Selecteer een pagina

DJ MENNO ft. C.V. LOS ZAND

DJ MENNO ft. C.V. LOS ZAND – D’N BOUWMANBAL 2.0

(6 januari 2023) Het carnavalsseizoen is weer geopend en dat betekent dat er weer een heleboel nieuwe carnavalsliedjes verschijnen. Eén van deze carnavalsnummers komt dit jaar uit de regio van Oss.
Dj Menno uit Krullendonk (Heesch) heeft samen met carnavalsvereniging Los Zand uit het Ossenkoppenrijk (Oss) de handen in een geslagen om het carnavalsnummer ‘D’n Bouwmanbal’ in een nieuw jasje te steken.
DJ Menno is een allround DJ die op zowel vele nationale als internationale evenementen heeft gestaan en menig kroeg en festival op zijn kop heeft weten te zetten. Daarnaast is hij in 2023 verkozen tot Populairste Party DJ van Nederland.
De Osse carnavalsvereniging Los Zand neemt vanaf het jaar 2000 jaarlijks deel aan het Maaslands Carnavals liedjes Festival waarbij ze samen met feestkapel Vrûg Ligt in 2005 het Liedjesfestival wonnen met het nummer D’n Bouwmanbal. Dit bleek een groot succes te zijn omdat ze hiermee ook het Brabantse Knotskrakersfestival wonnen!

Het nummer ‘D’n Bouwmanbal 2.0’ is gewijd aan een Osse snack welke in de wijde omgeving het hele jaar door maar zéker met carnaval volop gegeten wordt door jong en oud! Iedereen kent dan ook d’n Bouwmanbal.
Jesse Taks vond het tijd dat dit nummer wel weleens een verjongingskuurtje mocht krijgen en benaderde Menno, waarna het ‘balletje’ is gaan rollen. Dit idee is voorgelegd aan de bedenkers en zangers van het nummer welke het een Top idee vonden!
En tadaaaa, hierbij presenteren we u ‘D’n Bouwmanbal 2.0’.
Trek een gek pakske of kiel aan, zet een pruik op, haal een Bouwmanbal uit de jus, klodder mayonaise erbij, het nummer op standje burenruzie en veul leut toegewenst met de aanloop naar én tijdens carnaval 2023!

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?