon aan de onlangs overleden Boney M. producer Frank Farian.

Eerder bleken releases zoals ‘Born To Be Alive’, ‘Celebration’ en ‘Dolce Vita’ van Dennis Jones & Ladies On Mars al wereldwijd succesvol in de clubs en op festivals.

Dennis Jones brak in 1988 door en scoorde eind jaren ’80, begin jaren ’90 enkele Engelstalige Top 40 hits maar stapte later succesvol over naar het Nederlandstalige repertoire. Sinds 2021 maakt hij echter regelmatig Engelstalige uitstapjes met Ladies On Mars.

Ladies On Mars timmert al jaren aan de weg met Nu-Disco muziek en is bekend van samenwerkingen en remixen met o.a. Donna Summer, Depeche Mode, Billy Ocean, Precious Wilson (Eruption), Liz Mitchell (Boney M.), D. C. LaReu, De’Lacy e.v.a. en is een graag geziene gast als DJ op de grote podia over heel de wereld.

 

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES – AU REVOIR

(1 december 2023) Met ‘Au Revoir’ presenteert Dennis Jones een prachtige sfeervolle ballad die perfect past bij de tijd van het jaar. ‘Au Revoir’ is een compositie van Leslie Laverman, die in 1988 speciaal voor Dennis zijn allereerste Top 40 hit ‘Don’t Wanna Give Up’ componeerde. Dennis schreef zelf de Nederlandse tekst voor ‘Au Revoir’ en de productie was wederom in handen van Kees Tel.

Na het succes van de single ‘Ouzo’ laat Dennis hiermee weer een totaal andere kant van zichzelf zien. ‘Au Revoir’ is natuurlijk ook te vinden op het recent verschenen album ‘Ouzo & Andere Hits’ van Dennis Jones.

 

DENNIS JONES – OUZO (DJ KICKEN FREESTYLE REMIX)

(25 augustus 2023) De actuele hit van Dennis Jones ‘Ouzo’ is momenteel overal te horen in het land. Nu heeft DJ Kicken (bekend van o.a. de partyklassieker ‘Ain’t No Party Like An Alcoholic Party’) een knallende Freestyle remix gemaakt van ‘Ouzo’ waarmee de dansvloer op menige party onveilig gemaakt zal worden!

 

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES – OUZO & ANDERE HITS (album)

(25 augustus 2023) Dennis Jones scoort momenteel een zomerhit met de single ‘Ouzo’. Nu verschijnt het album ‘Ouzo & Andere Hits’ met daarop de leukste Dennis Jones liedjes van de afgelopen jaren. Natuurlijk bevat ‘Ouzo & Andere Hits’ behalve ‘Ouzo’ ook het onlangs verschenen duet met Jolanda Zoomer ‘Niet Verdiend’, alsmede bekende liedjes zoals ‘Pak Me Kus Me’, ‘Wat Ik Ook Doe’, ‘Zonder Jou’, ‘Wij Gaan Altijd Door’ e.v.a.

Als bonus tracks bevat ‘Ouzo & Andere hits’ ook de extended mix van het duet met Jolanda Zoomer ‘Niet Verdiend’ en een exclusieve niet eerder verschenen lange versie van de actuele hit ‘Ouzo’.

 

1 Ouzo (radio edit) 2 Niet Verdiend (duet met Jolanda Zoomer) 3 Soms Wil Ik Wel Een Keer Met Jou 4 Zonder Jou (DJ Henry Remix) 5 Pak Me Kus Me 6 Het Voelt Zo Goed (Zo Moet Het Blijven) 7 Red Me Als Je Kan (S.O.S.) 8 Deel Van Jou (duet met Sophie) 9 Jij Bent Mijn Zonneschijn 10 Wat Ik Ook Doe 11 Kom weer Terug Bij Mij 12 ’n Doosje Vol Met Liefde 13 Wij Gaan Altijd Door 14 Jaag Je Dromen Achterna (met Sjaak & Peer) 15 Nu Ga Ik Leven 16 Jij Bent Van Mij Vannacht 17 Ondersteboven 18 Au Revoir 19  Niet Verdiend (duet met Jolanda Zoomer) (Matt Pop extended mix) 20 Ouzo (lange versie)

 

DENNIS JONES – OUZO

(28 juli 2023) «Kalimera – Kalispera – Kalinichta» – de nieuwe zomersingle ‘Ouzo’ van Dennis Jones is een feestknaller van jewelste; Een paar sirtaki klanken, en je hebt meteen goede zin! Deze oorwurm nestelt zich meteen in ieders oren en gaat niet meer uit je hoofd.
Het liedje ‘Ouzo’ is in de Duitse versie van Vincent Gross momenteel een enorme zomerhit in de Duitstalige landen, en Dennis Jones werd zo vrolijk van dit liedje, zodat hij besloot er een Nederlandstalige versie van te maken. “Ik heb meteen mijn producer Kees Tel gebeld en samen zijn we aan de slag gegaan. Ook Kees was ontzettend enthousiast over dit liedje. Hij speelt alle instrumenten op deze plaat, waaronder bouzouki. Het talent van Kees verbaast me iedere keer” weet Dennis te vertellen over deze productie.
Ook in Nederland en Vlaanderen lijkt ‘Ouzo’ uit te groeien tot een grote zomerhit. Een videoclip is te zien op de bekende clipkanalen. Proost mee en dans sirtaki!

 

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES & JOLANDA ZOOMER – NIET VERDIEND

(14 juni 2023) Dennis Jones en Jolanda Zoomer timmeren beide al lange tijd aan de weg en ze hebben nu samen hun krachten gebundeld voor het duet ‘Niet Verdiend’.  Voor Jolanda Zoomer is dit haar eerste release sinds 10 jaar. Hiermee keert ze terug in de spotlights en laat ze wederom horen nog steeds een van Nederlands beste zangeressen te zijn. “Het idee voor dit duet komt van Dennis, die ook de tekst schreef. Ik was meteen enthousiast en het is geweldig om met Dennis te werken. We kennen elkaar al heel lang, en Dennis was destijds intensief betrokken bij de totstandkoming van mijn album ‘Verliefd Voor Altijd’, dus dit voelt voor mij als thuiskomen.” aldus Jolanda. De internationaal bekende producer Matt Pop (Kim Wilde, Ace Of Bass, Erasure, RuPaul, Mai Tai, Luv’ e.v.a.) verzorgde een dansbare productie welke in de komende periode veelvuldig door de ether zal klinken.

 

DENNIS JONES X KNSHA – YOU’LL NEVER WALK ALONE (HARDSTYLE remix) 

(2 december 2022) Dennis Jones heeft de krachten gebundeld met hardstyle producer KNSHA voor een beukende versie van de klassieker ‘You’ll Never Walk Alone’. KNSHA is bekend van eerdere remixen voor o.a. Jan Smit, Raymon Hermans,  OZB, Maico e.v.a.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES – Celebration (Ladies on mars remix) 

(4 november 2022) ‘Celebration’ van Kool & The Gang is na ‘I Was Made for Dancin’’ de volgende dance classic welke Dennis Jones samen met het Argentijnse Ladies On Mars in een gloednieuw ‘Nu-Disco-jasje’ steekt.

Eerder bleken releases zoals ‘Born To Be Alive’ en ‘Dolce Vita’ van Dennis Jones & Ladies On Mars al wereldwijd succesvol in de clubs en festivals.

“Ik vind deze uitstapjes ontzettend leuk om te doen, naast mijn Nederlandstalige repertoire. Het bijt elkaar niet, en disco is en blijft nu eenmaal een heerlijk feel-good genre en nog steeds mateloos populair getuige hits van bijvoorbeeld Purple Disco Machine en Dua Lipa. ‘Celebration’ blijft een tijdloze klassieker en ik ben trots op de uitvoering die ik met Ladies On Mars heb kunnen neerzetten’ aldus Dennis Jones.

Dennis Jones brak in 1988 door en scoorde eind jaren ’80, begin jaren ’90 enkele Engelstalige Top 40 hits maar stapte later succesvol over naar het Nederlandstalige repertoire

Ladies On Mars timmert al jaren aan de weg met Nu-Disco muziek en is bekend van samenwerkingen en remixen met o.a. Donna Summer, Depeche Mode, Billy Ocean, Precious Wilson (Eruption), Liz Mitchell (Boney M.), D. C. LaReu, De’Lacy e.v.a. en is een graag geziene gast als DJ op de grote podia over heel de wereld.

DENNIS JONES – I WAS MADE FOR DANCING

(16 sept. 2022) Met ‘I Was Made For Dancin’’ vervolgt de Nederlandse zanger Dennis Jones de samenwerking met het Argentijnse Ladies On Mars. Het is alweer de zevende release van Dennis Jones & Ladies On Mars. Dit keer is er gekozen voor een 2022 nu-disco bewerking van de Leif Garrett klassieker ‘I Was Made For Dancin’’ uit 1979. Eerder bleken releases zoals ‘Born To Be Alive’ en ‘Dolce Vita’ van Dennis Jones & Ladies On Mars al wereldwijd succesvol in de clubs en festivals.

Dennis Jones brak in 1988 door en scoorde eind jaren ’80, begin jaren ’90 enkele Top 40 hits met o.a. ‘Don’t Wanna Give Up’ en ‘Heart Of Gold’. Jaren later stapte Dennis succesvol over naar het Nederlandstalige repertoire. “Ik ben opgegroeid met de disco en dance muziek uit de jaren ’70 en ’80. Die liefde is nooit overgegaan. Toen ik met het uit Argentinië afkomstige Ladies On Mars in contact kwam bleek er zo’n grote wederzijdse muzikale klik, en een gemeenschappelijke liefde voor disco classics, waardoor we gewoon samen iets samen moesten gaan doen.” vertelt Dennis Jones.

Ladies On Mars timmert al jaren aan de weg met Nu-Disco muziek en is bekend van samenwerkingen en remixen met o.a. Donna Summer, Depeche Mode, Billy Ocean, Precious Wilson (Eruption), Liz Mitchell (Boney M.), D. C. LaReu, De’Lacy e.v.a. Tevens deelt Ladies On Mars met grote regelmaat de DJ booth op grote internationale festivals, waaronder HedKandi, met o.a. Purple Disco Machine, John Morales, Horse Meat Disco en andere DJ grootheden.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES – KOM WEER TERUG BIJ MIJ

(08 juli 2022) Van het recent verschenen Dennis Jones album ‘Altijd Door!’ verschijnt nu de zomerse track ‘Kom Weer Terug Bij Mij’ op single. Het betreft een remake van een oud liedje van de in 2007 overleden zanger Arne Jansen. “Ik heb Arne in het verleden regelmatig mogen ontmoeten in het land, en altijd bewondering gehad voor zijn professionaliteit. Daarnaast was hij altijd even sympathiek. Hij heeft een schat aan liedjes nagelaten, en met ‘Kom Weer Terug Bij Mij’ wil ik Arne eren en weer eens de aandacht vestigen op het feit dat hij geweldige liedjes heeft gemaakt.” voegt Dennis toe.  ‘Kom Weer Terug Bij Mij’ is een en al vrolijkheid en werd wederom geproduceerd door Kees Tel. 

Cannonball Media schoot een passende zomerse videoclip, welke op de bekende clipkanalen te zien.

DENNIS JONES – FIREWORKS (LADIES ON MARS REMIX)ft. ruff diamond

(10 juni 2022) De succesvolle samenwerking tussen Denns Jones en het Nu-Disco project Ladies On Mars wordt voortgezet met alweer de zesde release; ‘Fireworks’, geschreven door Kees Tel en Dennis Jones. De wereldberoemde gitarist Ruff Diamond verzorgt als speciale gast de gitaarpartijen (bekend van zijn medewerking op officiële remixen van o.a. Beyonce, Estelle, Teedra Moses, Che’Nelle, Shapeshifters en Maxi Priest). Al met al; die oude Dennis Jones verkeert in goed gezelschap.

Dennis Jones brak in 1988 door en scoorde eind jaren ’80, begin jaren ’90 enkele Top 40 hits met o.a. ‘Don’t Wanna Give Up’ en ‘Heart Of Gold’. Jaren later stapte Dennis succesvol over naar het Nederlandstalige repertoire. “Wat ik met Ladies On Mars uitbreng is natuurlijk heel anders dan mijn Nederlandstalige muziek. Ik vind het echter allebei geweldig om te doen want mijn hart ligt bij vele soorten muziek. Toen ik met het uit Argentinië afkomstige Ladies On Mars in contact kwam bleek er zo’n grote wederzijdse muzikale klik, en een gemeenschappelijke liefde voor disco classics, waardoor we gewoon samen iets moesten gaan doen.” vertelt Dennis Jones.

Ladies On Mars timmert al jaren aan de weg met Nu-Disco muziek en is bekend van samenwerkingen met o.a. Donna Summer, Depeche Mode, Billy Ocean e.v.a. Tevens deelt Ladies On Mars met grote regelmaat de DJ booth op grote internationale festivals, waaronder HedKandi, met o.a. Purple Disco Machine, John Morales, Michael Gray, Joey Negro, Horse Meat Disco en andere DJ grootheden.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES – DOLCE VITA (LADIES ON MARS REMIX)

(25 februari 2022) De succesvolle samenwerking tussen Denns Jones en het Nu-Disco project Ladies On Mars wordt voortgezet met alweer de vijfde release; een 2022 remake van de jaren ’80 klassieker ‘Dolce Vita’, welke momenteel weer volop in de belangstelling staat dankzij de KPN TV reclame.

Dennis Jones brak in 1988 door en scoorde eind jaren ’80, begin jaren ’90 enkele Top 40 hits met o.a. ‘Don’t Wanna Give Up’ en ‘Heart Of Gold’. Jaren later stapte Dennis succesvol over naar het Nederlandstalige repertoire. “Wat ik met Ladies On Mars uitbreng is natuurlijk heel anders dan mijn Nederlandstalige muziek. Ik vind het echter allebei geweldig om te doen want mijn hart ligt bij vele soorten muziek. Toen ik met het uit Argentinië afkomstige Ladies On Mars in contact kwam bleek er zo’n grote wederzijdse muzikale klik, en een gemeenschappelijke liefde voor disco classics, waardoor we gewoon samen iets moesten gaan doen.” Vertelt Dennis Jones.

Ladies On Mars timmert al jaren aan de weg met Nu-Disco muziek en is bekend van samenwerkingen met o.a. Donna Summer, Depeche Mode, Billy Ocean e.v.a. Tevens deelt Ladies On Mars met grote regelmaat de DJ booth op grote internationale festivals, waaronder HedKandi, met o.a. Purple Disco Machine, John Morales, Horse Meat Disco en andere DJ grootheden.

DENNIS JONES – DON’T WANNA GIVE UP (LADIES ON MARS REMIX)

(5 november 2021) In 1988 bracht Dennis Jones zijn eerste single ‘Don’t Wanna Give Up’ uit, waarmee hij de TROS Paradeplaat én zijn allereerste hitnotering in de Nederlandse Top 40 behaalde. Het was juni 1988, toen Dennis samen met André Hazes, Tatjana en Grant & Forsyth als een van de enige vier Nederlandse producties in deze legendarische hitlijst vertegenwoordigd was.
Nu, in 2021, blaast Dennis Jones zijn eerste hit ‘Don’t Wanna Give Up’ nieuw leven in, samen met de Argentijnse Nu-Disco producer Ladies On Mars, bekend van remixen van o.a. disco queen Donna Summer, Billy Ocean, Patrick Cowley & Sylvester en vele andere disco legendes. “Ladies On Mars heeft zich duidelijk laten inspireren door de ‘80’s grooves van Imagination’s ‘Body Talk’ voor deze remix. Heerlijk… ik groeide op met die muziek en kocht vroeger de platen van Imagination. Zo gaaf om dat nu in mijn liedje terug te horen” reageert Dennis enthousiast. Naast zijn Nederlandstalige releases is ‘Don’t Wanna Give Up (Ladies On Mars Remix)’ alweer de vierde release in de samenwerking van Dennis Jones en Ladies On Mars, en er zal meer volgen. “Ik volg hiermee mijn hart. Ik ben opgegroeid met de disco en dance muziek van eind jaren ’70/begin jaren ’80. Voor mij is deze muziek nooit weg geweest, en tegenwoordig scoren grote acts zoals Purple Disco Machine en Dua Lipa mega hits onder het mom van ‘Nu-Disco’ waarmee bewezen wordt dat disco nog steeds leeft als nooit tevoren.” vervolgt Dennis.
33 jaar na zijn eerste Top 40 hit timmert Dennis nog steeds aan de weg en weet met ‘Don’t Wanna Give Up (Ladies On Mars Remix)’ op overtuigende wijze een remix van zijn eerste hit neer te zetten. Hiermee laat hij zien dat hij na 33 jaar nog steeds aanwezig is in de Nederlandse muziekscene.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES & SOPHIE – DEEL VAN JOU

(10 september 2021)  Van het recent verschenen Dennis Jones album ‘Altijd Door!’ verschijnt nu ‘Deel Van Jou’ op single. Dennis zingt dit nummer in duet met zijn 20-jarige dochter Sophie. “Mijn dochter zingt geweldig. Ze stond op 13-jarige leeftijd al bij The Voice Kids, en naast haar rechtenstudie vindt ze het leuk om te zingen. Toen ik met de opnames van mijn album bezig was stelde ik voor om eens samen een duet te doen. Dat leek haar een leuk idee. Samen zijn we naar Sonic Solutions gegaan en hebben we duidelijk aangegeven wat we wilden. Ze schreven dit liedje voor ons op maat en Hans Louws schreef een bijpassende tekst. Het was aanvankelijk bedoeld als albumtrack, maar de reacties waren zo positief dat we uiteindelijk besloten hebben het nu als single te releasen” aldus Dennis Jones.

‘Deel Van Jou’ is een heerlijke nazomer-track waarvoor Cannonball Media een sfeervolle videoclip heeft geschoten.

DENNIS JONES – WIJ GAAN ALTIJD DOOR

(7 mei 2021) Onlangs verscheen het nieuwe Dennis Jones album ‘Altijd Door!’ en de titelsong ‘Wij Gaan Altijd Door’ verschijnt nu op single. Hiermee wordt gehoor gegeven aan de vele verzoekjes om deze track als single te releasen. ‘Wij Gaan Altijd Door’ is een Nederlandstalige remake van de disco classic ‘Born To Be Alive’ van Patrick Hernandez en met deze dansbare track laat Dennis de disco tijden herleven. “Ik ben opgegroeid met de disco muziek van Saturday Night Fever, Donna Summer, Boney M., Bee Gees, Village People en natuurlijk ook Patrick Hernandez. Deze muziek is eigenlijk nooit weggeweest, getuige recente hits van bijvoorbeeld Dua Lipa, Daft Punk, Lady Gaga etc. Disco is vrolijk, bevat meestal goede melodiën en je kunt er ook nog eens lekker op dansen” aldus Dennis over de keuze om ‘Wij Gaan Altijd Door’ op te nemen. Eerder nam Dennis al met succes op disco geïnspireerde liedjes op zoals ‘Pak Me Kus Me’, ‘Wat Ik Ook Doe’ en ‘Nu Ga Ik Leven’. De Nederlandse tekst van ‘Wij Gaan Altijd Door’ is geschreven door Henk van Broekhoven (beter bekend als zanger John Spencer) en de productie lag in handen van Kees Tel.

Cannonball Media schoot een passende videoclip, geheel in disco stijl, welke op de bekende clipkanalen te zien is.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES – ALTIJD DOOR (ALBUM)

(26 maart 2021) Met ‘Altijd Door!’ presenteert Dennis Jones zijn gloednieuwe album. Dit album bevat natuurlijk de actuele hitsingle ‘Zonder Jou’ maar ook succesvolle singles zoals ‘Jij Bent Van Mij Vannacht’, ‘Nu Ga Ik Leven’, ‘Vuurwerk’ en ‘Wat Ik Ook Doe’. Het album kwam tot stand met Dennis’ vaste producer Kees Tel, die al jaren verantwoordelijk is voor het merendeel van de producties voor Dennis Jones. Opvallend is het liedje ‘Deel Van Jou’, een duet welke Dennis heeft opgenomen met zijn dochter Sophie. Binnenkort verschijnt de titelsong ‘Wij Gaan Altijd Door’ op single, en daarmee zal Dennis ongetwijfeld de hit- en playlisten in Nederland en Vlaanderen weer gaan veroveren.

De eerste oplage van ‘Altijd door’ bevat een exclusieve bonus CD met remixen van de befaamde dance producer Matt Pop, die bekend is van zijn werk met nationale en internationale artiesten zoals Luv’, Mai Tai, Hazell Dean, Cilla Black, RuPaul, Kim Wilde, Ace Of Base e.v.a..

DENNIS JONES – ZONDER JOU (MAT POP RADIO MIX)

(13 november 2020) Met ‘Zonder Jou’ slaat Dennis Jones een hele nieuwe weg in. Samen met de internationaal befaamde producer Matt Pop stak Dennis Jones de jaren ’80 hit van Erik Mesie in een gloednieuw electro-pop jasje. Dennis Jones, die eind jaren ’80, begin jaren ’90 enkele Top 40 hits scoorde met ‘Don’t Wanna Give Up’ en ‘Heart Of Gold’ en zich sinds 2006 voornamelijk op Nederlandstalig repertoire concentreert, past zich met deze single moeiteloos aan aan het huidige muzieklandschap. Matt Pop heeft internationale bekendheid opgebouwd met remixen en producties voor internationale acts als Kim Wilde, Erasure, Rozalla, Cilla Black, Luv’, Hazell Dean, Nicki French, Bucks Fizz, Mai Tai, Ace Of Base, RuPaul, Latoya Jackson, Steps etc.

In 1986 scoorde Toontje Lager zanger Erik Mesie een enorme hit met ‘Zonder Jou’, een Duitse vertaling van ‘Ohne Dich’ van de populaire Duitse band Münchner Freiheit. De nieuwe versie van Dennis Jones is in een actueel elctropop jasje gestoken waardoor ‘Zonder Jou’ nog even fris klinkt als in 1986.

In Duitsland is men dermate enthousiast over de nieuwe versie van Dennis Jones dat Dennis benaderd is om deel uit te maken van een ’40 Jahre Münchner Freiheit’ Tribute album, waarvoor Dennis een andere song van Münchner Freiheit voor zijn rekening mocht nemen, en hij tussen bekende, voornamelijk Duitse, artiesten op het album staat.

Cannonball Media schoot een passende videoclip welke op de bekende clipkanalen te zien is. ‘Zonder Jou’ is de voorloper van een gloednieuw nieuw album van Dennis Jones.

Momenteel is A3aan druk in de weer met de opnames voor zijn nieuwe album welke in het voorjaar van 2019 zal verschijnen.

De eerste reacties op ‘Je Bent Alles’ beloven alvast veel goeds, en de single wordt ondersteund door een prachtige videoclip welke wederom geschoten is door Redgellmedia. ‘Je Bent Alles’ verschijnt via CDHamster Music.

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES – HEART OF GOLD (REMIXES)

(24 juli 2020) In 1991 tekende de Nederlandse zanger Dennis Jones een platencontract bij Red Bullet en behaalde hij een hit in de Nederlandse Top 40 met een reggaecover van Neil Young’s ‘Heart Of Gold’.

Dit resulteerde destijds in veel radio airplay en diverse TV optredens in o.a. Veronica’s ‘Nederland Muziekland’ en RTL’s ‘5 Uur Show’.

Van het binnenkort te verschijnen album ‘Heart Of Gold – The Red Bullet Years’, met daarop alles die Dennis destijds voor Red Bullet opnam, komt er nu een gloednieuwe single met 2020 remixen van ‘Heart Of Gold’, waarvoor de originele multitracks zijn gebruikt.

De remixen werden verzorgd door de internationaal befaamde Matt Pop, bekend van remixen voor o.a. Ace Of Base, Kim Wilde, Sinitta, Samantha Fox, Erasure e.v.a. én door KTP (bekend van o.a. Jody Bernal), die er een zomerse reggaeton-versie van maakte.

DENNIS JONES – LAAT ME EVEN ALLEEN

(15 mei 2020) ‘Laat Me Even Alleen’ is de titel van de gloednieuwe single van Dennis Jones. Na het succes van het vrolijke uptempo liedje ‘Jij Bent Van Mij Vannacht’ neemt Dennis wat gas terug met het deze ballad-achtige track met een licht reggae sausje. ‘Laat Me Even Alleen’ is geschreven door Olav Hesselmans die eerder al succesvolle liedjes schreef voor o.a. Dennie Christian, Marco de Hollander, DuoNL, Rob van Daal, Bob Offenberg, Frank & Mirella en vele anderen. “Toen Olav met dit liedje kwam, dacht ik meteen ‘Dit wil ik opnemen’. De melodie blijft lekker hangen en het past heerlijk bij lome en warme zomeravonden” voegt Dennis toe. Samen met producer Kees Tel werd er een summiere reggae-achtige groove aan toegevoegd, en hiermee is Dennis klaar voor de zomer. Voor de videoclip, die geschoten werd door Cannonball Media, trok Dennis naar het strand van Castricum, welke Dennis door de corona crisis helemaal voor zich alleen had. Hierdoor sluit de clip naadloos aan bij de tekst. Een nieuw album van Dennis Jones is in aantocht.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS, SJAAK & PEER – DRIE DAGEN LANG

(10 januari 2020) Met ‘Drie Dagen Lang’ presenteert het feesttrio Dennis, Sjaak & Peer een traditionele carnavalskraker. Het liedje werd geschreven door Dennis (Jones) en in samenwerking met producer Kees Tel op de plaat gezet. ‘Drie Dagen Lang’ maakt onderdeel uit van het album Dennis Jones & Vrienden ‘Het Mooiste Feestje Van Het Jaar’ welke onlangs op de markt verscheen. De samenwerking tussen Dennis Jones en de tweeling Sjaak & Peer is eigenlijk per toeval tot stand gekomen; “Tot vorig jaar vormde ik voor carnaval een duo met Dirk Meeldijk, met wie ik een geweldige tijd beleefd heb. Helaas gaf Dirk aan te willen stoppen met dit duo. Omdat carnaval in mijn bloed zit wilde ik graag verder. De Osse tweeling Sjaak & Peer kan ik al lange tijd tot mijn vrienden rekenen, en zij treden al jaren met succes op tijdens evenementen van het Osse carnaval. Enkele jaren geleden hebben we spontaan met elkaar opgetreden en dat was ons zeer goed bevallen. Dus de keuze was voor ons snel gemaakt, en we zijn meteen aan de slag gegaan” aldus Dennis.

Cannonball Media verzorgde een uiterst gezellige videoclip ter ondersteuning van ‘Drie Dagen Lang’

DENNIS JONES & VRIENDEN – HET MOOISTE FEESTJE VAN HET JAAR

(13 december 2019) Dennis Jones & Vrienden ‘Het Mooiste Feestje Van Het Jaar’ bevat de leukste en gezelligste carnavals- en feesthits  welke Dennis Jones grotendeels met bevriende collega’s heeft opgenomen. Zo zijn hier de samenwerkingen met DJ Menno, DJ Henry, Dirk Meeldijk en Sjaak & Peer verzameld en aangevuld met enkele party hits van Dennis. Dit album bevat populaire feesthits zoals ‘Doe Een Stapje Naar Voren’, ‘Heel De Kroeg Op Stelten’, ‘Cheerio’, ‘Jij Bent Mijn Zonneschijn’ en de heerlijke ‘Boney M. Medley’. ‘Het Mooiste Feestje Van Het Jaar’ bevat natuurlijk ook de actuele single van Dennis, Sjaak & Peer’ ‘Ik Zit Aan De Grond Marie’ alsmede de binnenkort te verschijnen nieuwe single van dit feesttrio ‘Drie Dagen Lang’. Al met al mag ‘Het Mooiste Feestje Van Het Jaar’ op geen enkel feestje ontbreken.

  1. Drie Dagen Lang (m.m.v. Sjaak en Peer)
  2. Heel De Kroeg Op Stelten (m.m.v. Dirk Meeldijk)
  3. Het Voelt Zo Goed
  4. Samen Onderweg (m.m.v. Dirk Meeldijk)
  5. Doe Een Stapje Naar Voren (m.m.v. DJ Menno)
  6. Ik Zit Aan De Grond Marie (m.m.v. Sjaak en Peer)
  7. Hier Kun Je Mij Voor Wakker Maken (m.m.v. Dirk Meeldijk)
  8. Cheerio
  9. Jij Bent Mijn Zonneschijn (m.m.v. DJ Henry’s Feesjuh)
  10. Boney M. Medley
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS, SJAAK & PEER – IK ZIT AAN DE GROND MARIE (BOEREN VERSIE)

(8 november 2019) Na het uiteenvallen van het duo Dirk & Dennis heeft Dennis Jones niet één maar twee vervangers gevonden voor Dirk Meeldijk. Samen met Sjaak & Peer vormt hij nu een feesttrio waarmee Dennis begin 2020 een splinternieuwe carnavalssingle zal lanceren. “Ik had dit keer zelf een gloednieuw carnavalsliedje geschreven, dus wilde ik sowieso doorgaan. De Osse tweeling Sjaak & Peer kan ik al lange tijd tot mijn vrienden rekenen, en zij treden al jaren met succes op tijdens evenementen van het Osse carnaval. Enkele jaren geleden hebben we spontaan met elkaar opgetreden en dat was ons zeer goed bevallen. Dus de keuze was voor mij snel gemaakt, en we zijn meteen aan de slag gegaan” aldus Dennis. Tijdens de voorbereidingen van de nieuwe single waren de boerenprotesten het nieuws van de dag. Dus gaat dit kersverse feesttrio nu de boer op als supporters van de Nederlandse boeren. Ze zijn de studio ingedoken om het nummer ‘Ik Zit Aan De Grond Marie’ van Jan Boezeroen uit 1974 in een nieuw jasje te gieten, i.s.m. producer Kees Tel. Het nummer schetst de problematiek van de geplaagde boeren rondom stank en stikstof. Begin 2020 zal er tevens een gloednieuw carnavalsnummer op de markt.

DENNIS JONES – JIJ BENT VAN MIJ VANNACHT

(9 augustus 2019) Dennis Jones laat weer van zich horen met de vrolijke nieuwe single ‘Jij Bent Van Mij Vannacht’. Dit is inmiddels de 32e single van Dennis (inclusief samenwerkingen met o.a. DJ Scotch, DJ Menno en Dirk Meeldijk). ‘Jij Bent Van Mij Vannacht’ is speciaal voor Dennis geschreven door zijn inmiddels overleden ontdekker Onno Vandelaak, en de tekst is van Dennis’ eigen hand. Deze übercatchy song werd uiteraard weer geproduceerd door Kees Tel. “Het is een erg vrolijke single geworden, en ik ben er trots op dat ik op deze manier de muziek van Onno Vandelaak kan laten voortleven. Met Onno heb ik in de jaren ’80 en ’90 veel platen opgenomen en ontzettend veel van hem geleerd.” vertelt Dennis over zijn nieuwe single.

Momenteel zijn er van Dennis Jones maar liefst twee albums in de maak. Binnenkort verschijnt via zijn oude platenmaatschappij Red Bullet een verzamelalbum met het beste Engelstalige werk van Dennis uit de jaren ’90, inclusief twee gloednieuwe remixen. Daarnaast werkt Dennis momenteel aan de opnames van een gloednieuw Nederlandstalig album. ‘Jij Bent Van Mij Vannacht’ wordt natuurlijk ondersteund door een videoclip welke door Cannonball Media in het Brabantse Megen en het Gelderse Appeltern opgenomen is.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES – NU GA IK LEVEN (MATT POP REMIX)

(11 januari 2019) Momenteel scoort Dennis Jones een hit met ‘Nu Ga Ik Leven en is hiermee veelvuldig op de radio stations te horen, en behaalt hij hoge noteringen en diverse Nederlandstalige hitlijsten. Nu verschijnen er exclusieve remixes van ‘Nu Ga Ik Leven’, welke gemaakt zijn door de internationaal bekende Matt Pop (bekend van o.a. Erasure, RuPaul, Hazell Dean, Kylie Minogue, Samantha Fox, Sonia, Lonnie Gordon, Nikki French, Cilla Black, Mai Tai, Luv’ e.v.a.) Tevens maakt Matt Pop vele remixen voor de befaamde Engelse labels Allmighty Records en Energised Records en is hij bekend vanwege zijn sublieme onofficiële ABBA mixen. Voor ‘Nu Ga Ik Leven’ van Dennis Jones maakte Matt Pop melodieuze, harmonieuze en uiterst dansbare remixen voor de dansvloer. 

De single verschijnt uiteraard via Hit It! Music.  

DENNIS JONES – NA GA IK LEVEN

(16 november 2018) ‘Nu Ga Ik Leven’ is het nieuwste wapenfeit van Dennis Jones. Het is de opvolger van de zomerhit ‘Nooit Geef Ik Het Op’ en Dennis heeft samen met producer Kees Tel een uiterst dansbare en catchy track afgeleverd, die meteen uitnodigt tot meezingen. “Dit zijn van die liedjes waar ik me op verheug om straks op de bühne te zingen, omdat dit het publiek hier lekker op kan dansen en meedoen. Ik krijg al ontzettende positieve reacties op dit liedje.”, aldus Dennis. ‘Nu Ga Ik Leven’ zal onderdeel uitmaken van het binnenkort te verschijnen nieuwe album van Dennis Jones, waarvoor hij momenteel veelvuldig in de studio vertoeft. Tevens zullen op de single 2 remixen verschijnen van DJ Storm Swaglord. Redgellmedia verzorgde een fantastische videoclip en de single verschijnt uiteraard op Hit It! Music.  

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES – NOOIT GEEF IK HET OP

(15 juni 2018) Precies 30 jaar geleden bracht Dennis Jones zijn eerste single ‘Don’t Wanna Give Up’ uit, waarmee hij de TROS Paradeplaat én zijn allereerste hitnotering scoorde in de Nederlandse Top 40. Het was juni 1988, toen Dennis samen met André Hazes, Tatjana en Grant & Forsyth als een van de enige vier Nederlandse producties in deze legendarische hitlijst vertegenwoordigd was.

Leslie Laverman (bekend van o.a. Oscar Harris, Vanessa) schreef en produceerde destijds de debuutsingle voor Dennis Jones, en Matthieu van Winsen was verantwoordelijk voor de tekst. “Matthieu had ik nooit ontmoet, maar 3 jaar geleden stond hij plots voor mijn neus tijdens de presentatie van het boek van Luv’ waaraan ik meegewerkt heb. Zo leuk om eindelijk de man te ontmoeten wiens tekst ik al zo lang op de bühne zong.” herinnert Dennis zich. “Vorig jaar realiseerde ik me dat het in 2018 alweer bijna 30 jaar geleden was dat ik mijn doorbraak beleefde met ‘Don’t Wanna Give Up’. Daar wilde ik iets mee doen, en besloot een nieuwe versie op te nemen. Ik wilde graag een Nederlandstalige versie, en ik heb Matthieu benaderd of hij een Nederlandse tekst wilde schrijven, waardoor het allemaal authentiek zou blijven. Matthieu heeft wederom een perfecte passende tekst geschreven die niet onder doet voor zijn originele tekst uit 1988. Vervolgens ben ik samen met mijn vaste producer Kees Tel aan de slag gegaan om deze song in een 2018 jasje te steken, en ik ben er van overtuigd dat ons dit gelukt is.” aldus Dennis. Een grappig detail is het feit dat voor de hoes van ‘Nooit Geef Ik Het Op’ de originele single hoes uit 1988 nagebouwd is, en fotografe Linda van den Broek voor de foto dezelfde setting en pose hanteerde. Tijdens de fotoshoot werd tevens de videoclip geschoten met daarin diverse verwijzingen naar de originele single uit 1988.

30 jaar na zijn eerste Top 40 hit timmert Dennis nog steeds aan de weg en weet met ‘Nooit Geef Ik Het Op’ op overtuigende wijze een remake van zijn eerste hit neer te zetten. Hiermee laat hij zien dat hij na 30 jaar nog steeds aanwezig is in de Nederlandse muziekscene.

DENNIS JONES – VOLLE MAAN

(9 maart 2018) Met ‘Volle Maan’ laat Dennis Jones d.m.v. een prachtballade een andere kant van zichzelf zien dan we de laatste jaren door zijn vrolijke dansbare liedjes van hem gewend zijn. ‘Volle Maan’ is een compositie van Onno Vandelaak, die Dennis in 1984 als 17-jarig jochie uit een talentenjachtje plukte. “Onno was mijn mentor, mijn muzikale vader, van wie ik zo ontzettend veel geleerd heb. Hij produceerde in die tijd hits voor o.a. Centerfold, Star Sisters, Patricia Paay, Alfred Martens, Ten Sharp etc. en ik maakte, toen nog onder een andere artiestennaam, mijn eerste singles met hem.” Aldus Dennis. In 1991 gingen Dennis en Onno weer samenwerken, wat o.a. resulteerde in een van Dennis’ grootste hits ‘Heart Of Gold’. Kort daarna emigreerde Onno en stopte hij met het maken van muziek. Desondanks bleef hij geweldige nummers schrijven. In 2013 besloten Dennis en Onno om samen weer de studio in te gaan om o.a. ‘Volle Maan’ en andere nummers die hij had liggen op te nemen. “Ik verheugde me daar enorm op. Helaas werd Onno kort na ons besluit om weer samen te gaan werken ernstig ziek en overleed datzelfde jaar. Ik heb Onno beloofd om ‘Volle Maan’ alsnog op te nemen op de manier zoals hij het gewild zou hebben. Met producer Kees Tel heb ik veel over Onno gepraat en veel van Onno’s muziek laten horen, zodat Kees Onno’s gedachtengang als het om muziek ging goed zou begrijpen. Het is mijn eerbetoon aan Onno Vandelaak en een bijna 30-jarige vriendschap. Kees Tel heeft naar mijn idee een prachtig arrangement gemaakt.”

Toch werd ‘Volle Maan’ nooit eerder op single uitgebracht. Dennis: “Keer op keer werd ik aangesproken over dit nummer en vertelden mensen me dat ik iets met dit nummer moest gaan doen. Nu in mijn jubileum-jaar ’30 Jaar Dennis Jones’ heb ik besloten om gewoon mijn hart te volgen en het uit te brengen, want ik vind dit een van de mooiste Nederlandstalige songs die ik ken. Daarnaast kan ik nu ook eens een andere kant van mezelf laten zien aan het publiek. Want dit is óók Dennis Jones, en hiermee hoop ik Onno’s muziek voort te laten leven”

Voor ‘Volle Maan’ werd een sfeervolle videoclip geschoten die helemaal past bij de song. 

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DIRK & DENNIS – SAMEN ONDERWEG

(12 januari 2018) Nadat de zangers Dirk Meeldijk en Dennis Jones vorig jaar met succes als duo hun krachten bundelden voor de carnavalssingle ‘Heel De Kroeg Op Stelten’, kon een opvolger natuurlijk niet uitblijven. Deze is nu dan ook een feit, met als titel ‘Samen Onderweg’. De single werd wederom geschreven door Frank van Kempen, die reeds zijn sporen verdiend heeft als componist en schrijver van vele carnavalsliedjes.   Zijn composities wisten in het verleden immers regelmatig hoge ogen te gooien tijdens het beroemde Knotskraker Festival, het befaamde festival waar de beste carnavalsliedjes van Brabant gekozen werden. 

‘Samen Onderweg’ werd opgenomen en geproduceerd door Kees Tel, en de voortekenen wijzen er op dat Dirk & Dennis wederom een carnavalshit te pakken hebben.

DENNIS JONES – LAAT ME NIET ALLEEN VANNACHT

(20 oktober 2017) Met ‘Laat Me Niet Alleen Vannacht’ verschijnt er weer een typische Dennis Jones single waarin de reggae de boventoon viert, en is de opvolger van het disco-achtige ‘Wat Ik Ook Doe’ waarmee Dennis de afgelopen zomer veelvuldig te horen was. In het verleden wist Dennis regelmatig successen te behalen met reggae achtige liedjes zoals de Engelstalige ‘Don’t Wanna Give Up’  (1988) en ‘Heart Of Gold’ (1991), maar ook in de Nederlandse taal met o.a. ‘De Zon Die Zal Schijnen’ (2008). “Reggae blijft tijdloze muziek, en ik kreeg regelmatig de vraag wanneer ik weer eens met een reggae liedje zou komen. Aan die vraag heb ik nu gehoor gegeven met ‘Laat Me Niet Alleen Vannacht’”, verklaart Dennis Jones. Deze remake van de Kris Kristofferson klassieker ‘Help Me Make It Through The Night’ werd door Ans Bouter voorzien van een Nederlandse tekst. “Normaal gesproken schrijf ik mijn teksten zelf, maar Ans had zo’n prachtige vertaling gemaakt, die de essentie van de originele Engelse tekst zo treffend benaderde, dat ik dit zelf niet beter had kunnen doen. Ans heeft een hele mooie tekst afgeleverd.” aldus Dennis. Als tweede track op deze release staat de Engelstalige versie.

De productie van ‘Laat Me Niet Alleen Vannacht’ lag in vertrouwde handen van Kees Tel en Cannonball Media verzorgde de videoclip.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES – WAT IK OOK DOE / LAY LOVE ON YOU

(2 juni 2017) Precies op zijn 50-ste verjaardag (2 juni) verschijnt de nieuwe single van Dennis Jones, “Wat Ik Ook Doe”. Het is de opvolger van de single “Vuurwerk” en hiermee heeft Dennis een zomerse, vrolijke, herkenbare en dansbare single in handen. Het betreft een remake van de discohit “Lay Love On You” van Luisa Fernandez uit 1978, welke Dennis zelf van een Nederlandse tekst voorzag. Tevens heeft Dennis ook de Engelstalige versie opgenomen.  De productie van de single lag wederom in handen van Kees Tel. “Toen ik een tijd geleden nog eens door mijn oude vinyl singles snuffelde kwam ik dit singletje tegen, welke ik als kind grijs gedraaid heb. Het liedje blijkt nog steeds te staan als een huis, en net als vroeger, wordt ik hier helemaal vrolijk van” aldus Dennis Jones. Wederom deed Dennis een beroep op de internationaal befaamde producer/remixer Matt Pop (bekend van o.a. Erasure, RuPaul, Hazell Dean, Kylie Minogue, Samantha Fox, Sonia, Lonnie Gordon, Nikki French, Cilla Black, Mai Tai, Luv’ e.v.a.) die zowel de Nederlandstalige als Engelstalige versie van spetterende dance remixen voorzag. Dus zet de dansschoenen maar vast klaar voor de nieuwe Dennis Jones “Wat Ik Ook Doe”…

DIRK & DENNIS – HEEL DE KROEG OP STELTEN 

(6 januari 2017) Dirk & Dennis zijn beide twee ras artiesten die afzonderlijk hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. Maar daar gaat het nu niet om, want Dirk & Dennis hebben nu hun krachten gebundeld voor een onvervalste carnavalskraker “Heel De Kroeg Op Stelten”. Frank van Kempen uit Nieuwkuijk schreef dit lied, en Frank verdiende reeds zijn sporen als liedjesschrijver van diverse carnavalsliedjes. Zijn composities wisten in het verleden immers regelmatig hoge ogen te gooien tijdens het beroemde Knotskraker Festival, het befaamde festival waar de beste carnavalsliedjes van Brabant gekozen werden. 

O.l.v. topproducer Kees Tel werd “Heel De Kroeg Op Stelten” in een pakkend arrangement gestoken en hiermee hebben Dirk & Dennis een geweldige carnavalshit in handen. In Café De Pul in Nieuwkuijk werd een bijpassende videoclip geschoten welke inmiddels volop te bewonderen is op de bekende clipkanalen. Het carnavalsseizoen 2017 is hiermee officiëel geopend…

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES – VUURWERK (MATT POP REMIXES)

(30 december 2016) De nieuwe single “Vuurwerk” van Dennis Jones is momenteel veelvuldig op de radio stations te horen. Nu verschijnen er exclusieve remixes van “Vuurwerk”, welke gemaakt zijn door de internationaal bekende Matt Pop (bekend van o.a. Erasure, RuPaul, Hazell Dean, Kylie Minogue, Samantha Fox, Sonia, Lonnie Gordon, Nikki French, Cilla Black, Mai Tai, Luv’ e.v.a.) Tevens maakt Matt Pop vele remixen voor het befaamde Engelse Allmighty Records label en is hij bekend vanwege zijn sublieme onofficiële ABBA mixen. Voor “Vuurwerk” van Dennis Jones maakte Matt Pop melodieuze, harmonieuze en uiterst dansbare remixen voor de dansvloer. 

“Vuurwerk” is dan ook dé perfecte plaat om 2017 mee in te luiden.

DENNIS JONES – VUURWERK 

(25 november 2016) Met de nieuwe single “Vuurwerk” neemt Dennis Jones alvast een voorsprong op de naderende jaarwisseling en heeft hiermee een klapper van jewelste in handen. “Vuurwerk” is een energieke en pakkende song, geschreven en geproduceerd door Kees Tel, de man die eerder verantwoordelijk was voor vele grote hits van o.a. Gerard Joling en René Schuurmans. “Toen Kees Tel me dit liedje voorspeelde wist ik meteen dat ik deze wilde opnemen. De vrolijkheid en energie van deze song werkt zeer aanstekelijk en blijft lekker hangen.” aldus Dennis over “Vuurwerk”.

Redgellmedia verzorgde een spectaculaire videoclip, die letterlijk voor het nodige vuurwerk zorgt. “Vuurwerk” is dan ook dé perfecte plaat om 2017 mee in te luiden.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES – ONDERSTEBOVEN (REMIX)

(7 oktober 2016) Met het de eigen compositie “Ondersteboven” scoorde Dennis Jones in de afgelopen maanden wederom een flinke airplayhit op de talloze radiozenders die ons land kent. Nu komt Dennis Jones met exclusieve remixen van “Ondersteboven” geremixed door niemand minder dan DJ Henry’s Feesjuh (Henry Gerritsen, bekend van o.a. “Goeiemoggel”) en Sonic Solutions (het team dat o.a. al jaren succesvolle party remixen verzorgt voor o.a. Henk Dissel). DJ Henry’s Feesjuh verzorgde een moombahton/reggeaton achtige aanpak, welke uiterst geschikt is voor de dansvloer. Sonic Solutions gaf de track iets meer tempo en bracht wat dance invloeden toe, waardoor “Ondersteboven” nóg vrolijker en dansbaarder klinkt.

Hiermee levert Dennis Jones een remix single af met remixen die voor ieder wat wils te bieden hebben.

DENNIS JONES – ONDERSTEBOVEN

(3 juni 2016) Met “Ondersteboven” heeft Dennis Jones een knaller van een zomerhit in handen, en een geweldige opvolger van zijn single “Het Voelt Zo Goed (Zo Moet Het Blijven)”. Dit keer schreef Dennis zélf de tekst én muziek van zijn nieuwe single, welke uiteraard weer onder vakkundige productionele leiding van Kees Tel is opgenomen. ”In het verleden maakte ik regelmatig Nederlandse teksten op bestaande liedjes, zoals “Pak Me Kus Me” en “De Zon Die Zal Schijnen”. Nu met een geheel eigen compositie is het allemaal tóch weer extra spannend. Kees Tel inspireerde me hiertoe en drong er op aan om nu eens voor een geheel eigen liedje te kiezen. Ik ben benieuwd hoe het publiek hier op gaat reageren. ” vertelt Dennis over zijn nieuwe single

“Ondersteboven” is een uiterst dansbaar nummer met hele zomerse blazers (o.a. van het Metropole orkest) en nodigt snel uit tot meezingen.

Met “Ondersteboven” kan Dennis ongetwijfeld weer een succes toevoegen aan zijn inmiddels indrukwekkende rij van hitsingles.

Uiteraard heeft Dennis voor “Ondersteboven” weer een passende videoclip gemaakt, welke in de komende maanden volop te zien zal zijn op de bekende clip-kanalen.

Met Dennis Jones en “Ondersteboven” kan de zomer beginnen…

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES – HET VOELT ZO GOED

(8 januari 2016) Met “Het Voelt Zo Goed (Zo Moet Het Blijven)” begint Dennis Jones het nieuwe jaar met een gloednieuwe single. “Het Voelt Zo Goed (Zo Moet Het Blijven)” is een gezellige feestplaat die na één keer beluisteren niet meer uit je hoofd gaat en gemakkelijk uitnodigt tot meezingen.

Nadat Dennis Jones eind 2014 met het album “Een Nieuw Begin”, en de daar vanaf getrokken singles zoals “Jij Bent Mijn Zonneschijn”, “Pak Me Kus Me”, “Red Me Als Je Kan (S.O.S.)”, “’n Doosje Vol Met Liefde” en “Als Suzanne Zachtjes Huilt” successen wist te behalen is het nu weer tijd voor een geheel nieuwe single. Hiervoor schreef Dennis zelf de tekst en dook hij wederom de studio in met zijn vaste producer Kees Tel. Het resultaat is een lekker in het gehoor liggend feestliedje, welke het ongetwijfeld goed zal doen tijdens het komende carnaval en in de feesttenten en après ski gebieden.

Aan de videoclip werd meegewerkt door enkele bekende gezichten uit de Nederlandstalige muziek scene (w.o. Johnny Gold, Dirk Meeldijk, Charelle, ZUS, Rudy de Wit, Yosee, Danny Robben, Johan Vlemmix, Tygo Nendels,Duo Knotsgek, Wally McKey e.v.a.), welke binnenkort volop op de videoclip kanalen te bewonderen zal zijn.

DENNIS JONES – ALS SUZANNE HUILT

(4 september 2015) Op veler verzoek verschijnt van Dennis Jones’ album “Een Nieuw Begin” nu “Als Suzanne Zachtjes Huilt” op single. Het is de opvolger van de in Nederland en Vlaanderen succesvolle single “’n Doosje Vol Met Liefde”. Deze track werd geproduceerd en opgenomen door niemand minder dan topproducer Waylon van der Heijden (o.a. Django Wagner, Gerard Joling, Stef Ekkel, Jaman, Jeffrey Heesen, Marianne Weber e.v.a.) in de befaamde Goldfinger Studio. De gitaarpartijen werden ingespeeld door een van Nederland’s beste gitaristen Marcel Fisser, bekend van o.a. Jan Smit, Nick & Simon en TV programma’s zoals “De Zomer Voorbij” en “De Beste Zangers Van Nederland”.

Dennis Jones verwierf eind jaren ’80 bekendheid als winnaar van Veronica’s Pats Boem show en scoorde vervolgens met “Don’t Wanna Give Up” en “Heart Of Gold” stevige Top 40 hits. Enkele jaren geleden stapte Dennis succesvol over naar Nederlandstalig repertoire en scoorde hij o.a. met singles als “Ma Belle Amie”, “Mississippi” (met Pussycat), “De Zon Die Zal Schijnen”, “Ik Maak Van Jou Een Koningin” en “Pak Me Kus Me”.

Onlangs verscheen zijn eerste Nederlandstalige album “Een Nieuw Begin”.

“Als Suzanne Zachtjes Huilt” bevat een herkenbaar geluid en zal herinneringen oproepen aan de jaren ’70 muziek van The Rubettes gecombineerd met Abba achtige piano stukjes en invloeden van Schlager.

Met “Als Suzanne Zachtjes Huilt” zal Dennis de komende maanden weer volop in de belangstelling staan.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES – ‘N DOOSJE VOL LIEFDE

(22 mei 2015) Met de single “’n Doosje Vol Met Liefde” keert Dennis Jones terug naar zijn “roots” van zijn succesvolle reggae-achtige singles zoals “Don’t Wanna Give Up” (1988), “Heart Of Gold” (1991) en “De Zon Die Zal Schijnen” (2008). “’n Doosje Vol Met Liefde” is geschreven door Roel Bloks (ook bekend als zanger Roel Thomas)  en Piet van Beurden en afkomstig van Dennis’ nieuwe album “Een Nieuw Begin”. De productie lag in handen van topproducer Kees Tel (bekend van o.a. hits voor Jody Bernal, René Schuurmans en Gerard Joling) “Mijn eerste single “Don’t Wanna Give Up” was een reggae liedje en was in 1988 meteen mijn eerste Top 40 hit. Sindsdien loopt reggae als een rode draad door mijn repertoire en zijn uitgerekend die reggae liedjes mijn grootste hits gebleken. Na mijn laatste twee dansbare singles “Pak Me Kus Me” en “Red Me Als Je Kan (S.O.S.)” vond ik het weer tijd worden voor een reggae-achtige plaat. De zomer komt eraan, en met mooi weer klinkt reggae nou eenmaal nóg lekkerder. Ik kreeg al veel positieve reacties op dit liedje toen mijn nieuwe album een paar maanden geleden verscheen. Eindelijk is hij nu ook uit op single” aldus Dennis over zijn nieuwe single. De videoclip van “’n Doosje Vol Met Liefde” is volop te zien op de clipkanalen.

DENNIS JONES – RED ME ALS JE KAN (S.O.S.)

(14 november 2014) Na het succes van de singles “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (i.s.m. DJ Henry’s Feesjuh) en “Pak Me Kus Me” is Dennis Jones weer helemaal terug. De nieuwe single “Red Me Als Je Kan (S.O.S.)” is net als eerder genoemde singles terug te vinden op zijn nieuwe album “Een Nieuw Begin” en werd wederom opgenomen i.s.m. producer Kees Tel. Hiermee levert Dennis een heerlijke dansbare track af waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Voor de videoclip werd alles uit de kast getrokken en hees Dennis Jones zich zelfs in een heus piraten pak. “Je wil toch een clip die bij het liedje en de inhoud past, maar ik heb lang zitten dubben hoe ik dat moest aanpakken met deze single. De videoclip is opgenomen bij mij thuis in de woonkamer, welke we helemaal omgebouwd hebben tot filmstudio. Redgellmedia heeft er echter iets geweldigs van gemaakt, en de clip zal zeker opvallen. Ik ben erg trots op het eindresultaat.” aldus Dennis.

 “Red Me Als Je Kan (S.O.S.)” is vanaf nu verkrijgbaar op alle downloadportals, en zal de komende maanden veelvuldig te horen en te zien zijn op de Nederlandse en Vlaamse radio- en clipstations. (www.dennisjones.nl / www.hititmusic.nl)

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES – PAK ME KUS ME

(25 juli 2014) “Pak Me Kus Me” is de opvolger van de succesvolle single “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (i.s.m. DJ Henry’s Feesjuh) en tevens de voorloper van het nieuwe Dennis Jones album “Een Nieuw Begin”, welke volgende maand zal verschijnen. Met “Pak Me Kus Me” levert Dennis Jones een herkenbare en swingende track af met de nodige jaren ‘70 en ‘80 disco invloeden. “Ik ben zelf opgegroeid met disco muziek en wilde dit graag vertalen naar mijn eigen muziek. Ik ben erg blij met het resultaat” aldus Dennis Jones, die zelf de tekst schreef voor de nieuwe single. De productie lag wederom in handen van Kees Tel. (www.dennisjones.nl / www.hititmusic.nl)

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES FT DJ HENRY’S FEESJUH – JIJ BENT MIJN ZONNESCHIJN

(17 januari 2014) DJ Henry’s Feesjuh van allround top DJ DJ Henry is niet meer weg te denken is op feesten en evenementen en heeft voor de nieuwe single “Jij Bent Mijn Zonneschijn” de krachten gebundeld met zanger Dennis Jones.

DJ Henry is bekend van onder andere de superhit “Goeiemoggel” en was in vele TV programma’s te zien zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest Op Het Plein. Met DJ Henry’s Feesjuh scoorde hij vorig jaar flinke airplayhits met o.a. “Ik Ben Onderweg” (met Judith Peters) en “Mag Ik Jou Iets Vragen” (met Moskito Claus & DJ Geert).

Dennis Jones is natuurlijk eveneens geen onbekende. Vanaf eind jaren ’80 scoort hij regelmatig hits zoals ”Don’t Wanna Give Up”, ”Heart Of Gold” en ”Ma Belle Amie”. Vanaf 2006 behaalt hij met Nederlandstalig repertoire diverse hitnoteringen w.o. “Mississippi” (samen met Pussycat) (2007), “De Zon Die Zal Schijnen” (2008), “Cheerio” (2010), “Doe Een Stapje Naar Voren (met DJ Menno) (2012) en “Ik Maak Van Jou Een Koningin” (2012).

“Jij Bent Mijn Zonneschijn” is een aanstekelijk en vrolijk liedje welke het goed zal doen in de feestenten, maar eveneens erg radiovriendelijk is.

DENNIS JONES FT DJ MENNO – DOE EEN STAPJE NAAR VOREN

DJ Menno heeft samen met Dennis Jones de carnavalsklassieker “Doe Een Stapje Naar Voren” van de Deurzakkers in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat is een opzwepende partytrack geworden.

DJ Menno is een jonge upcoming DJ, die momenteel diverse prijzen in de wacht sleept. Zo won hij onlangs de Apres Skihut DJ Contest 2011 en zal hij te zien zijn op Go Apres Ski 2012 in AHOY.

Dennis Jones is natuurlijk geen onbekende. Vanaf eind jaren ’80 scoort hij regelmatig hits zoals ”Don’t Wanna Give Up”, ”Heart Of Gold” en ”Ma Belle Amie”. Vanaf 2006 behaalt hij met Nederlandstalig repertoire diverse hitnoteringen w.o. “Mississippi” (samen met Pussycat) (2007), “De Zon Die Zal Schijnen” (2008) en “Cheerio” (2010).

Deze aanstekelijke remake van “Doe Een Stapje Naar Voren” zal het ongetwijfeld goed doen tijdens carnaval, (Oostenrijkse) apres ski feesten, in feesttenten en aan de Spaanse Costa’s. It’s Party Time met DJ Menno ft. Dennis Jones!

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?