Selecteer een pagina

DENNY DE KLERK & PIERRE BIESTERVELD

DENNY DE KLERK & PIERRE BIESTERVELD – IK GA NOG NIET NAAR HUIS VANNACHT 

(6 augustus 2021) Nederland kent een rijke muzikale historie als het om zingende duo’s gaat. Van Mouth & Macneal naar Nick & Simon of Sandra & Andres naar Frans Bauer & Marianne Weber. Al deze duo’s stonden garant voor vele hitsuccessen! 

Opnieuw staat er een duo klaar om in Nederland hun succes te gaan zoeken.

Pierre Biesterveld & Denny De Klerk zijn beide al veel gevraagde solo-artiesten als zij besluiten om een samenwerkingverband aan te gaan.

In de afgelopen maanden hebben Biesterveld & De Klerk gezocht naar een nieuwe sound die resulteerde in de single “Ik Ga Nog Niet Naar huis Vannacht (Vanavond)”.

Voor de productie tekende het succesvolle producerscollectief van Sonic Solution bekend van onder meer de grote hit “De Toreador”.

De Dance/Pop georiënteerde single werd geschreven door een keur aan Zweedse top componisten en door Pierre voorzien van een heerlijke meezingbare tekst.

Pierre & Denny willen met deze single het startschot geven voor veel feest en onbekommerde vrije tijd waar Nederland zo naar uit ziet!

1 Ding is zeker Pierre & Denny gaan zeker nog niet naar huis en kijken er naar uit om hun single zoveel mogelijk live te brengen voor zoveel mogelijk publiek!

Laat het feest maar beginnen!

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?