Selecteer een pagina

DENNIS VAN DIJKHUIZEN

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS VAN DIJKHUIZEN – PARLA MI D’AMORE (RIKKIE TIK TAK)

(1 april 2022) Met ‘Wat Is Dan Liefde’ scoorde Dennis van Dijkhuizen onlangs een enorme airplayhit en nu is het tijd voor de opvolger ‘Parla Mi D’Amore (Rikkie Tik Tak). Het betreft een heerlijke voorjaarsplaat die de zon zal laten schijnen en die na één luisterbeurt in je hoofd blijft hangen. De productie lag wederom in handen van Gerto Heupink, die ook verantwoordelijk was voor eerdere singles van Dennis van Dijkhuizen.

Met ‘Parla Mi D’Amore (Rikkie Tik Tak)’ zal Dennis van Dijkhuizen in de komende periode weer volop in de belangstelling staan, en de verwachtingen zijn hooggespannen.

‘Parla Mi D’Amore (Rikkie Tik Tak)’ verschijnt via Jamie-Lynn Records en wordt begeleid door een uiterst smaakvolle videoclip.

DENNIS VAN DIJKHUIZEN – WAT IS DAN LIEFDE

(16 juli 2021) Na het succes van de singles ‘Vrij Zijn’ en ‘Dit Is Verboden Liefde’ presenteert Dennis van Dijkhuizen wederom een verrassende nieuwe single met als titel ‘Wat Is Dan Liefde’. Deze zomerse single kwam wederom tot stand onder leiding van producer Gerto Heupink, terwijl Dennis zelf de tekst en muziek schreef.

Met ‘Wat Is Dan Liefde’ zal Dennis van Dijkhuizen in de komende periode weer volop in de belangstelling staan, en zal hij naar verwachting het succes van ‘Vrij Zijn’ hiermee evenaren, zo niet overtreffen.

‘Wat Is Dan Liefde’ verschijnt via Jamie-Lynn Records en wordt begeleid door een uiterst smaakvolle videoclip.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS VAN DIJKHUIZEN – DIT IS VERBODEN LIEFDE

(8 november 2019) Na het succes van de single ‘Vrij Zijn’ verrast Dennis van Dijkhuizen wederom met een opvallende nieuwe single, getiteld ‘Dit Is Verboden Liefde’. Hierin wordt Dennis ondersteund door zijn eigen broer, rapper Da Steefman. ‘Dit Is Verboden Liefde’ is wederom een moderne dansbare productie, welke onder leiding van producer Gerto Heupink tot stand is gekomen. Dennis schreef zelf de tekst voor deze song. Met ‘Dit Is Verboden Liefde’ zal Dennis van Dijkhuizen in de komende periode weer volop in de belangstelling staan, en zal hij naar verwachting het succes van ‘Vrij Zijn’ hiermee evenaren, zo niet overtreffen.

‘Dit Is Verboden Liefde’ verschijnt via Jamie-Lynn Records en wordt begeleid door een uiterst smaakvolle videoclip.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

DENNIS VAN DIJKHUIZEN – VRIJ ZIJN

(31 mei) Met ‘Vrij Zijn’ presenteert zanger Dennis van Dijkhuizen een zomerse nieuwe single. Het betreft een moderne dansbare productie, welke onder leiding van producer Gerto Heupink tot stand is gekomen. De single is minder ‘volks’ dan we van Dennis gewend zijn, maar zal desondanks de liefhebbers van het Nederlandse lied aanspreken. Dennis schreef zelf de tekst voor ‘Vrij Zijn’, welke voor veel mensen herkenbaar in de oren zal klinken en de eerste reacties zijn uiterst positief. Met deze nieuwe single hoopt Dennis in de komende maanden weer volop in de schijnwerpers te staan.

‘Vrij Zijn’ verschijnt via Jamie-Lynn Records en wordt begeleid door een uiterst smaakvolle videoclip

DENNIS VAN DIJKHUIZEN – SAMEN KUNNEN WIJ DE WERELD AAN

4 april 2014) De naam Dennis van Dijkhuizen moet u ongetwijfeld al bekend in de oren klinken. Deze muzikale duizendpoot zit dit jaar 10 jaar in t vak. En dat moet gevierd worden!

Wist u dat Dennis van Dijkhuizen van de eerste track die gereleased werd van zijn album ruim 25.000!! stuks verkocht?

Met zijn nieuwe single (met dubbele A kant!)  “Samen kunnen wij de wereld aan”, en “Wenn dein herz Sirtaki tanzt” is Dennis weer helemaal terug bij zijn volkse roots. De Nederlandse tekst is door Dennis zelf geschreven, en de productie is door Peter van Nierop (Strictly Music) gedaan.

Op 19 april aanstaande viert Dennis van Dijkhuizen bij de “Dancing Wolves” aan de Vlierstraat 89 te Enschede zijn 10 jarig jubileum, en tevens de release van zijn nieuwe single. Uiteraard bent u als media welkom om verslag te doen. De zaal gaat open om 19.00 uur, en het programma vangt om 20.00 uur aan met diverse artiesten.

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

Meer info over mijn diensten?