Selecteer een pagina

DIRK & DENNIS

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DIRK & DENNIS ft. PARTY DJ RUDIE JANSEN – CARNAVAL HIT MIX

(16 februari 2023) Tussen 2017 en 2019 bundelden volkszangers Dirk Meeldijk en Dennis Jones jaarlijks hun krachten als “Dirk & Dennis” voor een carnavalssingle en oogstten daarmee succes. Ze debuteerden als duo met ‘Heel De Kroeg Op Stelten’, het jaar daarop verscheen de tweede single ‘Samen Onderweg’ en in 2019 verscheen de laatste ‘Hier Kun Je Mij Voor Wakker Maken’. Het leek Party DJ Rudie Jansen een leuk idee om van deze 3 hits een ‘Carnaval Hit Mix’ te maken, welke nu een feit is, en ze met carnaval weer allemaal meegezongen kunnen worden.

DIRK & DENNIS – HIER KUN JE MIJ VOOR WAKKER MAKEN

(25 januari 2019) Dirk Meeldijk en Dennis Jones bundelen voor de derde keer hun krachten als carnavalsduo Dirk & Dennis. Na de singles ‘Heel De Kroeg Op Stelten’ en ‘Samen Onderweg’ presenteren ze dit jaar de nieuwe single ‘Hier Kun Je Mij Voor Wakker Maken’. Het betreft wederom een écht traditioneel carnavalsliedje, zoals er tegenwoordig nog maar weinig gemaakt worden. De productie lag wederom in handen van Kees Tel. Hiermee zijn Dirk & Dennis weer helemaal klaar voor het nieuwe carnavalsseizoen. De bijbehorende videoclip zal spoedig volgen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

DIRK & DENNIS – SAMEN ONDERWEG

(12 januari 2018) Nadat de zangers Dirk Meeldijk en Dennis Jones vorig jaar met succes als duo hun krachten bundelden voor de carnavalssingle ‘Heel De Kroeg Op Stelten’, kon een opvolger natuurlijk niet uitblijven. Deze is nu dan ook een feit, met als titel ‘Samen Onderweg’. De single werd wederom geschreven door Frank van Kempen, die reeds zijn sporen verdiend heeft als componist en schrijver van vele carnavalsliedjes.   Zijn composities wisten in het verleden immers regelmatig hoge ogen te gooien tijdens het beroemde Knotskraker Festival, het befaamde festival waar de beste carnavalsliedjes van Brabant gekozen werden. 

‘Samen Onderweg’ werd opgenomen en geproduceerd door Kees Tel, en de voortekenen wijzen er op dat Dirk & Dennis wederom een carnavalshit te pakken hebben.

DIRK & DENNIS – HEEL DE KROEG OP STELTEN

(6 januari 2017) Dirk & Dennis zijn beide twee ras artiesten die afzonderlijk hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. Maar daar gaat het nu niet om, want Dirk & Dennis hebben nu hun krachten gebundeld voor een onvervalste carnavalskraker “Heel De Kroeg Op Stelten”. Frank van Kempen uit Nieuwkuijk schreef dit lied, en Frank verdiende reeds zijn sporen als liedjesschrijver van diverse carnavalsliedjes. Zijn composities wisten in het verleden immers regelmatig hoge ogen te gooien tijdens het beroemde Knotskraker Festival, het befaamde festival waar de beste carnavalsliedjes van Brabant gekozen werden. 
O.l.v. topproducer Kees Tel werd “Heel De Kroeg Op Stelten” in een pakkend arrangement gestoken en hiermee hebben Dirk & Dennis een geweldige carnavalshit in handen. In Café De Pul in Nieuwkuijk werd een bijpassende videoclip geschoten welke inmiddels volop te bewonderen is op de bekende clipkanalen. Het carnavalsseizoen 2017 is hiermee officiëel geopend…

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?