Selecteer een pagina

DENNIS, SJAAK & PEER

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS, SJAAK & PEER – JOUW OGEN

(26 januari 2024) Dennis, Sjaak & Peer, bestaande uit Ossenaren Dennis Jones en de tweeling Jack & Peter van Lieshout, hebben met hun nieuwe single ‘Jouw Ogen’ weer een kneiter in handen voor het naderende carnaval. De single kwam wederom tot stand met behulp van producer Kees Tel, die eerder al achter de knoppen zat bij de singles ‘Drie Dagen Lang’ en ‘Jaag Je Dromen Achterna’ van dit feestelijke trio.
Een videoclip van ‘Jouw Ogen’ zal zeer binnenkort te zien zijn op de bekende clipkanalen.

DENNIS, SJAAK & PEER – JAAG JE DROMEN ACHTERNA

(13 januari 2023) Dennis, Sjaak & Peer, bestaande uit Ossenaren Dennis Jones en de tweeling Jack & Peter van Lieshout, zijn met hun nieuwe single ‘Jaag Je Dromen Achterna’ weer helemaal klaar voor het komende carnaval. Het liedje werd geschreven door Pieter van Schooten, bekend van zijn samenwerkingen met De Toppers, Gerard Joling, René Froger, Pascal Redeker, Gordon, René Schuurmans e.v.a.). De productie was in handen van Kees Tel.
“In 2020 maakten we onze eerste carnavalssingle, en dat beviel zo goed, dat vast stond dat er een opvolger moest komen. Helaas heeft het vanwege corona even geduurd, maar we zijn weer terug met een uiterst gezellige meezinger” aldus Dennis, Sjaak & Peer.
Cannonball Media verzorgde een uiterst gezellige videoclip ter ondersteuning van ‘Jaag Je Dromen Achterna’.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

DENNIS, SJAAK & PEER – IK ZIT AAN DE GROND MARIE (BOEREN VERSIE)

(8 november 2019) Na het uiteenvallen van het duo Dirk & Dennis heeft Dennis Jones niet één maar twee vervangers gevonden voor Dirk Meeldijk. Samen met Sjaak & Peer vormt hij nu een feesttrio waarmee Dennis begin 2020 een splinternieuwe carnavalssingle zal lanceren. “Ik had dit keer zelf een gloednieuw carnavalsliedje geschreven, dus wilde ik sowieso doorgaan. De Osse tweeling Sjaak & Peer kan ik al lange tijd tot mijn vrienden rekenen, en zij treden al jaren met succes op tijdens evenementen van het Osse carnaval. Enkele jaren geleden hebben we spontaan met elkaar opgetreden en dat was ons zeer goed bevallen. Dus de keuze was voor mij snel gemaakt, en we zijn meteen aan de slag gegaan” aldus Dennis. Tijdens de voorbereidingen van de nieuwe single waren de boerenprotesten het nieuws van de dag. Dus gaat dit kersverse feesttrio nu de boer op als supporters van de Nederlandse boeren. Ze zijn de studio ingedoken om het nummer ‘Ik Zit Aan De Grond Marie’ van Jan Boezeroen uit 1974 in een nieuw jasje te gieten, i.s.m. producer Kees Tel. Het nummer schetst de problematiek van de geplaagde boeren rondom stank en stikstof. Begin 2020 zal er tevens een gloednieuw carnavalsnummer op de markt.

Meer info over mijn diensten?